×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марешки: Варна стана мръсна гробница и кочина - чудя се на колеги-бизнесмени, които строят палати


Марешки: Варна стана мръсна гробница и кочина - чудя се на колеги-бизнесмени, които строят палати
Лидерът на "Воля" каза, че парламентарната му група би подкрепила вот на недоверие срещу правителството
07 Септември 2017, Четвъртък, 11:31 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

"Воля" готови да подкрепят вот на недоверие срещу правителството заради провал в цялостната политика 


Веселин Марешки заяви, че парламентарната група на „Воля” би инициирала вот на недоверие. Той бе провокиран от журналистически въпрос по време на пресконференция в кафе-клуба на парламента.
Марешки обаче каза, че групата му е малка и трябва да търси помощта на други партии, които да подкрепят инициативата, за което са нужни 48 депутатски подписа.

След въпрос за какво би поискал вот на недоверие, лидерът на „Воля” каза, че би било за цялостното управление.
Има ли нещо в тази държава, което да е нормално? Някой доволен бизнес, чиновник, гражданин. Ами аз съм готов да ви поканя на гости във Варна, да не говорим за по-западнали райони, да видите Варна в какво се е превърнала – в гробница, мръсна гробница. И аз им се чудя на колегите бизнесмени, които си строят палати. Нали като излезеш от палата, влизаш в кочината. Как се чувстват, как живеят в такава среда? Защо го позволяват? Докога ще крадеш? Кога най-накрая ще се спреш и да остане нещо и за хората”, заяви лидерът на „Воля”.

Той добави, че, ако Бойко Борисов наистина е казал, че ще подаде оставка, ако на митинг, който се организира пред парламента на 11 септември, дойдат повече от 300 души, ще трябва да го направи, защото със сигурност хората ще бъдат повече.

Според Тома Биков от ГЕРБ обаче Борисов не е казал такова нещо и това е фалшива новина.
Веселин Марешки иначе заяви, че „Воля” подкрепя митинга.


След въпрос на „Флагман” дали се запазва договорката за квоти във Висшия съдебен съвет – 4-3-2-2 (4 за ГЕРБ, 3 за БСП, 2 за ДПС и 2 за "Обединените патриоти") и дали „Воля” ще останат без представител, Марешки отговори утвърдително. Той добави, че станал свидетел на грозен пазарлък, но отказа да издаде подробности.



В категории: Политика


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
9
Коментара по темата
9.
Добрев
08.09.2017 17:42:12
0
0
ГЕРБ и обединени мафиоти си отиват Good bye!
8.
ЕДИН
07.09.2017 20:49:08
1
2
И с какви пари тези "честни бизнесмени" си правят палати??? А Марешки, как честно и почтено си направи вила на Кабакум?

Ама прав е човека, докато беше само "честен бизнесмен" си направи "палата", а сега вече е в политиката. Трябва държавата да му направи и път и да му коригира гледката.
7.
Факт
07.09.2017 20:07:21
1
4
Магарешки цели да си легализира нелегалните бизнеси, да прокара закони в негова полза и да извлече полза единствено и само за себе си!!!
6.
Петър
07.09.2017 17:13:35
5
0
GP - далече си от истината за парламентаризма! Той е избран от варненци, и брани техните/свои интереси.
5.
mlad kenef
07.09.2017 15:57:28
2
5
Ne misli za Varna. Misli samo za nego si. Kakva varna.... Shte izmesti komunqgite i TIm ot Varna li? Gluposti, ama naroda e adski prost i vika: ama lekarstvata mu shte sa bez pari za horata. Въй...
4.
GP
07.09.2017 15:41:39
2
6
Тези дето гласуваха за хапчето откачалник за 1 ст. печалба да му лапат патката на Магарешки. Той си дърпа за Варна ,боли го снайпера за Бургас или други градове, макар че трябва да мисли за държавата като цяло , не само за гагауз марката. Какво ще променя или подобри състоянието на държавата този палячо и смешник, крие се зад имунитета си на н. п. да не го съдят за добрите му дела.
3.
Freak
07.09.2017 15:24:48
3
6
Тия смешници на снимката искат да управляват България? Те изглеждат толкова жалки, от скоро са в Парламента и вече са лакоми за управление. То е ясно, че ако пак има избори няма да са в Народното събрание.
2.
Магарешки
07.09.2017 15:22:25
3
6
Ако някой ми се олаби на папката ще му подаря една опаковка аспирин за 1 лев.
1.
олеле
07.09.2017 15:06:35
6
11
Какво ни занимавате с глупостите на тоя темерут? Мястото му е в затвора, побой над общински съветник, изнудване, далавери с нафта и хапчета... Тръгнал да говори нелепици по медиите. Палячо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли
Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори