×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви приятели са хората според зодиите?


18 Юни 2017, Неделя, 12:47 ч.
Източник: Труд

Овен

Ще се бие за вас

Ако така нещо не ви харесва отношението на нахалния нов колега или на смрадливия съсед, дето пуши в тоалетната, не се оплаквайте на Водолея. Той ще ви съчувства, но нищо няма да предприеме. Не се жалвайте и на Девата, която ще ви обясни, че си губите времето с глупости. Оплачете се на този, който е роден под знака на Овена. Дързък, смел и винаги готов на бой с рогата напред, Овенът ще ви защити, дори и това да налага физическа разправа. Всъщност без “дори”.

Телец

Ще поеме удара

Приятелят Телец е ваш закрилник. За разлика от Овена, той ненавижда разправиите. Но ако е за вас, неговият приятел, може и да се опълчи на душманина ви. Дори да поеме ударите, вместо вас. В мирновременна ситуация Телецът е прекрасна компания за шматкане по магазините. Винаги ще ви даде добър съвет, особено, когато се лакомите за нещо шаренко, но некачествено. Ще ви нахрани, ако сте гладен и ще пази общите ви спомени, чисти и почти неизкривени.

Близнаци

Може да ви отърве с лъжа

Ако не ставате за лъжец, потърсете помощ от приятел. Нека да е някой вещ в това изкуство, роден под знака на Близнаци, защото те умеят да използват речта си, вместо меч. От устата на вечно бъбривия Близнак на тласъци бликат потоци с най-различна консистенция. В един миг тече златист мед, а в следващия изскачат жаби и гущери. Браво на Близнака! Не всеки може така ефикасно да накълца на салата всеки ваш враг. Близнакът ще ви спаси в опасна ситуация и дори ще ви даде добър съвет.

Рак

Ще се ядосва заедно с вас

Всъщност, ползите от Рака са огромни. Той е действен, загрижен, дори угрижен приятел. Би направил всевъзможни саможертви за вас, ако сте от кръга на доверието му. Например с тревожно чувство за дълг би притичал в 8 сутринта да ви донесе закуска, понеже сте се оплакали че нямате пари за храна. Би извивал ръцете на всички свои познати, за да ви помогне да осъществите важна цел. И още нещо: всеотдайно би плакал заедно с вас, когато страдате от разбито сърце или друг вид тежка мъка.

Лъв

Да ви вкара в приключение

Егоцентрик като Лъва винаги изненадва света, когато изведнъж направи щедър жест за своя най-близък приятел. Макар и самовлюбен, той е благородно животно и със сигурност ви обича. Пак така, от обич, ще ви завлече тъкмо там, където е най-вероятно да попаднете в меле, да ви арестуват, да се натровите с гъби или да се окажете заобиколен от членове на якудза, ндрагета или насред агитката на ЦСКА. Не че си търси белята, просто животът с Лъв си е едно голямо приключение.

Дева

Дава (добри) съвети

Девата може дълго-дълго да ви наблюдава, преди да реши, че сте достоен да преминете на следващото ниво: от безразличен познат в човек, с когото може би си заслужава да се сближиш. Минат се-не минат още няколко години и може дори да преценят, че ставате за приятел. Оттук нататък вие добивате статут на съвършено поносим. Девата ви е приела, което значи, че е готова да ви напътства, да ви посочва справедливо недостатъците и да ви обгрижва с внимание и пари.

Везни

Шашми и далавери

Везните умеят да огъват пространствено-времевия континуум така, че пред очите ви пресътворяват една нова реалност и подменят с нея истинската. Толкова ловко и елегантно го правят, че нямате кураж да го направите на въпрос. Ако преглътнете напиращите думи “ама не беше ли казал, че…”, ще видите колко добре може да си живеете с приятеля си Везни. Той всъщност е направил тази шашма за ваше добро. Везните са ходещи справочници за покупки – цени, марки, качество, само питайте.

Скорпион

За перфектното убийство

Талантливите, умни, задълбочени и изобретателни хора, каквито са обикновено Скорпионите, умеят всичко. А когато става въпрос за приятел, са и готови на всичко. Дори да убият човек, ако много се наложи. Понеже не са прости, със сигурност ще обмислят нещата от всички страни. Като приятели Скорпионите са хора, които биха могли да измислят и извършат за вас перфектното убийство, неразгадаемо дори от хибрид между Монк и Шерлок Холмс, какъвто всички знаем че не съществува.

Стрелец

Да ви каже голата истина

Всеки, който не е имал за приятел Стрелец, си въобразява че иска да знае истината – какво си мислят другите за вас, какво ли шушукат зад гърба ви… Стрелецът по най-невинен и безобиден начин ще ви покаже нагледно, че истината боли. Той дори не смята за нужно да обвие горчивия хап с бонбонена хартийка. Само ако сте почитател на истината и само истината, Стрелецът е приятелят за вас. Жалко, че съвсем скоро най-вероятно ще го намразите и ще започнете да го избягвате!

Козирог

Става за знаменосец

Козирогът изглежда сериозен и отдаден на работата си, но със същата сериозност и отдаденост се отнася към почивката и забавленията. С приятел Козирог не се налага да планирате къде ще ходите на море или планина. Той ще реши вместо вас. Не се и опитвайте да му противоречите, защото няма смисъл. Първо, защото Козирогът наистина си изпипва нещата и вероятно е избрал дестинация, която да се хареса на цялата компания и второ, защото… няма смисъл.

Водолей

Като психоаналитик

Водолеят е вдъхновител и генератор на идеи. В качеството си на такъв би могъл да ви бъде от полза като приятел. Ако трябва да стържете пода след особено мърляв ремонт, той със сигурност ще ви помогне, тъй като е верен приятел. Но няма да е така ефективен, както ако ви трябва приятел-психоаналитик, с когото да се посъветвате в тежък момент от живота. Водолеят би разчекнал и змея с голи ръце, ако беше наясно къде точно да го хване, за да го извърши възможно най-професионално.

Риби

Ще ви напие, даже с мезе

Почти всеки в някакъв момент има нужда да поплаче на приятелско рамо. Ако търсите повече от съвет, план за убийство на виновника или разбор на причините, довели до окаяното ви състояние – ако търсите истинско горещо съчувствие, то вашият човек е роден под знака на Риби. Той ще плаче с вас, ще псува виновника за състоянието ви, и в крайна сметка ще ви помогне да удавите мъката. Дори и мезе ще ви намери! Една истинска Риба никога няма да ви остави да пиете сам.

В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори