×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ямболски шофьор пожертва колата си, за да не блъсне пешеходци (СНИМКИ)


Ямболски шофьор пожертва колата си, за да не блъсне пешеходци (СНИМКИ)
Водачът (с бялата тениска) предпочел да се блъсне в мантинелата, отколкото да застраши живота на преминаващите по зебрата
12 Юни 2017, Понеделник, 10:02 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимки: Емел МАХМУД

Инцидентът е станал на бургаския бул. „Янко Комитов”


Внезапно изскочили на зебра след мол „Галерия” пешеходци за малко да предизвикат сериозен инцидент. Два скъпарски бургаски автомобила – Ауди и Мерцедес, движещи се в лявата лента на платното на бул. "Янко Комитов" в бургаския ж.к. "Славейков", успели да спрат рязко, но навреме, а пътуващият зад тях Нисан с ямболска регистрация ги е спасил от сериозен инцидент, пожертвайки собствената си кола. 

Шофьорът – млад ямболия, пътуващ с баща си, за да избегне сериозния сблъсък с луксозните возила пред него, взел светкавичното решение да блъсне собствения си автомобил в страничната ограда. Това обясни самият ямболия пред Флагман.бг.



Заради постъпката му нанесените щети са много по-малки от това, което можеше да се случи. Младият водач пожертвал собствения си автомобил, за да спаси тези на колегите си и да предпази пешеходците. Не е ясно обаче пешеходците дали са тръгнали да пресичат на зелен светофар, позволяващ преминаването им, или на червен. Ако шофьорът на катастрофиралия автомобил, беше спазил дистанция, най-вероятно нямаше да стигне до този сблъсък.

В момента на място има пристигнал екип на полицията, които разговарят с ямболията и събират части от предницата на колата му, за да не пречат на движението, което е затруднено заради ПТП-то. Шофирайте внимателно! 

В категории: Бургас , Животът


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
57
Коментара по темата
57.
Таня
19.06.2017 11:03:46
0
3
Бур- Гъзлии :) мега сте кухи, надути, но без основание! Толкова прост народ на едно място, не съм срещала. Не стъпвам на шибания ви плаж, преминавам само през града ви, за да стигна до друга точка. Не си струва да харча и лев в шибаното ви градче, пълно с елементарни хорица.
56.
Бря ,ми той
13.06.2017 12:22:54
1
1
направо цял Матросов ,тоз ямболски левент ! Я колко самоотвержено се забил в оградата.Лошите институции сега да не вземат нещо да го накажат ,че да попарят за в бъдеще тези му благородни постъпки?
55.
47 отново до 51,52
13.06.2017 11:09:13
1
1
p.s.- при мен винаги се работи лесно,просто го правя винаги с ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.
54.
47 отново до 51,52
13.06.2017 11:04:18
0
0
До 51-още при назначаването съм преценил,че могат да свършат каквото и както трябва,като се скатават си заминават. До 52-на Вас (там горе на Олимп )нямам,какво да кажа.Услугите,които предлага сферата ми на дейност по-добре да не ви се налага да използвате при реален повод.Не съм работодател в прекия смисъл ,на вашия бизнес език съм по скоро нещо като -управител или изпълнителен директор (одобрявам екпипа и съвместно с него нося отговорност за крайния резултат).До двамата-тук се джафкате,кой от село ,кой от града бил,тогава при нас трябва на ниво нации да си мерим пи.......Повтарям за работата не е важно, кой откъде е, а каква му е квалификацията.По отношение на заплатата- ТЯ НЕ СЕ ДАВА,а СЕ ЗАРАБОТВА.Заплати може да си позволи да ДАВА само някой
ФИЛАНТРОП.
53.
До назЛобените матки
13.06.2017 10:17:12
0
2
Хахаха ей леки лица не се напъвайте а се радвайте че герберите ви оправиха малко пътищата залата я чакаме над десет години имате еддни от най смешните молове на балканския полуостров а на всичко отгоре се мислите за големи граждани дори сравнявайки се с град като Варна макар че е два пъти по голям от бургасчето което по път за созопол и надолу можеш да го преминеш за по малко от 15 Мин . И другото като се надъхвате много бургазлии скъпи от от Тръстиково Константиново меден рудник и другите родни места на бургазлии те се замислете че ако нямахте море при вас щяхте да сте един западащ среден български град като Плевен пример но хайде бургаски батчици оставям ви да си ходите на замърсения плаж защото в близък периметър и на север и на юг до вас е така и да си мислите че се разхождате в Барселона айде хубав ден назлобвайте си сега креатиновите мозъци леки
52.
Stamen Kostov
13.06.2017 09:22:13
3
1
Господин 47, не съм фалирал, точно защото не се занимавам с глупости и не си губя времето с хора, които няма какво да направят за мен. Вие сте такъв, просто няма каква услуга да извършите за мен, за да ви заплатя. Но това е в цял Бургас. Не сте само вие. Миналата седмица проведох блиц интервю с млади хора. Бях извикал около 15 човека, все млади. И не наех нито един. И знаете ли защо? Заради самите тях. Не заради " селяните от Странджа или Айтос или не знам си от къде. Просто младежите нямат нито задръжки, нито умения. Дори и да имат качества, те не се проявяват, а всеки един уважаващ бизнеса си собственик, търси най-доброто. Да, имам и българи от турски произход ( българомохамедани ). И знаете ли колко лесно се работи с тях? Не знаете вероятно. Моля, отворете си бизнес и се сблъскайте с проблемите. Може би, тогава, ще сме на едно мнение. До тогава ви предлагам да мълчите и да уважавате работодателя си, ако имате такъв. С уважение Стамен Костов/
51.
БГ резил до 47
13.06.2017 09:04:01
0
2
Не е въпроса само какво могат, а дали ще го свършат и как ще го свършат. И не, не са ми това критериите при наемане, просто направих извадка - кой колко бачка. И не съм фалирал точно защото наемам хора от село - работни, стриктни, честни! С тях много по-малко съм грешил през годините.
50.
Ямболия до 36 селянин
13.06.2017 07:07:04
0
0
Ами чували сме за такива работи,ама още не са дошли при нас.Сигурно понеже много бавно се движат тези пешеходни пътеки то и името им такова -пътеки дето ходят пеша, кой знае кога ще пристигнат в Ямбол.
49.
До 16
13.06.2017 07:01:33
1
1
Ти хубаво ги обясняваш нещата,но наясно ли си, че по З.З.Д.П-в района около пешеходна пътека тоест преди и след нея ОГРАНИЧЕНИЕТО Е ДВАДЕСЕТ километра.
48.
Coming soon
13.06.2017 06:54:44
0
0
По точно до края на това лято, ОЩЕ МНОГО ПОДОБНИ ИЗПЪЛНЕНИЯУ.
47.
До Костов -мостов и другите тука бизнесмени
13.06.2017 05:30:21
0
4
Пичове наистина ли това ви са критериите при наемане на кадри -кой откъде е!!!??? Много сте зле при това положение учудвам се изобщо, как не сте фалирали досега? Аз моите ги назначавам на база, какво могат.
46.
ония пич до Стамен Костов
12.06.2017 22:10:13
0
5
Стамене караш ме да се повтарям.Недей да изразяваш малоумното си мнение на маймуница!!!Първо, какъв беше този жалък опит в 100 изречения да ми обясняваш по какъв начин аз си живея живота и съответно ти пък колко си велик?Ами...много далече от реалноста :).Не съм на 20-и години от махалата както си мислиш и съм постигнал не малко за което въобще не смятам да ти обяснявам.
Просто само затвърди мнението ми, че си просто един прост калъф...това е
45.
БГ резил до Костов
12.06.2017 20:15:36
3
6
И аз след вече 14 години бизнес ще кажа същото. Мързеливи хора са бургазлии! Другите може да са селяни, но са работливи. Квартира плащам, облекло, знаят си датата на заплата и това е. На никой не му достигат парите, да. Винаги ще има недоволни. Няма да казвам колко давам, но е над горния праг за нашата професия. На който не му отърва, да заминава. Но от селата остават, защо ли? Защото е под достойнството на кореняк бургазлия да работи, като може да пие кафета в МОЛ-а и да си кара раздрънканото БМВ из кварталните улици по цял ден. Най-вече защото мама и тате го отглеждат до 50 год. възраст. А другите са научени на труд от малки.
44.
Dick
12.06.2017 18:10:56
2
10
Проблема не е на колите от Ямбол. Проблема е ,че Бургас е пълен с ,,граждани'' от Странджата. цяла Странджа е у градЪТ. И всички се мутреят,като през 90-те...2c254
43.
Stamen Kostov do onq pich
12.06.2017 16:49:36
6
1
Eto priyhatelu zashto nqma da naema hora ot Burgas. Vqrvam che si seriozen predstavitel na kvartala si... tova si ti i drugite komentatori....tova sa rabotnicite v burgas. Marzelivi i mrankashti. Kakav ti e biznesa? A hobito? A interesite? A rabotata? Rabotish li? Az moje da ne se imam za mastit biznesmen, no ne se oplakvam. Rabotnicite mi sashto ne se oplakvat. Ne puskam obqvi v jobs kydeto gledash ti! Ne puskam i neka ti kaja zashto. Zashtoto ne iskam takiva negativni pichove okolo men da mi se vlachat v ofisa i da mi govorqt kolko mogat. Ako mojeshe shteshe da si angajiran. Za 8 godini imam 2ma napusnali, za emigrantstvo izbqgali. I znaesh li? dadoh im po edna zaplata eto taka. Za uspeh, prosto eto taka. I znaesh li, ediniq sega mi e partnior v Angliq. No ne se napavai da mislish. Tova e. I povqrvai mi, izobshto ne me interesuva kakvo si mislish ti ili tn...... bez obqsneniq poveche. Stani po-dobar kam horata i moje i slance da izgree i na tvoqta ulica. Prosto ne badi prost!
42.
БГ резил
12.06.2017 16:16:05
0
11
Едва ли в момента е мислел точно за пешеходците, просто добра и бърза реакция. Така и така неговата ще е с огънати ламарини, поне да не плаща на тези отпред. Че и бой можеше да яде, както вече е нормално за Бургас.
А крачкомерите нямат никакво чувство за самосъхранение. Изскачат на платното все едно са на републикански шампионат по бързо ходене. Като добавим и спрените коли точно преди пешеходните пътеки и няма видимост - резултата е такъв в добрия случай.
41.
kerPICHA
12.06.2017 15:48:34
0
7
До 32-ри коментатор.ЧОВЕКА СЕ КАЗВА:ДИМИТЪР НИКОЛОВ-КМЕТА СЛЪНЦЕ
40.
kerPICHA
12.06.2017 15:45:22
1
3
До 39-ти коментатор.а за теб 2.по един във всяката ти дупка.да киснат.
39.
Шофьор
12.06.2017 15:28:54
12
3
Кур за пешеходците!
38.
k
12.06.2017 15:27:25
4
2
лошото е че тия мангали са и тука идете до моста да видите колко манговци скачат у водата...после що било мръсно
37.
тъпаци
12.06.2017 15:20:15
9
46
Селяните от Ямбол и Сливен тръгнаха да видят малко море и голям град.То си е от ясно по-ясно.В тези умрели градове,само мангали останаха.Жалка картинка
36.
селянин
12.06.2017 15:18:04
9
47
В село Ямбол пешеходни пътеки нямате ли бе цървули селски? Аман от разсеяни селски беци.
35.
n
12.06.2017 15:06:36
9
4
selqnin w selo burgasovo
34.
Гошо
12.06.2017 15:06:32
0
46
Пред мен стана инцидентът. Младежът нещо се беше разсеял и в последния момент видя колите пред него, които съвсем нормално си бяха спрели на пешеходната пътека. Пък и караше доста бързичко. Навря се в оградата съвсем доброволно. По-добре така, понеже пресичаха хора по това време и не се знае с колко щеше да избута колата пред него.
33.
за птп-та
12.06.2017 14:33:52
44
11
Се сърдете на кмета. Николов и Андрей Рунчев транспортните педали те унищожиха града във всяко едно отношение
32.
Димитър Николов-митко милиардера
12.06.2017 14:31:42
68
11
За всички катастрофи съм виновен аз никъде няма такава объркана транспортна схема ,усрах целия град от нещо направих нищо
31.
майка ви кукери
12.06.2017 14:26:50
3
42
Да си събирате юрганите и да бягате щот ни писна от вашите простотий и в най-скоро време ще има офанзива
30.
В Поморие
12.06.2017 14:25:12
1
7
са още по-зле - вечер след 8 между града и квартала се движат със 130 някои , включително и таксиметрови коли. Ако някой се чуди откъде знам , че са карали точно с 130 , ами има устройство , което отчита скоростта точно до спирката на 25 блок. Не е проблема в Сливен и Ямбол , а в жалкия манталитет , освен това минавайки със 130 по този път - преминават през няколко пешеходни пътеки с тази скорост!
29.
хаха
12.06.2017 14:24:44
32
8
Хаха кой ще идва на тоя мръсен плаж бургаския в гърция ходят гражданите капете са в тинята.
28.
.....
12.06.2017 14:20:36
1
9
като ви чета коментарите май всички сте от село !?
27.
До 6577
12.06.2017 14:15:10
1
30
Алоооо я си мери приказките бе ямболлийчето! Да не дойдеш на плаж някой ден и да си тръгнеш с 5-6 кирки в купето
26.
Сливналия
12.06.2017 14:08:01
28
6
Скоро ще има нашествие от Сливен,Бургазлии напускайте собственият си град
25.
6577
12.06.2017 14:01:24
23
9
Видите ли бургазлия в ямбол трепете и палете коли
24.
Бургас
12.06.2017 13:52:56
7
42
Ямболска сган - вън от Бургас!!!
23.
До 8
12.06.2017 13:49:47
4
28
Събирай си съселяните и скоро да те няма. Град Бургас е отселял и без вас "сикиджии" "тронки" и подобни крайно странджански глигани. Марш
22.
Джънгаза
12.06.2017 13:45:51
4
37
Трябва да изгоним селяните от ямбол елхово грудово сливен и ще сме ок
21.
Стамен Костов повърня
12.06.2017 13:42:39
3
56
Стамене и фирма с 114 човека да имаш пак ще си останеш прост калъф.Недей изразява малоумното си мнение на маймуница.100% си бургазлия колкото 14-те ти работника от Стралджа....шматка
20.
А.А
12.06.2017 13:26:58
0
13
Нали за нещо трябва да се пише...
19.
Stamen Kostov
12.06.2017 13:26:21
31
12
Rodom sam ot Burgas i imam firma s 14 choveka personal. Burgazlii ne naemam, zashtoto sa marzelivi i hlencheshti. Idvat hora ot po-malkite gradove zashtoto ima rabota za tqh. Tova e kulturata v Burgas. nishto losho. I predlagam tochno tolkova pari na burgazlii kolkoto na hora ot sliven i yambol. Tova e.
18.
Qmbol
12.06.2017 13:26:13
70
19
Da vi eba maikata byrgashka
17.
.....
12.06.2017 13:25:54
1
9
Флегмани много ми е интересно как е пожертвал собствената си кола. Просто е преценил, че това е по-евтиния вариант, сега ще му се наложи да изправи 1-2 ламарини, а ако беше ударил предната кола щетите за него щяха да са много по-големи.
2. Като гледам снимката от ПТП-то, ми е много интересно как пешеходците ще преминат на червен светофар, при положение, че на тази пешеходна пътека тип ЗЕБРА няма светофар
16.
159
12.06.2017 13:23:52
0
27
Видях я тази ситуация.Мисля,че беше на зебрата,на която няма светофар.Там трудно се пресича понеже кола от едното платно може да даде път,но от другото може да ти изкарат акъла.И около Кауфланд в Изгрев имаше пак подобен сблъсък с кола от Хасково.Факт е,че шофьорите карат бързо,но и пешеходците изкачат без да се оглеждат.Преди ни учиха-СПРИ,ОГЛЕДАЙ СЕ И ПРЕМИНИ.Сега масово наблюдавам пешеходците да си минават като коне с капаци.Инстикт за съхранение нямат ли?Новите пътеки,на които пише "ПОГЛЕДНИ" са чудесно решение срещу тези,които си мислят,че като изскочат на платното НАХАЛНО и имат предимство.Когато човек се огледа и чака на пътеката шофьорите го виждат по-отдалече и сами намалят и спират.
15.
Ужас,
12.06.2017 13:17:16
14
17
трябва да се намаля в района на пешеходни пътеки,училища ,детски градини ,няма смисъл от бесни скорости,а що се отнася кой е гражданин и кой селянин то всички сме от село ,само Царя може да претендира за аристократично потекло ,пък и Бургас е бил населен до 1912 година основно от турци,гърци,арменци и евреи,българите са били от околните села,след това се заселват българи от Беломорска Тракия,Одринска тракия изселници така че всички сме от село .
14.
А4546
12.06.2017 13:16:05
5
10
az karam svoeto bqlo mkovo bmw 320d kato oligofren i nikoi nishto ne moje da mi kaje Kazvam se petko iliev
13.
Bs
12.06.2017 13:15:38
2
46
Защо не си развиват техните си градове и села ,а идват тук на готово? Или поне да си оставят селските навици на табелата на входа нз Бс. Ама така е,момчето/момичето напусна селото,но селото него-не.
12.
сн
12.06.2017 13:10:17
28
6
Бургазлий големите граждани,хахахаха
11.
no one
12.06.2017 12:59:34
6
35
Напълни се Бс с диви и гладни селяни. Що не съм чул някой от Бс да отиде да работи в Ямбол,да речем?! мухахаха
10.
Аз
12.06.2017 12:54:56
2
30
Мбухахахаха, пешеходците изскочили, вика, на зебрата ненадейно и тия ми ти пишман шофьори не могли да спрат. Абе, льольовци майчини, на зебра се намаля, ако ще да е 4 сутринта и жив човек да няма наоколо. НАМАЛЯ СЕ. За да може някой като ви "изскочи ненадейно" и иска да си я ползва по предназначение, да можете да спрете, а не да си трошите главите. Тикви некадърни. Ще се избият, щото са им прости кратуните, да научат, че на зебра се с повишено внимание.
9.
do 6,7,8
12.06.2017 12:54:43
5
66
Ами като не ви харесва в Бургас за какъв хуй сте дошли тука да ни осирате града ве селяндурчета? Стойте си там по селцата и паланките и набивайте сланина лятоо. Пък и "контингента" е основно от дълбоката провинция.
8.
Do 1,2,3,4,5
12.06.2017 12:49:31
32
15
Ако "селяците" се махнем, кой ще ви работи бе "ХАЙЛАЙФ" ? ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО УБИИЦИ, КУРВИ И НАРКОМАНИ !!! ПРОПАДНЯЦИ !!!
7.
narkomani
12.06.2017 12:46:32
32
16
ako se mahnat selqnite she ostanat samo narkomanite tyka
6.
До 4
12.06.2017 12:39:51
31
12
Аве зельо,ти за гражданин ли се имаш ве !?!??
Ако не са хората които работят в Бургас,какво ще остане !?
5.
Бургазлия
12.06.2017 12:38:32
20
78
Абе тия У и СН до кога ще обикалят в Бургас. Чупете им стъклата, режете им гумите по паркингите да си ходят на село. Тъпи журналисти ялови бил си пожертвал колата. Когато се наближава пешеходна пътека задължително трябва да се внимава и да се оглежда шофьора. Ясно ли ти е Касабова ялова путко.
4.
4545
12.06.2017 12:37:09
12
56
Aко от града се махнат селяците от околните селища ще е спокойствие отвсякъде. Да,ама не,те си искат "у градо". хахахаа
3.
статистиката
12.06.2017 12:30:24
5
38
Ами то от три коли, ако едната не е от Ямбол значи не си в Бургас !
2.
къв пример бе
12.06.2017 12:28:15
15
15
Ако караха с 40 км.щяха да спрът безпроблемно но те са карали поне със 60 км и спиранчия им път ср е удължил в оградата.И по тоя поводда питам Димитър Николов къде са му камерите и до кога ще бъде такъв безхаберник
1.
Чак пък за пример
12.06.2017 12:17:32
4
26
Ще жертва ми, иначе после и бой щеше да яде и пари да плаща хахах.

Сега сериозно: Защо не е спазвал дистанция ?? Такива хора ли давате за пример флагман ??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори