×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зловещи подробности от миналото на Галя и Драго, които довели до фаталната двойна смърт (СНИМКИ)


07 Март 2017, Вторник, 15:59 ч.

Заради ревност и спор за 30 бона полицай застреля любимата си с пет куршума и си пръсна мозъка


Болезнена ревност и спор за почти 30 хиляди лева е в основата на семейната вендета, разтърсила Казанлък вчера сутринта, съобщава България днес. Ченгето Драгомир Кирчев гръмна жена си Галя Козарева след пореден скандал и призиви да се събират. Малко след 6 часа Кирчев издебва партньорката си, с която живее от 18 години, пред блок 46 в квартал „Васил Левски”. Щом жената излиза от входа, той се затичва след нея и я спира. Двамата разменят няколко думи и отново се скарват. Галя понечва да тръгне за работа. В този момент Драгомир вади служебния си пистолет и я прострелва пет пъти. Секунда след това се гръмва в главата. Трупът му пада върху този на любимата.

Час след трагедията 16-годишната дъщеря Мирена написа прощално писмо до мъртвата си майка във Фейсбук. "Почивай в мир, Мамо. Ти беше всичко за мен. Как, преди да излезеш за работа, едно довиждане не успях да ти кажа... Или да те целуна за последен път", написа почерненото момиче.

Мирена и майка й живеят сами в блока, пред който се разиграва трагедията. Те се местят там преди няколко месеца, след като Галя и бащата Драгомир окончателно се скарват. Повод за раздялата след 18-годишното съжителство са постоянните скандали от ревност, разигравани от полицая. В първите години двамата са пример на своите приятели за задружна двойка. Макар да нямат брак, те са лудо влюбени един в друг. За отношенията им помага и общата страст по моторите.

Като служител в Охранителна полиция на Драгомир му се налага почти денонощно да е на любимия мотор. Едва прибрал се вкъщи, той моментално сяда на някой от десетината си лични возила. До него винаги е Галя, облечена с рокерски дрехи и личен изключително скъп мотор, купени от ченгето. Двамата почти постоянно са по пътищата и посещават мотосъборите в цялата страна.

Именно страстта към моторите на двамата е в основата на жестоката трагедия, обясняват хора в Казанлък. По думите им Драгомир ревнувал жестоко Галя. Дори и един поглед от чужд мъж по време на мотосъборите бил достатъчен да го изкара извън нерви. Още на място той правел сцени. Когато двамата се прибирали у дома, следват люти скандали.

Нещата загрубяват, след като Кирчев се пенсионира от МВР и многото свободно време го кара да мисли за глупости. Повод е работата на Галя като служител в бюфета на частна фирма.

Бившето ченге си внушава, че приятелката му има любовник, и започва да я следи. След няколко засечки и сцени на улицата жената не издържа и в края на миналата година двамата се разделят. Скарването проваля и плановете им най-после да сключат граждански брак.

След като Галя и дъщеря й се изнасят, Драгомир се променя, разказват негови близки. "В един момент я умоляваше да се върне. Падаше на колене и се кълнеше, че няма повече да я ревнува. След като Галя отказваше, Драго изпадаше в другата крайност. Крещеше, че като не е с него, трябва да му върне всички пари за мотори, дрехи и оборудване, които е потрошил по нея. Обясняваше, че става дума за близо 30 хиляди лева", разказват познати на ченгето.

Решението да очисти любимата си и да се самоубие е взето напълно съзнателно от Драгомир Кирчев, убедени са криминалисти. Колеги на полицая подозират, че Драго е решил да стигне до край още предната вечер. След поредния неуспешен опит да се събере с Галя той осъзнава, че нещата са необратими. След като пийва няколко питиета в дома си, бившият полицай изтрива от фейсбук всички общи снимки с дългогодишната си партньорка. Това според психолози подсказва, че в действията на Драгомир няма нищо спонтанно. Свидетели разказват, че Кирчев се прибира рано и си ляга. На сутринта още по тъмно е пред блока. Целта му е да види дали от апартамента на Галя няма да излезе друг мъж, подозират криминалисти.

В категории: Крими


1
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
1
Коментара по темата
1.
$
07.03.2017 13:58:53
1
0
Da , prochetoh ... bukluk demek ... po dobre che e oturval horata ot praznoto si prisustvie ... sega pone nqma da si kupuva motori ot M O I T E pari ... nai veroqtno za posledno shte mu "dam" pari za kovcheg v koito cherveite da mu izpiat i bez drugo praznia mozuk .... jalko za cherveite ... inache pone edna hubava novina ... BRAVO
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори