×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама


Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама
Перата поддържа сравнително добър начин на живот - управлява луксозен автомобил, има скъп телефон, а твърди, че живее с 508 лева на месец. Възможно ли е?
Тема в развитие
Адвокат на Перата с железен аргумент за свободата му: Спаси 20 котки в Бургас, милосърден е! Перата в съда: Ако някой ден детето ми каже, че съм боклук, тогава за какво съм живял Ген. Атанас Атанасов: Няма да се изненадам, ако Перата се сдобие с диплома и започне да правораздава (ВИДЕО) Сотир Цацаров за Перата: Чувството за безнаказаност трябва да бъде изкоренено Главсекът на МВР за Перата: Този човек не зачита полицаите (ВИДЕО) Съдът в Асеновград остави Перата зад решетките, той се обяви за дисидент! Перата: Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме буташе Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама Искат постоянен арест за Перата заради изцепките му от Асеновград Симеонов: На Низамовци и Динковци не бива да се помага, нямат нищо общо с патриотизма Битият оператор: Бях уплашен, не знаех защо Перата ме напада (ВИДЕО) Лоша новина за Перата! Оставиха го в ареста за 72 часа, повдигнаха му две обвинения Асоциацията на европейските журналисти осъжда остро агресията на Перата срещу тв оператор Главният секретар на МВР Младен Маринов за Перата: Има хора, които търсят провокацията и скандала Арестуваха Перата заради удара по оператор на бТВ (ВИДЕО) Извънредно! Полицията издирва Перата
виж още
скрий
06 Юли 2017, Четвъртък, 11:15 ч.
Автор: Флагман.бг

 Низамов твърди, че е безработен и живее в крайна бедност

Възможно ли е да си безработен, да нямаш никакви доходи и да караш сравнително нов спортен „Мерцедес” и да си чатиш от айфон седмица?

Мнозина ще кажат, че не могат да си позволят подобно нещо! Но ние ще ги опровергаем и посъветваме да се обърнат към Петър Константинов Низамов – 32-годишен бургазлия, безработен, женен, без информация за завършено висше образование, реабилитиран.

Той хем е безработен, хем цялото му семейство живее с общ доход от 508 лева, колкото е заплатата на съпругата му, хем поддържа сравнително добър стандарт на живот. 

И може би никога нямаше да занимаваме аудиторията си с лицето Петър Низамов, ако той нямаше възхитителната дарба да използва слабостите в законодателство на същата тази държава, която не спира да громи. Сякаш тя му е отнела нещо! Сякаш той е дал нещо на държавата!

Едва ли някой щеше да се интересува от финансовото състояние на Петър Низамов, ако не се бе възползвал от вратичка в българското законодателство, позволяваща му да завежда граждански искове срещу юридически и физически лица, без да плаща необходимата по закон 4 % държавна такса. Законодателят е предвидил възможност, ако получаваш под необходимия базов доход, да имаш достъп до правосъдие. Добра идея, ако се използва за благородни цели!

Какъв е случаят с Перата?

Какво направи лицето Петър Низамов? Обяви се за крайно беден и заведе граждански искове срещу куп медии – за по 10, 15, 20 хил. лева. Щом не трябва да плаща държавна такса, може да поиска и милион. Въпрос на желание и мечти!

Уточняваме, че само за единия от исковете – 10 хил.лева, той трябва да плати държавна такса 400 лева, за иска от 20 хил. лева таксата е 800 лева. Таксите, дължими на държавата при 4-5 иска, колкото са заведени до този момент, трябваше да са над 2 хил.лева, ако разбира се, Перата не живееше в нищета с 508 лева на месец за цялото си семейство, както самият той е написал.



В декларацията си, подадена в деловодството на Районния съд в Бургас, Низамов твърди, че е безработен, няма имоти или автомобил на свое име.

В случая не е излъгал, поне не и по документ. На свое име наистина няма нищо. Но Бургас е толкова малък град, че всеки познава всекиго и мнозина са виждали Низамов зад волана на спортен „Мерцедес” Е класа. Всъщност Низамов сам го показа, вероятно несъзнателно, при Live на задържането му от неделя вечерта.



Флагман.бг успя да заснеме спортния модел, който от няколко дни е паркиран в непосредствена близост до Второ РУП в Бургас. Колата е там, защото Перата, както е известно, все още е в ареста.

Показахме снимките на специалист, който уточни, че това е спортният модел на Е клас на „Мерцедес” от 2011 година, а цената му варира между 40 и 50 хил. лева. 



В същото време, дни преди да се забърка в екшъна в Асеновград, Перата обяви, че започва да събира сигнали срещу Инспекцията по труда. По твърденията на самия Низамов „фирмата му” била глобена с 12 хил.лева. През цялото време той обясняваше за бизнеса си, говореше така, сякаш е собственик на фирма.

На свое име обаче той няма никаква собственост. Води се и безработен, а справка в НОИ показва, че не си е плащал осигуровките от дълго време.

Репортерска проверка показа, че всъщност собственик на въпросните фирми е Елена Найденова Низамова, майка на Петър Низамов. 72-годишната пенсионерка има на свое име две фирми „Файрлуд бийч аш олк” (бивша „Бургас лес трейдинг”) и “Рики лес” ЕООД. И двете са на един и същ адрес в ж.к. "Изгрев" в Бургас. Справка в имотния регистър показа, че възрастната дама в последните години е правила няколко покупки и продажби на имоти в Бургас.



Това са фактите - всеки сам може да си направи извода. Безработен ли е Низамов, плаща ли си данъците и защо 72-годишната му майка е собственик на фирмите? 

Припомняме, че 32-годишният бургазлия Петър Низамов все още е в ареста на РУП-а в Асеновград. Снощи изтече 72-часовата му мярка „Задържане под стража” заради нападението над оператор на бТВ, за което е обвинен, а днес ще се гледа искането за постоянен арест.

Срещу него са повдигнати две обвинения - за хулиганство и за нанасяне на лека телесна повреда. За първото престъпление законът предвижда до 2 години лишаване от свобода или пробация, както и обществено полезен труд. За другото деяние Перата може да отнесе до 3 г. затвор.



Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
56
Коментара по темата
56.
!!!
14.08.2017 17:57:40
3
1
Да живей Перата!
55.
Стоян
10.07.2017 21:19:52
0
8
Дори и малките деца в Бургас знаят Перата от години - многократно регистриран за какво ли не, известен на полицията с цялата му група измекяри - нямащи 3 лева, но "всяващи респект", което и те не са наясно как се случва. Всичките многократно плакали под шамарите на БМБ и не само.

Минал като служител при всички - Митьо Очите, Николай Мечков, Киряза.

Тоя винаги е бил малко по-умен от компанията му, включваща Мъфито (висок 153 см.), Пойзъни, Мануели и други шматки. Затова и най-бързо се усети, че може да се завърти покрай границата и да ограбва преминаващи мигранти.

Парите "инвестира разумно" в този Mercedes, който до момента остана незабелязан за всички, които не им стискаше да го питат "Абе ти как си купи този Mercedes, като по цял ден седиш на границата да ни пазиш от терористи?".
Странно защо и една малка група от наскорозаловени наркодилъри му викаха "шефа".

Чудно и как всички подминаха разговора между него и неговият приятел Динко, където последния му спомена, че "Бойко му се обадил" да го помоли да не му подвикват като дойде. Абсолютно нормално министър-председателя да звънни на криминално-проявени и да си говори с тях.

Перата и Динко са двама, които ако тръгнеш да ровиш около тях ще излезе, че не са чак толкова безработни. Динко пък изпълнява ролята на контакт с хора, близки до Борисов, с които често се среща в хотел "Маринела" в София. Разбира се затова никой не се сеща да го пита, по-интересно е да го питаме що ударил един шамар на приятелката си.
54.
DO 48
08.07.2017 14:56:49
1
3
Toi vobshte uchi li v nqkakav universitet posledno , zashtoto do kolkoto znaem vsichki e izkaral 1-2 semestura i e prekusnal shtot e vzel 2-3 izpita ostanalite ne ? tova e vse edno da me priemat medicina da izkaram 1-2 semestura i da paradim navsqkade che sam praktikuvasht DOKTOR :D:D:D drugoto interesno e kazvash Angliiskata gimnaziq a ? ami na 1viq clip s migrantite toi se opitvashe da kaje neshto ot sorta na "immediately" no ne beshe mnogo spoluchlivo .... ne trqbva li chovek zavarshil angliiska gimnaziq da moje da sabere pone 1 pravilno izrechenie a ne da ne moje da kaje pravilno dori edna elementarna duma ? za kakav intelekt govorim sled kato tova e chovek koito si e nabil v glavata che vsichko se reshava s boi poradi prostata prichina che ne nqma elementaren samokontrol varhu sebe si ... koi normalen shte hodi na protest i shte udari nqkoi bez znachenie koi kato se ima na predvid obshtestvenoto vnimanie varhu nego ???
53.
Наркосвободен
07.07.2017 23:12:55
1
5
Пера брато за кво ти е тоя скъп мерс и телефон като нямаш мозак да си ги ползваш ве мен , спри да пушиш ганджа и да гледаш телевизия че хептен изпростя , дано те пуснат скоро!
52.
Случаен
07.07.2017 17:32:28
2
7
То е ясно, че пичът играе със службите...Въпросът е за какъв го гласят...
51.
До 48
07.07.2017 10:44:43
1
5
Ела ме хвани за IP-то малоумен олигофрен на заплата при перата ...
50.
Хаха
07.07.2017 08:51:00
1
8
До Петърчо, малкия нагъл лъжец!
Пепи, гнусен пласьор и измамник такъв, когато покажеш, че си платил полагащите се данъци на тази държава от преуспяващия ти бизнес с дървесина в чужбина ще имаш моралното право да раздаваш и да изискваш от българската държава.
До момента фактите са си факти, наркопласьор си с перфектен английски, лъжец пред съда особено в декларацията си за доходи, не плащаш данъци на тая държава, обираш хора прикрит от псевдопатриотизъм и най накрая може да ме хванеш за IP-то, понеже си много отворен, гнида такава....
49.
лек
07.07.2017 08:46:32
1
9
Перата върви по стъпките на Горан,
скоро и него ще забравим!
48.
дочо
07.07.2017 08:10:08
11
4
И така... бизнесът на Перата е проверен основно миналата година и нарушения няма открити освен едно незаконно наказателно постановление от Инспецията по труда, писано под натиск и невръчено на фирмата за да се възпрепятства обжалването му .Мръснишки номер на администрацията. Перате не сече гори а купува на търг вече изсечени дърва от горското. Всеки поръчков журналист ще си плаща за клеветите вкл.и за тези в "коментариите" защото лесно може да се провери кой прави тези коментари и дали не са на самата редакция на медията или свързани с нея лица. Перата не получава грантове от соросоидни източници и пр.И най-накрая - хайде някой да разкаже какво точно и кога Перата е извършил нещо осъдително в компанията на Рижите - щото голите приказки на темата са като миризмата на бившия обществен кенеф на Тройката. Колко е умен и интелигентен Перата може да се провери чрез академична справка в университета където учи право и в английската гимназия. Със сигурност нивото му по тези обективни критерии е значително над нивото на доста тиквеници в управлението, медиите и пишещите коментарии под поръчкови статии. Драга редакция , не си просете нови дела защото ще ги получите със сигурност. Това е безплатен съвет от неприятел ...
47.
------------
07.07.2017 01:28:39
1
11
Май много бързо забравихте взаимовръзките между Перата и Мръшляците, пардон, Рижаците малкото и голямото говно, заедно с другата гмеш от бригадката им. Къде си Лисичков, къде си....
46.
Navibulgar
06.07.2017 23:39:56
0
6
Аман от боклуци!!!
45.
перата е ВЕЛИК
06.07.2017 23:01:01
6
4
ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ МИШКИ И ДРЕБНИ ХИТРЕЦИ
44.
перата е ВЕЛИК
06.07.2017 23:01:01
7
2
ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ МИШКИ И ДРЕБНИ ХИТРЕЦИ
43.
Аркан
06.07.2017 22:27:20
0
8
http://www.admcourt-bs.org/CMS_ADM/images_content/1668_2012R.htm Незабавна проверка на всичките им фирми и офиси,въпросния иска да забогатее по бързия начин.А патриотизма и занимавката с куките е парван.
42.
Burg
06.07.2017 22:24:20
2
5
Perata na sapun!!!
41.
v zatvora
06.07.2017 22:12:38
2
5
в затвора БЪРЗО или да му резнат ръчичките на този гаден престъпник ощетил обществото със съществуването си ! гнусен бандит - мекере!
40.
Migrand
06.07.2017 19:54:09
2
13
Tozi chovek, kolko migranti obra prosto vi e bedna fantaziata. A v sshtoto vreme se pravi na patriot.Vseki migrant nosi mejdu 2 i 10 hiliadi dolara i zlato eto zatova otidaha da gi hvastat pod prekritie che sa patrioti. Mercedes.Toia,kolko dushi e izgoril moje samolet da kupi.
39.
axax
06.07.2017 19:52:39
6
5
натрий в носа на хората че някой вади повече пари от тях кара хубава кола има по-скъп телефон и гледай шоу ахаха
38.
Ха ха
06.07.2017 19:02:18
0
2
До коментар 25 много ама много си прав , най точния коментар!
37.
„Файрлуд бийч аш олк”
06.07.2017 18:55:13
0
9
„Файрлуд бийч аш олк” , това име е измислено след състояние на тежък афтър ли , искам да знам ? Мерси .
36.
mathur
06.07.2017 18:37:10
1
2
Бе той и бойко пише ,че има мерцедес на 10 години ама....
35.
наблюдател
06.07.2017 18:34:16
0
11
Няма да коментирам лицето Петър Нимазов, тъй като не го познавам. Прави ми впечатление, че макар и незавършил право е понаучил някои врътки и го дава тешкарската. Щом един незавършил студент по право успява да минава метър от държава, представете си какво е нагоре по стълбицата.
34.
Неутрален
06.07.2017 18:27:40
12
7
Всичко против Перата е нагласено, дори тази статия я диктува някой на който Перата не му е удобен . Оставете човека на мира и си гледайте във вашите чинии !!! Не само Перата кара Мерцедес !!! Вие пишете все едно че кара космически кораб .
33.
Въпрос
06.07.2017 16:59:55
4
5
НАП, прокуратурата кога най-после ще се захванете с проверки на бизнесите му, на доходите и имуществото на тоя пъпчив гамен?!
32.
От видеото
06.07.2017 16:33:12
2
7
Тия милиционери не ги ли научиха кога могат да ги снимат и кога не?! Перата му отговори много добре на ушевия.
31.
E-class
06.07.2017 16:17:06
4
3
Taq E-classa struva tochno 12-13000 euro maximum !!!
30.
бург
06.07.2017 15:51:16
1
3
Защо да е само Перата така.Бизнес -родители са и много други.Където синовете им краднаха и не са още на светло.Я се поогледайте малко и ще ги видите.
29.
айде
06.07.2017 15:30:16
3
3
Секна бизнеса с талибаните,стой си в ареста с твойта банда от Черно връх
28.
до 26
06.07.2017 15:26:44
0
10
Покровителствал ги един строителен предприемач георги който беше убит в нощен клуб "Интрига" шеф на "Евробилдинг" беше тъп като тях
27.
123
06.07.2017 15:17:46
0
10
Не го мислете,той е в бизнеса с мигрантите.затова ще кара и Мерцедес,ще говори по акфон 7-ца и ще декларира доходи от 500 лв
26.
браво бе
06.07.2017 15:09:57
1
10
кофти екип сте , начело с главната редакторка , всичко при вас е свързано с кинти и нищо повече , но признавам си този път ме изненадахте и не мога да не ви кажа "браво" колкото и да не ми се иска ! Това "реабилитирано" лице , го знаем всички от този град , и трябваше отдавна да лежи поне 15 , за всички извършени от него и гнусната му бригада престъпленич . А защо не е така , и кой ги е покровителствал , е ваш дълг да разберете и да го направите обществено достояние !
25.
06.07.2017 14:49:46
1
50
Перата докато с бандата на Рижите пласираше наркотици на децата ви, всички мълчахте?
После докато патриотично преджобваше емигранти по границата и им вземаше парите и ценните вещи, го направихте герой за подражание на всички батки и кифли не само в Бургас, ами Ямбол и Сливен..
Сега като от няколко години изсича нелегално Странджа планина и изнася дървесина, Еколози нещо? Протесче ей така за кумова срама? Горските нещо, разследване, преписка поне? Полицайте реват само за пари, не ми казвайте че не може да заковете тоя наркоман и да съберете доказателства, за укриване на данъци в особено големи размери? Та той си кара поръчковия мерцедес нагло, телефона навсякъде е на показ, облекло и т.н.? Ако и в тази ситуация не може да го опандизите тоя престъпник, значи не заслужавате и един лев от нашите данъци....
Казах!
24.
napraO padam
06.07.2017 14:40:10
2
18
Тоя е втория Бисер Петното. Барабар и със Динко от Ямбол и останалите патрЕоти обиращи имигрантите. Всичко е организирано и отработено, а тея папуняци са пешки и изпълняват поръчки за стотинки, отвличайки вниманието докато истинските далавери се въртят.
23.
Zapoznat
06.07.2017 14:38:33
2
16
Pera izmikqr ne ni trqbvat takiva "rodolubci" kato teb. Prodajno kopelence ti si izmikqr i podloga na ahmed dogan skrii see
22.
Ревльо
06.07.2017 14:35:40
2
8
За малко да се разреве ,женчо и на протеста другите се напъват и се бутат с полицията ти махаш с ръце като пиле
21.
до Петата мафиота
06.07.2017 14:16:33
2
20
Много прос мъж излезе и ти ли точно се оплакваш от полицията дето толкова години ти пускаха"метър" и на твоята жалка банда трябваше да си в затвора отдавна
20.
Hshs
06.07.2017 14:07:51
9
11
аха значи проблема ,е че ходи по протести и взима участие в наболели обществени проблеми да добре...
19.
Перо Родолюбеца
06.07.2017 14:02:43
6
10
Не съм ги виждал тези държавни чиновници да се правят на големи патриоти като този боклук, тва е разликата, съжалявам, че си толкова ограничен, че не можеш да хо проумееш - тъпчо.
18.
така така
06.07.2017 14:01:48
5
17
пикото как състарява
17.
дкдк
06.07.2017 13:45:36
2
24
Щом закона му го позволява какво е нередното ? Това членове на семейството да са сложени като управители на фирми си е масова практика и при доста държавни работници.
16.
*********
06.07.2017 13:38:19
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Djibrata
06.07.2017 13:28:26
6
6
Пера ела в Българово да ти прая кот праи вятъра
14.
GP
06.07.2017 13:28:23
11
8
Доста празна статия
13.
тенката
06.07.2017 13:27:32
2
28
Къв безработен бе, изсече Странджата тоя патриот...
12.
Урукхай
06.07.2017 13:18:33
1
9
Ейтам пред черната порта на мордор паркирай!
11.
Перо Родолюбеца
06.07.2017 13:06:04
6
34
Такива са феновете на перата, необразовани индивиди живеещи на гърба на родителите си и на гърба на държавата. Поне се пробвай да пишеш на кирилица. По добре на кирилица с малко грешки отклкото да използваш транслитерация - ходи търси в гуугъл какво означава тази дума, поне да научиш нещо тази година - паразит долен.
10.
Ivan ivanov
06.07.2017 13:01:35
28
8
Darjavna porachkansi beshe da likvidirat rijata avera na perata taka che eto kakwo mu vze skapanata nindarjava full respect za perata da go duha opravata zavijdaite ebalnici
9.
MR
06.07.2017 12:59:18
5
23
Най накрая смислена статия от Флагман да не повярваш! Вместо само да хвалите кмета вземете поразследвайте и там Жиката Иванов тоз онзи...
8.
fff
06.07.2017 12:58:43
2
30
Та нали вие журналистите направихте звезди от тези паразити-патрЕоти-наркомани, но започнахте да задавате неудобни въпроси едва, когато те си повярваха до там, че се обърнаха и срещу вас.
Тая утайка не заслужава дори да е в затвора. Тоя паразит е по-вреден и безполезен дори от циганите и емигрантите срещу които го пращат да протестира.
7.
Kobri dinkovci kaputi bol
06.07.2017 12:58:12
8
20
Държавата е взела от всички и не е дала нищо. Самият факт за делата в Страсбург говори за това.А журналята трябва да бъдат бити, въпреки че само симулират. Хората тотално изглупяха и изпростяха точно заради скапаните ни медии, на дъното в класациите, но с огромни претенции.
6.
KM
06.07.2017 12:54:54
1
24
И като го бутнат у дранголника все тая ще дойде следващия понеже в тоз пропаднал град всеки втори мечтае да е като Перата. Кмета вместо да прави простотии да вземе да направи нещо да образова младите и да им запали интереса към нещо различно от фитнес и мутри.
5.
Адвокатка
06.07.2017 12:46:38
5
19
Как ще пишете реабилитиран, пише се не е осъждан. Заради това "реабилитиран" можете да си изпросите още едно дело.
4.
Kambanata
06.07.2017 12:36:52
7
15
Ajde sq da mu zemat vsichko i na maika mu taq darta skumriq
3.
ахахха
06.07.2017 12:34:27
6
36
Такива са вече "патриотите".
Един лев данъци не е плащал, само гледа да измами държавата и после има наглоста да се води за голям патриот. Мисля, че с тези разкрития "патриотичната" афера на перата свърши. Смешник.

На мен ми взимат по 700лв на месец от цаплатата - сиреч за един месец съм направил повече за държавата от този смешник за година. Пишете статия за мен.
2.
Лисичков
06.07.2017 12:27:22
7
29
Нищо като пукне мама ще фи префърли на сестра си Надя и пак всичко ще е ОК. Къде сте фенове на тоз паляк да го защитите?
1.
;)
06.07.2017 12:24:16
5
33
Ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата е имал 16 регистрации в министерството на вътрешните работи за хулиганство, които през тази година незнайно защо са били амнистирани. Освен това националистът има и 3 присъди за нанасяне на телесни повреди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори