×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънземни ще евакуират 91% от хората на далечна планета


Извънземни ще евакуират 91% от хората на далечна планета
Духовните човешки същества ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, казва Ценко Симеонов
06 Октомври 2017, Петък, 19:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Изселниците ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там, казва уфологът


-Направихте неотдавна разкрития за неидентифицирани летящи обекти над Бургас. Снимал сте ги лично над Мостика. Докато работехте в нашия град, влизал ли сте в контакт със същества от други галактики или от други измерения?

-Да, но това е постоянен процес. Аз съм имал много телепатични контакти. Всичко започна през 1989 година с автоматичното писане и рисуване. Разговорите бяха телепатични. Тогава моето съзнание – тяло трябваше да се подготви за преки контакти, да се предава информация, за да може да се помогне на човечеството.

-С какви форми и размери са НЛО-тата, които сте снимал?

-О, те са стотици и са от различни видове. Не може да говори за извънземните и техните кораби, защото са много цивилизациите им. Представителите на 60-70 от тях посещават Земята. Както ние имаме товарни, леки, спортни и други видове автомобили, така многообразни са и техните летателни апарати.

-От снимките, които ни показахте, става ясно, че не може да се говори нито за монтаж, нито за някаква грешка, т.е. няма как НЛО-то да се окаже самолет или вертолет...

-Не може...

-Имате богата галерия от такива фотографии, но знаете ли с какво привличаме извънземните? На какво се дължи интересът им към нас?

-Той не е от сега. Ние не сме произлезли от маймуната и историята с Дарвиновата хипотеза е просто една приятна приказка. Според древните шумери, на анунаките, които са дошли от небето на територията между Тигър и Ефрат, им е отнело много дълго време да направят Адам – даващия живот и Ева – раждащата живот. Това означава, че в Персийския залив е имало лаборатория, в която са се провеждали генетичните експерименти. Искали са да направят същества, които да работят и да вадят злато за анунаките.

-Но защо им е?

-В шумерските записи се казва, че го използват за предпазване от лъчи. Разпръскват го на фин прах в стратосферата на планетата си и с този изкуствен щит се предпазват. В момента се произвежда много злато на Земята, което изчезва.

-Наскоро вашият колега проф. Стамен Стаменов каза в „Дневници на уфолога“ по СКАТ, че около 2500 тона се добива всяка година. Трябваше да ходим по улици, излети от злато, но го няма на планетата...

-Да. Няма го, а тайните общества са знаели истината. Всичко е скрито. Знанията са били за ограничен кръг хора, които са управлявали земната цивилизация. Още от древността всеки вожд е имал до себе си шаман, вещер, т.е. просветен, който му е свеждал информацията до това как да постъпи, за да има успех.

-Някои ваши колеги твърдят, че активността на извънземните в някои райони било предвестник за природни бедствия. Преди трагедията в Чернобил и преди катастрофалното земетресение в Мексико са се увеличили летящите чинии в небето. Защо? Извънземните искат да ни помогнат ли?

-Много пъти светът е спасяван от тях. Казали са ми, че могат в рамките на пет минути да елиминират всяка жива форма на тази планета. Ако искат това, досега да са го направили.

Челябинският метеорит бе видян в момента, в който навлезе в атмосферата и никоя държава не можеше да направи нищо. Летателен апарат обаче мина през него, разби го и паднаха парчета. Така бе спасен Челябинск. Иначе нямаше да го има градът, защото метеоритът щеше да направи дупка с диаметър 4 км, а взривната вълна щеше да е с дължина още 16 километра.

Това тяло, за което се говори, че ще мине край Земята на 12-ти, е дори по-голямо от Челябинския метеорит, а руснаците имат известни съмнения и са направили изчисления дори къде ще падне.

-Къде?

-Не знам. Няма информация. Дай Боже да се развият така нещата, че да не падне на Земята! Предполагам, че пак извънземните ще се намесят. Много пъти, когато сме били на прага на термоядрена война, над съветските и над американските бази, от които се изстрелват ракетите, са се появявали летателни апарати и всичко е блокирало. Изключвали са апаратурата и така не е могло да се пристъпи към унищожаване на планетата.

-А добронамерени ли са извънземните, с които контактувате?

-Може да ги разделим на добри и лоши. Едните са от Космическата галактическа конфедерация. Те имат огромен космически кораб, който е четири пъти по-голям от Земята.

-Преди година и половина споделихте, че сте бил на него.

-Да. Там живеят много цивилизации. Стремежът им е да подпомогнат развитието и усъвършенстването на цивилизации в начален стадий, каквато е нашата. Спасяването на Земята е на първо място, а на второ е подпомагането на индивиди, които могат да осъществят тази симбиоза между планета, цивилизация, човешки индивид, космос, вселена и контакт с други цивилизации.

-А кои са лошите?

-Тези, които искат да завладеят човешката цивилизация. Те правят хибриди, които да бъдат използвани от тях. Говоря и за рептилите. И тях съм ги виждал. Играта е на живот и смърт. Тя ще приключи, когато започне селекцията. Тогава ще се появи светлина около цялата планета и няма да има значение дали е ден или нощ. Ще се освети цялата Земя, но това няма да е като от лампа, а ще е енергийна и това ще е началото на прехода.

-Какво ще се случи тогава?

-Ще има селекция на хората, но не спрямо това кой колко е умен, какви имоти има, колко е богат, дали е на власт и т.н. Тя ще е на душите. Духовните същества на тази планета ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, а тези, които не отговарят на критериите, ще бъдат качени на кораби и транспортирани на планета, която е копие на Земята. Тя е готова за заселване. Това съм го видял. Показано ми е като на филм. Тези, които ще си заминат от тази планета, са около 91% от жителите й.

-Тези дни един руски сайт публикува информация за междугалактическа армада, която летяла към Земята. Целта на извънземните нашественици била да унищожат хората. До края на годината щели да ликвидират големите градове на планетата ни, защото цивилизацията ни била дефектна. Как бихте коментирал това?

-Как точно си представят това тези, които са пуснали информацията? Мислят си, че извънземните ще дойдат тук, ще започнат да стрелят ли? На тях им трябва планетата. Ако искат да убиват човешките същества, е достатъчно да пуснат телепатичен сигнал и всички ще се съберат на едно място, ще бъдат като зомбирани и могат да ги дематериализират за части от секундата. На никого не е нужно да разрушава и да създава ад под небето. Те не искат да губят планетата.

Галактическата конфедерация няма да позволи да се премахнат хората. Това означава, че добрите и лошите ще се разправят горе в небето. Няма да кацат тук и да се бият.

-А отминала ли е опасността за сблъсък с планетата Нибиру, която според писателя Зекария Сичин, е част от Слънчевата система и на всеки 3600 години се приближава до Земята?

-Фактът, че се води такава статистика и тя е описана, означава, че тази планета се приближава. Анунаките, които са на нея, слизат на Земята, правят каквото решат, а след това се прибират на тяхната планета и след 3600 години ще видят какво е станало. Не мисля, че това трябва да се приема като заплаха за планетата.

-Според покойната вече ясновидка Йорданка Николова, Нибиру е планета – чистач и ако Земята излъчва любов, ще мине между Слънцето и Земята, а ако сме в плен на ниските страсти, траекторията й ще се промени и ще мине между нашата планета и Луната. Във втория случай апокалипсисът е неизбежен. Как можем да се спасим?

-Нали се сещате тези 7 млрд. човешки същества, които живеят на Земята, колко отрицателна енергия отделят, а тя вече не е като облаци в небето. Превръща се в дишащо аморфно същество, което иска да живее, защото е създадено от цялата негативна енергия. Всичко, което става, се поглъща от него. За да преминем към по-висока вибрация, тази отрицателна енергия на човешките същества трябва да бъде трансформирана, но не можем да го направим и това разрушава Земята. Затова или някой трябва да се намеси и да трансформира отрицателната енергия, като в същото време променя вибрациите на хората, или да ги селектира, т.е. добрите ще стават по-добри и ще биват отделени. Лошите пък ще са все по-лоши и също биват отделени. Тези, които не са се справили до момента, ще ги качат на корабите и ще ги изселят на друга планета като Земята. Те ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там.

Както се е случило с другите цивилизации, които не са се справили, така ще бъде пречистена и нашата. Нищо ново не се случва.

В категории: Животът


25
Коментара по темата
25.
Ценка
04.11.2020 20:25:07
0
0
Здр
Бих идкала да спечеля
24.
месут
10.11.2017 13:28:49
0
4
за сметка на изтритите коментари се досещам за какво става въпрос, аз искам всички нации да си останат на планетата, да телепортират тези които са бойно настроени и тези които не можаха да се изкажат по темата (мразещи те)
23.
Браво
09.10.2017 11:05:54
5
5
Повече такива уфолози и хороскопаджий ни трябват. Все пак овцете трябва обилно да се обливат със руска пропаганда, извънземни, земетресния и прочее "истини". В края на краищата трябва да има повече хора да търкат билетчета от лотарията, а там както знаем не се изисква акъл.
22.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
09.10.2017 10:39:16
0
6
И - хааааа.Ще ни телепортират голи.Чисто голи,бе.Дъл'ша доживея
щастливият миг,щото комшийката,нъл разби'йш...
21.
Peio
07.10.2017 17:53:48
0
4
Днес е 6 петък е никой не е изчезнал
20.
Do17
07.10.2017 12:06:58
1
0
Da maika ti e do tebe siguren sam
19.
ds
07.10.2017 11:38:56
3
7
Snimali parashut na 100 metra ot vodata i NLO hahahahhahhahahahhahahahahhahahahhahahahah
18.
*********
07.10.2017 09:28:31
8
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
17.
Яяяяяя
07.10.2017 07:29:12
8
19
И защо пък си мислите че сме сами в цялата тая безкрайност? Пък тоя че може би дрънка групости дрънка,но със сигурност не сме сами!
16.
bai
07.10.2017 06:57:34
10
9
Прост народ - слаба държава!
15.
*********
07.10.2017 03:57:24
7
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
07.10.2017 00:26:42
8
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
*********
07.10.2017 00:05:17
7
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Ив
07.10.2017 00:05:02
10
10
Че си и вярва....Ужас....
11.
РВД Божурище
06.10.2017 22:45:25
5
16
При всяко БГправителсво се ПОВТАРЯ операцията с износа на ЗЛАТО с Военно-транспортен самолет (предимно СПАРТАН или ХЕРКУЛЕС С-130).12.12.2016 под супер наивния и тъп предлог ;СПЕШНА Операция на болно 8 месечно бебе премиера Бойко Б ВДИГА СПАРТАНа от софийското летище Божурище за ВИЕНА Австрия(вероятната болница е Deutche Bank-клон Виена и BNParibas в близкя до Австрия Люксембург държавата на началника на Бойко -Жан- Клод Юнкер .който казва пред френската преса;Бойко е мойто ЗЛАТНО момче .Можем само да гадаем какво аджебъ е искал да каже Юнкер с МОЙТО и ЗЛАТНО
10.
Vlatan
06.10.2017 22:40:00
3
15
Нищо не сменяйте, перфектно сте се докарали дай боже всекимо пълна нирвана
9.
*********
06.10.2017 22:39:44
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
*********
06.10.2017 22:34:57
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
Златка
06.10.2017 22:25:01
1
4
Като най-много кюлчета на 1място има под улиците на ВИЕНА (ЕвРотат НАЙ-добрия град за живеене вЕС)вбанковви трезори на местните банки разбира се собствениците са много и въобще НЕса австрийци а предимно руски олигарси и висши руски генерали изрелски граждани сърби турци араби албански мафиоти индийски оръж.търговци пакистански търговци на скъпоц.камъни.
6.
допълнение към 5
06.10.2017 22:10:41
4
10
по АЛфА ТВ бялата Златка В.С( любител на златни рубли даже показа 1 такава златна рубла в ефир)издаде публична тайна в ефир как 2001(правителстто на КОСТОВ) от летище София за ЛОНДОН е излетял военен самолет натварен с БГ ЗЛАТО (кюлчета) за трезорите на Банк ъф Ингланд и трезори в финансовото сити Канари Враф.Операцията се извършва от СДСарина Мартин Займов по баща ГОЛДСМИТ същия отговаря за европейското кофинансиране по Кохезионите фондове наЕС програмите JEREMIAH и JESSICA(ДЖЕРЕМИ ДЖЕСИКА) много добре познати на чичо Кмет
5.
Златка
06.10.2017 21:53:27
4
6
Златото ИЗЧЕЗВАЛО друг път нищо в природата несе губи.Златото е под земята в Лондон Ню Йорк Цюрих Виена Москва Риад Дубай Пекин в ТРЕЗОРИте на банките.Златото има свойствата да ПРИВЛИЧА материални и НЕматериални неща.НАЙ-големите златни запаси(кюлчета обработено злато) имат руските хазари евреи олигарси около Путин след тях са Китайските другари от ККП следвани от кръга мошета около най-богатия минен магнат унгарския евреин с канадско гражданство Питър Мунк(Барик Голд).На иврит Мунк-зърно на цицка означава също определение за 24 каратово зрънце злато .
4.
*********
06.10.2017 21:41:43
3
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
dodo
06.10.2017 21:21:36
4
28
Само недейте да евакуирате Бойко, Цецо и Момата ,че и там ще регистрират партия и край на планетата Нубира с пенсия 200 лева за нубийските пенсионери...хахаххаах
2.
*********
06.10.2017 21:11:50
4
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
*********
06.10.2017 21:00:55
3
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта"
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори