Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската


Първо във Флагман! Вдигат цената на обществения транспорт в държавата, в Бургас ще е най-ниската
Градският транспорт на Бургас вече е напълно променен, а от май 2010 г. цената на билетчето стои 1 лв, очаква се да стане 1,30 лв.
10 Октомври 2017, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ

Превозвачите от 5-те областни града  с най-нови автобуси  информират НС, транспортното и финансово министерства, както и Общинските съвети


Цената на обществения транспорт в 5 от най-големите областни центрове в страната – София, Бургас, Варна, Плевен и Стара Загора скоро ще бъде увеличена, научи Флагман.бг.

Асоциацията на транспортните оператори  е внесла писмо до Министерството на транспорта, Министерството на финансите и до Народното събрание. Предстои входирането на докладни  записки и в Общинските съвети на съответните градове.

Засега Бургас се очертава да запази най-ниска цената на обществения транспорт. Увеличението ще бъде минимално – от 1 лв. на 1,30 лева. Последното повишение беше направено през май 2010 г., когато минималната заплата бе двойно по-ниска.

В другите градове поскъпването ще е  по-осезаемо. Тук търговското дружество „Бургасбус” търси баланс между завишените разходи  за поддръжка и социалната поносимост. Затова ръководството на „Бургасбус” е защитило пред бранша цена от 1,30 лв. от Бургас, за да се избегне обществено напрежение, научи Флагман след общото събрание на превозвачите, където останалите са били категорични, че повишението трябва да е поне на 1,50лв.

Бургас и сега е с най-ниските цени на градския транспорт.  На тази официална среща са били ръководствата на следните дружества – Бургасбус ЕООД, Градски транспорт Варна ЕАД, Тролейбусен транспорт Плевен ЕООД,  Тролейбусни и автобусни превози Стара Загора ЕООД, Център за градска мобилност Сафия ЕАД.

През последните години в 5-те областни градове се изпълниха успешно проекти по оперативните програми, с които се обновиха напълно общинските автопаркове. Въведоха се електронни системи за таксуване, автоматична връзка с превозните средства, информация за пътниците на спирките и в автобусите в реално време, изгради се нова транспортна инфраструктура. За да се продължи модернизирането и развитието на градския транспорт в услуга на гражданите, тъй като разходите са се повишили, е необходимо увеличение на цената на билета”,  мотивират се транспортните оператори  пред  Постоянната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения, пред Постоянната комисия по бюджет и финанси, двамата министри – на финансите и транспорта.

Те уточняват, че разходите им  скачат, защото инсталираните високотехнологичен хардуер и софтуер изисква допълнителни разходи, а освен това гаранционния срок на голяма част от автобусите и тролейбуси, които бяха закупени в предишния програмен период (2007-2013 г.) изтича, което ще отвори дупка в бюджетите, защото ще са необходими средства за тяхната поддръжка. Нараснали са и заплатите и личния състав.

Превозвачите се обръщат към кметовете и Общинските съвети с молба да бъде разчетено и обезпечено завишението на стойността на пътуване в градски условия.

Бургас е градът с най-модерен обществен транспорт в страната. 100 % от авкопарка на обществения превозвач е напълно подменен в последните 7-8 години. Дори автобусите, които обслужват доскорошните села, настоящи нови квартали на Бургас – Рудник и Черно море са модерни и комфортни.

След известни затруднения  в първите месеци от въвеждането на  новата транспортна схема,  вече се отчита ръст, което означава, че все повече бургазлии се доверяват на обществения транспорт.

Припомняме, че в Бургас се изпълни пилотен за България проект за Интегрирания градски транспорт, който вдъхна нов живот на градския транспорт. Ремонтираха се автогарите в града, изградиха се нови автобусни терминали, бързи линии, свързващи крайните точки на града – ж.к.„Меден рудник” – с ж.к.”Изгрев” и ж.к.”Славейков”. А освен това се направиха и пешеходни надлези на „Трапезица”, пред хотел „Мираж”, нова улица в ж.к.”Изгрев”, както и разширението на бул.”Сан Стефано” – до БСУ.  Идеята бе да се облекчи трафика в града и осигури качествен обществен транспорт.

Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години -  при дастично поскъпнали горива, застраховки, осигуровки и заплати. В този период и стандартът на живот се покачи. Дори и такситата  возят на 60-70 % по-високи цени в сравнение с 2010 г., без да се смятат „добавките” от по левче, наложени от най-голямата таксиметрова фирма в Бургас.

Eто какви бяха автобусите от градския транспорт преди няколко години:


100 % от автобусите в Бургас бяха сменени за последните няколко години


Не беше далеч времето, когато хиляди жители на ж.к."Меден рудник" пътуваха с тези тролейбуси, а емблематичната линия 211 иронично бе прекръстена на "двеста и осъзнай се!"

В категории: Бургас


56
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
56.
???????? Запитване
13.10.2017 14:21:52
2
0
Абе прави ли ви впечетление ,че от 1-2 месеца всички цени на почти всичко,се вдигнаха шоково ! баничката и странджанката от 1 лев- на 1.20, ябълките 1,50 дребни, зелето от 0.60 на 1.20 кг( нормалното зеле кьосе не коравците от кауфланда),трайни саламите под 15 лева вече няма,сиренето от 8.90 на 11.20 днеска ме оскубаха , Абе всичко ШОКОВО Поскъпна ! Ще изпукаме от глад бе ....
55.
ай пак
12.10.2017 18:28:04
9
0
новите автобуси са на метан, така че това оправдание с цената на горивата е неъстоятелно
54.
do Burgasbus i flegmani
12.10.2017 17:14:02
4
0
eii kurwii toq bilet i vashte shemi moje da si gi navrete dulboko v guzaa aman ot vashte gluposti..napulnihte djobovete sq e vreme az da vi napulnq guza s laina kopelenca malki
53.
mdae
12.10.2017 16:56:54
5
0
Пишете за кога и да се вдигаме на стачка,щот горивата не са се вдигали от доста време
52.
До 51. кандидат-вурст-а
12.10.2017 15:29:31
4
0
Двама човека - чета, трима човека - чета с предател...
51.
Боят настана...
12.10.2017 14:51:03
8
7
Гледам,че ще вдигате въстание!Само да ви кажа,че повечето въстанници са на работа от 8 до 18 часа и няма да могат да присъстват(някои пък се притесняват да не ги изгонят от работа).Моля да ги извините!По-малките въстанници са на училище,но пък на тях хич не им дреме за цената на билетчето.Остават ви основно пенсионерите,но те повечето са с по 2 инсулта и не стрелят много точно.Тежко въстание ще да е!Но за нашите стандарти става.Аз заминавам за Германия,иначе щях да ви подкрепя.Ще ви пращам оттам вурстчета и бира в окопите(ако не се откажете дотогава де)!Венсеремус ДРУГАРИ!Сигурен съм,че този път работата е сериозна и ще се лее кръв!Сигурен съм бе!25 години преход СТИГАТ.Ай стига и толкова простотии за днес!
50.
Към кмета
12.10.2017 10:02:38
12
1
Ако искаш да ти вярват и уважават сложи кръст на тая измишльотина за интегриран градски транспорт и върни старата схема на градския транспорт!
49.
няма да стане
11.10.2017 23:03:46
23
2
На града с едни от най-ниските заплати, средната има- няма 800 лв, билетче 1,30 лв? Правите си лоши шеги с хората. Стига, че не е удобен този транспорт, ами и цените вдигате. Много неща обещахте, но малко сторихте. Къде са GPS системите- една година по-късно ги няма. Къде е зелената вълна на бързите линии- няма ги. Самите бързи линии станаха дори по-бавни. Преди от Меден рудник до Славейков се ходеше по-бързо и по-удобно. Къде са терминалите за зареждане на карти- не работят, ама иначе купени, се веят по спирките. А за течащите и духащи спирки, които струват по един двустаен апартамент да не говорим и да не питаме къде са им анти лед системите, които така и не заработиха. Да не говорим за сайта на БургасБус, все едно е правен от десетокласник. Сложена една снимка и ходи цъкай по нея коя линия коя е и от къде минава. Да сте чували за интерактивни сайтове, за динамични бази от данни? А, и схемите, които са сложени на спирките са крайно неясни. Как в Западна Европа с един поглед можеш да се ориентираш по спирките, а в Бургас, дето си от града, гледаш, гледаш и нищо не разбираш.
48.
Народе, вдигай се на протест
11.10.2017 18:08:39
26
2
Уважаеми управници, кравата не можете само да я доите, а трябва да й двете и да яде! Всичко се е вдигнало- храна (сиренето с 2 лв., дървата с по 2-30 лв. На тон, очаква се и повече и т.н и т.н, сега ще вдигате и билетчето за градския транспорт! Усещам, че скоро така ще се вдигнем ние, че ще ви отнесем веднъж-завинаги от управлението! За никъв х*й не ставате!
47.
чичко кмет
11.10.2017 17:48:17
12
2
Ще ви доя, докато съм на власт
46.
DIY
11.10.2017 13:15:19
22
2
Честито, роби! Докато не се надигнем и не изметем тая върхушка барабар с придворните и медии, нищо няма да се промени! Тоя мишок от ЗШЗИ нищо не направи за града освен да си пълни джоба...нищо. Половината град е в чужбина или по кораби и праща пари...за да може тая гербава шайка да си вее байряка. Време е да им пуснем малко кръв на тея...
45.
ме
11.10.2017 12:58:43
6
0
25, обаче като отида до роднините в Тетвен и София със семейстовото, само с едно отиване и връщане избивам към 100 лв. Отделно като почне пак моренцето - а наляво, а надясно. Цените на авотобусите до Несебър, Созопол, Слънчака и други населени места са лудост...
44.
1111
11.10.2017 12:27:40
17
1
Цените на всичко се вдигат, а заплатите в Бургас не мърдат. Как мислите да я карате така? Нито работа като хората може да се намери в този град, нито инвестиции са дошли, нито заплати има насреща. Кметът неговата лесна- усвоява пари за проекти, генерира само глупости, които не дават никакъв резултат, а ние му сърбаме попарата. Писна ми вече само от глупости и биене на тъпаните, а джобовете ни празни, децата бягат надалеч, защото супер градът МУ няма какво да им предложи.
43.
Възмутен Селянин
11.10.2017 12:20:18
8
0
Говоерете сега че парите били от ЕС и че 50% е по-добре от нищо.
42.
фффф
11.10.2017 12:05:45
17
1
Започва се. След новите автобуси и новата итегрирана схмема нова цена. След приключването на санирането- нови данъци. И така дойде време да се плащат сметките. Едни опънаха комисионните, други ще плащаме борчовете.
41.
Митко и Петко
11.10.2017 11:38:39
10
3
Вие си пишеееете - ние си решаваме какво да правим. Ето искате не искате объркахме ви транспорта и така ще бъде. Сега ще го увеличим - и така ще бъде.
40.
noel
11.10.2017 10:39:55
8
0
Тази "Асоцияция" практически е КАРТЕЛ! Къде е т. нар. Комисия за заища на конкуренцията, къде е Комисията за защита на потребителите?
39.
АС
11.10.2017 10:08:30
12
1
Егати и платената статия .То май и сайта е платен от същите.
38.
h
11.10.2017 09:39:06
18
1
С тази нова транпортна схема трябва да се плащат вредни на пътниците.
37.
Селянина с колелото
11.10.2017 09:35:20
13
0
Малко, само с +30 %!
36.
Георги
11.10.2017 09:20:58
13
1
Хм, интересно. Направих си труда да потърся и подобна информация няма абсолютно никъде, освен в сайтове, копирали Флагман. Защо така?
35.
Петя
11.10.2017 09:13:35
19
2
Ами то разходите за градски транспорт на жителите на Бургас се повишиха още миналата година с въвеждането на новата схема. Преди новата схема можеше да се пътува неограничено за 43 лв за месец, а след въвеждането на новите карти за 45 лв само 50 пътувания, които на някои работещи не им стигат. На мен лично ми се получи да плащам към 60 лв общо на месец. Плюс да вървя към километър до новите спирки и да чакам повече. Ако пътувах по-бързо с " бързите линии " бих се примирила с увеличението, но разликата е 5 минути само в едната посока и нулева в обратната. Затова си купих кола и сега горивото ми е максимум 45 лв. на месец. Да, имам много други разходи, но пристигам на работа 2 пъти по-бързо. И сега като вдигнат билетчето и картите ще съм още по на сметка. И смятам, че и много друго Бургазлии са като мен. Насила ни накараха да се качим на коли
34.
a3
11.10.2017 09:11:43
21
0
"Цената на билета в Бургас не е повишавана от 7 години - при дастично поскъпнали горива,..."
-----------------------------
Флагман, хайде без свободни съчинения, а!
Средни цени на горивата на 11.10.2012г. А95 - 2.68лв./л., Дизел - 2.62лв./л., Газ - 1.36лв./л.
Средни цени на горивата на 11.10.2017г. А95 - 2.03лв./л., Дизел - 2.03лв./л., Газ - 1.00лв./л.
Та какво разправяте за увеличените цени на горивата, м?
33.
от пресцентъра на Драгневбус
11.10.2017 08:37:07
15
3
Журналистите отново не са разбрали причината за увеличението на билетчето, но им е простено защото те не използват услугите предлагани от нас. Както са забелязали пътуващите при падането на температурите, ние веднага включихме плодовото отопление на спирките, за комфорта на гражтаните и единствено разходите за ел. енергия са причина за поскъпването. Обещавам, за летния сезон, да монтираме по спирките устройства които да Ви духат... (хладно) . Ако не, Вие ще духате..... (супата).
32.
Благодарност към кмета
11.10.2017 08:16:48
20
0
Благодарим за бъркотията, която създаде с новата транспортна схема, благодарим за времета, което губим да чакаме градски автобус по 15-20 минути, а понякога и повече, благодарим за неоправданите въртележки около гарата за да слезеш на транспортна болница, а сега благодарим и за увеличението на цената на билета!
31.
Чичко кмет Слънце
11.10.2017 08:07:31
17
0
Уважаеми съграждани, след отправените към мен забележки, че града ни изостава от София, Варна, Плевен и Стара Загора, не разбрах точно по какви показатели, но вземам мерки и това е първата стъпка за изравняване стандарта с горепосочените градове. А за интегрирания градски транспорт за 240 милиона лв не се тревожете. Сега ще участваме по друга програма на ЕС и ще го дезинтегрираме за нови 300 милиона, които естествено отново ще връщате Вие и Вашите наследници.
30.
Аз
10.10.2017 23:34:19
21
0
Увеличението било минимално - от 1,00 на 1,30 т.е. 30%! Защо не намалят и данъците минимално - пак с 30%!
29.
Бакшиш
10.10.2017 22:55:43
14
0
Елате, пиленца при батко!
28.
До №25
10.10.2017 21:54:42
15
1
Ма наистина си кух. Изброените разходи са валидни ДАЖЕ да стои колата пред блока ти. Така, че по-добре да направя минимален разход за бензин, и да си се движа с нея! Новите ти гуми ще изгният и да не караш колата. Абе.... автобус само кога завали сняг до кръста.
27.
bus
10.10.2017 21:36:55
20
1
преди време ви казах че цената ще се вдигне, сега ще паднат приходите. Следваща стъпка, приватизация на занижена цена, защото ще се окаже че БургасБус е губещо, търгът ще го спечели предварително избрана фирма с 5 лв капитал. Да и е честито на новата фирма подаръка от нови автобуси + информационната система + картовите автомати и цялата система. ВЕЛИК ВЕЛИК Е НАШИЯ ЧИЧКО КМЕТ!!! ОЛЕ!!! СЛАВА !!! СЛАВА! УРРРРАААААА!!!!!!
26.
До 25
10.10.2017 21:09:31
4
2
Да свободата струва пари.Който иска да е свободен плаща на некъдърници.
25.
Мечо Кух
10.10.2017 20:56:40
3
8
До 12 , айде сега сметни и колко ти струва гражданска , преглед и данък
/ той данъка на старите бараки е смешка ама ... / . Отделно поддръжка , масла , гуми , повреди . Май няма да ти легне по-тънко .
Пп , не се заяждам . :)
24.
do 23
10.10.2017 20:48:31
12
3
не ме занимавай с глупости,в момента съм в служебна командировка, уреждам колежа на децата в англия и швейцария. обърнете се към пресцентъра за тъпи въпроси и отговори ...
23.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:42:18
22
2
Въпросът ми е към управителя на Бургасбус Петко Драгнев.
От кога ще се въведе цена на билета за градски транспорт според пропътуваното разстояние?
22.
Анастасия
10.10.2017 20:35:29
10
1
Ако работиш в ЦГЧ паркирането в "Синя зона" струва солено!!!
21.
...
10.10.2017 20:34:36
19
3
за 1.30 лева получаваш следната "услуга"-
1.докато чакаш Бургасдрус на спирката може да те изрита в гръб психясъл наркоман ( случая с пребитата пенсионерка)
2.ако се качиш в бургасдрус може да бъдеш бит или пребит ( 2-та случая с полудялата пенсионерка ,коята се нахвърли с ямруци върху младо момиче и - хулигана който смачка главата на пенсинер в 15-ката)
все слички от 2017 !
Приятно пътуване с Бургасдрус
20.
Бургас Райна Христова
10.10.2017 20:34:23
18
0
От кога цената на билетът за градския транспорт ще зависи от разстоянието- от точка А до точка Б на пътуването както в цяла Европа?
19.
Д
10.10.2017 20:23:59
20
1
Факт е, че Бургас е град с къси разтояния не говоря за кварталите. Не е като София. В доста случаи е по изгодно и удобно да се пътува с кола.
18.
Анастасия
10.10.2017 20:13:07
25
0
За една спирка - 1.30 лв и до кв.Банево също 1.30 лв??? Защо ???
17.
Реалист
10.10.2017 19:16:36
16
3
Номер 12 е много прав. Хората знаят да си правят сметката. А от вдигането на цените нищо добро няма да се получи гаранция! Ще поживеем и ще видим как ще скочат още нениските данъци за мпс за да може да се избият разходите от тая безумица, за да може да накараме гражданите да ползвам градския и междуградски транспорт. Колите ще намалеят заради това и ето свободни паркоместа :) за останалите.
16.
1
10.10.2017 19:08:02
29
6
Ще трябва да платим новите автобуси... браво кмете, след като създадохте истински хаос с новите автобусни линии и накарахте хората да мръзнат по спирките чакайки поредния автобус за прикачване, сега вдигнете и цената на билета... ей, така за да ни е още по гадно
15.
D
10.10.2017 19:01:49
4
13
Във Америка цената е вече 5 лева на билетче.
14.
f
10.10.2017 18:56:43
23
2
Trugvam ot rabota 5:00 - pribiram se 5:30 , nishto , che razstoqnieto ne e poveche ot 5-6 kilometra , vlizam vuv "Vuzrajdane" tursene na mqsto za parkirane 45 minuti , a v kraen sluchai dori ne se namira takova ! Parkiram pred nas , zashtoto prosto nqma KUDE! Idva paqk vdiga mi kolata za nepravilno parkirane !!!!!!!! Ai stiga filmi be "OBSHTINA" logika nula ! Bus lentite vi - nula logika , krugovite vi - nula izpulnenie , mesta za parkirane - nula , sinq zona - navsqkude !!!!!!!!!!!!!!!!
13.
А
10.10.2017 18:55:46
5
21
Забелязахте ли колко по приятен е града без лятните туристически боклуци. Вдигайте цените да останем само качествени хора а мързеливите да си омитат крушите да ходят да целуват задника на Меркел и Путин. Иска се по малко но по качествени работни хора. Стига вече със тоя социализъм!!
Няма ползва от безплатните неща.
Нека хората да се каляват и да мислят!!!!!
12.
me
10.10.2017 18:55:11
28
0
Ей затуй си купих една стара кола. Хем харчи много, хем е пъти по-евтино от градският и междуградкси транспорт (само БДЖ е по-евтино, ама върви с голяма мизерия). 4ма човека в автобуса до мола - 4 лв. (5.20 по нови цени). А ся сметнете при 8/100 колко излиза с колата... Ей това е проблема в цяла БГ - свалят хората от градският транспорт и ги товарят на коли.
11.
Фюрера
10.10.2017 18:48:50
8
5
Училищата трябва да имат програми и паркове за велосипеди за да може всеки ученик да се движи със колела!!!! Също трябват униформи и класове по предприемачество!!!
10.
Г
10.10.2017 18:46:23
8
7
Време е хората от всички блокове да почват да си изграждат велосипедни стаи и стоянки за да може всеки човек там да може да ходи на работа и училище със колело.
9.
EKO TAXI
10.10.2017 18:44:47
9
8
EKO TAXI VI PREDLAGA UNIKALNATA OFERTA OT 0,78 ST NA KM
8.
Хъх
10.10.2017 18:44:36
6
26
Няма безплатно сирене!! Стига със измислени субсидии. Давайте истинските цени на транспорта и на образованието. Стига сте мазали зад субсидии.
Искрено ви казвам че един билет струва реално към 4 лева обаче Европа ви плаща 3 лева от това -- защото сте мързелива ебана паплач която беше мачкана и крадена цели 50 години от "комунистите и Сталинистите" целта беше да унищожат БГ.
7.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:40:59
6
19
Бургас ако иска чист и стегнат град без гета трябва доста да вдигне още цените за да се изметат тъпаците и мързеливците от града. По чист по малък по конкурентен град ще има повече шанс за привличане на big investments.
6.
Г
10.10.2017 18:35:59
7
15
Давайте субсидии за тези които само карат колела и ги давайте по предприятията. Насърчавайте хората които използват колела и нека транспорта да стане по $2 лева.
5.
Ра
10.10.2017 18:34:38
14
3
Целия град мирише на дизел и контрабанда нефт който го пърдят всякакви измислени таратайки.
Раково болните във Бургас са най много от цяла Европа. Във центъра вони на гадни коли.
Време е тея автобуси да са 100% елеткрически.
4.
...
10.10.2017 18:34:13
22
9
Кмета ни идиот да не се чуди после като града с намаляващо население се задръства с коли. Аз и досега не съм се ползвал от услугите на градския откакто не съм учащи, а сега съвсем няма й да го ползвам!
3.
Васил Левски говори
10.10.2017 18:32:25
13
21
Мисля че цената трябва да е вече 2 лева за да качиме тея дебели задници на колела малко повече а не да ми дебелеят като 5та най дебела нация в Европа. Ядете боклуци, не плащате нито за училише нито за здравни грижи ебах ви комунизма сега и транспорта да ви е безплатен --- не, няма да ви излезе сметката. Обирайте си крушите в Англия на студа цяла зима без слънце да видите какво е.
Който не работи няма да се вози!!!!!
Давайте билета по $2!!!!
2.
Аз
10.10.2017 18:26:48
25
3
И 2лева ще стане.Като изтече гаранцията и свършат заема.
1.
Пътник
10.10.2017 18:14:23
28
2
Честито, народе! Плащай! Няма нещо което да не се е повишило :(


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Астро
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
В парламента: Главният прокурор с жалба срещу депутата Таско Ерменков
В парламента: Главният прокурор с жалба срещу депутата Таско Ерменков Етичната комисия на Народното събрание ще разглежда скандалния случай, който бил свързан с прокурорка от Хасково
Всичко в категорията
Правителството и бургаският кмет ухажват шейхове от Катар за магистрала „Черно море“ Борисов изкарва 200 000 души администрация да оправя дупките след снеговете Изядена бюлетина, балони пред охранителна камера и още нарушения на вота в Русия (ВИДЕО) Гражданин вгорчи изява на Бойко Борисов: Три мандата премиер - той е некадърник, това е безобразие, да си ходи! Нов скандал по руска линия: Депутат от БСП нарече ЕС, САЩ, Германия и Франция идиоти, като се позова на Ботев Путин печели 76 % от гласовете в Русия Екоминистърът: Протестите за Пирин ще продължат до изборите догодина (ВИДЕО) Ген. Киров: Шпионският скандал бе предизборен удар срещу Путин (ВИДЕО) Първите резултати от изборите в Русия вече са факт! С огромна преднина вотът печели Путин, но има и изненади Към 17 ч.: Над половината руснаци са гласували за президент Над 2000 души гласуват у нас за президент на Русия
Първи подробности от МВР за бруталното убийство на майка, чиято дъщеря е арестувана Голям обир! Апаши отмъкнаха стока за 3 бона от магазин Жестоко: Откриха убита жена, задържаха дъщеря й за екзекуцията Пиян шофьор с "Лексус" размаза патрулка, има ранен полицай Внимание! Продавачка от Бургас изгоря със 700 лв. чрез схема, на която преди време жертва стана и Марешки! Владимир Тулев: Селфита са много опасни, педофили дебнат в нета (ВИДЕО) Шефът на Европол: Атентатът в Сарафово бе един от най-важните случаи в историята на тероризма (ВИДЕО) Скотланд Ярд обърна палачинката: Скрипал не бил отровен с бинарен газ в пицарията Измамници използват името на принца на Монако, за да окрадат елита Тотална паника! Мъж откачи и вряза колата си в нощен клуб, има ранени (СНИМКИ) Агресия в мол! Мъж чукна кола на кифла и позната на шефа на охраната, тя викна бабаитите му и те го смляха от бой
Съдът пусна под домашен арест началника на РЗОК-Ловеч
Съдът пусна под домашен арест началника на РЗОК-Ловеч Той е обвинен за неправомерно превеждане на голяма сума на частна болница

Всичко в категорията
Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен В парламента: Главният прокурор с жалба срещу депутата Таско Ерменков Мистериозен свидетел отложи процеса срещу сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев, обвинени за нападение в дискотека Помните ли дрогирания циганин Марин, който едва не екзекутира брат си? Обвиниха го в убийство Георги Вълев от "Килърите" съди Бургаския затвор, иска по 50 лв. на ден за свеж въздух Първо във Флагман.бг! Пуснаха под домашен арест Емил Гетов от наркобандата на Тачо Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Гринго призна за рекета на айтоския бизнесмен, излиза още през лятото. Софка в еуфория Иван Захариев не е истински терорист, но се е готвел да стане Осъдиха бургазлийка, опитала да излъже НОИ с фалшиви документи, за да получи по-висока пенсия Една година затвор и глоба за наркодилър
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май Ще има ли ваканция за учениците и утре, вижте отговора тук
18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало
18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало Заради многото желаещи кабинетът ще работи два пъти седмично

Всичко в категорията
Кампания по кръводаряване стартира УМБАЛ-Бургас, търси доброволци в Айтос и Несебър В МЦ „Стайков и фамилия“ постигат експресни резултати при възстановяването на пациенти с инсулт, фрактури и хронични заболявания (ВИДЕО) Най-ефикасната диета включва натурални продукти Вижте фън шуй съветите за разтърсващ секс Диетолозите са категорични: Най-полезна и ефикасна е диетата на бедните МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Прокуратурата започна разследване на 6 болници, Пирогов в критично състояние Извинителните бележки за децата ще са без пари от 1 юли Д-р Хараланова, лаборатория „ЛИНА”: Генетични изследвания показват риска от тромбоза Д-р Георги Николов: Нелекуваното диабетно стъпало крие риск от ампутация Безплатно на очен лекар в бургаските села
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен!
Роден секссимвол пусна фрапираща СНИМКА от пубертета си, няма да познаете кой е! „Кексът“ на Папи Ханс влезе в британско издание (ВИДЕО) Силикон, екстеншъни и еротика на горещо Playboy парти 15-годишната Калина от Бургас шашна журито на "Гласът на България", предричат й бляскава кариера(ВИДЕО) Приятелки? Бившата и настоящата на Божинов си разменят целувки (СНИМКА) Драмата в "Гласът на България" продължава, напусна ли завинаги шоуто Поли Генова? „Стани богат” се завръща с нов водещ! Голяма рокада измести Димитър Павлов, любимец от "Под прикритие" ще лапа тлъстите пачки Коцето поиска узо в ефир, призна за сериозно заболяване и нахлузи черни очила (СНИМКИ) Глория е на 44, но е по-гореща от всякога, показа феноменално тяло и натопорчи сочни гърди (СНИМКИ) Жерар Депардийо гласува за президент на Русия в Париж Джоли: Остарявам, но се отнасям с любов към този процес
Астролог: На ярките сънища не обръщайте внимание
Астролог: На ярките сънища не обръщайте внимание Голяма е вероятността в този ден от заразяване с кожни и венерически заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Неизвестни откраднаха оградата на АМ "Тракия" край Българово, АПИ днес я възстанови Снежна буря връхлита 9 области в страната, в сила е жълт код за опасно време Извънредно! ТИР се хвърли в дере край пътя, линейка лети за шофьора (СНИМКИ) Тотална смяна на времето: Къде ще вали сняг? 50 сигнала за паднали клони, дървета и ламарини в София. Идва ли апокалипсисът към Бургас? Бургаски Мерцедес се размаза на АМ "Тракия", хвърчат линейки за ранени (ВИДЕО) Има ли поражения вследствие на силния вятър в Бургас Внимание! Средиземноморски циклон носи опасно време, брулят ни проливни дъждове, градушки, вятър и сняг Росен от бургаския ж.к.“Меден рудник“ предизвикал зрелищната катастрофа, която едва не прати в гроба 4-има младежи В Турция: 24 км тапа от ТИР-ове, чакащи да влязат у нас! Внимание, шофьори! ПТП и ремонти задръстиха бул. „Стефан Стамболов“ в Бургас
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Осъдените на смърт полудявали в очакване на екзекуцията

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Камено
Извънредно! Сеат и Смарт се помляха на централно бургаско кръстовище (СНИМКА)
Извънредно! Сеат и Смарт се помляха на централно бургаско кръстовище (СНИМКА) Няма данни за пострадали, шофьорите на двете возила са извън автомобилите си и преценят какви са щетите


Всичко в категорията
Обновеният Природонаучен музей в Бургас отвори врати. Делфини, пеперуди и медузи оживяват зад витрините (СНИМКИ) „Jazz Migration” идва в Бургас с три концерта през април, вижте цялата програма Правителството и бургаският кмет ухажват шейхове от Катар за магистрала „Черно море“ 15-годишната Калина от Бургас шашна журито на "Гласът на България", предричат й бляскава кариера(ВИДЕО) Бургазлии помогнаха на мъж, изгубил двата си крака (ВИДЕО) Петър Кънев със симпатии към Путин наблюдава изборите в Сочи: Кметът е голям фен на Бургас, праща поздрави Вижте какво направиха учениците от Строителния техникум, за да възстановят мозайката на Кольо Фичето Амортизирани язовири в Бургаско, има ли опасност от наводнения? Огромна трагедия! Бялата чума уби бургазлия Ето ги големите герои от доброволческото сдружение за морско спасяване Късмет или съдба? Почистване разкри автора на единствения паметник на войника в Бургас (СНИМКИ)
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап
Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ) В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис
Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис Ченгетата останали втрещени от резултатите на наркотеста, веднага щракнали белезниците на 25-годишния мъж

Всичко в категорията
Ето го Костадин от Поморие, плячкосал диаманти и злато за 35 хил.лева Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ)
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Съседите недоволстват и са категорични, че някой трябва да се намеси и пироманът да бъде прибран 


Всичко в категорията
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство Младите надежди на морския град отново демонстрираха отлична подготовка в поредното престижно състезание
Всичко в категорията
Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място
Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици. И двете проби са отрицателни

Всичко в категорията
Ученици решаваха сложни казуси на иновационен уъркшоп в Средец Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско По първоначална информация става въпрос за късо съединение
Всичко в категорията
Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО) Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави!
Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки Интервю Всички интервюта Проф.Станислав СТАНИЛОВ, депутат от Обединени патриоти за Флагман.бг: Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки
Заварените професори остават с титлите, но ако не работят, им се отнемат права

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Защо Наказателният кодекс има спешна нужда от сериозен ремонт, вижте най-пресните примери в Бургаско


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е резервен вариант, за да не претърпите провал. От всяка ситуация може да се измъкнете и дори да извлечете печалба, ако предварително анализирате като истински шахматист всички възможни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити! Днес не се нуждаете от жокер „помощ от приятел“, за да си решите проблемите. Разчитайте само на своите сили и способности! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, но за да не ви обърне гръб отново, трябва да сте по-уверени и позитивни. Ако сте убедени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на околните да ви влияят! В никакъв случай обаче не започвайте афери, защото злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по правилата, ще постигнете много и ще спечелите добри пари. Изпълнени сте с любов и вдъхновение. Това ви дава сили да се справите по-лесно и в офиса, и у дома. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически упражнения. Самотните могат да си намерят нова „мишена“, която ще им промени живота. Съсредоточете се върху работните си задължения! Не си позволявайте да пилеете време, умувайки върху личните си проблеми! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните да,о може да се влюбят. Не бързайте обаче с плановете за бъдещето, може да се разочаровате! Ако не пестите усилията си, ще постигнете много. Деловите отношения с вашите партньори ще се подобрят. Може да постигнете важно споразумение, но не бързайте да го подписвате! По-добре това да стане през следващата седмица. Денят е прекрасен за любов и за планове за бъдещето. Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт у дома. Налага се обаче ако имате хронични заболявания, да сте внимателни, защото здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в съветите на своите колеги и приятели! Заради умората и стреса от последните дни работоспособността ви е понижена. Енергията си има предел и не е нужно да се товарите като магаре, за да си мислят околните, че сте велик. Не поемайте повече ангажименти! Въздържайте се от сексуални контакти! Меркурий днес може да се каже, че ви е приятел. Може да придобиете знания или да въведете нови технологии, да планирате пътуване или да се посветите на благородна кауза. Благоприятно е и за сключване на недвижими имоти, но не и за брак. Пред вас се откриват нови възможности. Без затруднения ще се справяте със задълженията си. Може да преговаряте, да сключвате договори, да подписвате и други документи. В любовта също ви върви. Очакват ви приятни срещи и безброй вълнения. Вашите умения днес ще са добре оценени, но не се възгордявайте, а внимавайте, защото някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, особено към хората, които не познавате добре. Избягвайте конфликтите с близките си! Изнервени сте, защото хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще трябва днес да се справяте с всичко сами, защото рискувате да се изложите, ако се доверите на някого. Ако имате дългове, е желателно сега да ги върнете.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип