×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдия Захариев проведе невероятен диалог с дирен от Интерпол за брутални гаври с деца


Съдия Захариев проведе невероятен диалог с дирен от Интерпол за брутални гаври с деца
Здравей, Серьога, обърна се като към стар приятел бургаският магистрат
Тема в развитие
Чудо! Сексгуруто Митрадевананда се събуди след 7 дни в кома Дни преди комата, секс гуруто отсича: Жив в Русия? Не! Обявилият се за божество Свами се вкара в кома часове преди да бъде екстрадиран от Бургас Екстрадират руския сексгуру, защитата обяви процеса за фарс Искат отвод на съдия Захарин Захариев по делото на сексгуруто заради публикация на Флагман.бг Съдия Захариев проведе невероятен диалог с дирен от Интерпол за брутални гаври с деца Руският сексгуру Свами поиска свобода, заради хлебарки, пречещи му на йогата и храна със захар, която можела да го убие Откриха дете в Беларус, похитено от сектата на арестувания в Бургас руснак Само във Флагман.бг! Зловещият руски сектант се издържал с домашно порно у нас, а уж продавал хранителни добавки (СНИМКИ/ВИДЕО) Шок! Гуруто сводник, издирван за убийство на дете, поиска политическо убежище в България (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Заловеният в Бургас руснак е сред най-бруталните престъпници в Европа, гаврите му шокират (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) Извънредно! Арестуваха в Бургас опасен руснак, издирван от Интерпол за убийство, мъчения и гаври с деца
виж още
скрий
08 Юли 2017, Събота, 04:30 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Половината обвинения срещу руснака изчезнаха


Събота е необичаен ден за гледане на дела за Бургаския съд. Затова явно днешната мярка за неотклонение на сексгуруто Митрадевананда Парамахамса Свами сякаш изненада окръжния съдия Захарин Захариев, който е един от най-уважаваните и опитни съдии в БОС. Той се яви на делото в особено настроение и проведе близо 30-минутен разпит на дирения от Интерпол за брутални престъпления над деца руснак. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Здравей, Серьога. Ти си Сергей, нали? Баща ти как те е кръстил?“, започна бургаският магистрат. Следващият му въпрос бе какво означават „митра“ и „Митрадевананда“.

„Митра е приятел. Митрадевананда е митично същество от приказките – „деф“, нещо като елф, гном“, обясни.

„Многоуважаемият съд е бил в държави като Индия, Индонезия и Китай. Там няма нещо като човек или нещо като бог. Там има човек, има и бог“, обяви съдия Захариев, явно недоволен от отговора на Митрадевананда.

След това магистратът провери знанията по теология на самопровъзгласилия се за божество руснак. „Знаеш ли какво е зороастризъм, Заратустра?“, попита бургаският магистрат, визирайки една от най-древните религии, съществуващи днес.

След като получи отрицателен отговор, съдията заключи: „До тук разбрах, че той нищо не разбира от религия, а е представител на сдружение с нестопанска цел, чиято идея е да обедини всички религии в една. Това пише в искането на Руската държава.“

По време на заседанието стана ясно, че половината обвинения срещу Митрадевананда са свалени.

Припомняме, че първоначално Русия поиска екстрадирането му за брутални престъпления като убийство на дете, което се оказа живо. По данни на Интерпол пък Митрадевананда се сочи като лидер на опасна криминална група. Руснакът набирал момичета от Русия, Украйна, и Беларус по интернет и разпространявал порнокадри с тях в САЩ, Европа, Мексико. Държал се грубо към участниците в групата и техните деца и ги малтретирал. Момичетата са били принуждавани да прекратят всякакви контакти с техните близки, да имат сексуални отношения с него, да участват във филми с порнографско съдържание и да проституират. Той бе арестуван при спецакция на бургаските криминалисти, а в квартирата му е открита снимачна техника.

Сега всички тези обвинения са променени в сексуални гаври и мъчения с две ненавършили 14 години деца.

Защитата на руснака обяви, че Свами бил против политиката на Владимр Путин, на опозицията и против църквата. Неговото движение набирало все по-голяма популярност и затова той бил трън в очите на силните на деня. Затова при едно екстрадиране лесно можел да изчезне и не се знаело какво ще се случи с него.

Двамата адвокати разясниха още, че Митрадевананда наистина се имал за бог. Той изповядвал собствена религия, живеел по собствени виждания. Движението му Каула Дхарма пък не било порно секта, а в помощ на жените и децата. Гуруто приемал дори и проститутки, но ги гонел, ако продължават да упражняват най-древната професия.

Накрая защитата за пореден път обясни, че на Митрадевананда му е доста трудно зад решетките, тъй като се храни по определен начин – само веднъж на ден.

Тогава съдия Захариев се поинтересува и от диетата на руснака.

„Когато бях на почивка в Италия ми писна от техните пици и пасти, накрая попаднах в една кръчма на боб чорба. И като ми казаха 15 евро, забравих българската диета и минах на спагети“, разясни преживяванията си зад граница бургаският магистрат.

След като около половин час разпитва обвиняемия, на съдия Захариев буквално му бяха необходими секунди, за да го остави в ареста. Той мотивира решението си с това, че не гледа делото по същество, въпреки че преди това беше разпитал в детайли обвиняемия.

Митрадевананда може да обжалва решението в 3-дневен срок.

В категории: Темида


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
неюрист
10.07.2017 17:28:26
2
3
За да обикаля така по света на пияндурата /а и водката струва пари,ако си я плащаш сам,разбира се/,едва ли ще му стигне съдийската заплата.№ 13 е просто един от многото,които осигуряват пътешествията на литъл мен.
14.
съдия
09.07.2017 14:12:07
1
5
а бе Пешо, а бе Петров, кой го уважава този и като какъв е опитен. Това кой ти го каза, или сам си го измисли
13.
SOS Сигнал
09.07.2017 10:11:12
2
3
Съдия Захариев МЕ изнудваше за 30 бона.
12.
napraO padam
09.07.2017 02:38:41
3
13
Еййй. Такива смели да бяха и срещу нашите престъпници. Иначе срещу един хахо, чак се е изгаврил с него. За мен това поведение не прилича на съдия професионалист а на човек от народа действащ по импулс а не по закон.
11.
ss-vermacht
09.07.2017 01:19:42
4
1
naaree aree cricharite imsatakova... saznanieto stoz pich chot napravo imrazkaza igrata da praviat mantra s areeee svami ...fucking ...svamii svamii i zaharin ogloo da pochva dasa varti kat dervich danoda dokopa bobchorbata za 2 leva ,..kvopraim snestinarite
10.
Захараин Захариев
09.07.2017 01:17:10
2
9
Хакам ви го в устата,наздраве.
9.
ss-vermacht
09.07.2017 01:00:48
5
4
ai sya sasvetnah veche chtoz zaharin vprevod na ivrit taide naevreiski znachi solomon obace ne nachia traverspolitik pasi a naigolemia pich vbibliata tida vidich kvoobarkvane stavas taz sudebna sistema zaraedin mitradevananda fuckindsvami
8.
ss-vermacht
09.07.2017 00:48:12
4
3
bahtoz zaharin mudar kat dalai lamata obache vsluchaia e kat pirnsko kokiche na ujnia sklon na vrah todorka prez fevruari tvasia sadialie kav tozve ebasii
7.
Захарин Захариев
08.07.2017 23:33:56
1
11
Ей Събчо,джудже просто,аз съм номер едно алкохолик!!!!
6.
Събчо Събев
08.07.2017 23:27:22
5
7
Аз директно щях да го пусна от ареста, няма и него да го рантутим. Знаете ли колко струва издръжката му?
5.
005
08.07.2017 23:10:00
3
16
Мен пък ме накефи как е протекъл разпита.Пил непил,явно е желанието му да се изгаври със Серьожко
4.
Алкохолик захаринов
08.07.2017 22:21:12
4
14
Ако ме почерпи няколко каси руска водка ще си променя решението. Да всеки ме знае, ежедневно съм пиян ама и незаменим в съда!!!
3.
Захарин Захариев
08.07.2017 21:29:04
7
22
Номер едно алкохолик съм в Бургаски окръжен съд.
2.
Наздраве
08.07.2017 20:55:16
4
23
Съдът е бил и пил навсякъде. Всичко знае и в цирк спокойно може да играе.
1.
Захарин Захариев
08.07.2017 20:23:20
6
29
Ай наздраве,бях на 3 водки и затова така говорих,номер едно пияница съм,никой не пие повече от мен в съда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори