×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли младия меринджей? Не е за вярване как живее сега и колко пари изкарва на месец!


02 Юли 2017, Неделя, 19:38 ч.

Младият меринджей, който стана известен в цяла България Янко Радев от с. Градинарово, се събра с жена си.Предстои да се прибере тези дни от Германия и да припознае четирите си деца, пише "Телеграф".

Янко и 27-годишната му съпруга Ангелина се събрали да живеят заедно преди около година. Зетят най-накрая постигнал мир и съгласие с тъщата Катя, която преди налиташе дори да го бие. Младата жена гледа 4-те им деца, всичките момчета, докато мъжът работи в германския град Офенбах като общ работник в местната служба по озеленяване.

Изкарвал около 1000 евро на месец, като част от тях изпращал редовно на Ангелина и децата. Заради тях Янко заминал за Германия, като се научил на немска дисциплина и точност, хвали го тъщата. Ставал всяка сутрин в 5ч, а в 7ч започвал работа, като косял тревата по градинки и около булевардите на Офенбах до 20ч. 250 евро плащал за квартира и храна, а другите спестявал за къща, макар че си е купил една в селото, която ремонтирал и обзавел отвътре, за да е удобно и комфортно на жената и децата.

"Сега се връща, за да оформи документите и да признае синовете си, които ще носят неговата фамилия. Идва си в отпуска, като каза по телефона, че ще вземе дъщерята и децата при него, споделя устатата му тъща.



В категории: Лична драма


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
иван митев
03.07.2017 15:23:20
0
1
До 3-какъв пример бе?колко ли помощи са изсмукали за тез години?още нямат брак.Самотна майка-грънци.Професионална майка.АМА НЕ Е ВИНОВЕН ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А КОЙТО МУ Я ДАВА.Ти да не си от къневата шайка?
7.
До 6
03.07.2017 12:45:39
0
1
Защото в германия не ги смятат за голям електорат и не им купуват гласовете. И щото там има закони тук няма:) Пробвай и там да караш в центъра пистарки и коли с над 100 и без гърне да видим ко ще стане :) Също може да си оставиш кучето да се изходи без да изчистиш след него и т.н.
6.
Двоен стандарт
03.07.2017 10:09:40
0
4
Защо в България ромите лежат и прибират социални помощи, осуват ни, бият ни, ограбват ни и т.н., а в Германия могат да станат в 5 сутринта и работят до 8 вечерта?
5.
А такааа,опалаа....
03.07.2017 04:32:22
1
5
...,а меринджейката -жена му, между другото до момента се е водила самотна майка с четири чавета и е прибирала социални помощи. Общо взето -хубава работа, ама ЦИГАНСКА,както е казал народът!
4.
Истината
02.07.2017 23:00:07
1
4
Moje da e rom 4oveka no si li4i 4e e dobrodu6en i raboti ne e nagal Kato drugite romi
3.
И.В.
02.07.2017 19:19:24
15
13
До коментар 1: Ти и всички, който са ти дали положителна оценка на коментара, вместо да кажетр браво на човека, че не е тръгнал да краде и бие ( като тези от Асеновград) а вместо това си е намерил работа и изкарва пари. САМО ЗНАЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ В БЪЛГАРИЯ от мен браво на човека
2.
Пр
02.07.2017 17:13:52
2
7
Браво на коментара мнооого остроумно браво евала за съвета
1.
с
02.07.2017 16:59:22
7
60
Бравос, само че вместо да събира пари за къща да взема циганката и четирите миризливи чивета и да ги прави германци. Така хем ще намалят паразитите дето издържаме и ни псуват, хем леля Меркел дава по високи помощи и хем като се появи новия Хитлер ще са му под ръка за сапунената фабрика!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори