×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Без дебат: Депутатите избраха Диана Йорданова за зам.-председател на Комисията за финансов надзор


Без дебат: Депутатите избраха Диана Йорданова за зам.-председател на Комисията за финансов надзор
Ще стане ли депутат Иван Вълков и има ли конфликт в бургаската структура, се пита в задачата
11 Октомври 2017, Сряда, 09:56 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Номинацията й бе гласувана след вероятна договорка с ДПС за другия избран зам.-шеф Бойко Атанасов


Парламентът одобри с голямо мнозинство и без дебат бургаската депутатка Диана Йорданова да стане зам.-председател на Комисията за финансов надзор (КФН). Така тя ще напусне Народното събрание, за да заеме новия пост. Това ще се случи след полагането на клетва пред парламента, която обаче бе отложена за друг ден.
Йорданова ще е с ресор „Осигурителен надзор” и ще контролира пенсионните фондове.


Одобрена беше кандидатурата и на Бойко Атанасов, който става зам.-председател на КФН с ресор „Надзор на инвестиционната дейност”.
Номинациите на Диана Йорданова и Атанасов бяха гласувани „ан блок”. „За” бяха 117. 6 гласуваха „против” и 23 – „въздържал се”.
Дебат в пленарна зала изобщо нямаше.


Подобна беше и ситуацията при изслушването в ресорната парламентарна комисия. По всичко личи, че подкрепата за двамата бе предварително договорена, включително и с част от опозицията.

ДПС по всяка вероятност са дали подкрепа за кандидатурите. Неофициално се смята, че сделката с тях е свързана с Бойко Атанасов, който е бивш шеф на Националната агенция по приходите и е считан за близък до партията на Доган.

След напускането на Диана Йорданова се очаква депутат на нейно място да стане общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков. Дали обаче това ще стане, предстои да видим, тъй като в морския град има индикации за вътрешно-партиен конфликт.

В категории: Политика


Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
14
Коментара по темата
14.
Тези селяци
11.10.2017 18:06:07
0
2
Мишките от Общината само скапани и стари коли вдигат със паяка , защото ако е луксозна може да ги ебне някой , стах бате или някоя батка да не им запали задника. Ще пълнят общинския бюджет със страданието на хората!
13.
Бургас
11.10.2017 16:48:29
0
6
Голям специалист - с курс по счетоводство и хоп - счетоводна къща. Проста е и е удобна - ще слушка и ще лапа каквото и дадат, а и къща - палат строи женицата.
12.
Emiliq Kostova
11.10.2017 12:51:56
8
5
Moqta maika imashe problemi s edna instituciq. Vlachiha ni dve godini ot kabinet v kabinet, plashtahme vseki pyt hora, vsqko listche. Edna priqtelka ni kaza da se zapishem za priemen den na deputat - po sluchainost imashe tochno Yordanova. Maika mi govori s neq i ako iskate vqrvaite sled tri dni ni zvynnaha i ni kazaha koi sa pravilnite dokumenti za popylvane, tochno v koi kabinet i koga priemat. Blagodarna sym na Diana Yordanova.
11.
Киро
11.10.2017 12:37:28
10
4
Абе аз много много не съм по политиката , но съм попадал на приемен ден на Йорданова - споделих си мъката и честно казано не очаквах повече нищо , но жената ми звънна и всичко беше ок . ЕВАЛА
10.
Мирка
11.10.2017 12:35:18
13
4
Е добре, Диана Йорданова е от малкото качествени в политиката! Много кадърна е жената!
9.
Мария
11.10.2017 12:33:46
13
3
Браво! Безупречен финансист и експерт!
8.
nina
11.10.2017 12:32:29
10
2
BRAVOOO!!! NAI POSLE KA4ESTVEN 4OVEK!
7.
Райна Д.
11.10.2017 12:21:10
12
5
Браво Диана е отличен специалист!
6.
Аз
11.10.2017 12:13:17
4
9
Въй, сега ко Ши праим без великата бюджетарка?!!!Пълен фалит!Тоз път мутрите и те я отсвириха и не платиха достатъчно.Изражението й е като Тодор Живков през 1989г., т.с. като настана!!!
5.
До 4
11.10.2017 12:10:50
10
4
Тоз пък неосъзнатия:това е по-висока позиция.заслужена при това.Успех!
4.
nok
11.10.2017 12:03:40
2
6
на тъз и набиха шута
3.
ЧеститУ на пенсионерите !!!
11.10.2017 12:02:22
2
12
От такива "специалисти-финансисти" сме на това дередже. Тя горката на две овце сеното не може да раздели, те я слагат за зам.председател,ама к"во да я правят като и тя е от Шайката и трябва да лапа. Дано и другите в комисията не са същите калинки, но се съмнявам.
2.
БАРМАН VS АВТОМОНТЬОР
11.10.2017 11:37:42
2
11
Бургаско-исекийска продукция с момин привкус;))
1.
Scrooge McDuck
11.10.2017 11:29:13
2
11
Kalinka Malinka malinka maia. Korumpeto Vi Ai Ai
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори