×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вехти, стари и грозни ли са министрите на Бойко? И още бисери от другите партии (ВИДЕО)


Вехти, стари и грозни ли са министрите на Бойко? И още бисери от другите партии (ВИДЕО)
Бойко Борисов бе изключително колоритен при посещението си в Бургас
29 Март 2017, Сряда, 16:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Вижте цялата история от воаяжа на Борисов и Камер с джип в Странджа


Кои бяха забавните моменти на изминалата предизборна кампания. Ще ви запознаем в следващите редове с най-куриозните случки, които съпътстваха кампанията в последния месец.

Безспорно най-колоритен бе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Бургас веднъж по време на кампанията, но бе изключително атрактивен, а визитата му определено ще се помни. На 11 март Борисов дойде с леко закъснение за форум в „Гранд хотел и СПА Приморец”. Емоцията си личеше още щом отвори вратите на конферентната зала, само няколко минути по-късно той "захапа" Елена Йончева, за да предизвика един от най-големите скандали в изборите (ВИЖ ПОДРОБНОСТИ ТУК).

Форумът продължи близо 4 часа, а в тях откровенията от лидера на ГЕРБ следваха едно след друго. От шегата, че ще издейства да се поставят два кошера със странджански пчели на покрива на Европейския парламент до това, че искал да арестува Дейвид Камерън като британски шпионин.

Борисов в онзи период още бе подразнен от поведението на Корнелия Нинова заради проваления дебат на лидерите. Според него гова е станало, защото социалистите са отказали да покажат експертите си - бъдещи министри.

Ето ги моите министри – вехти, стари, грозни, дърти, каквито искате им казвайте! Но те са тигри”, каза Бойко Борисов пред шокираните погледи на стоящите в залата кандидат-депутати, активисти на ГЕРБ и десетки журналисти. На Борисов може би не му е направило впечатление, но част от неговите министри – тези от женски пол, изглеждат напълно преобразени.

Причината може би е самият той, който е издал следната неформална заповед: „Трябва да изглеждате добре. Която от вас е с прическа, тя ще се явява пред медиите”, казал Борисов и скастрил всичките дами в парламента. Това не е новина от жълтата преса, а откровение на един от неговите министри Лиляна Павлова, която сподели в Бургас в контекста на това колко сили трябва да полага една работеща жена, за да изглежда добре, да гради здраво семейство и да прави кариера.
Бисерите на Бойко Борисов не приключиха с откровенията за министрите му.

В Бургас той разказа как за шок на британските служби качил в джипа си тогавашния премиер на Обединеното кралство Дейвид Камерън и го завел в Странджа, за да разгледат оградата. „Те (службите) се изплашиха. Това е премиерът на петата икономика в света с участие във всички конфликтни точки. Събудих го в 4 часа сутринта и казах: Хайде тръгваме! Като видяха, че аз ще карам джипа – се хванаха за главата. Но Дейвид (Борисов явно се обръща свойски към бившия британски премиер) направи невероятна реклама на България. Снима с телефона си оградата и я показваше на всички министър-председатели в Европа. Щом го видя дойде и Виктор(Виктор Орбан, б.а.). Те бяха най-големите поддръжници на България”, разказа в Бойко Борисов и за повдигане на духа в залата сподели една от шегите си с Дейвид Камерън: „Видях го, че снима от хеликоптера оградата и му казах: Аз мога ли сега да те арестувам като британски шпионин!”

Запомнящо се ще остане и посещението на Цветан Цветанов в Бургаска област. При визитата си в Созопол той бе посрещнат от кмета Панайот Рейзи, който стратегически го изчака пред Общината и покани да оставят автомобилите и да отидат като пешеходци до градския стадион, където по график трябваше да имат среща с граждани. Това не бе никак случайно, защото Рейзи от години настоява държавата да му прехвърли Военния клуб, който иска да превърне в Конгресен център. Идеята се хареса на Цветанов и ако зам.-председателят на ГЕРБ си спази обещанието, защото го прие като лична кауза, сградата скоро ще бъде прехвърлена на Община Созопол.

Забавната част настъпи на стадиона, когато след емоционална реч от Цветан Цветанов, Рейзи неочаквано го прикани: „Хайде да приключваме, че имате да пътувате!”. „Това е г-н Рейзи, гостоприемен, както винаги”, с усмивка отговори Цветанов и предположи, че явно Рейзи имал някакъв друг ангажимент и заради това, се опитал да ги пришпори.

В края на срещата Рейзи сподели и интересна подробност отпреди няколко години. Тогава в държавния бюджет имал определен резерв, който можел да бъде допълнително насочен към Бургаска област.

Всяка община защитавала своя проект, само Созопол подкрепили Димитър Николов за идеята му да се изгради околовръстен път за Южното Черноморие. „Знаете ли защо го направих? Защото така хората ще идват с колите си от автомагистралата, по околовръстното шосе, и директно в Созопол, без да спират в Бургас”, с усмивка сподели Рейзи.

В този материал няма да ви разкрием подобен случай от кампанията на БСП в Бургаска област, не защото налагаме цензура, а защото бе стерилна, дори и прекалено претенциозна и подобни цветущи истории просто липсваха.

Бившият депутат от Реформаторския блок Костадин Марков пък бе авторът на няколко култови реплики. Една от тях бе: „Всяка вечер се събуждам от един кошмар. Виждам как Корнелия Нинова слиза от коня, качва се на танка и взема властта”.

В нашата рубрика влиза и депутатът от ДПС Йордан Цонев, който бе запечатан на любителско видео с уникален танц по време на предизборна среща с електората на Движението в Айтос.



В категории: Политика


26
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
26
Коментара по темата
26.
Джендаки
31.03.2017 10:40:31
0
0
Да си предател на българското е български специалитет. Колкото си по- чорбаджия толкова си по-предател. Захари Стоянов
25.
предател
30.03.2017 11:32:07
0
5
Едни и същи лица са в парламента. Престъпленията продължават с пълна пара. Няма оправия.
24.
Б.Б.
30.03.2017 09:38:19
1
6
"Аз съм прост/ак/ и Вие сте прости затова се разбираме".
Граби
Е*и
Руши
България
23.
до 12
30.03.2017 00:29:29
1
13
Ми тя вече е анексирала Бургзкото здравеопазване;Иракчанин-Абумелих с 2поликлиники строи си трета онкоклиника Сириец-ливанец Ел Масри общинар дпс с 2поликлинки Лайфа в Изгрев е турска верига клиника мбал в Меден рудник е на турския сириските консули инвестиция но се води на сливенски доктор-българин
22.
Успех
29.03.2017 22:54:03
1
17
Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:
1. Южен поток се превърна на Турски поток, за което ще плащаме много.
2. Станахме подлога на Турция.
3. Пропиляхме възможността да имаме български генерален секретар на ООН.
4. И негова, и преди всичко негова, за парите, които ще плащаме за спиране на проекта Белене.
и т.н.
21.
Fakt
29.03.2017 22:35:26
2
20
Посланик Джон Байърли
В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година и изтекъл в Wikileaks, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че „обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини“. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Абревиатурата SIMO е разшифрована година по-късно от берлинския ежедневник „Tageszeitung“ като кодово наименование на ЦРУ. Байърли пише още, че „Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.“При публикацията на тази грама Бойко Борисов отхвърли обвиненията с твърдението, че те идват от „жълтата преса“.
20.
Doc
29.03.2017 22:33:34
2
20
Не знам пичове,обаче герб ни ебаха майката пък който иска квото да коментира
19.
До 18
29.03.2017 22:30:43
1
5
Обективен и остроумен си,браво !
18.
До 8
29.03.2017 22:28:00
1
4
Ти си изключително прост и невзрачен глупак.
17.
Реалност
29.03.2017 22:27:56
0
19
Кошмарна прогноза за България: Масови фалити и замразени заплати след бруталното поскъпване на енергията

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/ikonomika/koshmarna-prognoza-za-blgariya-masovi-faliti-i-zamrazeni-zaplati-sled-brutalnoto-poskpvane-na-energiyata_news500134.html
16.
T
29.03.2017 22:26:13
2
22
Такава разруха никога не е имало! Само празни приказки, самонадеяни егоцентристи, изхвърляния, подвижни пешки,управлявани от ЕС и САЩ, неработещи институции, безредие, несигурност, ниски доходи, гладуващи хора...и една шепа облагодетелствани , с дебели банкови сметки от далавери! Това е РЕАЛНОСТТА!
15.
Този
29.03.2017 22:25:47
0
21
Бойко пак не си взе поука и не разкара крадливата пасмина, пак ще хвърля оставка скоро, едно трябва да знае, че онзи горе гледа, вместо да помагат на хората те харчат излишно за извратеността си и да доказват никому ненужни резултати. Шлака.
14.
мИнзухар
29.03.2017 22:25:18
0
21
Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София.
13.
Gerb Over
29.03.2017 22:24:31
1
17
Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!
Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...турция ли.....само мълчим,слушаме и се съобразяваме !!!!!
Между другото единствените които са ни дали нещо и сме се "облажили" по нянакъв начин е Русия..,но и сме дали много,но и сме взели..а америка и европа ко ни е дала-ПРОБЛЕМИ И ДИЛЕМИ !!!!!!
12.
...
29.03.2017 22:23:30
3
14
Да попитам! Като ни анексира Турция, сюнетите по здравна каса ли ще се правят или ще си ги плащаме? Защото ако се отдръпнем от Русия, това ще е реалността. Никакво Нато няма да ни е от полза.
11.
ViP
29.03.2017 22:21:16
2
9
Голям колорит,чудо !
10.
Крум
29.03.2017 19:33:04
2
56
За деня на гората ,ГЕРБ ще празнуват ли? На цяла Странджа и разкатаха мамата. Над 10 години се сече и продължава. ДПС е почнаха за да е довърши ГЕРБ.
9.
ЦИРКАДЖИИ
29.03.2017 19:22:20
2
32
НЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ И ПОЛОВИНАТА МАНДАТ !!!
8.
U
29.03.2017 18:51:10
5
50
Мисля че се видя с Мерцедеса накъде ще върви България.
С нашия съюзник Германия, не със червените комунисти.
7.
ДПС
29.03.2017 18:49:58
1
33
Гюзел Мента, Коджа крупие, Узун маане !
6.
Арабска не иранска
29.03.2017 18:36:29
15
55
Пичове децата ви са ебани и не учат правилните специалности които носят пари по света.
Вие сте ебани родители и не може да осигурите на децата си среда.
Не е Бойко виновен.
Той не ги е родил тез деца.
Половината сте бургаски мърди които нито може да програмирате компютри нито може да строите сгради нито може да сте инженери, нито може да сте учени, вие сте едни мързеливи продавачи и слуги --- а какво ви е Бойко виновен че не сте амбициозни да правите пари и да продавате по целия свят???????
5.
Миме миме
29.03.2017 18:32:00
20
55
Няма значение че Бойко е бавен но е амбициОзен, честен и добър.
Хайде де къде ви е прогреса?
Защо вие спите?
Имате цяла Европа.
Давай заспали хуеве такива!
Вие сте некадърниците не Бойко!!
4.
Комунист-Идиот
29.03.2017 18:29:14
27
21
Жална ни майка.
3.
До 1
29.03.2017 18:21:47
52
24
Абсолютно прав! Чух,че раздавали по 150 лв. за глас. Даже в родната Банкя не изпитват симпатии ...
2.
Оооооо!
29.03.2017 18:16:55
49
32
Боже,Боже!!!!!!! И тези хора управляват България! ПОЗОР!!! Никога не е имало такова ПАДЕНИЕ!
1.
7777
29.03.2017 18:10:26
65
29
ГРОБ МАНИПОЛИРАХА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ
БЕЗ МАНИПОЛАЦИЯ И ПОДКУПИ ТЕ НЕМОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ
ТОВА ГО ЗННАЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори