Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската


Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската
Градският транспорт на Бургас вече е напълно променен, а от май 2010 г. цената на билетчето стои 1 лв, очаква се да стане 1,30 лв.
10 Октомври 2017, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ

Превозвачите от 5-те областни града  с най-нови автобуси  информират НС, транспортното и финансово министерства, както и Общинските съвети


Цената на обществения транспорт в 5 от най-големите областни центрове в страната – София, Бургас, Варна, Плевен и Стара Загора скоро ще бъде увеличена, научи Флагман.бг.

Асоциацията на транспортните оператори  е внесла писмо до Министерството на транспорта, Министерството на финансите и до Народното събрание. Предстои входирането на докладни  записки и в Общинските съвети на съответните градове.

Засега Бургас се очертава да запази най-ниска цената на обществения транспорт. Увеличението ще бъде минимално – от 1 лв. на 1,30 лева. Последното повишение беше направено през май 2010 г., когато минималната заплата бе двойно по-ниска.

В другите градове поскъпването ще е  по-осезаемо. Тук търговското дружество „Бургасбус” търси баланс между завишените разходи  за поддръжка и социалната поносимост. Затова ръководството на „Бургасбус” е защитило пред бранша цена от 1,30 лв. от Бургас, за да се избегне обществено напрежение, научи Флагман след общото събрание на превозвачите, където останалите са били категорични, че повишението трябва да е поне на 1,50лв.

Бургас и сега е с най-ниските цени на градския транспорт.  На тази официална среща са били ръководствата на следните дружества – Бургасбус ЕООД, Градски транспорт Варна ЕАД, Тролейбусен транспорт Плевен ЕООД,  Тролейбусни и автобусни превози Стара Загора ЕООД, Център за градска мобилност Сафия ЕАД.

През последните години в 5-те областни градове се изпълниха успешно проекти по оперативните програми, с които се обновиха напълно общинските автопаркове. Въведоха се електронни системи за таксуване, автоматична връзка с превозните средства, информация за пътниците на спирките и в автобусите в реално време, изгради се нова транспортна инфраструктура. За да се продължи модернизирането и развитието на градския транспорт в услуга на гражданите, тъй като разходите са се повишили, е необходимо увеличение на цената на билета”,  мотивират се транспортните оператори  пред  Постоянната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения, пред Постоянната комисия по бюджет и финанси, двамата министри – на финансите и транспорта.

Те уточняват, че разходите им  скачат, защото инсталираните високотехнологичен хардуер и софтуер изисква допълнителни разходи, а освен това гаранционния срок на голяма част от автобусите и тролейбуси, които бяха закупени в предишния програмен период (2007-2013 г.) изтича, което ще отвори дупка в бюджетите, защото ще са необходими средства за тяхната поддръжка. Нараснали са и заплатите и личния състав.

Превозвачите се обръщат към кметовете и Общинските съвети с молба да бъде разчетено и обезпечено завишението на стойността на пътуване в градски условия.

Бургас е градът с най-модерен обществен транспорт в страната. 100 % от авкопарка на обществения превозвач е напълно подменен в последните 7-8 години. Дори автобусите, които обслужват доскорошните села, настоящи нови квартали на Бургас – Рудник и Черно море са модерни и комфортни.

След известни затруднения  в първите месеци от въвеждането на  новата транспортна схема,  вече се отчита ръст, което означава, че все повече бургазлии се доверяват на обществения транспорт.

Припомняме, че в Бургас се изпълни пилотен за България проект за Интегрирания градски транспорт, който вдъхна нов живот на градския транспорт. Ремонтираха се автогарите в града, изградиха се нови автобусни терминали, бързи линии, свързващи крайните точки на града – ж.к.„Меден рудник” – с ж.к.”Изгрев” и ж.к.”Славейков”. А освен това се направиха и пешеходни надлези на „Трапезица”, пред хотел „Мираж”, нова улица в ж.к.”Изгрев”, както и разширението на бул.”Сан Стефано” – до БСУ.  Идеята бе да се облекчи трафика в града и осигури качествен обществен транспорт.

Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години -  при дастично поскъпнали горива, застраховки, осигуровки и заплати. В този период и стандартът на живот се покачи. Дори и такситата  возят на 60-70 % по-високи цени в сравнение с 2010 г., без да се смятат „добавките” от по левче, наложени от най-голямата таксиметрова фирма в Бургас.

Eто какви бяха автобусите от градския транспорт преди няколко години:


100 % от автобусите в Бургас бяха сменени за последните няколко години


Не беше далеч времето, когато хиляди жители на ж.к."Меден рудник" пътуваха с тези тролейбуси, а емблематичната линия 211 иронично бе прекръстена на "двеста и осъзнай се!"

В категории: Бургас


56
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
56.
???????? Запитване
13.10.2017 14:21:52
2
0
Абе прави ли ви впечетление ,че от 1-2 месеца всички цени на почти всичко,се вдигнаха шоково ! баничката и странджанката от 1 лев- на 1.20, ябълките 1,50 дребни, зелето от 0.60 на 1.20 кг( нормалното зеле кьосе не коравците от кауфланда),трайни саламите под 15 лева вече няма,сиренето от 8.90 на 11.20 днеска ме оскубаха , Абе всичко ШОКОВО Поскъпна ! Ще изпукаме от глад бе ....
55.
ай пак
12.10.2017 18:28:04
9
0
новите автобуси са на метан, така че това оправдание с цената на горивата е неъстоятелно
54.
do Burgasbus i flegmani
12.10.2017 17:14:02
4
0
eii kurwii toq bilet i vashte shemi moje da si gi navrete dulboko v guzaa aman ot vashte gluposti..napulnihte djobovete sq e vreme az da vi napulnq guza s laina kopelenca malki
53.
mdae
12.10.2017 16:56:54
5
0
Пишете за кога и да се вдигаме на стачка,щот горивата не са се вдигали от доста време
52.
До 51. кандидат-вурст-а
12.10.2017 15:29:31
4
0
Двама човека - чета, трима човека - чета с предател...
51.
Боят настана...
12.10.2017 14:51:03
8
7
Гледам,че ще вдигате въстание!Само да ви кажа,че повечето въстанници са на работа от 8 до 18 часа и няма да могат да присъстват(някои пък се притесняват да не ги изгонят от работа).Моля да ги извините!По-малките въстанници са на училище,но пък на тях хич не им дреме за цената на билетчето.Остават ви основно пенсионерите,но те повечето са с по 2 инсулта и не стрелят много точно.Тежко въстание ще да е!Но за нашите стандарти става.Аз заминавам за Германия,иначе щях да ви подкрепя.Ще ви пращам оттам вурстчета и бира в окопите(ако не се откажете дотогава де)!Венсеремус ДРУГАРИ!Сигурен съм,че този път работата е сериозна и ще се лее кръв!Сигурен съм бе!25 години преход СТИГАТ.Ай стига и толкова простотии за днес!
50.
Към кмета
12.10.2017 10:02:38
12
1
Ако искаш да ти вярват и уважават сложи кръст на тая измишльотина за интегриран градски транспорт и върни старата схема на градския транспорт!
49.
няма да стане
11.10.2017 23:03:46
23
2
На града с едни от най-ниските заплати, средната има- няма 800 лв, билетче 1,30 лв? Правите си лоши шеги с хората. Стига, че не е удобен този транспорт, ами и цените вдигате. Много неща обещахте, но малко сторихте. Къде са GPS системите- една година по-късно ги няма. Къде е зелената вълна на бързите линии- няма ги. Самите бързи линии станаха дори по-бавни. Преди от Меден рудник до Славейков се ходеше по-бързо и по-удобно. Къде са терминалите за зареждане на карти- не работят, ама иначе купени, се веят по спирките. А за течащите и духащи спирки, които струват по един двустаен апартамент да не говорим и да не питаме къде са им анти лед системите, които така и не заработиха. Да не говорим за сайта на БургасБус, все едно е правен от десетокласник. Сложена една снимка и ходи цъкай по нея коя линия коя е и от къде минава. Да сте чували за интерактивни сайтове, за динамични бази от данни? А, и схемите, които са сложени на спирките са крайно неясни. Как в Западна Европа с един поглед можеш да се ориентираш по спирките, а в Бургас, дето си от града, гледаш, гледаш и нищо не разбираш.
48.
Народе, вдигай се на протест
11.10.2017 18:08:39
26
2
Уважаеми управници, кравата не можете само да я доите, а трябва да й двете и да яде! Всичко се е вдигнало- храна (сиренето с 2 лв., дървата с по 2-30 лв. На тон, очаква се и повече и т.н и т.н, сега ще вдигате и билетчето за градския транспорт! Усещам, че скоро така ще се вдигнем ние, че ще ви отнесем веднъж-завинаги от управлението! За никъв х*й не ставате!
47.
чичко кмет
11.10.2017 17:48:17
12
2
Ще ви доя, докато съм на власт
46.
DIY
11.10.2017 13:15:19
22
2
Честито, роби! Докато не се надигнем и не изметем тая върхушка барабар с придворните и медии, нищо няма да се промени! Тоя мишок от ЗШЗИ нищо не направи за града освен да си пълни джоба...нищо. Половината град е в чужбина или по кораби и праща пари...за да може тая гербава шайка да си вее байряка. Време е да им пуснем малко кръв на тея...
45.
ме
11.10.2017 12:58:43
6
0
25, обаче като отида до роднините в Тетвен и София със семейстовото, само с едно отиване и връщане избивам към 100 лв. Отделно като почне пак моренцето - а наляво, а надясно. Цените на авотобусите до Несебър, Созопол, Слънчака и други населени места са лудост...
44.
1111
11.10.2017 12:27:40
17
1
Цените на всичко се вдигат, а заплатите в Бургас не мърдат. Как мислите да я карате така? Нито работа като хората може да се намери в този град, нито инвестиции са дошли, нито заплати има насреща. Кметът неговата лесна- усвоява пари за проекти, генерира само глупости, които не дават никакъв резултат, а ние му сърбаме попарата. Писна ми вече само от глупости и биене на тъпаните, а джобовете ни празни, децата бягат надалеч, защото супер градът МУ няма какво да им предложи.
43.
Възмутен Селянин
11.10.2017 12:20:18
8
0
Говоерете сега че парите били от ЕС и че 50% е по-добре от нищо.
42.
фффф
11.10.2017 12:05:45
17
1
Започва се. След новите автобуси и новата итегрирана схмема нова цена. След приключването на санирането- нови данъци. И така дойде време да се плащат сметките. Едни опънаха комисионните, други ще плащаме борчовете.
41.
Митко и Петко
11.10.2017 11:38:39
10
3
Вие си пишеееете - ние си решаваме какво да правим. Ето искате не искате объркахме ви транспорта и така ще бъде. Сега ще го увеличим - и така ще бъде.
40.
noel
11.10.2017 10:39:55
8
0
Тази "Асоцияция" практически е КАРТЕЛ! Къде е т. нар. Комисия за заища на конкуренцията, къде е Комисията за защита на потребителите?
39.
АС
11.10.2017 10:08:30
12
1
Егати и платената статия .То май и сайта е платен от същите.
38.
h
11.10.2017 09:39:06
18
1
С тази нова транпортна схема трябва да се плащат вредни на пътниците.
37.
Селянина с колелото
11.10.2017 09:35:20
13
0
Малко, само с +30 %!
36.
Георги
11.10.2017 09:20:58
13
1
Хм, интересно. Направих си труда да потърся и подобна информация няма абсолютно никъде, освен в сайтове, копирали Флагман. Защо така?
35.
Петя
11.10.2017 09:13:35
19
2
Ами то разходите за градски транспорт на жителите на Бургас се повишиха още миналата година с въвеждането на новата схема. Преди новата схема можеше да се пътува неограничено за 43 лв за месец, а след въвеждането на новите карти за 45 лв само 50 пътувания, които на някои работещи не им стигат. На мен лично ми се получи да плащам към 60 лв общо на месец. Плюс да вървя към километър до новите спирки и да чакам повече. Ако пътувах по-бързо с " бързите линии " бих се примирила с увеличението, но разликата е 5 минути само в едната посока и нулева в обратната. Затова си купих кола и сега горивото ми е максимум 45 лв. на месец. Да, имам много други разходи, но пристигам на работа 2 пъти по-бързо. И сега като вдигнат билетчето и картите ще съм още по на сметка. И смятам, че и много друго Бургазлии са като мен. Насила ни накараха да се качим на коли
34.
a3
11.10.2017 09:11:43
21
0
"Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години - при дастично поскъпнали горива,..."
-----------------------------
Флагман, хайде без свободни съчинения, а!
Средни цени на горивата на 11.10.2012г. А95 - 2.68лв./л., Дизел - 2.62лв./л., Газ - 1.36лв./л.
Средни цени на горивата на 11.10.2017г. А95 - 2.03лв./л., Дизел - 2.03лв./л., Газ - 1.00лв./л.
Та какво разправяте за увеличените цени на горивата, м?
33.
от пресцентъра на Драгневбус
11.10.2017 08:37:07
15
3
Журналистите отново не са разбрали причината за увеличението на билетчето, но им е простено защото те не използват услугите предлагани от нас. Както са забелязали пътуващите при падането на температурите, ние веднага включихме плодовото отопление на спирките, за комфорта на гражтаните и единствено разходите за ел. енергия са причина за поскъпването. Обещавам, за летния сезон, да монтираме по спирките устройства които да Ви духат... (хладно) . Ако не, Вие ще духате..... (супата).
32.
Благодарност към кмета
11.10.2017 08:16:48
20
0
Благодарим за бъркотията, която създаде с новата транспортна схема, благодарим за времета, което губим да чакаме градски автобус по 15-20 минути, а понякога и повече, благодарим за неоправданите въртележки около гарата за да слезеш на транспортна болница, а сега благодарим и за увеличението на цената на билета!
31.
Чичко кмет Слънце
11.10.2017 08:07:31
17
0
Уважаеми съграждани, след отправените към мен забележки, че града ни изостава от София, Варна, Плевен и Стара Загора, не разбрах точно по какви показатели, но вземам мерки и това е първата стъпка за изравняване стандарта с горепосочените градове. А за интегрирания градски транспорт за 240 милиона лв не се тревожете. Сега ще участваме по друга програма на ЕС и ще го дезинтегрираме за нови 300 милиона, които естествено отново ще връщате Вие и Вашите наследници.
30.
Аз
10.10.2017 23:34:19
21
0
Увеличението било минимално - от 1,00 на 1,30 т.е. 30%! Защо не намалят и данъците минимално - пак с 30%!
29.
Бакшиш
10.10.2017 22:55:43
14
0
Елате, пиленца при батко!
28.
До №25
10.10.2017 21:54:42
15
1
Ма наистина си кух. Изброените разходи са валидни ДАЖЕ да стои колата пред блока ти. Така, че по-добре да направя минимален разход за бензин, и да си се движа с нея! Новите ти гуми ще изгният и да не караш колата. Абе.... автобус само кога завали сняг до кръста.
27.
bus
10.10.2017 21:36:55
20
1
преди време ви казах че цената ще се вдигне, сега ще паднат приходите. Следваща стъпка, приватизация на занижена цена, защото ще се окаже че БургасБус е губещо, търгът ще го спечели предварително избрана фирма с 5 лв капитал. Да и е честито на новата фирма подаръка от нови автобуси + информационната система + картовите автомати и цялата система. ВЕЛИК ВЕЛИК Е НАШИЯ ЧИЧКО КМЕТ!!! ОЛЕ!!! СЛАВА !!! СЛАВА! УРРРРАААААА!!!!!!
26.
До 25
10.10.2017 21:09:31
4
2
Да свободата струва пари.Който иска да е свободен плаща на некъдърници.
25.
Мечо Кух
10.10.2017 20:56:40
3
8
До 12 , айде сега сметни и колко ти струва гражданска , преглед и данък
/ той данъка на старите бараки е смешка ама ... / . Отделно поддръжка , масла , гуми , повреди . Май няма да ти легне по-тънко .
Пп , не се заяждам . :)
24.
do 23
10.10.2017 20:48:31
12
3
не ме занимавай с глупости,в момента съм в служебна командировка, уреждам колежа на децата в англия и швейцария. обърнете се към пресцентъра за тъпи въпроси и отговори ...
23.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:42:18
22
2
Въпросът ми е към управителя на Бургасбус Петко Драгнев.
От кога ще се въведе цена на билета за градски транспорт според пропътуваното разстояние?
22.
Анастасия
10.10.2017 20:35:29
10
1
Ако работиш в ЦГЧ паркирането в "Синя зона" струва солено!!!
21.
...
10.10.2017 20:34:36
19
3
за 1.30 лева получаваш следната "услуга"-
1.докато чакаш Бургасдрус на спирката може да те изрита в гръб психясъл наркоман ( случая с пребитата пенсионерка)
2.ако се качиш в бургасдрус може да бъдеш бит или пребит ( 2-та случая с полудялата пенсионерка ,коята се нахвърли с ямруци върху младо момиче и - хулигана който смачка главата на пенсинер в 15-ката)
все слички от 2017 !
Приятно пътуване с Бургасдрус
20.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:34:23
18
0
От кога цената на билетът за градския транспорт ще зависи от разстоянието- от точка А до точка Б на пътуването както в цяла Европа?
19.
Д
10.10.2017 20:23:59
20
1
Факт е, че Бургас е град с къси разтояния не говоря за кварталите. Не е като София. В доста случаи е по изгодно и удобно да се пътува с кола.
18.
Анастасия
10.10.2017 20:13:07
25
0
За една спирка - 1.30 лв и до кв.Банево също 1.30 лв??? Защо ???
17.
Реалист
10.10.2017 19:16:36
16
3
Номер 12 е много прав. Хората знаят да си правят сметката. А от вдигането на цените нищо добро няма да се получи гаранция! Ще поживеем и ще видим как ще скочат още нениските данъци за мпс за да може да се избият разходите от тая безумица, за да може да накараме гражданите да ползвам градския и междуградски транспорт. Колите ще намалеят заради това и ето свободни паркоместа :) за останалите.
16.
1
10.10.2017 19:08:02
29
6
Ще трябва да платим новите автобуси... браво кмете, след като създадохте истински хаос с новите автобусни линии и накарахте хората да мръзнат по спирките чакайки поредния автобус за прикачване, сега вдигнете и цената на билета... ей, така за да ни е още по гадно
15.
D
10.10.2017 19:01:49
4
13
Във Америка цената е вече 5 лева на билетче.
14.
f
10.10.2017 18:56:43
23
2
Trugvam ot rabota 5:00 - pribiram se 5:30 , nishto , che razstoqnieto ne e poveche ot 5-6 kilometra , vlizam vuv "Vuzrajdane" tursene na mqsto za parkirane 45 minuti , a v kraen sluchai dori ne se namira takova ! Parkiram pred nas , zashtoto prosto nqma KUDE! Idva paqk vdiga mi kolata za nepravilno parkirane !!!!!!!! Ai stiga filmi be "OBSHTINA" logika nula ! Bus lentite vi - nula logika , krugovite vi - nula izpulnenie , mesta za parkirane - nula , sinq zona - navsqkude !!!!!!!!!!!!!!!!
13.
А
10.10.2017 18:55:46
5
21
Забелязахте ли колко по приятен е града без лятните туристически боклуци. Вдигайте цените да останем само качествени хора а мързеливите да си омитат крушите да ходят да целуват задника на Меркел и Путин. Иска се по малко но по качествени работни хора. Стига вече със тоя социализъм!!
Няма ползва от безплатните неща.
Нека хората да се каляват и да мислят!!!!!
12.
me
10.10.2017 18:55:11
28
0
Ей затуй си купих една стара кола. Хем харчи много, хем е пъти по-евтино от градският и междуградкси транспорт (само БДЖ е по-евтино, ама върви с голяма мизерия). 4ма човека в автобуса до мола - 4 лв. (5.20 по нови цени). А ся сметнете при 8/100 колко излиза с колата... Ей това е проблема в цяла БГ - свалят хората от градският транспорт и ги товарят на коли.
11.
Фюрера
10.10.2017 18:48:50
8
5
Училищата трябва да имат програми и паркове за велосипеди за да може всеки ученик да се движи със колела!!!! Също трябват униформи и класове по предприемачество!!!
10.
Г
10.10.2017 18:46:23
8
7
Време е хората от всички блокове да почват да си изграждат велосипедни стаи и стоянки за да може всеки човек там да може да ходи на работа и училище със колело.
9.
EKO TAXI
10.10.2017 18:44:47
9
8
EKO TAXI VI PREDLAGA UNIKALNATA OFERTA OT 0,78 ST NA KM
8.
Хъх
10.10.2017 18:44:36
6
26
Няма безплатно сирене!! Стига със измислени субсидии. Давайте истинските цени на транспорта и на образованието. Стига сте мазали зад субсидии.
Искрено ви казвам че един билет струва реално към 4 лева обаче Европа ви плаща 3 лева от това -- защото сте мързелива ебана паплач която беше мачкана и крадена цели 50 години от "комунистите и Сталинистите" целта беше да унищожат БГ.
7.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:40:59
6
19
Бургас ако иска чист и стегнат град без гета трябва доста да вдигне още цените за да се изметат тъпаците и мързеливците от града. По чист по малък по конкурентен град ще има повече шанс за привличане на big investments.
6.
Г
10.10.2017 18:35:59
7
15
Давайте субсидии за тези които само карат колела и ги давайте по предприятията. Насърчавайте хората които използват колела и нека транспорта да стане по $2 лева.
5.
Ра
10.10.2017 18:34:38
14
3
Целия град мирише на дизел и контрабанда нефт който го пърдят всякакви измислени таратайки.
Раково болните във Бургас са най много от цяла Европа. Във центъра вони на гадни коли.
Време е тея автобуси да са 100% елеткрически.
4.
...
10.10.2017 18:34:13
22
9
Кмета ни идиот да не се чуди после като града с намаляващо население се задръства с коли. Аз и досега не съм се ползвал от услугите на градския откакто не съм учащи, а сега съвсем няма й да го ползвам!
3.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:32:25
13
21
Мисля че цената трябва да е вече 2 лева за да качиме тея дебели задници на колела малко повече а не да ми дебелеят като 5та най дебела нация в Европа. Ядете боклуци, не плащате нито за училише нито за здравни грижи ебах ви комунизма сега и транспорта да ви е безплатен --- не, няма да ви излезе сметката. Обирайте си крушите в Англия на студа цяла зима без слънце да видите какво е.
Който не работи няма да се вози!!!!!
Давайте билета по $2!!!!
2.
Аз
10.10.2017 18:26:48
25
3
И 2лева ще стане.Като изтече гаранцията и свършат заема.
1.
Пътник
10.10.2017 18:14:23
28
2
Честито, народе! Плащай! Няма нещо което да не се е повишило :(


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Вътрешният министър: Булгартабак е посочен в доклада за контрабанда на турските служби Погребалният агент Румяна Черкезова: Проверяват всичките ни документи, сравняват цените от каталозите с касовите книги Ченгета подпукаха всичките погребални агенции на бургаските гробища Брутално! Полицаи стреляха по футболисти, нападнали съдия! (ВИДЕО и СНИМКИ 18+) Див екшън заради паркиране! Пребиха шофьор с метална тръба От последните минути: Какво се случва в Професионалната гимназия по строителство? Жестоко убийство: Ревнив касапин кастрира и обезглави жертвата си, издирват го Кошмарът на пътя няма край: Невръстно дете бере душа в болница, млада шофьорка го помете на пътя Арестуваха за каналджийство бивш кмет на Свиленград и настоящ съветник от ГЕРБ Брутално! Кредитори смляха от бой длъжник с бременна жена и го заплашиха: Ще бръкнем в нея и ще получиш бебето си в колет Извънредно! Въоръжен нахлу в чейндж бюро и си тръгна с пачки
Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар
Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Въпросните кипърски офшорки изиграха ключова роля в схемите на Прокопиев за "приватизиране" на парите за втора пенсия на над 1,2 млн. българи

Всичко в категорията
Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва? Скандал! Владимир, който прегази колоездача Евелин в Приморско, отказа да дойде в съда (ОБНОВЕНА) Близки на прегазения Евелин искат затвор за убиеца му, гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг протеста им пред съда
Собственикът на „Архангелите” Кристиян Киров: Не се крием. От три месеца ни проверяват, оляха се! Извънредно! Спецакция в Бургас, полицаи тарашат погребалните агенции Невиждано българско обединение! Хиляди са на улицата и зоват: Не на зелената мафия! Apple постигна 44 000% ръст на цената на акциите си Окончателно: Парламентът прати АЕЦ „Козлодуй” и ТЕЦ „Марица изток 2” на борсата заради злоупотреби Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Търговските аташета на пет държави се срещнаха с кмета на Бургас До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател В Индустриалната зона на Бургас са инвестирани над 50 млн.лева Віtсоіn щe пpecĸoчи $100 000 дoгoдинa, пpeдвиждa oпитeн eĸcпepт Най-новото бижу на супермаркети „Съни“ отваря врати утре
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Камери следят за мъртви души-задочници
Камери следят за мъртви души-задочници Изпитите на ученици и студенти под строг контрол
Всичко в категорията
Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ) Окончателно: Вижте кои са топучениците на Бургас за 2017 г. Учителка накарала цял клас първокласници да целунат ръка на преподавателката си
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО)
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) От общинското жилище го изхвърлили, защото не можел да си плаща наема, къпе се с ракия и одеколон
Всичко в категорията
Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал Абитуриент почина в съня си след купон през уикенда ТРАГЕДИЯ! Бате Николай изпраща дъщеря си утре
Дуейн Джонсън – Скалата получи звезда на Алеята на славата
Дуейн Джонсън – Скалата получи звезда на Алеята на славата Бившата звезда от кеча е втората най-високоплатена звезда в Холивуд
Всичко в категорията
Оп-са! Мария върти гьобеци със студенти по анцуг Голям смях! Изплуваха много стари снимки на Джино с пънк прическа и черен молив по очите Гущеров посрещна Светлана с цветя след края на Big Brother Шокиращо ФОТО! Няма да я познаете: Ето я новата Мис Плеймейт без грим! Гущеров посрещна Светлана Василева вкъщи с трогателен жест (СНИМКА) Бившата жена на Плевнелиев жали: Виновна съм за любовта на мъжа ми с Деси Банова! Шок! Учител по български език - клептоман нахлу в гаража на хубавицата Ромина Тасевска Силви Вартан с прощално турне в България Ники Илиев и Саня се развеждат Фейсбук завря след победата на Джино, феновете му ликуват, а критиците - злобеят: Неграмотен тираджия, натрапен за елит от продуцентите на гетото! "Златен скункс" и за Луна заради агресивното поведение в "Биг Брадър"! Вижте как фолк певицата прие антинаградата от Боби Ваклинов
Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас
Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Искат обезопасяване на зоната, тъй като там се сблъскват възрастни хора с колоездачи

Всичко в категорията
Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ) Хрониката на безумието! 18-годишен пометен от Мерцедес в ж.к."Славейков", жена едва не загина след тежка катастрофа край Айтос МВР с гореща информация за зверската катастрофа край Хаинбоаз
Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България
Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България Треньорът на Бадр Хари очакваше, че ще се представя много добре, но не и че ще ги пребия


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември Теодора Духовникова и Иван Юруков ще раздадат автографи след специалната прожекция в Cinema City Бургас
Всичко в категорията
Най-мащабната инициaтива за сбъдване на детски мечти „Операция Плюшено Мече“ сюпризира с грандиозен концерт в Бургас Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България "Архангелите", откраднали трупа на Костадин, затвориха преди полицейските проверки Онлайн гласуването за „Спортист на годината 2017” върви при огромен интерес, подкрепете своя фаворит Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на предколеден празник на красотата 16 хил. лева бяха събрани на „Дарителски кръг” в Бургас Ако сте си починали след великолепния Никулден, има още за празнуване /ПРОГРАМА/ Вижте как лехата с чесън и лук на баба Желязка разпали война в ж.к.”Изгрев” (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО)
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Побързайте - имате само три дни да гласувате за своя фаворит

Всичко в категорията
Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос Буболечки в храната от детската кухня в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв.
Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв. Ще бъдат ремонтирани и санирани  всички фасади на школото, ще бъдат изградени и спортни площадки 
Всичко в категорията
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО)
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Вече година и половина белокоси дядовци на странджанското село мъкнат тежки туби и пишат жалби
Всичко в категорията
Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Всеки, който иска да помогне, може да го направи от днес до 22-ри декември цена във фоайето на ФОН към университет "Проф. д-р Асен Златаров"


Всичко в категорията
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Как може длъжностно лице да лъже по този безкрупулен начин, опетни името и честта ни, оплаква се Мийрем Осман

Всичко в категорията
Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал
Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България Интервю Всички интервюта Стоян КОПРИВЛЕНСКИ след историческия триумф в "Глори 49": Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България
Треньорът на Бадр Хари очакваше, че ще се представя много добре, но не и че ще ги пребия


Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 14.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Оптимизмът и увереността ще ви помогнат да намерите съмишленици за каузата, с която сте се захванали. Ако препятствията пред вас се окажат непреодолими, си дайте почивка и със свежи сили се измъкнете от „лабиринта“! Избягвайте конфликтите, защото победителят няма да сте вие! Постиженията както в службата, така и в личен аспект, може да ги извоювате трудно, но пък ще има с какво да се гордеете. Сега е по-добре да не мислите за печалбата. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се! На работното място сте твърде инертни, но е по-добре да не влагате много усилия, защото енергията ви е на изчерпване. Не вземайте прибързани решения и не се захващайте с важни неща, защото ще ви донесат само загуби! През този ден не бива да се вадят зъби. Съществува опасност да изразходите енергията си напразно и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари на вятъра! Не се хвалете и не преувеличавайте, защото ще се срамувате от думите си! Препоръчителни са масажите, козметични операции и лечението с Рейки. Ако заемете днес пари на заем, късметът ще ви обърне гръб. Не поемайте излишни рискове! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, ако вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие. Не се препоръчва физическото натоварване. Ролята на помирител не ви отива, но агресията расте и ако колегите ви решат да се избият, най-доброто, което можете да направите, е да туширате напрежението, като ги накарате да си говорят. Напомнете им, че не са в офиса, за да се харесват, а за да работят! Пречистете дома си с тамян! Ограничете контактите с хора, които не познавате! Пазете се от измамници! С досадниците, които се опитват да ви натрапят своите разбирания за света, не си струва да спорите. Отменете ги с безразличие, а от любимия може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете. Заемете се с делата, които сте отлагали, но не търсете помощ, защото днес е по-добре да сте единак! Работата в екип няма да ви се отрази добре. Не е време и за старт на нови проекти. Правете компромиси, за да избегнете конфликтите с близките си! Уязвими са очите. Пазете ги! Съдбата е щедра към вас днес. Преговорите ще са успешни, а мнението ви ще се цени, както от вашите интимни партньори, така и от колегите ви. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува! На чара ви трудно може да се устои, но внимавайте с кого флиртувате! Днес сте непредвидими. Приличате на махалото, което се движи между крайностите. Възможно е да получите дори неприлично предложение, но как ще отговорите, зависи от настроението ви. Затова не се изненадвайте, ако любимият човек ви ревнува! Успехът ще е гарантиран, ако можете правилно да оцените ситуацията. Може да започнете нова работа или да стартирате нов бизнес, но само, ако чувствате, че това е вашето призвание. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците. Спомнете си думите на Учителя Петър Дънов за малките неща, които спъват човека, но от тях зависи щастието ни! Занимавайки се с велики дела, не пренебрегвайте малките, за да не бъдете разочаровани! Обърнете внимание на знаците на съдбата! Бъдете щедри към хората в беда!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип