×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок за туристите! Жриците на Слънчев бряг се топят, искат да учат


Шок за туристите! Жриците на Слънчев бряг се топят, искат да учат
За разлика от курорта на магистралата кипял усилен труд
29 Юли 2017, Събота, 21:55 ч.

Плейбой баровете в курорта станали хранителни магазини 


Проститутките в Слънчев бряг вече са кът. До момента (а вече е разгарът на сезона), няма нито един обран турист от жрица на любовта. Това е прецедент, коментира пред Труд източник от полицията.

Униформени непрекъснато правели акции и залавяли по няколко мераклийки да упражняват най-древната професия, разказва trud.bg. Те били предимно креолки от вътрешността на страната. Имало и слаби, и пухкави- за да задоволят всякакви вкусове. Въпреки основното им мото тази година- да залагат на младост и свян, за да привличат дори и трезвите туристи, рибата не кълве.

Обидени и готови да карат курсове

Чужденците си имат други забавления – къде алкохол, къде страх от болести и кражби. Затова и трезви, и пияни се пазели от жриците. Това било обидно на момичетата, а и непрекъснатите арести, направо ги отчаяли.

Понеже кризата с кадрите в туризма е всеизвестна, по-отраканите от тях са решили да се хващат на работа по хотелите. Ако трябва, щели да карат и курсове. Така удрят две в едно: хем щели да получават заплата, хем да имат по- лесен достъп до туристите, като оправят и чистят стаите им.

Развод ми дай

Дано сметките им не излязат криви, защото и хотелиерите не падали от Марс и си отваряли очите при наемането на персонал, казаха източници от комплекса. Лампичката на работодателите светнала, когато преди година съпруг хванал жена си- камериерка, да съгрешава с клиенти и се развел на преклонна възраст.

Той я проследил и уличил, след като всеки ден му носела по 50 лева бонус от „доволни“ чужденци. Така той решил лично да проконтролира от какво са толкова доволни гостите на хотела, в който работела.

Трезвите клиенти не са за предпочитане

Запознати довериха, че за разлика от кризата в Слънчев бряг, на магистралата наоколо кипял усилен труд. Там обаче проблемите били други – заплащането било ниско, а и клиентите не били пияни и нямало как да бъдат ограбени.

През годините, старанията на жриците на любовта в Слънчев бряг нямаха край. По цяла зима по родните си места се готвеха за сезона. Проучваха дали ще идват повече скандинавци, за да се изрусят, а по едно време дори залягаха над учебници да учат малко чужди езици. Така че курсовете за камериерки примерно не са първият им плах досег с учението. Преди две години пък на мода дойдоха сините лещи- с които да постигната дълбочина на погледа и интелигентен вид.

Методите им да привлекат повече клиентела обаче не винаги бяха толкова невинни и смехотворни. По едно време се бяха специализирали да ограбват туриста, пожелал секс услуги, плашейки го с назъбена счупена стъклена бутилка.

Понеже дълги години конкурент номер едно им бе алкохолът, някои стояха до храстите с бутилка водка, за да примамват с „2 в 1“ удоволствия.

Методът „тиранти“ остана в миналото

Най-старият метод, въведен преди поне 6 години по морето бе „тиранти“. Проститутките изчакваха момента туристът да си свали панталоните, след което го блъскаха на земята и побягваха, естествено след като са взели портфейла от мъжа. Докато си вдигне обратно панталона, клиентът вече няма шанс да ги догони. Затова методът се нарича „тиранти“, защото тогава се заговори, че потенциалните клиенти трябва да ходят с тиранти, за да не бъдат нагло мамени от упражняващите най-древната професия.

Дрога на колела ги извозва отвсякъде

Този сезон големият проблем на проститутките е дрогата. не че предни години не е била, но в момента тя буквално е заляла комплекса. Мало и голямо се друса като за световно, разказват очевидци. Не само по време на нощния живот, но и посред бял ден дилъри кръстосват из комплекса и продават наркотици. Към тях се числят и хора от помощния персонал на заведенията. Викачи и бармани също бяха заловени, че си докарват някой лев отгоре, като продават хапчета на туристите. Както „Труд“ вече съобщи на мода са лабораториите в раници или на колела. Или и двете. Младоци носят необходимите принадлежности в раници и чанти, возят ги на задната седалка на автомобила си и където е нужно спират, за да забъркат дрога. Полицаите обаче бързо надушиха и този трик и всеки ден бюлетинът ври от задържани край морето дрогаджии.

Като става дума за дрога на колела, миналото лято хит из комплекса бе автобус пълен с жрици на любовта, които предлагаха платена любов по „спирките“. Спирките съответно се избираха от „шофьорите“- на оживени места и край елитни хотели на комплекса. Тази година обаче атрактивното возило не се е появило, казаха хора от комплекса.

И чужденците сиромаси

Дали защото им правят инструктаж още преди да дойдат на нашето море, дали защото наистина са сиромаси, но чужденците, които все пак търсят платена любов, ходят с по 20 лева в джоба. За това се оплакват жриците и това е една от големите им болки. То нито да откраднеш нещо от него, нито да го направиш с кеф – защото е възрастен, оплаквала се пред свидетели една от тях. Бедни и възрастни- така описват креолките единствените мераклии да се приютят в обятията им.

Така най-древната професия изобщо не процъфтява в най-големия ни морски курорт. А бяха години, бяха мечти, клатят глави уморените от проблеми дами. И си спомнят как дори имало идея да ги вкарват в стъклени витрини. Това било видяно в Холандия и тъкмо да се приложи и в Слънчев бряг, ситуацията се променила. Бизнесът западнал. Нещо повече. Дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини.

В категории: Крими


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Бял Шоколад
11.02.2024 09:35:29
0
0
Батее,тая мацка с бялото...мноого добре!ТОП е
5.
Do N4
01.08.2017 07:32:36
1
0
Всички освен педалите като теб
4.
tui
30.07.2017 12:58:10
2
1
emi koi e lud ve4e da dava pari na tezi nagli kurvi
3.
Така, така.....
30.07.2017 10:44:49
1
0
Седи продавачката в супермаркета и си мисли:-Няма работа , трябва да ставам проститутка.Седи си проститутката на завоя и си мисли:-Няма работа , трябва да ставам продавачка.
2.
8778
30.07.2017 00:16:35
1
0
Нормално е да има дефицит на бамбини,откакто курвите от с. Атия вече не "играят в цирка".
1.
kenefa na europe
29.07.2017 19:42:32
4
7
Дори и курвите бягат от кенефа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори