Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската


Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската
Градският транспорт на Бургас вече е напълно променен, а от май 2010 г. цената на билетчето стои 1 лв, очаква се да стане 1,30 лв.
10 Октомври 2017, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ

Превозвачите от 5-те областни града  с най-нови автобуси  информират НС, транспортното и финансово министерства, както и Общинските съвети


Цената на обществения транспорт в 5 от най-големите областни центрове в страната – София, Бургас, Варна, Плевен и Стара Загора скоро ще бъде увеличена, научи Флагман.бг.

Асоциацията на транспортните оператори  е внесла писмо до Министерството на транспорта, Министерството на финансите и до Народното събрание. Предстои входирането на докладни  записки и в Общинските съвети на съответните градове.

Засега Бургас се очертава да запази най-ниска цената на обществения транспорт. Увеличението ще бъде минимално – от 1 лв. на 1,30 лева. Последното повишение беше направено през май 2010 г., когато минималната заплата бе двойно по-ниска.

В другите градове поскъпването ще е  по-осезаемо. Тук търговското дружество „Бургасбус” търси баланс между завишените разходи  за поддръжка и социалната поносимост. Затова ръководството на „Бургасбус” е защитило пред бранша цена от 1,30 лв. от Бургас, за да се избегне обществено напрежение, научи Флагман след общото събрание на превозвачите, където останалите са били категорични, че повишението трябва да е поне на 1,50лв.

Бургас и сега е с най-ниските цени на градския транспорт.  На тази официална среща са били ръководствата на следните дружества – Бургасбус ЕООД, Градски транспорт Варна ЕАД, Тролейбусен транспорт Плевен ЕООД,  Тролейбусни и автобусни превози Стара Загора ЕООД, Център за градска мобилност Сафия ЕАД.

През последните години в 5-те областни градове се изпълниха успешно проекти по оперативните програми, с които се обновиха напълно общинските автопаркове. Въведоха се електронни системи за таксуване, автоматична връзка с превозните средства, информация за пътниците на спирките и в автобусите в реално време, изгради се нова транспортна инфраструктура. За да се продължи модернизирането и развитието на градския транспорт в услуга на гражданите, тъй като разходите са се повишили, е необходимо увеличение на цената на билета”,  мотивират се транспортните оператори  пред  Постоянната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения, пред Постоянната комисия по бюджет и финанси, двамата министри – на финансите и транспорта.

Те уточняват, че разходите им  скачат, защото инсталираните високотехнологичен хардуер и софтуер изисква допълнителни разходи, а освен това гаранционния срок на голяма част от автобусите и тролейбуси, които бяха закупени в предишния програмен период (2007-2013 г.) изтича, което ще отвори дупка в бюджетите, защото ще са необходими средства за тяхната поддръжка. Нараснали са и заплатите и личния състав.

Превозвачите се обръщат към кметовете и Общинските съвети с молба да бъде разчетено и обезпечено завишението на стойността на пътуване в градски условия.

Бургас е градът с най-модерен обществен транспорт в страната. 100 % от авкопарка на обществения превозвач е напълно подменен в последните 7-8 години. Дори автобусите, които обслужват доскорошните села, настоящи нови квартали на Бургас – Рудник и Черно море са модерни и комфортни.

След известни затруднения  в първите месеци от въвеждането на  новата транспортна схема,  вече се отчита ръст, което означава, че все повече бургазлии се доверяват на обществения транспорт.

Припомняме, че в Бургас се изпълни пилотен за България проект за Интегрирания градски транспорт, който вдъхна нов живот на градския транспорт. Ремонтираха се автогарите в града, изградиха се нови автобусни терминали, бързи линии, свързващи крайните точки на града – ж.к.„Меден рудник” – с ж.к.”Изгрев” и ж.к.”Славейков”. А освен това се направиха и пешеходни надлези на „Трапезица”, пред хотел „Мираж”, нова улица в ж.к.”Изгрев”, както и разширението на бул.”Сан Стефано” – до БСУ.  Идеята бе да се облекчи трафика в града и осигури качествен обществен транспорт.

Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години -  при дастично поскъпнали горива, застраховки, осигуровки и заплати. В този период и стандартът на живот се покачи. Дори и такситата  возят на 60-70 % по-високи цени в сравнение с 2010 г., без да се смятат „добавките” от по левче, наложени от най-голямата таксиметрова фирма в Бургас.

Eто какви бяха автобусите от градския транспорт преди няколко години:


100 % от автобусите в Бургас бяха сменени за последните няколко години


Не беше далеч времето, когато хиляди жители на ж.к."Меден рудник" пътуваха с тези тролейбуси, а емблематичната линия 211 иронично бе прекръстена на "двеста и осъзнай се!"

В категории: Бургас


56
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
56.
???????? Запитване
13.10.2017 14:21:52
1
0
Абе прави ли ви впечетление ,че от 1-2 месеца всички цени на почти всичко,се вдигнаха шоково ! баничката и странджанката от 1 лев- на 1.20, ябълките 1,50 дребни, зелето от 0.60 на 1.20 кг( нормалното зеле кьосе не коравците от кауфланда),трайни саламите под 15 лева вече няма,сиренето от 8.90 на 11.20 днеска ме оскубаха , Абе всичко ШОКОВО Поскъпна ! Ще изпукаме от глад бе ....
55.
ай пак
12.10.2017 18:28:04
7
0
новите автобуси са на метан, така че това оправдание с цената на горивата е неъстоятелно
54.
do Burgasbus i flegmani
12.10.2017 17:14:02
4
0
eii kurwii toq bilet i vashte shemi moje da si gi navrete dulboko v guzaa aman ot vashte gluposti..napulnihte djobovete sq e vreme az da vi napulnq guza s laina kopelenca malki
53.
mdae
12.10.2017 16:56:54
4
0
Пишете за кога и да се вдигаме на стачка,щот горивата не са се вдигали от доста време
52.
До 51. кандидат-вурст-а
12.10.2017 15:29:31
4
0
Двама човека - чета, трима човека - чета с предател...
51.
Боят настана...
12.10.2017 14:51:03
8
7
Гледам,че ще вдигате въстание!Само да ви кажа,че повечето въстанници са на работа от 8 до 18 часа и няма да могат да присъстват(някои пък се притесняват да не ги изгонят от работа).Моля да ги извините!По-малките въстанници са на училище,но пък на тях хич не им дреме за цената на билетчето.Остават ви основно пенсионерите,но те повечето са с по 2 инсулта и не стрелят много точно.Тежко въстание ще да е!Но за нашите стандарти става.Аз заминавам за Германия,иначе щях да ви подкрепя.Ще ви пращам оттам вурстчета и бира в окопите(ако не се откажете дотогава де)!Венсеремус ДРУГАРИ!Сигурен съм,че този път работата е сериозна и ще се лее кръв!Сигурен съм бе!25 години преход СТИГАТ.Ай стига и толкова простотии за днес!
50.
Към кмета
12.10.2017 10:02:38
11
1
Ако искаш да ти вярват и уважават сложи кръст на тая измишльотина за интегриран градски транспорт и върни старата схема на градския транспорт!
49.
няма да стане
11.10.2017 23:03:46
22
2
На града с едни от най-ниските заплати, средната има- няма 800 лв, билетче 1,30 лв? Правите си лоши шеги с хората. Стига, че не е удобен този транспорт, ами и цените вдигате. Много неща обещахте, но малко сторихте. Къде са GPS системите- една година по-късно ги няма. Къде е зелената вълна на бързите линии- няма ги. Самите бързи линии станаха дори по-бавни. Преди от Меден рудник до Славейков се ходеше по-бързо и по-удобно. Къде са терминалите за зареждане на карти- не работят, ама иначе купени, се веят по спирките. А за течащите и духащи спирки, които струват по един двустаен апартамент да не говорим и да не питаме къде са им анти лед системите, които така и не заработиха. Да не говорим за сайта на БургасБус, все едно е правен от десетокласник. Сложена една снимка и ходи цъкай по нея коя линия коя е и от къде минава. Да сте чували за интерактивни сайтове, за динамични бази от данни? А, и схемите, които са сложени на спирките са крайно неясни. Как в Западна Европа с един поглед можеш да се ориентираш по спирките, а в Бургас, дето си от града, гледаш, гледаш и нищо не разбираш.
48.
Народе, вдигай се на протест
11.10.2017 18:08:39
24
2
Уважаеми управници, кравата не можете само да я доите, а трябва да й двете и да яде! Всичко се е вдигнало- храна (сиренето с 2 лв., дървата с по 2-30 лв. На тон, очаква се и повече и т.н и т.н, сега ще вдигате и билетчето за градския транспорт! Усещам, че скоро така ще се вдигнем ние, че ще ви отнесем веднъж-завинаги от управлението! За никъв х*й не ставате!
47.
чичко кмет
11.10.2017 17:48:17
12
1
Ще ви доя, докато съм на власт
46.
DIY
11.10.2017 13:15:19
21
2
Честито, роби! Докато не се надигнем и не изметем тая върхушка барабар с придворните и медии, нищо няма да се промени! Тоя мишок от ЗШЗИ нищо не направи за града освен да си пълни джоба...нищо. Половината град е в чужбина или по кораби и праща пари...за да може тая гербава шайка да си вее байряка. Време е да им пуснем малко кръв на тея...
45.
ме
11.10.2017 12:58:43
6
0
25, обаче като отида до роднините в Тетвен и София със семейстовото, само с едно отиване и връщане избивам към 100 лв. Отделно като почне пак моренцето - а наляво, а надясно. Цените на авотобусите до Несебър, Созопол, Слънчака и други населени места са лудост...
44.
1111
11.10.2017 12:27:40
17
1
Цените на всичко се вдигат, а заплатите в Бургас не мърдат. Как мислите да я карате така? Нито работа като хората може да се намери в този град, нито инвестиции са дошли, нито заплати има насреща. Кметът неговата лесна- усвоява пари за проекти, генерира само глупости, които не дават никакъв резултат, а ние му сърбаме попарата. Писна ми вече само от глупости и биене на тъпаните, а джобовете ни празни, децата бягат надалеч, защото супер градът МУ няма какво да им предложи.
43.
Възмутен Селянин
11.10.2017 12:20:18
8
0
Говоерете сега че парите били от ЕС и че 50% е по-добре от нищо.
42.
фффф
11.10.2017 12:05:45
17
1
Започва се. След новите автобуси и новата итегрирана схмема нова цена. След приключването на санирането- нови данъци. И така дойде време да се плащат сметките. Едни опънаха комисионните, други ще плащаме борчовете.
41.
Митко и Петко
11.10.2017 11:38:39
9
2
Вие си пишеееете - ние си решаваме какво да правим. Ето искате не искате объркахме ви транспорта и така ще бъде. Сега ще го увеличим - и така ще бъде.
40.
noel
11.10.2017 10:39:55
8
0
Тази "Асоцияция" практически е КАРТЕЛ! Къде е т. нар. Комисия за заища на конкуренцията, къде е Комисията за защита на потребителите?
39.
АС
11.10.2017 10:08:30
12
1
Егати и платената статия .То май и сайта е платен от същите.
38.
h
11.10.2017 09:39:06
18
1
С тази нова транпортна схема трябва да се плащат вредни на пътниците.
37.
Селянина с колелото
11.10.2017 09:35:20
13
0
Малко, само с +30 %!
36.
Георги
11.10.2017 09:20:58
13
1
Хм, интересно. Направих си труда да потърся и подобна информация няма абсолютно никъде, освен в сайтове, копирали Флагман. Защо така?
35.
Петя
11.10.2017 09:13:35
19
2
Ами то разходите за градски транспорт на жителите на Бургас се повишиха още миналата година с въвеждането на новата схема. Преди новата схема можеше да се пътува неограничено за 43 лв за месец, а след въвеждането на новите карти за 45 лв само 50 пътувания, които на някои работещи не им стигат. На мен лично ми се получи да плащам към 60 лв общо на месец. Плюс да вървя към километър до новите спирки и да чакам повече. Ако пътувах по-бързо с " бързите линии " бих се примирила с увеличението, но разликата е 5 минути само в едната посока и нулева в обратната. Затова си купих кола и сега горивото ми е максимум 45 лв. на месец. Да, имам много други разходи, но пристигам на работа 2 пъти по-бързо. И сега като вдигнат билетчето и картите ще съм още по на сметка. И смятам, че и много друго Бургазлии са като мен. Насила ни накараха да се качим на коли
34.
a3
11.10.2017 09:11:43
21
0
"Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години - при дастично поскъпнали горива,..."
-----------------------------
Флагман, хайде без свободни съчинения, а!
Средни цени на горивата на 11.10.2012г. А95 - 2.68лв./л., Дизел - 2.62лв./л., Газ - 1.36лв./л.
Средни цени на горивата на 11.10.2017г. А95 - 2.03лв./л., Дизел - 2.03лв./л., Газ - 1.00лв./л.
Та какво разправяте за увеличените цени на горивата, м?
33.
от пресцентъра на Драгневбус
11.10.2017 08:37:07
15
3
Журналистите отново не са разбрали причината за увеличението на билетчето, но им е простено защото те не използват услугите предлагани от нас. Както са забелязали пътуващите при падането на температурите, ние веднага включихме плодовото отопление на спирките, за комфорта на гражтаните и единствено разходите за ел. енергия са причина за поскъпването. Обещавам, за летния сезон, да монтираме по спирките устройства които да Ви духат... (хладно) . Ако не, Вие ще духате..... (супата).
32.
Благодарност към кмета
11.10.2017 08:16:48
20
0
Благодарим за бъркотията, която създаде с новата транспортна схема, благодарим за времета, което губим да чакаме градски автобус по 15-20 минути, а понякога и повече, благодарим за неоправданите въртележки около гарата за да слезеш на транспортна болница, а сега благодарим и за увеличението на цената на билета!
31.
Чичко кмет Слънце
11.10.2017 08:07:31
17
0
Уважаеми съграждани, след отправените към мен забележки, че града ни изостава от София, Варна, Плевен и Стара Загора, не разбрах точно по какви показатели, но вземам мерки и това е първата стъпка за изравняване стандарта с горепосочените градове. А за интегрирания градски транспорт за 240 милиона лв не се тревожете. Сега ще участваме по друга програма на ЕС и ще го дезинтегрираме за нови 300 милиона, които естествено отново ще връщате Вие и Вашите наследници.
30.
Аз
10.10.2017 23:34:19
21
0
Увеличението било минимално - от 1,00 на 1,30 т.е. 30%! Защо не намалят и данъците минимално - пак с 30%!
29.
Бакшиш
10.10.2017 22:55:43
14
0
Елате, пиленца при батко!
28.
До №25
10.10.2017 21:54:42
15
1
Ма наистина си кух. Изброените разходи са валидни ДАЖЕ да стои колата пред блока ти. Така, че по-добре да направя минимален разход за бензин, и да си се движа с нея! Новите ти гуми ще изгният и да не караш колата. Абе.... автобус само кога завали сняг до кръста.
27.
bus
10.10.2017 21:36:55
20
1
преди време ви казах че цената ще се вдигне, сега ще паднат приходите. Следваща стъпка, приватизация на занижена цена, защото ще се окаже че БургасБус е губещо, търгът ще го спечели предварително избрана фирма с 5 лв капитал. Да и е честито на новата фирма подаръка от нови автобуси + информационната система + картовите автомати и цялата система. ВЕЛИК ВЕЛИК Е НАШИЯ ЧИЧКО КМЕТ!!! ОЛЕ!!! СЛАВА !!! СЛАВА! УРРРРАААААА!!!!!!
26.
До 25
10.10.2017 21:09:31
4
2
Да свободата струва пари.Който иска да е свободен плаща на некъдърници.
25.
Мечо Кух
10.10.2017 20:56:40
3
8
До 12 , айде сега сметни и колко ти струва гражданска , преглед и данък
/ той данъка на старите бараки е смешка ама ... / . Отделно поддръжка , масла , гуми , повреди . Май няма да ти легне по-тънко .
Пп , не се заяждам . :)
24.
do 23
10.10.2017 20:48:31
12
3
не ме занимавай с глупости,в момента съм в служебна командировка, уреждам колежа на децата в англия и швейцария. обърнете се към пресцентъра за тъпи въпроси и отговори ...
23.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:42:18
22
2
Въпросът ми е към управителя на Бургасбус Петко Драгнев.
От кога ще се въведе цена на билета за градски транспорт според пропътуваното разстояние?
22.
Анастасия
10.10.2017 20:35:29
10
1
Ако работиш в ЦГЧ паркирането в "Синя зона" струва солено!!!
21.
...
10.10.2017 20:34:36
19
3
за 1.30 лева получаваш следната "услуга"-
1.докато чакаш Бургасдрус на спирката може да те изрита в гръб психясъл наркоман ( случая с пребитата пенсионерка)
2.ако се качиш в бургасдрус може да бъдеш бит или пребит ( 2-та случая с полудялата пенсионерка ,коята се нахвърли с ямруци върху младо момиче и - хулигана който смачка главата на пенсинер в 15-ката)
все слички от 2017 !
Приятно пътуване с Бургасдрус
20.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:34:23
18
0
От кога цената на билетът за градския транспорт ще зависи от разстоянието- от точка А до точка Б на пътуването както в цяла Европа?
19.
Д
10.10.2017 20:23:59
20
1
Факт е, че Бургас е град с къси разтояния не говоря за кварталите. Не е като София. В доста случаи е по изгодно и удобно да се пътува с кола.
18.
Анастасия
10.10.2017 20:13:07
25
0
За една спирка - 1.30 лв и до кв.Банево също 1.30 лв??? Защо ???
17.
Реалист
10.10.2017 19:16:36
16
3
Номер 12 е много прав. Хората знаят да си правят сметката. А от вдигането на цените нищо добро няма да се получи гаранция! Ще поживеем и ще видим как ще скочат още нениските данъци за мпс за да може да се избият разходите от тая безумица, за да може да накараме гражданите да ползвам градския и междуградски транспорт. Колите ще намалеят заради това и ето свободни паркоместа :) за останалите.
16.
1
10.10.2017 19:08:02
29
6
Ще трябва да платим новите автобуси... браво кмете, след като създадохте истински хаос с новите автобусни линии и накарахте хората да мръзнат по спирките чакайки поредния автобус за прикачване, сега вдигнете и цената на билета... ей, така за да ни е още по гадно
15.
D
10.10.2017 19:01:49
4
13
Във Америка цената е вече 5 лева на билетче.
14.
f
10.10.2017 18:56:43
23
2
Trugvam ot rabota 5:00 - pribiram se 5:30 , nishto , che razstoqnieto ne e poveche ot 5-6 kilometra , vlizam vuv "Vuzrajdane" tursene na mqsto za parkirane 45 minuti , a v kraen sluchai dori ne se namira takova ! Parkiram pred nas , zashtoto prosto nqma KUDE! Idva paqk vdiga mi kolata za nepravilno parkirane !!!!!!!! Ai stiga filmi be "OBSHTINA" logika nula ! Bus lentite vi - nula logika , krugovite vi - nula izpulnenie , mesta za parkirane - nula , sinq zona - navsqkude !!!!!!!!!!!!!!!!
13.
А
10.10.2017 18:55:46
5
21
Забелязахте ли колко по приятен е града без лятните туристически боклуци. Вдигайте цените да останем само качествени хора а мързеливите да си омитат крушите да ходят да целуват задника на Меркел и Путин. Иска се по малко но по качествени работни хора. Стига вече със тоя социализъм!!
Няма ползва от безплатните неща.
Нека хората да се каляват и да мислят!!!!!
12.
me
10.10.2017 18:55:11
28
0
Ей затуй си купих една стара кола. Хем харчи много, хем е пъти по-евтино от градският и междуградкси транспорт (само БДЖ е по-евтино, ама върви с голяма мизерия). 4ма човека в автобуса до мола - 4 лв. (5.20 по нови цени). А ся сметнете при 8/100 колко излиза с колата... Ей това е проблема в цяла БГ - свалят хората от градският транспорт и ги товарят на коли.
11.
Фюрера
10.10.2017 18:48:50
8
5
Училищата трябва да имат програми и паркове за велосипеди за да може всеки ученик да се движи със колела!!!! Също трябват униформи и класове по предприемачество!!!
10.
Г
10.10.2017 18:46:23
8
7
Време е хората от всички блокове да почват да си изграждат велосипедни стаи и стоянки за да може всеки човек там да може да ходи на работа и училище със колело.
9.
EKO TAXI
10.10.2017 18:44:47
9
8
EKO TAXI VI PREDLAGA UNIKALNATA OFERTA OT 0,78 ST NA KM
8.
Хъх
10.10.2017 18:44:36
6
26
Няма безплатно сирене!! Стига със измислени субсидии. Давайте истинските цени на транспорта и на образованието. Стига сте мазали зад субсидии.
Искрено ви казвам че един билет струва реално към 4 лева обаче Европа ви плаща 3 лева от това -- защото сте мързелива ебана паплач която беше мачкана и крадена цели 50 години от "комунистите и Сталинистите" целта беше да унищожат БГ.
7.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:40:59
6
19
Бургас ако иска чист и стегнат град без гета трябва доста да вдигне още цените за да се изметат тъпаците и мързеливците от града. По чист по малък по конкурентен град ще има повече шанс за привличане на big investments.
6.
Г
10.10.2017 18:35:59
7
15
Давайте субсидии за тези които само карат колела и ги давайте по предприятията. Насърчавайте хората които използват колела и нека транспорта да стане по $2 лева.
5.
Ра
10.10.2017 18:34:38
14
3
Целия град мирише на дизел и контрабанда нефт който го пърдят всякакви измислени таратайки.
Раково болните във Бургас са най много от цяла Европа. Във центъра вони на гадни коли.
Време е тея автобуси да са 100% елеткрически.
4.
...
10.10.2017 18:34:13
22
9
Кмета ни идиот да не се чуди после като града с намаляващо население се задръства с коли. Аз и досега не съм се ползвал от услугите на градския откакто не съм учащи, а сега съвсем няма й да го ползвам!
3.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:32:25
13
21
Мисля че цената трябва да е вече 2 лева за да качиме тея дебели задници на колела малко повече а не да ми дебелеят като 5та най дебела нация в Европа. Ядете боклуци, не плащате нито за училише нито за здравни грижи ебах ви комунизма сега и транспорта да ви е безплатен --- не, няма да ви излезе сметката. Обирайте си крушите в Англия на студа цяла зима без слънце да видите какво е.
Който не работи няма да се вози!!!!!
Давайте билета по $2!!!!
2.
Аз
10.10.2017 18:26:48
25
3
И 2лева ще стане.Като изтече гаранцията и свършат заема.
1.
Пътник
10.10.2017 18:14:23
28
2
Честито, народе! Плащай! Няма нещо което да не се е повишило :(


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски? Ако видите този мъж на магистралата, не спирайте! Ще се опита да ви излъже! Внимание! Опасни дървета застрашават стотици бургазлии на едно от най-оживените места в града (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Бойко Борисов контра на Корнелия Нинова: Първо да си вземе оставка от своите, а след това да иска от патриотите
Бойко Борисов контра на Корнелия Нинова: Първо да си вземе оставка от своите, а след това да иска от патриотите Оставете ахмаците да си говорят, каза премиерът по повод твърденията на Таско Ерменков, че шеф на разузнаването му бил братовчед

Всичко в категорията
Зловеща смърт: Красивата Теодора отиде на гроба на любимия си, но минути след това свещеник откри трупа й! Китайци строят каскада "Въча" Аман от актьори в парламента! Пълното преобразяване на стол „Младост” забуксува, анулираха поръчката Северна Корея избухна: САЩ сигурно са полудели, ще им нанесем невероятен удар в най-неочаквания момент БСП поиска оставката на Валентин Радев и Валери Симеонов заради цензура, свързана с граничната ограда Марешки стана „златен пръст”: Парламентът преодоля президентско вето с гласовете на „Воля” След алармата на Флагман.бг! Министерски съвет с извънредно съобщение за подкопаната гранична ограда Николина Ангелкова: 2 % от туроператорите ми искат оставката, няма да я поддам (ВИДЕО) Ангел Попов: Обвиненията срещу мен за изнудване са претоплена манджа, ще осъдя клеветниците (ВИДЕО) Мирчев: Стоилов няма вина за бизнеса на брат си, а ГЕРБ източват държавни пари чрез роднини
Радо Шишарката посрещнат в заведение с изстрели Задигнаха 900 лева от строителен шеф на саниран блок в "Меден рудник" Емблематична личност от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата Шок! Изоставен Ромео спипа бившата си с новото гадже да пие бутилка вино и стана страшно Наркодилъри под пагон: Задържаните за дрога полицаи работели в екип от 2 г. Извънредно! Брутална атака на скинари срещу баща и син Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче, задържаха го Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Измамницата Иванина завлякла осиновени с близо 100 000 лева (ВИДЕО) Депутат избухна: Докога ще мълчим, че Бойко Борисов е бил съдружник с Пашата и Маргините!
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена)
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Втори в йерархията е Дойчин Иванов, сочат редица свидетели
Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Бекира стана свидетел на прокуратурата, изпя нарко ОПГ-то Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Освободиха предсрочно от затвора Ивайло Зартов ВСС отряза Районен съд Бургас за увеличение на щата Пробив! Прокуратурата погна лекари за съмнителна съдебна експертиза, подписали я на коляно преди заседанието Съдебната палата ври! Минира ли се процесът срещу Пламен Дишков? Окончателно: Съдът отмени дълга на починалия Здравко Донев-Капона – ДСК „изгоря“ със 142 000 лева Спас-Александър искал да помогне на хората, а не да ги измами, твърди адвокатът му Фейсбук фантомът Спас/Александър последно бил в Бургас, преди да му щракнат белезниците Адвокатът на битата лекарка: Владо Плацентата може да се измъкне като шведа, пребил камериерката (ВИДЕО)
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Всичко в категорията
Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи Идеалният подсъдим: малоумният „Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Наградиха 9 учебни заведения, участвали в мини здравни проекти Академичният елит призна Колежа по туризъм, обявиха го за част от „Бръшляновата лига” на университетите в България Очаква ни структурна безработица, сегашните професионалисти трябва да се адаптират до 10 години Показаха предпремиера на филм за Кристо на Георги Тошев и изложба гладиаторски шлемове на Порт Прим Арт Фест Изключват от училище за компромати във „Фейсбук“ На 14 октомври закриват Порт Прим Арт Фест с обща изложба и гала вечер Бургас се превръща във фестивална дестинация Представят творбите на графичен артист и млади поети на 12 октомври в Бургас Българският учител: Жена, над 50, с висше образование Представяне на млади поети и радиотеатър с Цветана Манева предстоят на 11 октомври в Бургас Авторът на над 10 книги за успешния бизнес - Жустин Томс ще изнесе лекция в Бургас
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата
Тъжна вест! Почина обичана родна певицата Изпълнителката изгуби битката с тежка болест на 44 години


Всичко в категорията
Айтос потъна в траур след смъртта на Панайот: Вместо бебешки плач, дървен ковчег и черен кръст Трагедията е жестока! Загиналият айтозлия станал баща преди седмица (СНИМКИ +18) Самотен баща се бори за болния си син, социалните му го отнели (ВИДЕО) Трагична история! Отчаяна съпруга показа какво направиха енергийните напитки с мъжа и живота ѝ (СНИМКИ +18) Ужас в Доминикана: Богата туристка се пусна топлес в Пунта Кана, намериха я обезглавена (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Сърцераздирателено: Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, но след като си я прибира стана още по-лошо Шампионка по борба, изоставена от своите родители, намери сестра си (ВИДЕО) Мъката е безгранична! Погребаха с военни почести и в херметизиран ковчег трагично загиналия редник Тошев Българин загуби дома си след инсулт и живее в колата си (ВИДЕО) Загиналият в адското меле на "Тракия" шофьор се оказа известен боксьор със зловеща семейна история Стана известна конкретната причина за кончината на Хю Хефнър
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне
Астролог: Всичко, което произнесете днес на глас, може да се сбъдне Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Клубът на БСП в „Меден рудник” празнува 10 г. от откриването си Цигани ловят системно пойни птици в бургаския жк „Меден рудник”, продават ги на черно за жълти стотинки На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Млечната кухня в Бургас – морският пример за шуробаджанащината у нас От УМБАЛ-Бургас съобщиха подробности за състоянието на блъснатия колоездач край жк "Меден рудник" Ето защо Меден рудник ще си остане гето Бум на дрогираните шофьори в жк „Меден рудник”, Димитър подкара Сеата си на пико и канабис В жк „Меден рудник” издирват стопаните на тази котка, познавате ли ги? Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ)
Има ли напрежение в с. Чукарка, вижте актуална информация от горещата точка ГЕРБ и ДПС мерят сили в битката за айтоското село Чукарка „Братя по оръжие” атакуват немски бункер край айтоското село Съдиево (СНИМКИ) Българското европредседателство влезе в дневния ред на айтоските дванадесетокласници Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години Две цигански фамилии се млатиха за млада булка в Айтос, пратиха девойчето в болница Тежка катастрофа край Айтос, два Голфа се помляха, по чудо няма жертви Трагедия! Момиченцето с бебе в ръце, пометено от джигит край Айтос, издъхна в реанимация Айтоската структура на ДПС влезе в парламента, искат оставката на знаков човек от ГЕРБ (снимки) Гастарбайтер в Кипър изгоря в схемата на Гринго, но се мъчи да отърве любовника на Софка Маринова с трик за нов разпит (СНИМКИ) Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Какво да очакваме от Българското европредседателство, кога стартира и какви са ползите за страната ни Карнобат обявява конкурс за военни офицери Помните ли жестоката катастрофа край Сърнево, отнела живота на 4-ма тийнейджъри! 3 г след трагедията още не е ясно кой е шофирал Баба от Карнобат превърна дома си в нарко оранжерия Садят 3-метрови дървета против снегонавявания около „лятната магистрала” край Карнобат Вижте емоционалната реч на кмета на Карнобат Георги Димитров - показно за всички политици (ВИДЕО) Кметът на Карнобат Георги Димитров с емоционално слово за празника на града (ВИДЕО) 518 са безработните през август в Карнобат Ученик от Карнобат с първа награда за есе и разказ "Братя Мормареви" Кметът Георги Димитров и зам.-областният управител Владимир Крумов откриха учебната година в Карнобат Стана ясно кой е удавникът от Моста в Бургас, 47-годишен мъж от Карнобат е!
Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО) Статистика: В Бургаско вече има повече хотели, отколкото в областите София и Варна взети заедно Народното читалище "Месемврия 2015" в Несебър с нови начинания през есента Община Несебър и Ротари клуб-Несебър наградиха 12 деца-финалисти в конкурса „Аз обичам моя град“ Четирима състезатели от "Несебър 2000" са в топ 10 на националната ранглиста Юбилейното издание на „Есенни пасажи“ превърна Несебър в морска столица на забавата и рибните изкушения (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров подаде ръка на Ротари Клуб – заради децата на древния град Извънредно! Трагедия в Несебър! Млад мъж сложи край на живота си Съдът взе решение за ареста на заподозрения за стрелбата срещу Митьо Очите Вижте как бе преобразен входът на Несебър Няма прошка! Министерството на туризма погна хотелите на милионери в Слънчев бряг
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена)
"Групата на Тачо" остава в ареста (допълнена) Втори в йерархията е Дойчин Иванов, сочат редица свидетели
Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Ето всички лица на разбитата от ГДБОП поморийска наркобанда Над 60 учени от 3 континента пристигат в Поморие за престижен научен форум Официално: Съдът разкри кои са арестантите от новата наркогрупа в Бургас и Поморие Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Прокуратурата за новата наркобанда в Поморие: Жестоко са малтретирали непълнолетни, за да станат дилъри Лаборатория „ЛИНА” подаде ръка на дома в село Бата, извърши безплатни профилактични изследвания Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие В Поморие мутрите се снишиха, жандармерия варди изхода за Слънчев бряг Лекари: Болницата в Поморие е пред фалит заради некадърността на управляващите - депутати и министри (ВИДЕО) За пример! Община Поморие с награда за иновации и добро управление Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години!
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г  (СНИМКИ)
Морето завря от паламуд, парчето стигна до 900 г (СНИМКИ) Рибарите спряха да мрънкат, навсякъде около Бургас се вият пушеци от печена на скара риба
Всичко в категорията
Пияния и Господ го пази? Уви, в Ахтопол снощи не беше така... ​Липсата на банков клон и пречиствателна станция спъват туризма в Ахтопол Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Царево пред бунт! Десетки чакат на опашка за дърва пред Общината, напрежението ескалира (ВИДЕО) Как еколозите от Корал са лапали цяло лято държавни пари, за да се охраняват сами Загиналият край Ахтопол сърфист излязъл в пика на бурята Депутатите от ГЕРБ Бургас: Осигурени са 8 млн за свлачища в Сарафово и Царево Пътят за Резово остава затворен, сапьори взривяват пясъчната коса? (ВИДЕО) Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел?
Бургаският бизнесмен Радостин Дачев разрушава киното в Приморско. Ще издигне ли хотел? Приватизаторът на кината в региона е собственик на огромен парцел с изглед към морето

Всичко в категорията
Факелно шествие за Деня на народните будители в Приморско Приморско с нова атракция под водата (СНИМКИ/ВИДЕО) Приморско показва добри практики по проект „Гласът на българските деца“ (ВИДЕО) Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) В Община Приморско отбелязаха международния ден на възрастните хора БНР – Бургас отпразнува в Приморско петия си рожден ден Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Намериха заместник на задържания за блудство школски шеф в Ново Паничарево (ВИДЕО) Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор
Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки)
Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО) Кметът Илиян Янчев от епицентъра на бедствието: В Странджа продължава да вали, Велека е стряскащо пълноводна Антон Коджабашев за бедствието в Странджа: Тук е страшно, държавата нехае и никой не идва да помогне! Извънредно! Страшен порой в Малко Търново, кметът Илиян Янчев обяви бедствено положение (СНИМКИ) Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА)
Виждали ли сте този мъж, близките му го издирват? (СНИМКА) Облечен е със светлокафяво яке, черен анцуг и черна шапка
Всичко в категорията
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба
Бой в центъра на Лозарево завърши с три избити зъба По случая е образувано досъдебно производство


Всичко в категорията
Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет Ужасяващо! Откриха човешки череп край село Билка, където изчезна иманярят Васил Канев Стана ясно кога айтоското с. Чукарка избира нов кмет, след като старият избяга на гурбет Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Моята цел е да променя отношението към онкоболните  в България Интервю Всички интервюта Д-р Филип Маринов, началникът на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Моята цел е да променя отношението към онкоболните в България
Бургас е на едно от челните места по онкозаболявания и това поставя в невъзможност наличните здравни заведения да обслужат всички, които имат нужда
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Мазния, Барбарона, Бургаския и др. известни крими герои се появяват около фигурата на помориеца


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Меденруднишка селеяния: Бургазлия окупира паркомясто пред блока си, плаши съседи с бой Безумие! Наглец захвърли торба с винтоверт, ножица и метални предмети в бургаския ж.к.”Зорница”, потроши стъклото на автомобил На вниманието на Общината! Незаконно сметище в "Меден рудник" Сигнал до Флагман.бг! Царево ли е символът на шуробаджанакизма в Бургаска област? Сигнал до Флагман.бг: Защо тези работници са без каски?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 20.10.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Имате шанс да постигнете с труда си отлични финансови успехи. Дори и малката печалба е във ваша полза и е основа за предстоящи по-големи приходи. Вечерта е възможен конфликт с вашите близки. Всички подписани договори  ще бъдат печеливши. Деловите срещи и разговори са успешни. Не ги отменяйте. Новина за професионална изява, за каквато дълго мечтаете, ще промени коренно живота ви. Много от вас ще създадат нови отношения. За съжаление е възможно да не са подходящи. Преди да вземете решение е от значение да се успокоите и да приведете в ред мислите си. Така ще избегнете грешките. Изненадата, която ви разочарова сутринта, е породена от неочаквани трудности и разправии в семейството. Повлиява и върху отношенията ви с вашите колеги. Наложете си спокойствие. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели. Подобрява се материалното ви състояние. Достатъчна причина, за да се заредите със сили и самочувствие. Разчитайте на помощ и не отказвайте инатливо и гордо съветите на вашите колеги. На работното място се постарайте да приключите със задълженията си в рамките на работния ден. На работното си място се справете със задачите си още до обед. Не планирайте начинания, за да избегнете провал. Стабилизирайте постигнатото в изминалите работни месеци от началото на годината и направете оценка на успехите и неуспехите си, както и на причината породила вторите. Имате шанс да се възползвате от възможността за небивал успех във всички начинания. Ще изнервите вашите колеги с постиженията си. Разчитайте на помощта на вашите приятели. Всичко започнато ви носи успех. Ще се радвате на внимание от страна на влиятелни личности, които ще търсят помощта ви, но поискайте да ви я заплатят. Не прекалявайте с изискванията си на работното място, за да не се окажете в изолация. Добре е да цените положителните качества във вашите колеги, вместо непрекъснато да им посочвате недостатъците. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Възможни са сериозни проблеми с хората от вашето обкръжение. Денят ви поднася трудности, а начинанията, ако не са обмислени, може да ви провалят заради финансови загуби. Забравете рискованите действия, заради които няма да спечелите уважението нито на вашите колеги, нито на близките си. Събития, свързани с икономическата ситуация в държавата, ще повлияват плановете ви. Мнението ви ще бъде чуто, ако не го налагате с агресия. Идеите ви ще бъдат оценени. Ако сте на държавна работа, бъдете особено предпазливи в този ден. Разсеяността ще попречи на успехът ви и може да ви спечели понижение или уволнение. Ще ви поканят да разкажете за идеите си във връзка с подобряване на работата. Ако имате своя фирма се възползвайте от тази възможност и дайте на всички да разберат, че знаете как да постигате целите си. Търсете допълнителна, добре платена работа, за да не изпаднете във финансова криза. Работете спокойно. Нека задачите ви бъдат рутинните, за да не ви  натоварват. Само така ще имате възможност да постигнете материални успехи. Личните ви отношения днес са затруднени. Деловите запознанства са успешни, ако сте внимателни по време на разговорите, които провеждате. Ще понесете по-лесно, изпитанията, които  ви подготвя Съдбата, ако има на кого да се доверите. На работното място се справяте добре. Въпреки професионалните успехи настроението ви не е добро. Заредете се с оптимизъм, за да не създадете допълнителни конфликти с вашите колеги и началници.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип