×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско е лидер в културно-историческия туризъм, кметът Димитър Германов грабна голямата награда на Морските оскари


Приморско е лидер в културно-историческия туризъм, кметът Димитър Германов грабна голямата награда на Морските оскари
Наградата бе връчена на председателя на общинския съвет Златина Тюлиева
30 Юли 2017, Неделя, 17:05 ч.
Автор: Флагман.бг

След мандат и половина в управлението градоначалникът постигна редица успехи в развитието на общината


Мащабният форум за бизнес и туризъм, който се проведе вчера на сцената на Амфитеатъра в Приморско, възнагради иновациите, инвестициите и зелените проекти от най-северната до най-южната част на Черноморието.

Морските Оскари за поредна година показаха добрите практики в развитието на региона и разбиха митовете за преобладаващ алкохолен туризъм в курортите ни. Семейни, бутикови и арт хотели "дефилираха" по време на празничното за българския бизнес и туризъм събитие.

Голямата награда на Морските Оскари за цялостен принос в развитието на морския регион отличи постиженията на д-р Димитър Германов, кмет на най-бързо развиващата се Черноморска община  - Приморско.

След мандат и половина в управлението на общината, д-р Германов постигна редица успехи в развитието както на инфраструктурата и икономиката в региона, така и в туризма, в културния и в обществения живот на града.  Приморско се нареди сред лидерите в културно-историческия туризъм и може да се похвали със своите забележителности, които не само развива, но и опазва.

Наградата бе връчена на председателя на общинския съвет Златина Тюлиева от Юлиян Балчев от Българската агенция за инвестиции. Той подчерта, че голяма част от чуждите инвеститори първо са били туристи  у нас - най-често на Черноморието, харесва им страната и след това предприемат реализирането на различни проекти в България.

Препълненият с публика Амфитеатър в Приморско пя и танцува с талантливите деца на България - сензацията от Музикалния фестивал в Рим, любимка на Ерос Рамацоти и продуцентите му – 9-годишната отличничка от  Националното музикално училище Л. Пипков – Моника Шахин и с носителката на златни медали от Международни фестивали - 8-годишната варненска певица София Иванова. На финала нестихващи аплодисменти получи звездата от "Гласът на България" Тихомир Митов, който изненада публиката с нов ремикс с български фолклор на световния хит на Джъстин Бийбър "Let Me love you".

В категории: Приморско


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
6
Коментара по темата
6.
Културна програма
03.08.2017 20:39:10
0
1
Кога излиза втория том с разказите за Налбантов? Някой знае ли?
5.
ММЦ
31.07.2017 14:49:14
1
1
ВАСКО МИНЕТА:
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!

СОФИЯ ВЪЛЧЕВА (детска учителка в ЦДГ-Китен):
На времето като дойдох от Ямбол бях една гладна мъстия. За да не умра от глад се ебях с де който ми падне, чак в ресторант "Бисер" ходех и там управителят Алекси Мавров ми даваше като подаяние по една супа, а аз му правех свирки в знак на благодарност... После минах на арменска вълна. С Дучка Гарабедян и Веса Енгибарова станахме като етърви, зажадняли бяхме за арменски хуй и се ебяхме на почивки с мъжа на Дучка. Даже аз забременях и щях да родя две близначета-арменчета, ама Дучка ме излови и ме скъса от бой: "Как не те е срам да се ебеш с мъжа ми ма!"... Срам голям! И затова се принудих да ги абортирам. После смених нацията и се ожених за един българин - голям мухльо, леко импотентен, дето хуя му става за една полярна нощ и после спада за две години и половина... Суша! Затуй го замествам с вибратор, че понякога яко ме сърби сливата, ама го няма оня арменски хуй да ми я начеше! Той премина на млади мацки... и после историята се повтори! Веса Енгибарова усети че той й изневерява със Стамена Дринкова - едно кюрпе 35 години по-младо от нея - хвана ги на калъп и я скъса от бой... А оня не подбираше и ги караше на смени - де Стамена, де майка й, после пак Стамена, после за разнообразие - пак майка й... Абе кво да си говорим, с Веса Енгибарова сме вече стари - дърти и миризливи бръкми и затова никой не ни ще! Затуй пък имаме богато минало, пълно със случки и преживелици - що хуища сме счупили, що аборти сме правили от арменци и всякакви други - вечна дружба! Приморско и Китен е пълно с жени, които са ми етърви. Няма жена на която да не съм спала с мъжа й, чак още ми се носи славата за моето бурно минало! Как да не се гордея с това!

МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: На времето имаше един министър Валентин Василев от СДС. Та той ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

СДС!... СДС!...
През септември 1993 г. Милю и Борис бяха представители на СДС в комисията за избор на кмет, защото Георги Барцулев беше дезертирал от поста. Тогава СДС издигна кандидатурата на Кольо Ходжев. И тия двамата, като бяха в комисията, раздаваха на хората белязани бюлетини, за да разберат кой за кого е гласувал, но хората си гласуваха за Атанас Стойчев и нашите умираха от яд и после им търсеха сметка: "Абе, комунист, ти защо си гласувал за Ташо?!"... Пълни откачалки! Хората им се смееха и ги подиграваха. Даже Колю Ходжев като видя колко му е акъла на Мильо Ботев и сам напусна СДС. Беше му писнало да се разправя с разни идиоти и ненормални.

Милю Ботев е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!

МИЛЮ БОТЕВ:
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

МИЛЮ БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Милю Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Милю пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Милю Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Милю действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Милю Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африка - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!

Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах наште момчета - барабите с които работя - да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите още на първия тек... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици и пр., а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и пишката ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... губи се вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!

Бай Джон
26.12.2014 10:14:53
Няма го забравя Вангелов в началото на сезона като ми даваше сладкарницата Нептун и аз както си му е реда влизам в дирекцията и му поднасям плика с пари - 5000 лв., толкова вървеше това заведение тогава. Оня отваря плика и почва да брои, после ме гледа жално и почва да сумти: Много малко даваш ве! Ама много си свидлив бе!... Ама чакай бе, шефе, викам му! Сега е началото на сезона и нямам пари, изчакай да спечеля малко и ще ти дам още!... А оня не ме чува: Ама много малко даваш вееее!!!!...
Кво да го прая такъв човек! Ходих да взема назаем, че то реве на главата ми и не се търпи!

бай Джон
26.12.2014 10:02:34
Най-оригинален от директорите на ММЦ беше Вангелов. Като раздаваше заведения на барманите ги караше да му мият краката с уиски в един леген и после ги караше да пият от уискито от легена. Ако издържат тоз изпит, ги караше да му падат на колене и да му дават клетва за вярност, след което му целуваха ръката. После Вангелов им слагаше ръка на рамото и ги ръкополагане за бармани - също като при рицарските ритуали... Не, Вангелов си беше много оригинален, не може да му се отрече! Питайте Петко Ургарито и Найден Божков и те ще го потвърдят, те най-редовно си му ближеха гъза на Вангелов и ги знаеха всичките тез ритуали и салтанати.

Васко Минета
26.12.2014 09:35:37
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!

Рикардо:
Пък тоз педерас Налбантов, няма си друга работа, ами идва веднъж на сергията ми, дето продавам рапани и почна да ми се прави на интересен: За кво ги продаваш тия рапани, вика, не виждаш ли, че никой не ги купува?... Мама ти дай ба и плешив боклук, викам му, я да са махаш, я да си гледаш там лайняното училище! Не си гледа насрания гъз и ибаните учителки, ами дошъл да ми дава акъли! Че като го запуках с рапани - и него, и колата му... мятам ги аз и ламарините на колата му дрънчат на кухо, пък той не може да свари да избяга! Да тай ба в плешивото лайно, тръгнало да ми са перчи насреща!... Повече не го видях! Крие се в миша дупка като ме види
4.
Приморско е велико!
31.07.2017 14:43:50
0
0
27.
Брееей, кво пише номер 11? Чак суингъри имало в Приморско! Не вярвах, че в туй тъпо село има толкова интелигентни хора - висше общество, хора от елита, които решили да опитат и от изтънчените удоволствия! Има с какво да се гордее тоз кмет! Ний в Царево я караме още по старому - кърска ебан. Много сме назад!
26.
Янко Томов
29.07.2017 10:29:22
На беглик таш раздаваме вибратори! Отивайте при управителката да си вземете по един и ги пробвайте на туристите дето идват да гледат камъни. От много гледане на камъни така става. Кажете им: това е древен тракийски ритуал - един вибратор на топло, може и с двойно проникване, това пак е тракийски ритуал. Той жреца ги разбира тез работи, двамата с продавачката на билети си бъркат в гащите. Като им омръзне си крепят някои телесни части и пак се почват - тракийска му работа. Скука, кво да се прай!
25.
Възмутена туристка
Защо тази година не работи игрището до уредите в двора на училището.
22.
Приморско
29.07.2017 09:41:46
В началото звездата беше Здравко, после Налбантов го засенчи, а сега се оказа, че Васко Минета ги слага всички в джоба си.
21.
28.07.2017 21:50:54
Сега няма нищо ве, цървул! Не им ли виждаш темите? - бегликташ, някаква лелка крадяла от парите за билетите... дрога, канабис, амфети, проверки на НАП, ПТП-та, плажни чадъри, сергии, неправилно паркирани коли...
Александър
28.07.2017 19:56:42
Не, тролът не е виновен. Виновно е обществото, в което живеем. Съд и прокуратура, всичко е корумпирано. Затова престъпниците си шетат на воля. Други са виновниците!

Приморско - дела и документи
28.07.2017 17:51:46
Васко минета
28.07.2017 17:46:08
Ваня Парушевца не съм я ибал. Тя ми се натискаше амаааааа... чак такъв мазохист още не съм, че да я еба и да си представям че съм с друга... освен да й сложа една кофа на главата, ама не мога да се прежаля... аз!!!! който съм ги ебал сичките - де що видиш жена в приморско! Чак Стаматов ми завиждаше че му крада от путките, той горкия беше малко вързан за хуя и не му се удаваше тоз занаят
13.
Здравко
28.07.2017 17:37:43
в бикБрадър правех много чикии, после ходих в една дискотека в китен и хванах една трътлеста и дебела и тя ми правеше свирки... ами пиян бях, кво да правя
12.
Янко Томов
28.07.2017 17:32:53
Гихора най много ги ебеше чехкините в Оазис, беше вървежен защото бил космат и им приличал на орангутан и чехкините затова искаха да опитат с него, кога друг път ще се ебат с орангутан, никога, пък техните мъже били путьовци
11.
фанко ревизора
28.07.2017 17:30:05
весо и брат му бяха суингъри, дойдоха от айтос и си сменяха жените и после жената на весо го обвиняваше че за хуй не ставал: знаеш ли брат ти как хубаво ме ибе, пък ти си една убита пишка

Весо енергетика - суингъра
18.07.2017 21:12:07
Пък Петко Жмитката колко путки наебааааа.... чак балдъзата си бил ибал, една чехкиня го завела на дюните и там от студа му се схванал кръста, пък тя на всичко отгоре иска и ебан... Ужас, вика Петко, що ми трябваше!
10.
една от ммц продава билети
28.07.2017 17:27:56
и коя продава билети на бегликташ - жена ли е, парясница ли е, става ли поне за нещо или е издухана отвсякъде, стар таралясник - мачкана и разпарчатосана, валяк минал отгоре й
9.
васко минета
28.07.2017 17:24:31
като се върна в зидарово и се зареждам от камъните на странджа, после се връщам в приморско и ги подпуквам по номера - минети, в гъза, пак минети, пак в гъза... де що виждаш путки в приморско сичките съм ги ебал
8.
Бъркат ли си в гащите
28.07.2017 17:21:28
Налбантa познава ли управителката на Бегликташ?
7.
читател на Флагман
28.07.2017 17:18:43
Къде е оня разказ за Налбантов как бил ебал една рускиня до летния театър? нагъзил я до едно дърво, запретнал роклята нагоре и я бичил задна прашка
Няма вече хубави разкази ами само глупости четем за една лелка на бегликташ... взела дала ама иска да се ибе и тя
6.
28.07.2017 17:13:55
Не се спря тоз Васко Минета...
5.
Васко Минета
18.07.2017 15:10:27
Като видех някоя фина мадама и си викам: Таз ще я бъхта както някой 300 кила нерез бъхти динени кори в кочината и се дави... Ах, ах! Смлях га направо... смлях га от ебане!
4.
Къде е Васко Минета?
18.07.2017 15:06:22
Накарайте Васко минета да ви разкаже какво е преживял в ММЦ!... секс, лъжи... рускини, германки... минети, в гъза... пак минети, пак в гъза... Това му е на Васко репертоара. Денонощен секс!!!
3.
Чарка: да така е
28.07.2017 17:07:02
и аз го видях Милю в ммц, така говореше
2.
Налбантов
28.07.2017 17:05:25
Срещнах го Милю Ботев в ммц и се оплакваше на хората там: какво ебане ве? Вече станахме някой нас да наебе... за нищо не ставаме!
1.
22.07.2017 10:45:58
остайте го милю Ботев ! Пълен чикиджия и за нищо не става... синя идея, глупости... да си ходи при Васко минета и да си пие там ракията , станал на 70 години кво искаш от него , склерозата го гони и старческата деменция.
3.
Аз
31.07.2017 08:20:33
0
3
Сънрайз не беше ли хотела на онази пияната зам.министърка на Ангелкова дето я изгониха след скандал с някакви снимки от някакъв бар.Оскарите нещо започнаха да намирисват
2.
Тодоров
30.07.2017 22:17:02
0
4
Доста смешна ситуация с кмета на Приморско.Всъщност го награждават за нещо за което са го избрали и е негово задължение.Е начесаха му егото.
1.
Лили
30.07.2017 21:54:28
0
3
Приморско може само да мечтае за културно-исторически туризъм. Мина и подмина Созопол и Несебър, че и награда има. Моля ви се! Награда мога и аз да си купя.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори