×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ и СЕК почетоха паметта на Апостола на Свободата (СНИМКИ)


НФСБ и СЕК почетоха паметта на Апостола на Свободата (СНИМКИ)
Бившият шеф на РДНСК Бургас и голямо родолюбец Милен Ненчев(вдясно) и Иван Кузманов, председател на НФСБ в Камено, се поклониха пред героизма на Апостола
17 Февруари 2017, Събота, 01:34 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван КОЛЕВ

Патриотите поднесоха венци и цветя пред паметника на Дякона в Приморския парк

НФСБ и СЕК почетоха паметта на Апостола на Свободата Васил Левски. Патриотите поднесоха венци и цветя пред паметника на Дякона в Приморския парк на Бургас. Днес се отбелязва 144-а годишнина от обесването на Васил Левски.

Пред подвига на Апостола се поклониха областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров, общинският председател в Камено Иван Кузманов, бившият шеф на РДНСК Бургас и голям родолюбец Милен Ненчев, националният лидер на СЕК Георги Манев, общинският съветник Константин Бачийски и десетки патриоти.


Общинският съветник Константин Бачийски (вдясно) поднесе венеца от името на коалиционния партньор на "Обединените патриоти" - ПП СЕК

„Това е трагична дата за всички българи, но това е и датата на възкръсването на Васил Левки. Ние показваме преклонението си пред неговия подвиг. За пореден път се вричаме да носим в сърцата си вярата и духа на Васил Левски”, казаха патриотите.

Обесването на Апостола от османците се случва на 6 февруари 1873 г., време, в което е бил в сила и се е датирало по Юлианския календар. През 1916 г. в България е въведен Григорианският календар. Така датата 6 февруари по стар стил се трансформира в 18 февруари 1873 г. по Григорианския календар.


Областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров изказа своята почит към подвига на Васил Левски








В категории: Политика


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Декларация
18.02.2017 23:38:33
0
50
Валентин Николов Иванов – бивш народен представител в 43 НС от Коалиция „Патриотичен Фронт“ и председател на комисията „Борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика“, Ивелин Пейчев – общински председател на НФСБ гр. Добрич, общински съветник и зам. председател на Общински съвет- гр. Добрич и актива от членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“, обл. Добрич.

Уважаеми медии,

искаме чрез Вас да информираме всички членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“ с нашата позиция, относно предстоящите избори за народни представители в 44 НС на Република България.

Ние категорично се разграничаваме от Коалиция „ Обединени патриоти“, както и от решенията и начина, по който се вземат:

Според нас Коалиция „Обединени патриоти“ е абсолютно безпринципна. Нейната единствена цел е собственото оцеляване на партиите, които я съставляват, както и на лидерите им.
Не одобряваме участието в тази коалиция на ПП Атака, тъй като, нейният лидер- патриот е осъден по няколко съдебни дела за хулиганство. Освен това г-н Николов е осъдил същият по две дела- за клевети спрямо него и семейството му.

Не изразихме тези аргументи преди президентските избори, поради факта, че Валентин Николов беше член на парламентарната група на ПФ към него момент и не искахме да бъдем упрекнати в саботаж на изборите. Но всяко търпение си има граници.

Тук е мястото да напомним и факта, че през 41 НС – Валентин Николов и още десет депутати напуснаха парламентарната група на Атака, поради причини, които бяха изложени подробно във всички национални медии.

2. Аз- Валентин Николов , заявявам, че не желая да участвам в изборите за 44 НС, независимо дали ще съм номиниран кандидат за народен представител.

Освен гореизложените аргументи, искам да изразя възмущението си от факта, че решенията в Коалиция „Обединени патриоти“ се вземат на „тъмно“ и авторитарно , относно подредбата на листите за депутати, не зачитайки мнението на редовите членове и местните ръководства на партийните структури. Няма проведени събрания по места- поне в обл. Добрич е така. Това е абсолютно недопустимо за една демократична партия.

Тук е мястото да подкрепя моя колега от парламентарната група на „Патриотичен Фронт“- г-н Димитър Байрактаров , един от най-дейните депутати в 43 НС. Същият обясни в националните медии, начина на работа, задкулисие и незачитане на мнението, дори на депутати от групата на ПФ. Това е самата истина, за съжаление.

Моето волеизявление е преди да е одобрена и подредена листата за народни представители в обл. Добрич, с оглед на това да няма излишни интерпретации по мой адрес.

Бил съм два мандата народен представител и два пъти председател на комисията „Борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика“. Излизам от политиката с гордо вдигната глава и самочувствие . За мен не е самоцел да бъда народен представител с цената на всичко. Човек трябва да има достойнство и морал.

Но за съжаление, повечето лидери на партии не възприемат хората със собствено мнение и активна позиция. Това е жалкото в нашата политика. Привърженик съм на засилване мажоритарния елемент в изборния кодекс. Само тогава ще могат да бъдат избирани доказали се професионалисти и честни хора в българския парламент.

Дата: 17.02.2017г. С уважение:

В. Николов
10.
Скатаджия
18.02.2017 23:11:59
1
0
Нашите хора от Скат не искат боклуци в листата за депутати. Водач трябва да бъде Валери. Продажника Дракалиев от ВМРО дето се продаде на Йоан за една градинка и на Герб за една заплата вън. Някой да е разбрал той какво е спомогнал за благото на бургазлии? А и що за опозиция е тоз ?
9.
На лов за гласове
18.02.2017 16:54:21
2
43
Показност! Вижте ни! Така доказваме, че сме патриоти. Гласувайте за нас за да си оправим бъдещето като влезем в Народното събрание! Там е далаверата.
8.
Вероника до №4
18.02.2017 16:38:07
41
2
Хората са си завели детето да почете паметта на Левски,а ти си се скрил пред монитора и пишеш на маймуница.Ех,Апостоле,само ако знаеше за какъв народ стана курбан,ще се обърнеш в гроба...
7.
куртака
18.02.2017 16:34:46
0
37
манийййййй какви красвци само с уйййййййййййййй да ги со4иш
6.
до4
18.02.2017 16:16:02
4
7
Искаш ли да се срещнеш с големия рептил ? И не,не съм Дракалиев.
5.
454 casull
18.02.2017 13:47:51
0
25
Mancho kot sa usmihnal se eno na gligana cvetq nosi
4.
Hybrid
18.02.2017 12:46:46
2
51
Tva chervenoto reptilche na drakaliev li e mqza na nego
3.
Доцент Иванов
18.02.2017 12:26:26
59
4
Трябвало е още малко да почетеш.
2.
ВИНКЕЛ FC
18.02.2017 12:25:00
4
55
Ние, ПътРиотите пишем нова история. За това е на 18-ти.
1.
Etropole FC
18.02.2017 11:52:10
4
70
Що на 18 февруари,не беше ли 19 ти февруари датата за почит към Апостола,поне аз това съм чел в учебниците цял живот
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори