×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов: Искам Бургас да е компилация между Барселона, Виена, Лион и Марсилия


Димитър Николов: Искам Бургас да е компилация между Барселона, Виена, Лион и Марсилия
Четирилентовият път "Бургас - Слънчев бряг" ще създаде допълнителни проблеми на града, смята кметът
29 Юли 2017, Събота, 04:15 ч.
Автор: Флагман

Презастрояването и концентрираният трафик на автомобили са сред големите проблеми на града според кмета


Европейски градове като Барселона, Виена, Лион и Марсилия са моделите, по които се стреми да развива Бургас кметът Димитър Николов. Това стана ясно от негово интервю за телевизия „Европа“.

След въпрос на кои градове иска да прилича Бургас, Николов отговори:„На много градове. Искам да е компилация между Барселона, Виена, Лион, Марсилия например. Между другото компания от Франция преди 100 години е изграждала бургаското пристанище. И една голяма част от всички гранитни блокове на бургаското пристанище са доставени чрез кораби от Марсилия и наскоро даже пристанището в Марсилия ни подари с такъв марсилски камък нова плоча, която сложихме като надпис на бургаската магазия, която открихме миналата година, за повече атракция.“

Според Димитър Николов, бъдещата многофункционална зала „Арена Бургас“ би позволила да се разшири периферията на туризма, така че да станем по-конкурентни на съседни държави като Гърция и Турция.
Очакванията на кмета са съоръжението да бъде приключено до година и три-четири месеца. 

Според него един от големите проблеми в града е презастрояването. 550 частни терена били възстановени на собственици с реституционни претенции, които искали да инвестират, което би пренатоварило територията.

Индустриално ще се развиваме на запад, а на север и на юг ще се изграждат нови жилищни зони, обясни кметът. Тук проблемът е с нуждата от мащабни инвестиции в инфраструктура, за което Бургас ще разчита на държавата.

Автомобилният трафик през града се е увеличил повече от очакваното. За съжаление расте броят и на пътно-транспортните произшествия и на смъртните случаи на пътя, каза още Николов.

Прословутият четирилентов път между Бургас и Слънчев бряг се очаква да бъде завършен догодина, според уверенията на държавата.
„Това ще създаде на града допълнителни проблеми, защото от три паралелни връзки към Слънчев бряг трафикът ще премине изцяло само през Бургас. Отделно забелязахме много засилен трафик и в посока Варна и Добрич заради използването на магистрала „Тракия
““, коментира градоначалникът.

По думите му градските артерии са подложени на сериозен стрес. За това допринасят и нарушенията, свързани с претоварването на големи транспортни средства, за което кметът се надява да се вземат мерки от отговорните институции.

„Магистрала „Тракия“ буквално се излива в центъра на града“, каза още Димитър Николов. Изходът според него са транзитните обходи на Бургас, а „жизнено важен е северният обход“, за който се разчита на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Кметът отчита между 5 и 8 процента ръст на туристите през юли на годишна база. Той изтъкна, че морската вода вече е по-чиста благодарение на пречиствателните инстанции, изградени в кварталите през последните години.

На въпроса кой е най-добрият град за живеене Димитър Николов отговори: „За мен, разбира се, е Бургас и не бих го заменил за друг град. Като всеки един съвременен град той си има своя чар, но имаме и доста проблеми, които тепърва предстои да се решават.“



Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
62
Коментара по темата
62.
MITKO MOMATA
10.08.2017 12:33:59
0
1
ISKAM DA ME OBESITE NA RAKATA NA ALO6A,S GLAVATA NADOLU.
61.
Кмета съм, внимавайтИ в картинката
01.08.2017 00:34:17
3
5
Какво ревете бе алоо раята, живеете в град който направих усвоявайки стотици милиони евро пара с мойте авери Трейс, Мрейс, Понс и тн. които работят с гъза си да се превърне в комбинация между Виена, БарЦелона и путка му майна! Трябва да се радвате и гъза да ми целувате щото оная пиянка преди мен хепетен нищо не правеше освен да краде Бургас като разпран аз обаче съм пич и нищо не му направих като дойдох на власт нищо че много неща ви обещавах! Нямам време с мрънкането ви да се занимавам че има още само 3-4 години евро пара за ПРИсвояване с мойте авери Трейс, Мрейс и трябва да правим проекти и да ги реализираме с гъзъ си без никакъв контрол както до сега щото после кранчето спира. Айде умната и много, много да не обръщате внимание на кривите плочки за милиони или неработещото осветление или ръждясалите и развалени фонтани, каскади и простотии. Като искате всичко да е здраво, красиво, направено като хората и работещо изрядно цяла Европа е ваша, свободно може да ходите в целия ЕС там и пари има и ред има. Тука е така и да се оплаквате дреме ми!
60.
Това
31.07.2017 18:26:23
1
8
Браво хора, радвам се , че поне сме на едно мнение! Каквато и цензура да ни налагат, нашето мнение винаги ще е решаващо. Един ден ще можем да вземем всичко в наши ръце, като истински народ, а не роб!
59.
Динев
31.07.2017 17:38:12
0
9
Слънчаса кмета нещо, привижда му се Лондон , Париж , Виена , а младите бягат за по-ниски доходи в чужбина. Защо не си стоят тук ,кеф ти заплата от 10 000 хил. лв. на месец в БГ за неквалифициран труд, кеф ти улици, асфалт, саниране. Ръст на икономиката със 80% на година, технически прогрес и нулева безработица . Чорбаджиите искат да не дават заплати и да им работят по 24 ч. Рай за измамници политици, суджуци и обединени мафиоти.
58.
Бургас
31.07.2017 13:55:43
0
16
Като видях коментарите ми стана лошо. Само доволни граждани. Браво на община Бургас все така работете да Ви обичат хората.
57.
Kmet d'Sole
31.07.2017 13:02:26
1
17
Ще превърна аз Бургас в копие на ХОНДУРАС(мизерия безаботица наркотици бандити-батки пране на пари)стандарт на украиннския Донбас(150-220Е месечни заплати). От2015 Бургас е ПОБРАТИМЕН с 2рия по големина град вХОНДУРАС ЛаСейба(място за пране на пари на Еврейски банкстери и Албански наркомафиоти)
56.
Да!
31.07.2017 10:17:35
2
12
Подкрепям предложението за връщане на старата транспортна схема! Да се пуснат допълнително автобуси по натоварените линии, за улеснение на гражданите! Старите линии бяха добри!!!
55.
Таня
31.07.2017 10:15:51
2
10
Трафикът на коли неочаквано се бил повишил - ами те хората не престанаха да се оплакват от новата транспортна схема, че е и по-скъпо, а той изненадан. И няма читава улица - всичко в дупки или нескопосани кръпки
54.
предложение
31.07.2017 08:36:28
1
14
Да си върне старата транспортна схема и да освободи от велосипедисти пешеходната алея край морето. Стига си е затварял очите пред простотиите, които измисли.
53.
муахахаха
31.07.2017 01:22:32
2
20
Кмете, само като прочета коментарите, не ми требе да чета баш статията! Просълзих се от доволни бургазлии! Щот те другите пришълци от Ямбол и Сливен и да ги таковат не мърдат...Във Виена ходих, ама баш такива грозни плочки не видях около Альошата..Там с канута трябва да минаваме...
52.
Гражданин от село
31.07.2017 00:06:03
1
11
Колко сме лоши че застроихме града! Той кмета и неговите приятели не искаха да продават общински терени, но гражданите искахме. Ние сме виновни, не кмета, че го избрахме.
51.
056
30.07.2017 23:51:34
1
21
Хубави мечти, но реалността е друга. Нека г-н кмета да каже колко общински имота продаде за застрояване. Общината дава разрешения за строеж, а после кметът казва, градът е застроен. Такъв бил законът. В кварталите няма къде да се паркира. Онзи ден минах по вътрешни улици в Славейков от Била към 10 блок. Впечатление като за третия свят - отвратителни фасади навсякъде, хаотично планиране на улици и алеи, разкъртени улици и тротоари, градинки "направи си сам", грозотия навсякъде. А кметът бленува Виена. Родходи се кмете. Бургас не е само Морската. В кварталите треви и криви, хаотични улици с изронен асфалт. Не може да мечтаеш за Виена, а кварталите са приличат на места от третия свят....
50.
Наблюдател
30.07.2017 21:46:46
2
19
Най добрият град за живеене според кмета? И как няма. Той си е добре. Трети мандат е на кацата с меда. Той си се вози в лексуса, а нас ни кара да се буткаме в стеснените от него булеварди. Оплаква се че е презастроено, а неговата администрация дава разрушителни за строеж? Говори колко хубаво било с новата транспортна схема. Дава хубаво е за тия дето прибраха милионите от поръчки. За останалите..........? До кога ще го търпите? лееееко вече не изразява волята на всички граждани на Бургас, а интересите на кръгчето хора, забогатяли и богатеещи покрай него. Виена, Барселона, Марсилия? Няма как. Там ходят много по богати хора да си харчат парите. Тук ги няма, няма и да дойдат. По ред причини. И понеже не може да ги чакаме, трябва сами да си помогнем. С ниски доходи, няма как да напълним магазините заведенията и плажовете.
49.
Георгиев
30.07.2017 20:24:01
1
21
За къв чеп ти бяха тея провалени автобусни спирки. Особено тази на Бургаския университет! Сумати коли се гъчкат, а от дясно празно. Ти сам окепази и затапи града, сега ревеш! Не се налапахте! Оставкааа!!!
48.
От село мома
30.07.2017 16:48:46
2
7
Митето да си прегледа корумпираните кметове на райони
47.
Kim 4en Nikolof
30.07.2017 15:59:36
0
6
Postroih vi veloalei I ku4emati,sega 6e sloja I pikomat do ka6mira
46.
До 36
30.07.2017 15:02:25
8
7
Затова ли заралии се преселват масово в Бургас,Варна,Пловдив,е Пич?
45.
Фантастика
30.07.2017 14:47:40
1
18
Кмете не ти е по силите къде по прости неща не можеш да оправиш. Като начало се заеми с твоята калпава администрация. За 3мандата не ги смени и не ги вкара в пътя. Правят каквото си искат и работа не вършат. Един кмет е добър когато администрацията му работи. Така че недей да фантазираш за Марсилия и т.н.
44.
До 43
30.07.2017 14:25:32
8
8
Къде си расъл бе, простак? В циганското гето на Комлука или в някое сиропиталище, а може би и на сметището, където все още си търсиш храна...! То бива простотия, ама........
43.
До Кмета Педераст
30.07.2017 14:02:13
10
11
Наяж се с отрова бе гнусен гейш ! На всички нас и на всички вас е ясно, че до гражданска война ще се стигне. ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ БЕ, ШИБАНИ ПОЛИТИЦ ??? В КОЯ ПИЧА ДУПКА ЩЕ СЕ НАВРЕТЕ И ЩЕ ЧАКАТЕ ГИБЕЛТА СИ ?!?!?!
42.
se1
30.07.2017 13:30:22
3
16
Нещем ГЕРБаджии! Искаме народен съд!
41.
big
30.07.2017 13:05:50
0
10
Чудесно, Кмете, за момента прилича само на Венеция. През последните години доста черни точки с глупавите бус ленти и вело алеи. Все пак има надежда...
40.
ислямска мастия
30.07.2017 12:57:23
3
7
една вело алея обещана преди първия мандат още я влачиш чичо кмет
39.
Др. Ким Чен Николофф
30.07.2017 12:11:32
4
24
Вечерта да сте се разхождали покрай плажа.След 22:00 няма хора,заведенията полупразни в разгара на сезона,мо то една Варна е хъп с народ,вие за Барселона мечтаете,виж Марсилия може и да е стигнем с гетата в Транстрой и кочината по улиците,сега гледам и арабели започнаха да се появяват значи може да опередим Марсилия.За това че село Бургаш е пълно с филмирани пикомани и баДки на данабол,-NO COMENT
38.
]]]]
30.07.2017 11:29:46
1
22
Защо руската Лукойл във Варна продава нафтата на 1,69 лв. ,а в Бургас на 2,08 лв ???
37.
]]]
30.07.2017 11:28:25
5
12
А е с тази Альоша ми прилича на Маскве :D
36.
х
30.07.2017 10:07:57
6
21
да отиде до Ст Загора, там нямат като нашите улици, но магазините им са два пъти по големи и два пъти по евтини...което говори, че хората имат икономическа свобода и пари
35.
Мафията ГЕРБ
30.07.2017 08:40:56
4
32
Мите, няма как да стане бе бате!
В Барселона, Виена, Лион и Марсилия не КРАДАТ, както в Герберска България !!!
34.
Дернев
30.07.2017 06:23:36
1
7
Спри се на Ротердам, че от много и нищо накрая. Той е модела за Бс. А и от холандците може много да се взаимства. Не дейте чака от държавата. Бс има достатъчно потенциал да се развива сам. Само трябва да спрете да продавате безценната му земя за жълти стотинки и то. От държавата искай само да не пречи, както е правила и прави досега. А транспортните проблеми си ги създавате сами с недалновидната си политика за развитието на Бс.
33.
Обективен
30.07.2017 04:27:01
46
16
Димитър Николов е най-добрия кмет, който Бургас е имал! За всичко, което коментирате, че не е станало или трябва да се подобри изисква време, не може да стане с магическа пръчка! Кмета, каквото е казал се случва! Можем да му помагаме и да бъдем съпричастни към развитието на града. След като се поставиха основите на инфраструктурата сега предстои и развитието на икономиката ня града...Дерзайте...
32.
Суджука
30.07.2017 01:20:36
5
23
Моме,моме!Не знам с какво се друсаш,женчо!
31.
681
30.07.2017 00:59:02
4
22
не моа разбера нещо- начи напрай кръгово на трапезиза, напрай обход през крайезерна и целият град пак в задръствания, аз от виена идя и такоа нещо там ни видях
30.
ффф
30.07.2017 00:49:58
3
34
В Бургас е такава кочина и мизерия по улиците, и кошчета в центъра и контейнери извън центъра преливат, че направо ме е срам като дойдат гости от някъде. Пък обясни на някой извън Бургас, че заплатите тука са по 600-700 лв, зяпват от недоумение, как в най-добрия град за живеене няма работа и има толкова ниски заплати. И хубаво ги показвате тези санирани блокове, ама дори и на фирмите ви отличници протекоха в дъждовете. Некачествено всичко.
29.
ноунейм
30.07.2017 00:41:10
1
25
Човека откакто свали очилата зпочнаха да му се привиждат разни миражи и направо си фантазира.Барселона....Виена...За човек ,който е учил достатъчно някак не върви да греши по такъв елементарен начин.Ако има предвид кафене "Барселона" срещу хотел България например...За Виена не се разбира какво по-точно желае да каже.Бургас е далече от Виена,както и Виена от Бургас.Така че г-н кмета нещо се е пообъркал леко.То бива бива грандомания и филмиране,ама чак до там вече е смешно.Децата също биха се посмяли
28.
Запрян
30.07.2017 00:15:38
1
34
Аве Мите ти нещо да не слънчаса или топлинен удар нещо да не те удари! Ти добре ли си?! Каква Барселона, каква Виена какви пет лева с тия криви плочки на Мостика и това некачествено изпълнение от твойте авери дето постоянно печелят поръчки като Трейс например дето се осират навсякъде от където минат ! Ти скоро по Тройката или Алекдандровска минавал ли си да се загледаш че е леща всичко и грам поддръжка няма! Богориди и тя така, тия лампи в настилката що изобщо са ги сложили като не работят от години?! Никаква поддръжка няма в тая община, улица хан Аспарух от паркинга до Тройката в центъра на града е тъмница все едно не сме Европа ами Гамбия! Каква Виена, каква Барселона си тръгнал да ми бълнуваш?! Вземи ремотирай поне главните площади и улици в центъра и не се занимавай с глупости! Подводната улица до съда точно затова стана така щото няма кой да поддържа и да чисти от клони листа и боклуци канавките и задръстват и стана мазалото! Същата съдба и новоремонтираната морска я очаква, няма какво да се лъжем! Айде свършете си задъженията най-накрая щото никак не е европейско това само да прибирате парата и да оставяте всичко да се скапва! Ай със здраве
27.
Брат Му на Винету
29.07.2017 23:27:07
1
8
ЕЕЕЕЕЕЕ , ВСЕКИ СИ ИМА МЕЧТИ
26.
мухахахаха
29.07.2017 23:17:31
2
21
Тоя на какви наркотици е или живее до кроношпан и яко се е напушил.
Ако крадци като този кмет не управляват града може.
Флагман направете разследване ако ви стиска с какви пари кметае купил хотел Белица в Приморско?
25.
Do 22
29.07.2017 22:52:45
1
22
А недей обижда Пхенян там има над30 небостъргача и спортни зали с футуристичен дизайн сравнение с Пхенян Бургас и София изглеждат като гета какви то До Пхенян.има ски курорт с ,5 пъти повече писти от измисленото Банско а Корея завършила с2милионА души за
7ГОДИНИ а Бургас намаля всякаа година щото е много готино
24.
Чичко Момичко
29.07.2017 22:50:50
1
10
Ибах ли ва?
23.
:-) комисион ефенди €€%%
29.07.2017 22:39:50
1
29
Да ама кметовете на тези прекрасни градове нямат кметове завършили спту по автотранспорт нито некадърни архитекти лишени от фантазия ламтящи за комисини без грам визия за хармония и симетрия
22.
ким чен николов
29.07.2017 22:34:45
3
19
Бургас прилича повече на Пхенян отколкото на европейски град. Има своя диктатор. Има и цяла служба, която се грижи за него.
21.
Той
29.07.2017 21:59:14
0
11
Много циган , много паплач.
20.
сливенски ямболия
29.07.2017 21:50:42
0
28
Барселона?? Тва пък град ли е?? Пристанище чисто подредено нищо изненадващо и интересно,не си ли е Кумлука да видиш от кораба не ми го хвали.Бараки,лодки цигани събрани от цялата страна на общинска земя,интегрирани бих казал ей тва е красота!Виена,че кво има във Виена?? Опера-мопера глупости,няма чалготека няма БМВ-ета от 90 година,няма нацепени батки и кой да те набие даже няма,секлет мамака му.Марсилия,Лион??Има бежанци не е като да няма,ама У и СН ай си ги броим а?Онея са на помощи,нащи пък работят,за 600(шестин леа) и квартира плащат и са дръжат,места си пазят с клончета минерална вода и други такива,щот гости от село щели да имат.Тъй че тия умрели градове не ми ги хвалете,ние сме ги изяли с парцалите отдавна!
19.
Много лошо пожелание, Кметеее
29.07.2017 21:46:10
3
36
Значи кмета иска: Марсилия да остане без кораби, Лион да се презастрои, Виена дето е спряла османската инвазия, цялата със сиви турски плочки застелена, а на Барселона да и се нацепи катедралата (Саграда Фамилия) !
18.
абв
29.07.2017 21:31:57
3
21
Ех, Мите сега, ако добавиш и Генуа, Ливорно и Ла Специя, грешка няма да имаш,особено, ако има и кой да ти завие краката, като се събудиш.
17.
Д.Николов - Official
29.07.2017 21:29:59
3
33
Не мога да ви разбера какво се оплаквате от ниски доходи и липса на работа?!? Докато се разхождам с Лексъса из града, по светофарите виждам само луксозни(тузарски според флегманите) мерцедеси, бмв-та, ауди-та..и то шофирани все от млади хора, посветили се на изкуството(с рисунки по тялото и завидна мускулатура).кафетата пълни с кибици, магазините на адидас и втората употреба и те фрашкани с клиенти...развива се града според моите виждания.
16.
брбр
29.07.2017 21:22:33
0
18
какв се хабите да пишете , нито ги чете, нито ги чете и във фейса критиките такче файда няма
15.
Марселона
29.07.2017 21:22:00
3
22
Хмм да ама хората къде ги в схемата.
Града на 500те лева и Барселона, ба
14.
Иван
29.07.2017 21:21:05
5
28
Ако проектите се правеха като хората можеше и нещо да се получи.
Но 90% от парите по проектите се крадат, останалото е комбинация от корупция, мързел, некадърност, простотия, компексарщина и ориенталщина.
Много са зле нещата в Бургас.
13.
Аз
29.07.2017 21:16:54
25
16
Поздравления от сърце за най-добрия кмет на Бургас. Няма ненаказано добро.
12.
glarus
29.07.2017 20:58:53
4
16
to grada pove4e prili4a na lunata ili mars, otkolkoto na barselona ili viena, aman ot prazni prikazki, poslednite mandati sa PULEN PROVAL
11.
Венко
29.07.2017 20:51:17
6
32
Тогава защо града е компилация между индийско пустинно село,турско забито анадолско такова и когато завали почти на Венеция,ама без красотата,а само водата...безсрамник!
10.
искам да чуя тая нагла мутра
29.07.2017 20:40:35
4
20
Какво обясне ще даде за наводнението
9.
бай ставри
29.07.2017 20:34:37
2
23
Няма как държавата да прилича на африканска страна от третия свят, а Бургас да прилича на гореспоменатите градове.
8.
бай чеп
29.07.2017 20:30:15
3
19
Миме,ти чак сега ли ги разбра тея работи ,че ще се случат?
Ти е безценния ти екип преливате от далновидност.Дори и тоалетна да си изкопаеш в двора се мисли в перспектива.
7.
боян
29.07.2017 20:25:01
3
28
Марсилия е изпреварихме... по престъпност
6.
РРР
29.07.2017 20:21:48
8
25
ХУБАВО ИСКАШ, АМА ЗА ДА СТАНЕ, ТРЯБВА ТЕБ ДА ТЕ НЯМА В ГРАДА! ХОДИ СИ С ДОБРО В ЖИТАРОВО! И ПАК СИ СЕ ЗАПИШИ ПРИ СИНИТЕ ОТ КЪДЕТО СЕ ИЗЛЮПИ. И ГЛЕДАЙ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ МОШЕННИК НА ДРЕБНО, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ТЕ ПОКРИВАХА, ЗА БЛАГОДАРНОСТ ТИ ГИ УВОЛНИ!?
5.
да ти го нач...
29.07.2017 20:01:55
3
34
Митьо, разпореди на този ДЕБИЛ Руйчев и на кифлата Руска в 17.30ч. да отидат до светофара на гарата и да видят какви ГОВНА СТЕ СЪТВОРИЛИ с тази транспортна схема!!!
Вие за какви сте се взели бе???
4.
Оптимист
29.07.2017 19:56:59
2
28
"Искам да е компилация между Барселона, Виена, Лион, Марсилия например".
Идеята не е лоша и може да се случи, но първо трябва да изгоним Сицилианците от града и държавата.
3.
компилация
29.07.2017 19:47:05
1
23
Компилация и накрая нищо... Всеки град трябва да си има свой облик и дух!
2.
gradski
29.07.2017 19:45:17
7
26
До като си затваряте очите пред "ваши" а мачкате нормалните, ще сме само града на адидаса.
1.
kkkkk
29.07.2017 19:41:37
6
34
Само, че след дъжд сме по-компилирани към Амстердам
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори