×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП готвят масиран шуробаджанашки удар по ГЕРБ, заплашват всички областни градове


БСП готвят масиран шуробаджанашки удар по ГЕРБ, заплашват всички областни градове
Може ли да бъде засегната бургаската организация на ГЕРБ и ще реагира ли Бойко Борисов на ултиматума на БСП?
07 Октомври 2017, Събота, 13:30 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Настояват Бойко Борисов да събере Изпълнителната комисия на партията си, за да се реши въпросът с порочните назначения


От БСП поставиха ултиматум на ГЕРБ до седмица да изчистят порочните шуробаджанашки схеми, свързани с назначения в публичните дружества и администрацията.

Това стана на пресконференция на „Позитано“ 20, на която обаче не присъстваше никой от ръководството на БСП. Вместо това пред журналистите застанаха трима редови депутати от червената партия – Таско Ерменков, Петър Витанов и Георги Свиленски.

Като основен говорител се прояви г-н Ерменков, който заяви: „Ние дълго чакаме, чакаме премиерът да събере своята Изпълнителна комисия, за да се решат кадровите въпроси, надявайки се на неговите искрени думи, които той каза - че „трябва да изчистим нещата и някои от семействата трябва да решат дали ще остават в едната или в другата позиция“. Надявахме се наистина, че това ще се случи, но видимо колегите от ГЕРБ смятат, че всяко чудо е за три дена и ще могат така бързичко и спокойно да замажат нещата, даже да ги профанират. Както виждате, започнаха вече да се занимават с шофьори на катафалки и с чистачи в социални заведения.“

По думите на депутата очакването да се вземат мерки видимо е напразно, но е крайно време да се сложи край на този октопод.
ГЕРБ се опитвали да внушат, че БСП действа конюнктурно. Таско Ерменков обаче увери, че събират информация от цялата страна. Такава имало за всички областни градове, което означава, че БСП имат сигнали за шуробаджанащина и в Бургаско.

Искам да ви уверя – имаме цялата информация, за всички назначения. Получили сме около стотина сигнала от всички областни и повечето общински града. Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Не ги слагаме на масата не за друго, чакаме все пак колегите от ГЕРБ да се освестят и да се събере тази прословута Изпълнителна комисия – нещо като конклав, свещен – и да излезе най-накрая бял дим от комина на ГЕРБ, за да разберем какво са решили. Дали са решили нещо, дали са си изгладили противоречията със своя премиер и председател и са решили да предприемат мерките по разкъсване на шуробаджанашките връзки в схеми, в които се крадат пари, усвояват пари; или ще замажат пак нещата и ще се опитат да ни оставят с впечатлението, че всичко е наред и че така трябва да се управлява държавата“, каза още Таско Ерменков.

Той днес изнесе нова схема на порочни връзки: „Г-жа Юлия Ненкова, бивш заместник-кмет на Столична община, сега председател на КЗК, е наследена от г-жа Ралица Стоянова - заместник-кмет на общината и сестра на Стоян Стоянов, който е началник „Правен отдел“ в КЗК. В същото време имаме от другата страна Георгица Стоянова, член на КЗК, която е съпруга на Владимир Малинов от „Булгартрансгаз“, началник на „Правен отдел“. И питам аз дали тази връзка не е една от причините за едно неприятно в България събитие, което се нарича процедура на Европейската комисия срещу България по делото „Булгартрансгаз“. Когато „Булгартрансгаз“ по вече изискванията на тази наказателна процедура срещу нас, ЕК настоява той да бъде приватизиран, да бъде пуснат на публична продажба някъде навънка - нещо, което е чисто държавно. Всичко това започна, искам дебело да подчертая, срещу едно дело заведено срещу „Булгартрансгаз“ в българската КЗК и със становище на българската КЗК, че българското държавно предприятие „Булгартрансгаз“ е нарушило правилата, което даде основание на фирмата да ни осъжда в ЕК", заяви Ерменков. 

Той попита „дали зад тези шуробаджанашки, роднински и партийни връзки не стоят проблеми, които са свързани с приватизация и на единственото печелишво българско държавно дружество в българската енергетика“.

Ерменков добави и още един случай на шуробаджанащина: „Само ще ви спомена за връзката между Снежана Дукова, народен представител, късаща ризата си на трибуната на Народното събрание в защита на Делян Добрев, и нейния син Илиян Дуков, който е член на Съвета на директорите на "Булгаргаз". Само отваряме тази вратичка, за да потвърдим още един път, че разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки и партийни назначения в държавата по общини, по областни центрове, по предприятия – държавни и общински, и даваме една седмица на ГЕРБ да си съберат тази свещена Изпълнителна комисия, да си решат проблемите и да знаят дали ще се съобразят с желанието на своя председател Бойко Борисов да се разчистят тези взаимоотношения и тези бакии, или ще продължат по начина, по който са продължили, защото българският народ няма толкова много търпение да гледа как участват те в едно допълнително доразграбване на държавата.“

Таско Ерменков обаче помоли ГЕРБ "да бъдат мъже" и да не уволняват бременни жени по повод случая със съпругата на депутата Александър Ненков.

След въпрос – какво ще стане след едноседмичния срок, който поставят, Таско Ерменков отговори: „След тази седмица това, което досега сте го получавали на малки порции като опит да вразумим управляващите и те сами да се заемат с отговорност да управляват държавата честно и ако те не го направят за тази седмица, ние ще излезем с цялата информация, вече масирана – по области, по общини, по държавни предприятия, за да могат хората в крайна сметка да видят как ги управляват, къде отиват техните данъци, защо България е на това дередже, защо има някои, които са свръхбогати, а има някои, които не могат да изхранят децата си. И в крайна сметка хората да решат дали това е моделът на управление, който им харесва, или не.“

Друга основна задача на БСП била да се пребори страхът на хората от ГЕРБ.

След въпрос дали не е редно да поискат вот на недоверие, Таско Ерменков отговори, че това винаги може да се случи, тъй като имат достатъчно гласове в парламента. Но въпросът бил да се избере точната тема, за да се предизвика сериозен дебат по тема, която да е полезна за хората и държавата.

Георги Свиленски пък попита дали не е редно министър-председателят Бойко Борисов да поиска вот на доверие след гласуването на ГЕРБ за Делян Добрев в зала.
Свиленски обясни, че Борисов вече загубил доверието на 95-те си депутати.

„От няколко дни чуваме, че политическа партия ГЕРБ имат един лидер и той е този в парламентарната им група (Цветан Цветанов – б.а.)“, каза Свиленски.



В категории: Бургас , Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
УВО
09.10.2017 21:58:47
0
1
Как си старшина т.....в спиш ли добре,завиват ли те ?
37.
ТОЙ
09.10.2017 21:56:57
0
1
ПЕТКО Е ДИДРЕКТОР ПРИ ВСИЧКИ КМЕТОВЕ
36.
Ех
09.10.2017 17:49:01
0
2
Ами защо никой не повдига въпроса за общинската фирма Бургасбус, чийто директор Петко Драгнев е съпруг на шефката на транспорта в общината г-жа Драгнева?!!И това ако не са свързани лица, здраве му кажи!!!И там какви далавери се въртят на всички е ясно!
35.
до 34
09.10.2017 16:23:32
0
1
Благодаря
Значи Карпузов е МАСКАТА на Таралови,а Кузманов на Стойчев.
34.
ABW
09.10.2017 15:54:07
0
0
ДО 25 Как няма Т. Писарова да му дава поръчки на КУЗМАНОВ като там казва КР Стоичев, освен това К и Т си бъркат в гащите.
33.
Ми
09.10.2017 09:43:34
0
1
ми старшината Щерьо той какво ще прави този строителен капацитет ?
32.
бургазлия
08.10.2017 14:16:50
0
1
Малеее...и ко ша праит сега Дианчето Йорднова и Бойчето...като им извадят л...те пизи и чаршафи..???
31.
ДИРЕКТОР
08.10.2017 10:21:31
0
8
нещата саточно както ги пише 28
30.
Курти
08.10.2017 07:40:43
0
8
На кметя Николов племеничката стана депутат от Бургас в парламента щото е много къдърна а не щото Чичо и е втори след генерала!!!а как се казва малцина от гласувалите за нея ще си спомнят!
29.
Hdhdhd
07.10.2017 21:31:47
1
4
Прокурор Ангел Георгиев от Бургас държа невинни хора в арестите няколко години за пари.
28.
До 10
07.10.2017 21:28:16
1
11
Аз съм директор на училище. Ананиева И Таралова искат винаги писмено уведомление дали някой директор ще прави ремонт. И се започва - ама коя е фирмата, ама как я избра, защо не ползвате общинските фирми /демек тази на Герб/, ще ви пратим фирма, а вие ще платите по-късно щом нямате толкова пари..... И т.н. Аз съм имал оферта за ремонт за 8000 лева и отивам да моля за пари от тях, а те ми казмат: ще ти дадем пари, но ще вземеш Динамик 2000. Пращат ми фирмата и гледам офертата им - 22000 лева. Ужас. Ама мълча. Общината плаща. Те ми превеждат парите по сметката на няколко вноски. Аз плащам на фирмата, а тя се отчита по етажите. Къде са 8000 лева, къде са 22000 лв. И така не съм само аз. Където правят покриви и тоалетни - работата е ясна - общината дава пари, праща фирмата, работата е некачествена. Това е в Бургас. Ако си с техните фирми, дори и да имаш жалби срещу училището, общината те покрива. Все пак е по-важно да могат да разчитат на теб като директор да правиш ремонтите с Динамик 2000 или Бургас инвест. Втората фирма я управлява Щерю Таралов. Фирмата имаше запор. Чувам, че колеги са превеждали парите на някаква адвокатка, защото имали запор и НАП им взема парите. Абе големи игри. А как общината ти дама парите за ремонти???? Карат ни да пишем лъжливи писма за извънкласни дейности и мероприятия или за уж спешни ремонти - протекъл покрив през зимата или нещо такова. Тогава това минала лесно на сесията на общината и ти гласуват парите.
27.
така е
07.10.2017 21:16:53
0
6
Хора, уважаващи себе си, не биха допуснали такива назначения. Явно обаче управляващите са толкова алчни, че няма как да изпуснат големия пай. А назначенията им стават със спускате на името по смс!! Това що за демокрация и що за нормална държава е??
26.
Антон
07.10.2017 19:19:01
1
10
А НАП кога ще го разследват схемата е същата съпруг-съпруга, баща-дъщеря-син-снаха-зет. Абе в тази държава трябва веднъж за винаги да се забрани да се заема държавен пост от свързани лица има такъв глад и свободни работни места те като кучета се бутат на НАПджийската лапаница. Що ли? Отговора е ясен. И много правилно казаха от Господарите на ефира, като искате да сте цялата фамилия на едно място и сте големите експерти, ми направети си една частна фирма и си работете и на никой няма да правите впечатление, ама като си свикнал на държавната ясла и не ставаш за нищо си натишкаш парцалките.
25.
ВЪПРОС
07.10.2017 18:46:28
0
5
КУЗМАНОВ ЗА КОЙ РАБОТИ,МНОГО ПОРЪЧКИ ВЗЕ ОТ ОЩИНСКИ ИМОТИ.
ПИСАРОВА МУ ГИ Е ДАЛА НО СЛЕД НАРЕЗДАНЕ ОТ ПО ВИСОКО.ОТ КЪДЕ ?
24.
ПРОЧЕТЕТЕ 10 КОМЕНТА
07.10.2017 18:44:39
0
12
БРАТ НА 100 % СИ ПРАВ ТАРАЛОВИ НЯМАМ НИКАКЪВ СРАМ.
ДИРЕКТОРКИТЕ НА ГРАДИНИТЕ ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ.САМО ДИНАМИК 2000 НА КОМШИЯТА ИМ КАРПУЗОВ ПРАВИ РЕМОНТИ.КАК ЕДНА ТОАЛЕТНА НА ЧАСТЕН КЛИЕТ СТРУВА 6000 -8000,А КОГАТО ТЕ ПРАВЯТ СТРУВА 20000
23.
Колега
07.10.2017 17:51:25
1
12
Време е да си ходят герб и валери гея
22.
До 20
07.10.2017 17:39:02
0
20
Докато Гражданите на Бургас не Щурмуват Общината,и не ги изкарат от там с шутове в главите,Митко Момата и Крадливата му Шайка БАШИБУЗУЦИ!
21.
кандидат
07.10.2017 17:38:03
1
20
Шефката на НАП в Бургас е назначена от Диана Йорданова, БСП там кога ще има чистки
20.
кон до коня
07.10.2017 17:28:50
0
15
Нагли, негодници , "калинки", некадърници и демагози - ето това са тия от ГЕРБ! То , че всяка партия си прави свои назначения, си прави- ама тия прекалиха от всякъде и пак гласувайте за тях...
Плетат си кошницата, но докога ?
19.
До БСП
07.10.2017 17:23:19
1
24
Започнете Чистката от Бургас и Митко Момата,че жителите на Бургас едвам Оцеляват от Тормоза на Общинските служители и Администрацията като цяло.А и да не забравяме,че Бургас е Бастиона на Бойко Борисов!
18.
patoka
07.10.2017 17:22:56
0
14
Що за държава сме и въобще има ли я ?
Къде бе господа , къде ще носите и скатавате тези пари и облаги, къде ?
Така , като съм гледал внимателно катафалката - нито теглич има, нито ремарке ...
Не дърпайте дявола за опашката , че народът ни, както е смирен и търпелив ще избухне и ще ви нарита в девета глуха, че свят да ви се завие , уважаеми господа "патриоти" и "неуспели комунисти" !
17.
Какъв хубав дъжд вали
07.10.2017 17:17:11
0
17
Бавно ,но сигурно новите санирани блокове попиват всяка капка, хората гледат как им текат апартаментите и хвалят програмата за безплатно саниране и се радват на МОМИНГЕЙТ
16.
пенсионер
07.10.2017 17:16:31
0
17
Излъгаха пенсионерите като увеличиха минималната пенсия, а ние другите, дето сме работили и внисали осигуровки, едва ли не сме винавни, че някои са спали? Поредното ГЕРБ безумие!
15.
Жжж
07.10.2017 17:15:21
10
3
Всичко е от желание да крадат те .ЕХ АКО ТЕ БЯХА НА ВЛАСТ ,....
14.
до 777
07.10.2017 17:13:21
11
5
"ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ ЗА ТЕРОРА ДО 89Г.,СЕГА ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ С ТЯХ. "
Не можем да бъдем с тях! Говорят така докато вземат властта -нали ги видяхме, когато бяха на власт с тройната коалиция -сега реват до небесата защото не могат да крадат...
13.
истина
07.10.2017 17:06:11
1
18
Да така е и в общините на област Бургас - например Сунгурларе. Първо си сложиха законните съпруги и след тях незабавно дъщерите и любовниците. Проверете!?!
12.
Малеее, а кмета СЛЪНЦЕ к`во да каже.
07.10.2017 16:15:22
0
25
Взимат пример от кмета-Слънце, Бойче и Таралови. Щом Николов вкара в общ.съвет и сега в НС племеничката си Галя Василева, а на брат и Тошко Йосифов налива по 50-100 хилки годишно за МГ(младеШкия глас-сбирщинка само на гейчета и кранти) , какъв им е проблема на другите да са на общинската софра.
А за Жифко Иванов и спортно-ресторантските имоти дето е надиплил и управлява, нещо няма ли да понапишете !? Че той силикона на бизнес дамата Иванова, не е от спонсори .....
11.
777
07.10.2017 16:09:04
17
4
ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ ЗА ТЕРОРА ДО 89Г.,СЕГА ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ С ТЯХ.
10.
Ха
07.10.2017 16:03:39
2
26
Димитър Бойчев - Веселина Таралова - Щерю Таралов - Катя Таралова - Николай Станков. Все общински служители на хубави постове - на топло в кабинетите и с власт. Катя Таралова е в Инспекция по труда. Та как един от тях не е магазинер, чистач, учител....
Обхванали са всички градини и училища като има правят солидни ремонти на безбожно високи цени. Това става със знанието на Ананиева и Николов. Явно и на тях се отчитат и затова да скъпи ремонтните дейности. В Преславски преди години направиха 3 тоалетни за 20 000 лв.
9.
Дрон
07.10.2017 15:46:52
20
6
На това му се вика гьонсурат.
Крадеца вика дръжте крадеца. Точно тези няма никакво морално право да скачат по тази линия.
8.
Дааа
07.10.2017 15:04:30
22
8
Този модел на братко и батко го имаше при всичките предишни управления на държавата, БСП искат да кажат, че техните рода не са били на хранилката , те са чисти като момина сълза. Родата на партизанските отряди колко години управляваха и назначаваха който си искат на меките столчета. Сега им отнеха мекото и лекото и много ги заболя, макар че при ГЕРБ има много порочни практики, конкурсите да се извършват честно и от външни оценители без обаждания от шматките на някой!
7.
царевец
07.10.2017 15:02:26
2
19
и в царево е същата шуробаджанащина лапчев и още трима човека от една групичка си правят каквото си искат и се чувстват недосегаеми и безнаказани
6.
88
07.10.2017 14:43:02
1
21
Защо само областните градове.Отидете в СОЗОПОЛ и ще видите неща който и Ценко Чоков не смее да прави.Местния дерибей Рейзи-Паша има пръст във всяка сделка.А общинските пари потъват в неговите и на роднините джобове.
5.
Доберман
07.10.2017 14:34:03
4
21
Време беше! Аман от ялова администрация, която само папа и усвоява и не е в услуга на данъкоплатеца, т.е на работодателя си. За раздутия щат да не говорим. За компетентно обслужване - забрави!
4.
ogzpgzpgxpyxpxphxphxpx.....
07.10.2017 14:30:34
5
20
ДАЙ БОЖЕ ПЪРВО В ХАСКЮ....ПОСЛЕ В ДРУГИ ГРАДОВЕ ....ПОСЛЕ В КАТАР ПРИ ПАРИТЕ НА ТИКВАТА И ЦЕЦО ЦИОНИСТА
3.
Стоян Мирчев
07.10.2017 14:28:50
7
13
Имах си хаз ДС-то да не събира информация, ей сега си дойдоха на думата.
2.
Бря, бря ,бря от кадя на кадя
07.10.2017 14:20:07
5
31
то тогава Бургас ще остане без администрация:))))))))
1.
zaedno tapiq KRIV VRAT
07.10.2017 14:12:15
8
22
ГРОП и Обединените Мафиоти смляха държавата като Суджук
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори