×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьор удари автобус в уличен стълб, прилошало му


28 Август 2017, Понеделник, 14:25 ч.

В рейса не е имало пътници, инцидентът е станал сутринта в Пловдив

Автобус от градския транспорт се блъсна в електрически стълб на улица в Пловдив.

Инцидентът е станал малко преди 6 часа тази сутрин на кръстовище в жилищен комплекс "Тракия", съобщи Нова тв.

Сблъсъкът е станал между улиците "Цар Симеон" и "Недялка Шилева". Веднага на място е била повикана линейка и шофьорът е откаран в болница.

В автобуса не е имало пътници. Той е пътувал към първата си спирка, откъдето е трябвало да започне движението по маршрута си.

По първоначални данни на шофьора му е прилошало и затова се е стигнало до инцидента.

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си 24/05/2024, Петък 10:20 0
5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 2
1
Коментара по темата
1.
...
28.08.2017 14:48:56
1
0
http://dobmoney.club/661496348362/ Надомна работа с много добро заплащане !! Получвате10цента за клик върху реклама. Нужна е само регистрация .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Буквите са нашата идентичност, а знанието прави светло бъдещето ни Тези думи отправи министър проф. Галин Цоков в приветствието си до учители, преподаватели, учени, до хората на изкуството и културата Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Цените са високи, всеки ден виждам пенсионери как си броят стотинките, тъжно е, каза тази звезда Подигравка е мои колеги, огромни таланти, да не могат да се справят с бита, обяви Васил Найденов На живо във Флагман.бг! Гледайте най-мащабното шествие за 24 май в България На живо във Флагман.бг! Гледайте най-мащабното шествие за 24 май в България Над 11 хил. се очаква да се включат в инициативата Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Димитър Николов: Честит празник на българската азбука, просвета и култура, бургазлии! Ако България има безценно съкровище – това е българската азбука, която честваме днес, подчерта Николов Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Иван Ненков към учителите: Вие сте пример, който трябва да бъде посочван и обгрижван, за да продължи своето развитие Вашият професионален труд създава "прозорец на възможностите" за реализацията на младите хора, подчерта председателят на Гражданско обединение Бургазлии 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров 24 май и културата ни обединяват, възкликна министър Найден Тодоров Писмеността ни дава възможност да помним историята си, за да вървим напред, коментира той Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Олена Грицюк пожертвала всичките си спестявания за тази кауза Отбелязваме с шествия и тържества Деня на българската азбука, просвета и култура Отбелязваме с шествия и тържества Деня на българската азбука, просвета и култура Вечерта в театър "Българска армия" ще бъдат раздадени наградите "Аскеер" Професори и доценти на символичен протест Професори и доценти на символичен протест Въпреки че правителството отпусна първия транш от обещаните близо 80 милиона лева за заплати, университетските преподаватели ще протестират Превърнаха стара каравана в библиотека Превърнаха стара каравана в библиотека Целта е да се даде втори живот на вече прочетените книги
Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори