×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов за Станишев: Не може да се объркаш за СЕТА, не бива да се заблуждава народът


Бойко Борисов за Станишев: Не може да се объркаш за СЕТА, не бива да се заблуждава народът
"Ние не може само да искаме да ни дават пари през европейските фондове, а иначе да казваме, че сме се объркали."
16 Февруари 2017, Четвъртък, 12:05 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Лидерът на ГЕРБ държа реч пред представители на бизнеса


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не мисли, че Сергей Станишев се е объркал, когато вчера е гласувал като евродепутат „за” търговското споразумение СЕТА с Канада.

Борисов държа реч пред Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) по време на среща на ръководството на ГЕРБ с представителите на бизнеса. 

Припомняме, че президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев първо не изпълни повелята на БСП да гласува „против” СЕТА. Той подкрепи търговското споразумение, но след това официално обяви, че е станала грешка и че вотът му е „против” и това бе коригирано на сайта на Европарламента.

Бойко Борисов днес не обясни какво мисли за СЕТА, но наблегна на интригата със Станишев. Пред АИКБ той каза: „Всички тук на тази маса, понеже са взели решение преди време за СЕТА, аз се надявам, че хората, които се подготвят да управляват България няма - за най-важните теми в Европа, когато се подписват от Европейски парламент, Европейски съвет, взети като решения, както беше за бежанците, вчера за СЕТА – да се объркват. Това не са теми, по които може да се объркаш. Те се говорят от една година. И точно тогава да се объркаш – когато лампичката ти свети зелено, че си гласувал, на мен ми се струва, че е несериозно. Аз ще си спестя квалификации. Но не бива да се въвежда в заблуждение народът, защото аз съм убеден, че не са се объркали. Едно е да говориш в България глупости, а като отидеш там, да гласуваш по друг начин. Това не е сериозно и не звучиме добре в нашето голямо европейско семейство. Ние не може само да искаме да ни дават пари през европейските фондове, а иначе да казваме, че сме се объркали. За мене объркване няма. Те са си го направили целенасочено и си го знаят много добре, но ако могат да заблудят още някой човек, да го заблудят.”

В категории: Политика


21
Коментара по темата
21.
Новия Закон
16.02.2017 19:43:17
0
21
За електронните медии !!!!
Как се радвам , че ще е със задна дата.
АхХасаааааа
20.
*********
16.02.2017 19:29:45
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
Котаракът в чизми от Симитли
16.02.2017 19:01:24
21
4
Альооо де е мойта маца Бойка дека плещи глуповинье
18.
За този, който ще дърпа конците на БСП в Бургас
16.02.2017 18:47:19
2
36
Строители на капитализма: Георги Гергов – от мръвката до ЦУМ

Строители на капитализма: Георги Гергов – от мръвката до ЦУМ
Георги Гергов - възход без край...

През далечната вече 1956 година във врачанското село Джурилово се ражда Георги Гергов, бъдещ бизнесмен и милионер, червен политик и светска личност в мащабите на постсоциалистическа България. Родното му село от 1950 година носи името Нивянин по поетичния псевдоним на един партизанин, родом от тук, Иван Недков.

Георги Гергов израства в селото, учи тук и естествено започва работа в ТКЗС-то.

Работният младеж е оценен и само след година го правят бригадир, но това едва ли удовлетворява иначе амбициозният Георги. Той иска размах и по-голяма мащаб и едва на 19 години, през 1975 година, решава, че поле за изява ще му бъде един от големите свинекомплекси на соцдържавата ни от онова време – този в Маноле, Пловдивско. Тъй като пътят му в живота е ясно проектиран – земеделието – той се квалифицира като зооспециалист. Силата му обаче е в практиката, а не в науката.



Нисък, подвижен и работар, той скоро започва да прави кариера в свинекомплекса. След 11 години, през 1986, вече е негов директор. Онези, които обичат историите за способните хора, издигнали се от ТКЗС-то до началническия кабинет в голям свинекомплекс само с дарба и труд, ще останат разочаровани. Защото успехът на Гергов в кариерата, колкото и тя да е провинциално-селска, е свъзран с два факта, които нямат нищо общо с предприемаческия дух или мита за работливия българин. Първият е политическата кариера, която той прави, стигайки до поста партиен секретар на комплекса. И то преди да навърши 30 години, което показва, че е



изминал на един дъх пътя от комсомолски активист до партиен другар

и то от отговорните. Вторият – рамото, което получава от свой познат и приятел, оказал се на висок пост във властта точно когато трябва – адашът Георги Танев. Когато е трябвало да се подскаже, кой да стане шеф в свинекомплекса, Танев е начело на ДКМС – младежката организация по времето на социализма, от която се излюпваха висшите ръководители на икономиката и обществения живот в България по времето на Тодор Живков. За него е нищо работа да подхвърли в съответната „шапка”-министерство и стопанско обединение, които определят кой да стане началник в соцвремената едно име. И то скоро ще изплува. Така, точно в годината , когато навършва 30 години, Георги Гергов става директор, макар и на свинекомплекс в провинциално пловдивско село. Според неофициални данни двамата с първия комсомолец на държавата по онова време се познават още от работата на Гергов в родното му село по комсомолска линия, но потвърждение за това днес е трудно да се намери. Вероятно пътищата им са се пресекли и по някоя от редовните бригади, организирани в помощ на селското стопанство по онова време.



Това назначение обаче се оказва онази решителна крачка, която прави само след три-четири години от селското момче богат човек и преуспяващ бизнесмен във вече поелата по пътя на пазарната икономика България. По късно,когато вече е станал човек с пари и влияние, той ще се възползва от едно друго познанство - това с Румен Петков, който като студент в Пловдивския университет е живял под наем в семейството на Гергов. Но това ще е по-късно, когато нещата вече са стигнали дотам, че парите се лепят по пръстите на бившия директор на свинекомплекса в Маноле.



За незапознатите със селскостопанския сектор от времето преди 1989 година трябва да се каже, че оглавения от Гергов комплекс не е нещо малко и незначително, той има над 20 000 свинемайки и в духа на социалистическите мащаби бълва огромна продукция от месо към пазара. Стремежът да се правят грандиозни обекти е типичен за номенклатурата от онова време и дори отглеждането на свине не прави изключение.

Но колкото и да е „обект от национално значение” свинекомплексът и неговия директор вероятно щяха да останат такива още дълги години, ако не бе дошъл 10 ноември и в държавата не бяха се разместили пластовете на властта. Още повече, че малко преди промяната през същата тази 1989 година избухва скандал в свинекомплекса и главен обвиняем е Гергов.

От комбината са изчезнали над 300 хиляди лева, а в размирните времена посредством препоръки от високо скандалът е потулен и директорът се измъква безнаказано. Ако не бе 10 номври, вероятно Гергов щеше да бъде отстранен и пратен в глуха линия, а ако покровителите му не се окажат достатъчно силни, можеше и да бъде и съден. Но това би станало, само при условие, че промяната се бе отложила. Тя обаче идва и късметът на Гергов го измъква от сложната ситуация. Най-важното – той остава директор, а това вече е позиция, която носи дивиденти.



Идва златното време за хората , които промяната е заварила на стратегически места и на които се дава възможност да приватизират /откраднат/ онова, което дотогава са управлявали като представители на държавата. И повечето от тях го правят, къде по-успешно , къде по-неуспешно. От тези именно среди излизат и над 80% от богатите днес българи. Като започнем от задграничните дружества, минем през заводите и комбинатите и завършим с ТКЗС-тата и свинекомплексите, всичко бе опоскано в създаденото безвластие и в годините на първоначално натрупване на капитали, както пишат класиците идеолози.



Първият милион на Гергов идва като по поръчка, твърдят запознати с житието му от онова време. В началото на 90-те Георги Гергов още се води директор, но свинекомплексът на практика е ликвидиран, животните са изклани и изядени или изнесени зад граница. Изведнъж от Гърция се получава съобщение, че идват четири кораба фураж за свинете. Пристигат корабите с фураж, платен от българската държава. Да, но свине вече няма. Гърците казват, той е платен и си е ваш. Само, че соцдържавата, която го е платила, вече я няма. При тази манна небесна за директора, той прави крачката и от държавен директор на несъществуващо предприятие се превръща в милионер, като продава за своя сметка фуража. Неофициално се твърди, че в джоба му са влезли около 10 милиона долара,

ако някой се поразрови, може да разбере и точната сума – корабите носят товар, който е записан някъде по митниците, цените на фуража от периода също могат да се намерят. Стоката е конвертируема, тя се търси и реализацията й е елементарна.



С толкова пари нещата изглеждат по-съвсем различен начин за Гергов, за разлика от милионите българи, ударени от инфлацията, чакащи пред празните магазини и получаващи заплата колкото да не умрат от глад. Сложил солидна основа на богатството си, бившият директор напуска през 1991 година комбината и става съветник в Министерството на Земеделието, а през 1993 година започва да търгува със зърно.

Парите от първите милиони се завъртат, взима и кредити и към джоба му потича пълноводна река. Предвидливо обаче Гергов не харчи само за лични нужди, а инвестира. Първите му покупки са свързани с първите му удари – купува през 1995 година същия свинекомплекс, който на времето е ръководил, добавя към него и фуражни заводи в Стара Загора, Бургас и Пловдив. Така затваря цикъла и сам си произвежда храната за животните, което пък прави произвежданото месо конкурентно на пазара. Но за човек с много пари като Георги Гергов свинете и фермерството явно не са достатъчни. Той прави доста странен завой в инвестициите си, вероятно подсказан му от хора от любимата му червена партия. Насочва се към туристически обекти, но не каквито и да е, а подбрани, предимно от използваните от властта и правоимащите преди 1989 година.

Първата перла в короната на новопоявилия се туристически бос е комплекс на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”, бивш „Дружба”, прекръстен от него на „Слънчев ден”. През 1999 година за смешните 8 милиона германски марки Гергов придобива собствеността върху шест отделни сгради, огромен парк, прекрасна плажна ивица и почти завършено яхтено пристанище. Използвано от втория ешалон на партията – майка преди промените, в летовището ежегодно минават по няколко хиляди служители на градски, районни, окръжни комитети на БКП. Почивките са евтини, затова пък условията – прекрасни. В комплекса има тенис корт, лятно кино и два огромни паркинга в борова гора. Кой и защо подари на Гергов този комплекс, така и не е съвсем ясно. Ясно е само едно – след тази покупка шефът на свинекомплекса вече е изискан хотелиер с претенции и високопоставени партийни гости. Вероятно някъде по това време изниква и определението за Гергов като хотелиерът на властта. Инвестицията си той избива като довършва и продава на отделни апартаменти сградата на яхтеното пристанище и дори излиза на плюс. Още може да се срещнат обяви за препродажба на тези апартаменти на брега на морето, като цените започват от 2500 евро на квадратен метър.

Оттук нататък ударите му продължават, кой от кой по-печеливши. Гергов е вече човек, ползващ се с доверието и подкрепата на силно влиятелни икономически кръгове в и около БСП. През 2004 година

придобива ЦУМ за 30 милиона евро, както и 47% от “Търговски Дом” във Варна, като закупува акциите от известната “Феста Холдинг” на Петя Славова. И като за капак на всичко придобива Пловдивският Панаир.



Появяват се и първите анализи на това защо и как бившият шеф на свинекомплекс успява да напазарува толкова апетитни и за него евтини части от държавната и партийна баница. Според пловдивския бизнесмен Петър Станчев за успеха на Гергов съществен принос има и

масонска ложа с име Слънце-Ориент, организирана от бившия президент Първанов. Ложата е замислена като център за икономическо и властово влияние по оста Свиленград - Пловдив. Такава ложа наистина е регистрирана като сдружение в Пловдивския Окръжен съд през 2005 г. Самият Станчев твърди, че също е масон, но в друга ложа. Ето как бизнесменът обяснява реализацията на схемата при придобиването на мажоритарен дял в държавния някога Международен панаир Пловдив:

„Значи, тази ложа какво прави? Гергов му трябва сега в момента оценка на стойността на Пловдивския панаир и сградите в него. Той хваща другарчето си по ложа Цацаров и казва: "Искам да си направя оценка на тия имоти". Цацаров вика: "Няма проблеми". Гергов пише официално писмо до съда и иска трима оценители да направят тази оценка, като той сам си предлага трима оценители с оригинален документ до съда. Съдът му приема естествено и тримата оценители. От първата оценка до предложение и т.н. до крайните му оценки, цялата работа се прави за една седмица. Няма тука насрочване на заседание, нормална процедура... всичко се праска, все едно е собствен съд, разбираш ли, по бърза процедура... Оценката се умножава от първия оценител до следващия над сто пъти се завишава...”

Както се вижда от документите, разпространени и в интернет, само в рамките на няколко седмици в края на 2006 г. експертизата е изготвена и Румен Овчаров, тогава министър на икономиката, взема решение да се вкара

апорта на Гергов в Международен панаир.

Бързането си има причина. От 01.01.2007 г. България става член на Европейския съюз и този номер може да бъде засечен като нерегламентирана държавна помощ.



Просто, ясно и много работещо, но не за всички, а само за отделни представители на българския бизнес. Гергов става любимец на властта в периода 2005-2009 година и затова едва ли е учудващо, че отбелязването на неговата 50 годишнина през 2006 година се превръща в бляскаво светско събитие на покровителствани и покровители. В ресторанта на приватизирания от него чрез класическа РМД схема хотел “Ленинград” сега “Санкт Петербург” за мизерните 1.58 млн. долара са всички от върховете, както и тези, на които предстои да се издигнат. Сред именитите гости на юбиляра са президентът на страната Георги Първанов, тогавашния кмет на София Бойко Борисов, медийни гурута като Тошо Тошев и Венелина Гочева. На отделна маса са близките до президента интелектуалци, групирани около издателя Иван Гранитски. Тук са и бившите партийни ръководители от времената на Тодор Живков като Дража Вълчева.



Магистратите са представени от прокурорите Росен Димов (ръководител на Апелативна прокуратура), Димитър Ангелов (ръководител на Районна прокуратура – съпругата му е адвокат на Гергов), Андрей Атанасов (ръководител на Окръжна прокуратура) и много съдии начело със Сотир Цацаров – председател на Окръжен съд.



Естествено, на партито са и представители на МВР- комисар Йордан Кюмюрджиев и комисар Ангел Рангелов – бивш и настоящ за този момент ръководител на полицията в областта. По-късно и двамата се хвърлиха в политиката, спонсорирани от рожденика.

Тук е и групата на верните на Първанов социалисти – Румен Петков, Корнелия Нинова, Петър Мутафчиев.



Любопитното е, че почти всички са членове на масонската ложа, оглавявана от Гергов. В продължение на два часа безкрайна опашка от гости връчва подаръци на семейство Гергови, а пирамидата от букети достига тавана на ресторанта, разказват свидетели на събитието.



Името на Георги Гергов и днес фигурира като съдружник, акционер и член на управителен орган в над 45 юридически лица със стопанска и нестопанска цел, показва справка в масивите на Сиела. Той дори се опитва да създаде Министерство на туризма през 2007 година, но премиерът тогава Сергей Станишев не уважава призива му, вероятно поради тесните му връзки с Георги Първанов. А Гергов по онова време не е само инвеститор, но и председател на Националния борд по туризъм.



Не спира и инвестиционната му активност и то в нови сфери на икономиката. На 7 май 2008 година той купува пловдивската фирма "Пътища" АД, която има дялово участие в дружества, сред които "Българска пътно строителна компания", "Минстрой - Пътища" и "БКС Горна Оряховица". А на 8 май става почетен консул на Руската федерация в Пловдив. Навлизането му в пътния бизнес, където се подвизават някои от най-богатите и властни хора в България като Васил Божков не е случайно. Гергов знае, че предстои да се излеят милиарди евро по европрограмите в нови магистрали, а без фирма с история няма как да се докопа до апетитни поръчки. Очевидно е, че той разчита и на покровителството на хората около Първанов, както и на приятелите си масони за това.



Голямото хоби на Гергов и семейството му са конете. За расови икзимпляри той харчи огромни пари. Спонсорира щедро и федерацията по конен спорт.



Сега изглежда амбициите на бившия шеф на свинекомплекса в Маноле се насочват към политиката. Последният му призив е от началото на септември и гласи: „Време е в Пловдив да има червен кмет!”. Това заяви Георги Гергов на традиционния събор на левицата в местността „Копривките” . Сред 5-те хиляди участници, извозени с около 140 автомобила и 75 автобуса, бяха Сергей Станишев, депутати, антифашисти-ветерани. Специален гост беше бившият министър-председател Георги Атанасов. Гергов е уверен в победата, защото продължи с думите: "Аз за това съм председател на местната структура, за да победим. Следващият кмет на Пловдив трябва да е червен. Ще вкараме осем депутати в Европейския парламент, ще ги размажем", зарече се водачът на социалистите в града под тепетата.



Гергов е представен и в кабинета „Орешарски” чрез земеделския министър Димитър Греков. Милионерът е бил негов студент. След години пък Греков е част от неговата масонска ложа. Свързва ги старо приятелство, което със сигурност ще даде нови плодове.



Дали ще се реализират политическите амбиции на Гергов, ще се види през май догодина, когато са изборите за европарламент. Но дори и да не успее в политическите си намерения, Гергов ще си остане фактор не само в Пловдив, но и в страната. С толкова пари, собственост и работещи за него той е в състояние да влияе и то съществено на националната политика. Нещо, което прави от години и вероятно ще продължи да прави.814
17.
Сложете си очилата, комунисти
16.02.2017 18:45:45
2
4
Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки".

Същите, които направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората.

Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.

Същите, които взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността.

Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея.

Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.

Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие.

Простете ми, че не ви вярвам!
16.
До No 9
16.02.2017 17:41:59
3
106
Извадка от сайта завера:
За СЕТА гласува гражданина на
Москва Сергей Станишев. Членове на Коминтерна.
Човекът разбирач от банки. Като КТБ например.
15.
От коменарите личи!
16.02.2017 17:39:50
59
5
За да си високо в ГРЕБ т.е в изпълнителна комисия или висша държавна служба е предимство да си уволняван дисциплинарно, осъждан по възможност, лъжец и крадец!!!!
14.
От къдя, на къдя?
16.02.2017 16:41:55
90
7
Най големите национални предатели са и ще си останат комунистите. Замалко не станахме 16 република на СССР. Създадоха и подкрепят до ден днешен протурската ДПС. Избили са най добрите българи. Колкото и да отричате, тролчета безмозъчни, това са фактите. Цъкайте минуси да ва ева тъпото племе.
13.
Димитър николов момата
16.02.2017 16:27:54
64
9
Шефе днес колко пъти ще си смениш мнението
12.
Abe
16.02.2017 16:23:50
55
8
Абе тоя винету като какъв държи реч
Вече е никой и никога няма да се върне на власт
Гарантирано от народа
Бойко ти си един боклук
11.
Рампой
16.02.2017 14:58:46
56
8
Тиквун няма работа при нас, в Съвета на Европа. Ние сме го обучили как да "превърта" парите от европроектите и да ни ги връща. Няма време да подготвяме друг, затова отново ще Ви бъде премиер. Неслучайно след всяка негова оставка, парите по Европрограмите спират. Не позволяваме друг да захапва нашия "кокал".
10.
Бойко
16.02.2017 14:45:58
68
13
Ставаш все по смешен ! Алоу цялата ти група гласува ЗА ! Селските ти номера приключиха !
9.
АТЕС а
16.02.2017 14:44:18
111
27
Извадка от сайта афера ето кой е подкрепил СЕТА в ЕП;Мария Gабриел-ГЕРБ женена за серетаря на Жозеф Доул ;Андрей Коввачев ГЕРБ представител на меката дипломация член на Фондация Конрад Аденауер;Андрей Новаков-ГЕРБ Емил Радев-ГЕРБ Владимир Узунов-ГЕРБ СветОслав Малинов-РБ Филиз Хяюсменовва ДъПъСъ известна в обръчите от фирми като кръшна кючеклийка обучена да играе добре качена на маси и Искра Михайлова-ДПС
8.
Един честен комунист
16.02.2017 14:41:58
1
76
Не ми го побира умът как Сергей Станишев е гласувал така.
7.
ЕДИН
16.02.2017 14:25:44
1
93
Гей може да се обърка, но СерГей?
Алуууу Нинова, де си?
6.
TYb
16.02.2017 14:23:50
3
68
Тоя човек не говори правилен български! А беше премиер!
5.
до3
16.02.2017 14:15:09
5
85
Ни мои да иде на европейска служба щоту НЕ владее никакви езици трудно комуникира освен ако до него не стои арнаудката Севи и му софлира или с езика на жестовете или с предметите на власта ножица лента бухалка.Виж СТАНИШЕВ знае езици руски иврит английски учил е Политически науки ЛОНДОН СКУЛС ьф ЕКОНОМИКС спари наСОРОСи фондация Отворено Общество
4.
Назначенията на батко
16.02.2017 13:52:37
1
76
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=703&aid=15955
3.
До големия началник ББ
16.02.2017 13:47:30
30
17
Що не идеш при Станишев ,да си починем малко от теб .Да ти измислят някоя служба като неговата .Председател на ветровете бурите и ланския сняг.Там мангизи бол крадци предполагам също -хем ще научиш новите чалъми за усвояване на манги..... иширети пируети през кайманите сейшелите Бориславова и тука.И за теб добре и за нас .Почивка си дай. Порадвай СЕ НА СПЕЧЕЛЕНОТО,,Живота е прекрасен,света голям и пари като има става направо божествен.А божествен ли казах .Абе що не станете божества --не, не, направо Богове .
2.
Митко момата
16.02.2017 13:11:46
68
17
Шефе, сега не разбрах ни тъп ли си или да? неправилно отчетен вот, не означава, че първо е гласувал за, а после е решил против. Все пак този Сергей не си ти.По 10 пъти на ден да си меНиш мнението.
1.
mm mi daa!
16.02.2017 12:55:18
0
28
:) ha ha ha
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари
Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115%
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори