×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Коктейл Молотов унищожил колата на бургаска бизнесдама (СНИМКИ)


Само във Флагман.бг! Коктейл Молотов унищожил колата на бургаска бизнесдама (СНИМКИ)
В предното стъкло на „Пасата” зее огромна дупка, откъдето най-вероятно е минала бутилката със запалителна течност
29 Август 2017, Вторник, 09:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Емел МАХМУД

Щетите са сериозни, цялата предна част на автомобила е изгоряла, което го прави напълно неизползваем


Умишлен палеж е причината за изгорялата кола рано тази сутрин в жк „Зорница”. По предното стъкло на изпепеления „Фолксваген Пасат” ясно личат следите от наглото посегателство, видя репортер на Флагман.бг.

В стъклото зее огромна дупка, като най-вероятно той е атакуван с коктейл Молотов около 3:00 ч. сутринта. Щетите по „Пасата” са сериозни, цялата предна част на автомобила е изгоряла, което го прави напълно неизползваем. Пламъците са засегнали още две возила, намиращи се в непосредствена близост до „Фолксвагена”.


От тук започва пътят на бутилката със запалителна течност

Както Флагман.бг съобщи, колата е паркирана пред  бл. 17 в жк „Зорница”. Тя се води на името на 30-годишна бургазлийка.

Съседи обаче разкриха пред репортер на Флагман.бг, че Пасатът се използва от 50-годишна бургазлийка. Жената въртяла фризьорски салон в центъра. Семейството било много възпитано, не изглеждало да имат врагове. Имали голяма дъщеря, на чието име най-вероятно е колата. Хората недоумяват как се е стигнало до подобна негативна развръзка.





В категории: Крими


12
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 0
12
Коментара по темата
12.
От очудедения
31.08.2017 00:12:29
0
1
Абе един въпрос само имам ,към флаг ман :
Ако наистина сте "независима медия " защо не разглеждате гледната точка от двете страни ,а трийте коментарите за новоизлюпените се катаджийче с "топки " и амбиции за къща на село ;)
Или ви хвана страх да не ви спре бякаде и да отмъщава хахахаха :)
Може и да не отговаряте...
Винаги сте били полицейски подлоги , а Касабова се ебе със Златко Канев пак шуробаджанащина, няма да се оправи тази държава ....
Ама искам тези корумпирани криатури на вашия път да застанат...
11.
Печения
30.08.2017 13:11:12
2
2
Според мен някоя батка,която се чувства безнаказана е била наказана от въпросния катаджия(явно има топки катаджийчето) и сега отмъщава.Интересно защо всички нападат катаджията а не помислят за друга възможна история.
10.
*********
30.08.2017 01:12:41
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
Batman
29.08.2017 23:23:16
1
2
Защо не се научите да пишете грамотно,че тогава да се изказвате публично???????
8.
*********
29.08.2017 21:26:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
*********
29.08.2017 20:41:24
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
въй въй
29.08.2017 15:53:13
0
3
а ве тази винетка как не е изгоряла ве?
5.
Българин
29.08.2017 15:38:01
0
4
Не е важно каква кола караш,важно е какъв човек си,достоен ли си за уважение!
Това с колите е показност само в България!В другите страни хората работят,спазват законите и живеят добре,а ние тук от завист и злоба ще се пръснем!Спрете се,не злобейте,бъдете по добри!
Един ден,рано или късно тоя който го е извършил ще си носи последствията!
4.
до Алф
29.08.2017 14:38:11
0
15
За съжаление коментар номер 1 показва една типична черта на простия българин като цяло. В нашето племе Булгаристан все още съдим за някой по колата му - щом слезе някой от по-евтина кола - той задължително е "оръфляк" , "скъсан" , "цървул" и т.н. , уважаваме онези със скъпите автомобили, а реално кой какъв човек е и колко струва няма значение. Факт е че , макар и по-рядко има заможни хора , които карат съвсем обикновени и евтини автомобили , просто си вършат работата с тях и толкова , не им трябва кола за показ. Познавам хора в туристическия бизнес и то в Несебър .. собственици на хотели с Деу Матиз е жената , мъжа с нещо подобно малко по-големичко , познавам много уважаван лекар - едва ли няма пари , кара Рено Лагуна от 97-ма , да не изброявам и още и още.... и ей такива дето се перчат много като разберат , че човека в обикновената кола е с класи над тях гледат като насрани мишки ако имат някаква комуникация по някаква причина...
3.
до Алф
29.08.2017 14:22:35
4
16
Голям селяндур и нещастник може да се изкаже така - тя може да има пари да те купи и да те продаде , но просто не обича показността , не е от демонстриращите комплексар/ки , дето като изкарат един лев отгоре трябва да го покажат на целия свят - има хора с големи заслуги , които са всепризнати и уважавани , доста заможни , но нямат нужда да изпъкват чрез кола или нещо друго , това не е като да си бургаска батка с 2 лв в джоба но с последните си стинки да си вземеш баварец и да гледаш от високо , все едно си генерален директор - смешки! Завистта няма почивен ден - жената ще си купи друга кола , а на пироманчето някой ден ще му се върне тъпкано , всичко си идва на мястото някой ден и всеки сърба това , което дроби!
2.
Автора!!!
29.08.2017 13:08:44
1
3
"От тук започва пътят на бутилката със запалителна течност"... По-вярно е, че там свършва пътят и.
1.
Алф
29.08.2017 11:52:03
21
17
да я иба и бисзенс дамата с Пасат набор на Дънкъл Маклауд.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори