×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Див екшън в градския транспорт в Бургас! Възрастна жена млати младо момиче заради куче


Див екшън в градския транспорт в Бургас! Възрастна жена млати младо момиче заради куче
Грозната сцена се е разиграла пред очите на десетки пътници
20 Септември 2017, Сряда, 16:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД

В градския транспорт е позволено да се возят само кучета водачи

Възрастна жена скочи на младо момиче с кученце, нападна я с юмруци, започна да я скуби и блъска. За дивия екшън разказа пред Флагман.бг очевидец, който е останал потресен от гледката.

Инцидентът е станал около 12 ч. в района на Старата поща. Млада жена – на видима възраст 22-23 г., се качила в тролейбус Т1 с четириногото си, което държало в ръце. Кондукторката е направила забележка, че не може да се вози с домашния си любимец, тъй като в градския транспорт в Бургас е позволено да се качат само кучета водачи.

Момичето обаче отказало да слезе от автобуса. В това време пътничка на средна възраст е изскочила и започнала да крещи на жената да се маха, защото била алергична, иначе щяла да удуши кучето, разказва нашият читател.

„Въпросната възрастна жена стана от мястото си и тръгна да посяга на кученцето, което беше 1 педя от земята - малко и беззащитно. След като не успя да стигне кученцето, посегна на момичето хвана я за косите и започна да я удря. Чантата и кученцето й паднаха, явно й бяха кипнали нервите и е напълно нормално да се самозащити, седейки си на мястото само се обърна, изрита я няколко пъти в корема стана и я удари в лицето, след което ние ги разтървахме”, обяснява още очевидецът и се пита що за човек трябва да си да нападнеш беззащитно куче, след което да налиташ на бой на млада жена, по-млада от нея с 20 г.

Управителят на общинския превозва „Бургасбус” инж.Петко Драгнев потвърди за инцидента. Той обясни, че в автобусите е позволено да се возят само кучета-водачи, тъй като те са обучени. От гледна точка за комфорта на болшинството за домашни любимци е забранено, тъй като има малки деца и алергични хора.

В категории: Бургас


72
Коментара по темата
72.
Чудно
23.09.2017 00:50:38
0
6
А,на само Евлоги ни липсваше...
71.
Evlogi
22.09.2017 20:15:39
5
1
Здравейте,

Казвам се Евлоги Валентинов Динчев и искам да Ви се представя по-подробно ;-)
Познавате ме от най-различни форуми: Dir.bg; all.bg; този тук, skyscrapercity и т.н. Имам множество регистрации, по минимум три във всеки форум, а в някои съм стигал и до седем. Роден съм на 01.02.1982 в град Стара Загора, учил съм в София, а живеех в Бусманци. Завърших Колеж по Телекомуникации, след това продължих в НБУ за да не ме викнат в казармата и после лекинко завърших един нелегален университет, но него си го слагам на първо място в автобиографията си, че звучи най-яко, ;-)
Работил съм доста, ходил съм на бригади в Европа и Щатите, изкарах едни пари и си купих с тях апартамент. В чужбина работих черна работа, но пък плащаха, после тук започнах в ИТ фирма и винаги съм разказвал, как благодарение на други колеги, леко крадяйки техни идеи се съм се издигал. Мога да говоря много убедително, и мениджърите си мислят, че съм много добър, хахаха. Винаги ме е кефило това и ставам все по-добър, до известна степен съм станал такъв и заради много "форумни войни", които съм водил. Ами да, вижте примерно някои от по-старите теми в дир.бг. или алл.бг. Русе беше и все още е враг номер 1, след това са Пловдив и Бургас, като съседни и по-големи градове от Стара Загора.
По принцип имам стара къща в едно село около Стара Загора, а в града нямам нищо, но...нека да споделя някои от никовете си.
В skyscrapercity съм ВОДА, преди това съм бил slimarkov и CBH, имам и още няколко никчета, но там е по-сериозен режима и не мога да пиша с много никове, както правих в алл.бг и дир.бг.
В all.bg съм със следните никове: Lil Jo ( звучеше ми яко!!) ; gentle 2; gat3way; cool house( веднъж ме баннаха, но аз пак си регистрирах със същият ник, хахаха) и още няколко, които ги използвам рядко. Много ме кефи да си пиша мнение с единия акаунт и после да отговарям с друг, може да ви изглежда странно, но така си затвърждавам мнението, и имам възможност с много акаунти да нападам други, които не мислят, като мен. Примерно имах много спорове с един в дир.бг, gat3way. Аз му регистрирах ника в алл.бг и почтах да се габаркам с всеки, който пише нещо лошо за Стара Загора! Някои от акаунтите ги играх, като по-агресивни, а от основният ми пиша, като разумен и невлизащ в спорове.
В dir.bg бях Мечът на Августа Траяна ( ей този ми го банната, много ме издразниха), след това Мечът на Верея. Тук беше спор с години, ама много. Лошото настана покрай модераторите, единият го манипулирах, като нон стоп му се жалвах от другите и той беше на моя страна, обаче после дойде Бгпънк и вече не можех да влизам с няколко акаунта, както преди. За това се преместих в http://forum.stz-bg.com all.bg, skyscraper и т.н. В алл.бг си правих, каквото искам с Тор и Впн, много ме кефят, тея дето си мислят, че ще ме хванат, ама няма как.
Много се интересувам от икономика, всяко мнение за заплати, БВП, растеж, проценти и т.н са ми били интерес, винаги гледам да си доказвам гледната точка, а ако знам, че не съм прав, блафирам или изкривявам информацията. Примерно съм заплашвал форумци, или пък знам, че на преброяването Стара Загора е 6тият по-големина град, а Русе е 5тият и издивявам, когато някой го напише. За това включвам в борбата и другите никове и затрупвам с линкове, които са за друго, но това няма значение, щом пише, че Стара Загора е преди Русе. Малко комплекси имам, но кой ли няма, аз съм малко по-упорит
Сега имам семейство, но това не ми пречи да продължавам, бачкам в чужбина и трупам кинти и си цъкам по форумите ;-). За мен е много важно да съм първият, който обевява някоя новина и ако някой посмее да спори с мен, да го унищожа с линкове, направо го затрупвам.
Понеже не стъпвам в Стара Загора повече от 1 път в годината, няма какво друго да поствам освен линкове, а иначе изманиполирах едно момче, дето си няма работа и може да обикаля и да снима, да се регистрира в skyscraper, аз му лайквам нещата нон-стоп, да не вземе да се откаже, че ми изглежда несериозен.

Това е от мен, ако имате други въпроси, заповядайте!!!
70.
А аз...
22.09.2017 16:11:42
0
1
А аз имам пъпка на гъза и перде на дясното око!Айде закривайте тъпата тема,че се превърна в поликлиника тук.
69.
Алергозан
22.09.2017 15:36:26
2
5
И аз съм алергичен към мастии и особено когато са повече от една в затворено пространство, получавам обрив.
68.
Алергична
22.09.2017 14:40:00
4
2
Аз съм алергичен към кучета и като такъв ще потвърдя, че в близост до куче си е доста опасно. В ситуацията, обаче бих отишъл в другия край на автобуса или дори бих слязъл.В никакъв случай не бих почнал да се бия, та нали така кучето ще е близо до мен
67.
до 64
22.09.2017 10:13:28
3
5
Значи утре си купувам едно прасе за домашен любимец и тръгвам с обществения транспорт. Ела да ми кажеш нещо! Еййй, много се европеизирахте, бе!
Има обучени кучета, които не се стряскат от двигатели, хора и т.н. Даваш ли гаранция, че някой булмастиф дори и с намордник няма да скочи и да събори детето ти в автобуса или баба ти с бастуна? И най-вероятно ще благодариш на стопанина за комоциото и гипса?
66.
Nev
22.09.2017 00:27:16
1
6
Да споделя случка в тролея преди няколо години. Един сляп с куче водач се беше качил в тролея за Меден рудник и кондукторката го свали на спирка Вая. Представете си сляп човек свален на рзерото!
!!! Хората почнаха да негодуват и взеха да звънят по телефоните. Хубаво, че един автобус спираше след тролея и го качи. Тогава още имаше забрана за всякакви животни, а сега са позволени кучета водачи и животни в кутии за пренасяне.
65.
Гери
21.09.2017 20:53:21
9
12
Повечето стопани на кучета, особено малки породи, спазват тяхната хигиена, която е в пъти по- добро от повечето коментатори тук!
64.
до 60 и 63
21.09.2017 20:24:07
4
13
Аз съм прост та реших да проверя. Няма подобна забрана. Има забрана за опасни за живота и здравето животни, така че успех с глобите и клиповете. Кучето с повод и намордник, платено билетче, паспорта му в джобчето и толкова. Пропо и аз съм алергичен към простотия ама не съм тръгнал да трепя наред...
63.
до 60
21.09.2017 19:00:07
3
6
Не се хаби да обясняваш на прости хора. Само глобите ги оправят. Снимка/клип - глоба! Глупаците от приказки не разбират, виж за парата и най-малоумния схваща.
62.
Тина
21.09.2017 16:09:24
3
7
В момента кучето,което си водим от България е под шестмесечна карантина в Англия.Да не ви разказвам отделно през какви перипетии минахме и колко солено ни излезе да го докараме от България със отделен полет на специализирана за тази цел фирма.Току така никой не пуска куче по улиците на Лондон.имаме още три месеца да чакаме докато си гушнем съкровището,което е под наблюдение,да не пренася зарази.Прочетете и интернет колко е сложно и отговорно да гледаш домашно животно в чужбина и какви здрави глоби има ако нарушаваш правилата.
61.
Кънчо
21.09.2017 16:06:31
3
20
Щом е забранено за животни,защо не са свалили дъртата психясала ОВЦА?
60.
.....
21.09.2017 15:02:59
8
7
Има наредби и те трябва да се спазват. Щом е забранено за животни, значи
има причина. Но наглостта и невъзпитанието си ни е типична бг черта. Няма човека да отстъпва на животното - алергичните и необичащите животни да ходят пеша, пък помияра да се вози???
59.
До 777
21.09.2017 14:59:59
2
8
Ти нали затова си джиткаш пеша
58.
777
21.09.2017 13:20:49
11
14
Помияри нямат място в общественият транспорт
57.
батка
21.09.2017 12:57:37
6
6
Бейййй много защитници на кьопеците бе!
56.
Киро кура
21.09.2017 11:06:50
3
5
Утивала е на кашмира
55.
Киро кура
21.09.2017 11:04:18
9
4
Това момиче е приятелката ми. Само някой да я е докоснал ще му счупя ръцете!
54.
кремвирш АКБАР
21.09.2017 10:18:27
12
4
БОГ ДА УБИЕ ДЕЦАТА НА ДЪРТАТА.ГНУСЕН РЪЖДИВ„ГАНГРЕНЯСЪЛ -НЕПЪЛНОЛЕТЕН МАНГАСАК ДА СГАЗИ И ВЛАЧИ ИЗРОДЯСАЛИ ТЕ И ДЕЦА-ИЗЧАДИЯ ПО ЦЯЛАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ДА СЕ ОЦВЕТИ В ЛЮБИМИЯТ ИМ ЧЕРВЕН ЦВЯТ.ЗАРАЗЕНИ ПЛЪХОВЕ ДА ДОЯДЪТ ОСТАТЪКЪТ ОТ КАРАНТИЯТА НА ИЗЧАДИЯТА И....и после условна присъда за кирлясълият мангал-герой..АМИН
53.
5555
21.09.2017 10:12:44
1
20
В Германия, Италия, Англия е съвсем обичайна практика да видиш хора седнали в ресторант с кученце. Там е разрешено да се возят в градския транспорт. Само, че там всички кучета са ваксинирани и с паспорти. Тука, от всичките ми съседи с кучета няма нито един, който да има паспорт на кучето и да му плаща данък, а колко им следят ваксинациите- не знам.
52.
52
21.09.2017 09:30:25
4
9
А ти 51 си прост, прост български селянин, който няма пари да види свят
51.
Хуманист
21.09.2017 09:28:07
10
4
За всички животновъди има земеделски площи и селско стопански машини за специализиран транспорт
50.
5
21.09.2017 09:27:30
7
19
Нищо общо няма кучето, озверелите пенсионери само си търсят повод.
49.
49
21.09.2017 09:21:59
5
20
В Англия навсякъде е позволено да се пътува с куче- и в автобусите и във влаковете. Егати злобите, които сме в Бг. Затова все в калта ще сме. От злобата си.
48.
харесвам животни
21.09.2017 09:00:52
5
16
2 месеца живях в германия и там на кучетата не се гледа като в България,бургас. Хората имат съвсем друго отношение към животните и ходят навсякъде с домашните си любимци в заведения паркове,плажове и превозни средства обществени без хранителни магазини. Никой с никой не се кара за това , че домашният любимец му пречи все пак човек сам си прави избор дали да си вземе животно или не , не натрапва гледането му и издръжката му на никой.
47.
snoop dogg
21.09.2017 08:58:28
7
23
не било нормално. А нормално ли е некъпани от две седмици, миришещи на запален казан да се возят в автобуса-или те по дефолт си миришат на теменужки. Това първо. Второ-ако съм си платил билет за кучето, качил съм го с повод и намордник, пожелавам успех на всяка алергична кукувица която се опита да ме свали от рейса. И после кйот вас видя документите накучето-пък може ида водач-какво като е пинчер. То явно има повече акъл от половината коментиращи тука
46.
БГ резил
21.09.2017 08:55:12
13
18
Тая кифла, щом има една педя куче, значи е пинчър или нещо подобно на играчка от детски снакс. Нищо против животните, но щом има пари за породисто куче, ще има пари и за такси или собствен транспорт.
Мутра с пистолет в гъ*а, няма 2 лв. за кафе. Женския аналог е кифла с куче за 500 лв., няма 5 лв. за такси.
Ейййй, живи да ги оплачеш....
Като има правила, всички ще ги спазват. Т'ва, че снощи го е поела големия, не я прави принцесата на Азърбайджан.
45.
Георги
21.09.2017 08:54:45
3
13
44 коментара! Явно това е най-наболялата тема в държавата – джобно кученце в автобус на Бургасбус. През това време прасчовците си гладят търбусите и ви лапат паричките. Сега ще ни купят прогнили самолети трета ръка на цената на чисто нови, ще забършат сладка комисиона, а вие ще се биете по рейсовете заради пинчери и йоркита.
Продължавайте в същия дух – мед им капе на прасчовците.
44.
Бургас
21.09.2017 08:43:33
12
11
Тук всеки втори коментар съдържа думата европа и кво било там. И всички различни становища което значи че ганьото който го пише хабер си няма от законите там. Най нормалното нещо е като се качиш в автобуса да не искаш да ти мирише на кучета или котки и тн. Абсолютно правилна общинска наредба какато е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА
43.
*********
21.09.2017 08:31:22
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
До 35
21.09.2017 08:27:09
8
2
Иренче много си злобна ,няма ли мъже за теб ами си тръгнала с мастия да се задоволяваш
41.
Бург
21.09.2017 08:26:29
7
9
В Бургас останаха да живуркат само Гъзлиите и крадливата Мома. Бургите отдавна се изнесоха от смърдящия на кенеф "най добър град за живеене".
40.
Аз
21.09.2017 08:26:17
5
8
37 Аз пък ще си взема крокодил и ще се кача в рейса до теб. А на бас че ще миришеш на лайна още на вторат секунда. Само тъпи тийнове с акне и разни протомутри си мислят че ще правят каквото си искат. Има правила. Тийновете като теб яко я огелпват не след дълго, а протомутрите не живеят много дълго или поне не на свобода. А билет мога да ти купя за въртележката но ще се качиш с кучето, Да те видя как ще го удържиш. А Бургас от край време има и семки и обърнати кошчета, такива като теб го правят след някоя друга годинка в късният пубертет.Пикльо смотан. А от данъци си нямаш и понятие защото баща ти ги плаща, и твоите и на помияра, за който преди нямаше, тоест даже трябва още да плащаш, вместо да цивриш за че "пътниците" имали най-ниски пенсии, които ти се виждат много, щото са ти повече от джобните. Сополанко.
39.
Gotti
21.09.2017 08:21:45
4
6
Pak balkanski izcepki.
Navsqkude w evropa mojesh da se kachish s kucheto si avtobusa. Kuchetata naprimer w Germania masovo sa preminali obuchenie/uchiliste , taka che weroqtnostta da napadnat nqkoi w reisa e nistojna. Nai weche zastoto samite jiwotni izpitwat strah ot wozeneto w reis.
i da dobawq - ako kucheto e malko i se pobira w chanta, ne se plasta, ako ne se zakupuwa bilet za nego(nai chesto na cenata na detskia). Bai Ganio e s mnogo izostanalo mislene
38.
паткан
21.09.2017 08:05:18
4
12
Добре че моето куче вече не живее в България , и особено в Бургас. Всъщност в Бургас вече почти няма и хора ...
37.
Toi
21.09.2017 08:04:29
9
20
Защо си мислите че сте господ и можете да определяте кой какво да прави, ще си гледам куче, котка и каквото си харесам. Защо да не го взема с мен в автобуса с мен ще му купя и билет. То е много по чисто и хигиенизирано от повечето пътници смърдящи на пот и запръжки. Също така повечето пътници получават пенсии и социални от данъците които аз и други притежатели на любимци плащаме. Погледнете парковете сутрин.пред всяка пейка има камара излюпени семки, обърнати кошчета бутилки хартиии - кучетата ли го правят? Бургас не е това което беше........
36.
Маняка
21.09.2017 07:33:40
7
15
Има правило и то е в автобуса без кучета с изключение на водачите младата госпожица със сигурност е била доста нагла като иска куче да си го превозва с личен автомобил
А колкото до привържениците на кучета нямам нищо против тях и животните им ама нека да не ги пускат да си извършват физиологичните нужди в детските паркове или в средата на тротоара имайте малко елементарно възпитание и съвест вземете си торбичка и почистете след вашето куче.
35.
Ирена
21.09.2017 07:32:40
15
16
Ако възрастната госпожа докосне кучето ми
....забравям доброто възпитание.Ще я ритам докато я сваля от автобуса
34.
До 11
21.09.2017 06:50:35
5
3
Когато си поискам ходя в Европа.Както виждам ти май живееш в "Грудово",че има и малоумници харесали коментара ти,за да пиша значи съм видял и знам :-)
33.
Лелка
21.09.2017 01:43:06
16
18
Да лелка съм и съм лежала в болница заради нахапване меко казано от куче което си имаше стопанин, имам панически страх, дори от пинчери. В този случай бих слязла, преди това ще предупредя контрола, защо слизам, и бих подала иск срещу компанията.
Ще ме попитате ако това беше куче водач, ако беше куче водач пак щях да сляза, но нямаше да подавам иск от уважение към инвалидите.
Сега обаче лелката която е наритана в корема трябва да съди въпросното нагло момиче.
Омръзна ми в града да виждам кучета без наморници, омръзна ми в парковете тревата да е наакана, омръзна ми кучета да ги разхождат из цялата морска, че и по плажа. Како прави общината назначава чистач с мотор да чисти, вместо да назначи 10 човека да ходят да глобяват не спазващите, тя чисти след тях!?!?
32.
ОТ ЕВРОПА
21.09.2017 00:56:39
17
17
Навсякъде в Швеция Кучетата придружават стопаните си в:Автобус,Влак и Хранителни магазини дори.Простите Ганьовци срещу Европа да бягат,пак няма да я стигнат.
31.
До европейците
21.09.2017 00:52:06
5
12
В Европа правилата се спазват само тука ги спазваме когато ни е удобно
30.
До 28 и 29
21.09.2017 00:17:01
10
12
28-кучетата водачи са обучени а домашните кучета е подсъмнение ако утре някоя мастия нахапи някое дете какво ще дрънкаш тогава ? 29-Сабака марш в Русия какво ми лееш мозък тук ходи си увас от прости хора сте вие .
29.
Рускиня
21.09.2017 00:05:51
16
15
Няма алергия към кучета!!! За котки има, за кучета не, иииисключително рядко. Но тога има алергия и към прах, и към влакна. Ако тя има алергия към куче, соответно не можа да диша с градския въздух и носи дрехи от натурални материи. Тога тя трябва да бъде гола и в маска
28.
.
20.09.2017 23:51:47
10
31
Разбираемо е, че се пускат кучета водачи в автобусите, но оправданието, защо не се допускат домашни любимци (които не са кучета водачи) ме уби... защото имало алергични хора.... ми нали ако този алергичният се качи в автобус, в който се вози сляп човек с КУЧЕ водач е същата работа... или кучето водач не е обикновено куче, а извънземно и тези хора нямат алергии от кучета водачи, а само от кучета, които не са водачи.... зверска логика...
27.
домашни бълхи
20.09.2017 23:36:40
5
25
Момичето да бъде глобено от фирмата за кучето и отказа да слезе.
И двете жени да бъдат глобени от общината за сбиването - нарушение на общественият ред. Ако се наложи и фирмата да бъде глобена от общината за допускането на бой в автобуса. Понеже никой няма да бъде глобен, казусът най-вероятно ще се повтори.
26.
потърпевша
20.09.2017 23:28:11
6
16
Бургас е една мръсна кочина - улиците дупка до дупка-разбих си колата,пълна кочина
25.
Ревльовци недоклатени
20.09.2017 23:25:00
5
10
Лелкатa може да е шеф на майка ти. После ти ще седиш гладен. Пубер малоумен.
24.
Гларуса
20.09.2017 23:23:14
8
11
Лелката ще изяде един в тъпата кратуна, пък вземе случайно да й порасне мозък!
23.
веганченца гейченца и кученца
20.09.2017 23:22:20
9
13
didko i останалите ти именца в коментарите, такъв ще ти шибна ако те видя с куче в рейса че само на европеец ще ми станеш. Недей виси да се правиш на умен,а се махай. Но не щеш, нали. Защото тук е рай за безработни неграмотни проститутки като теб.
22.
didko
20.09.2017 23:17:02
13
19
Аз затова казвам на младите хора:Mахайте се и бягайте далече от село Бургас. Европа си е Европа има култура и ред - там ще си имате куче и навсякъде ще си бъде с вас и в влака и в автобуса-разрешено е навсякъде.Бягайте и се спасявайте от СЕЛО БУРГАС
21.
беззащитен питон
20.09.2017 23:11:30
11
18
Кифлите с пинчерите трябва да ядат бой извън автобусите че вече станаха много нагли и нахални. Яко бой и на село да копаят, току виж им дошъл акъла от задника в главата.
20.
Скрита лимонка
20.09.2017 23:10:40
13
20
Да, аз защитавам кучетата и животните! За съжаление няма да защитя лелката, която е скочила на бой! Има цивилизовани начини, по които да се изявяват тези неща, не като дебили с насилие! И да, законното си оръжие ползвам само по предназначение и нужда!!!
19.
Ивко
20.09.2017 23:09:30
5
30
Включвам се да ви кажа ,че познавам доста пенсионери и според мен повечето имат психични отклонения.Един път се разхождам по моста и идва един брадат пенсионер с очила и с колело и ми вика" Аз съм пазача на моста ,нямаш право тука да ядеш вафли и ме удари с гумата на колелото си " Викам си ще го ударя обаче си мисля ами после ще падне по очи ще рукне кръв ще дойдат ченгетата ще викат горкия пенсионер ще викат хулигана преби човечеца, и се махнах
18.
ееее
20.09.2017 23:03:47
10
20
само в България не е разрешено в градския транспорт да се возят кучета, в цяла Европа кучета се возят в автобусите, във влаковете, навсякъде
17.
ани
20.09.2017 22:58:24
7
22
скоро тук писаха статия против гларусите, против котките, сега против кучетата; а според мен излишни и противни са озлобените хора ,а не животинките !
16.
До кучкарите
20.09.2017 22:51:35
9
26
Има правило и то е в автобуса без кучета с изключение на водачите младата госпожица със сигурност е била доста нагла като иска куче да си го превозва с личен автомобил
А колкото до привържениците на кучета нямам нищо против тях и животните им ама нека да не ги пускат да си извършват физиологичните нужди в детските паркове в новия пясъчник на СУ Петко Росен или в средата на тротоара имайте малко елементарно възпитание и съвест вземете си торбичка и почистени след вашето куче че ми омръзна да ви чистя фъшкиите от обувките на децата ми
15.
,,,.
20.09.2017 22:50:42
11
20
кучето било с тегло 1 кг. разярената пенсионерка 90 кила лойна маса. момичето и кучето били на разходка- бясната пенсионерка се връщала от Лидъла и Кауфланда и бързала за старата поща да тегли пенсията
14.
Бойко
20.09.2017 22:45:51
9
18
Хайде сега репортерите, да тръгнат по стъпките на алергичната жена - нападател, така както гониха онова момче от сарафово което беше ударило някакъв пенсионер в автобуса. Иначе би било тенденциозно от ваша страна да защитавате дъртите и да обвинявате за всички проблеми младите.
13.
Emi
20.09.2017 22:39:35
4
12
Takiva izrodi kato taq darta marda ne boi mi da q varjesh s na kucheto kaishkata za troleq i da sa vlache po kolena dukat ne padnat na cqlo krakata i maika vi izrodska takiva pomqrki shto ne mi sa padnat na men
12.
До "бургашките" селяндури
20.09.2017 22:20:26
18
25
Селяндури- Мразите животните а бащите и майките ви са родени по селата- дядовците и бабите ви спяха в оборите с козите и овцете! ---- Да ви светна как е в Европа- В центъра на Париж в най-скъпия Хотел в градината на Хотела се отглеждат Кокошки и яйцата се поднасят на гостите на хотела- Гледат се в малко екологично дворче с естествена тревичка ----А как е в село Бургас-забранено е гледането на всякави стопански животни . Защо Защото в село Бургас живеят най-дивите и озверели странджански прасета и уроди
11.
До 3
20.09.2017 22:14:12
6
15
Ти кога пък ходи до Европа ,че знаеш как е там. Ходил до Грудово и вече много знай .
10.
????????
20.09.2017 22:13:25
14
30
Е как установихте ,че имало "Алергични" към кучета ???? Няма такава медицинска болест !!!! Има изперкали и изкокуригали озлобени до смърт пенсионерки....
9.
Кико
20.09.2017 21:54:42
18
21
Прост народ ,проста държава имам две каракачанки и ако се кама в автобуса с тях доста от тези защитници на кучкарката щяха да слязат веднага и да се разходят пеша за здраве .ПРОСТ НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА
8.
Sipo
20.09.2017 21:51:17
25
29
Стига стея кучета и котки бабитеви умират от глад те за мастии ми мислят
7.
pffff
20.09.2017 21:50:02
12
33
Абе кво ми сравнявате бяла Европа с дълбокия Балкан. В Европа не съм видял някой да разхожда и отглежда в домашни условия питбул. А ..представете си, че тука някой малоумник реши да се повози с питбула си. По тея ширини това е много вероятно. Както е вероятно и пумияра да е без наморник. Усещате ли разликата с Европа...
6.
Браво лельо
20.09.2017 21:49:23
30
25
Аман от коткари и кучкачи .А и до 1 Дърто говедо ако аз бях в автобуса и ти се беше направил на мъж щях да те сложа в долния ляв ъгъл при краварката .
5.
Р.Христова
20.09.2017 21:47:38
13
23
Драгнев може да си позволи да се командирова до Европа и да види, че там няма ограничение за пътуване на всякакви породи кучета в автобусите. Но не е необходимо да отидем до Франция, за да научим, че столицата е Париж.
4.
запознат
20.09.2017 21:43:29
3
19
Нали в България всичко е като в Европа? Да, ама не e. Заплатите не са като европейските и е забранено на кучета да пътуват с придружител в автобуса...?
3.
....
20.09.2017 21:42:57
13
24
Драгнев да се повози в Европа в градски транспорт.Ограничено,малоумно мислене..Пък на тази дърта простачка боя и е малко.
2.
Филм на ужасите
20.09.2017 21:34:08
7
11
Хахаха Драгнев потвърдил за случая, изпранил пернаният си приятел да оправи нещата, но той се усъмнил в младостта на куче притежателката и стана колумбийски сериал.
1.
Дърто говедо
20.09.2017 21:33:08
33
31
Майкооо да бях в рейса тая дъртата ще я пречукам!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори