×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова партия влезе в „Реформаторския блок” на мястото на НПСД (допълнена)


Нова партия влезе в „Реформаторския блок” на мястото на НПСД (допълнена)
Петър Москов обяви служебните министри за камериери
10 Февруари 2017, Петък, 16:05 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

БДФ на Жаклин Толева подписа споразумение за включване в коалицията


Партия „Български демократически форум” влезе в Реформаторския блок. Това стана ясно на пресконференция в централата на СДС днес.
Говорителят на Политическия съвет на блока Петър Москов обяви новината за подписаното споразумение. С него бе и председателят на БДФ Жаклин Толева.

Припомняме, че преди дни от блока обаче излезе Народна партия „Свобода и достойнство”, които предпочетоха коалиция с ДОСТ на Лютви Местан.

Москов и Толева отново повториха тезата си, че е нужно обединение на десницата.
Лидерката на БДФ обясни, че гледа с болка на разделението и на отцепването на ДСБ от Реформаторския блок.


Петър Москов, който бе изключен от ДСБ, пък каза, че тази партия трябва да продължи да е част от единната десница и че той никога няма да предаде идеите на формацията.
Основна цел на Реформаторския блок е БСП и ДПС да не се върнат на власт, отново заявиха от дясната коалиция.

Жаклин Толева пък заложи на патриотизма. Това означавало обаче не да се рушат чужди олтари, а да се гради българската култура, да има ред и законност, да се пази природата и т.н.

След въпрос на „Флагман” – кой ще заеме мястото на квотата на НПСД в ръководните органи на РБ, Петър Москов отговори, че това не е важно. И че в името на обединението няма да се отдава значение кой колко човека има в ръководството на блока и кой надделява в него.

След друго питане на „Флагман” – как гледа на идеята на „Нова република” за смяна на синдиците в КТБ, Москов не даде ясен отговор. Той обаче наблегна, че важно е разследването на прокуратурата по казуса с източването на банката и то било определящо в случая. „Очакваме резултати в една или друга посока”, каза още говорителят на блока.

Жаклин Толева вдигна гордо печата на партията си, който бил същият от 27 години (вж. снимката). Тя смята, че трябва да се противопоставят и на реабилитацията на комунистическия режим.

От Реформаторския блок отказаха да коментират атаки от страна на служебни министри по въпроси, свързани със здравеопазването и образованието.
Петър Москов обаче обвини кабинета на Огнян Герджиков, че влиза активно в предизборната кампания.
По думите му от блока нямало да отговарят на служебните министри,които били „камериери” на политическите сили, които ги излъчили.
От ДБГ на Меглена Кунева обясниха, че по-късно ще имат становище по повод обвиненията за блокирани еврофондове в образованието.

След въпрос дали е вярно, че РБ  преговаря и с партията на певеца Светльо Витков „Глас народен”, Петър Москов не даде ясен отговор. Вместо това той обясни, че всички преговори щели да бъдат обявявани публично.



В категории: Политика


3
Коментара по темата
3.
наблюдател от изборите
10.02.2017 18:39:37
0
1
те нали приключиха регистрациите за партии и коалиции които ще участват на изборите.....или може и след регистрация да прибавяш още партии в коалиции.......интересно......и защо е тогава тази регистрация.....щом може по всяко време..... :)
2.
zapoznat
10.02.2017 17:06:57
1
2
на снимката тая все едно държи бисквита и всичките искат да е лапнат
1.
ЦПЗ
10.02.2017 16:05:47
3
5
"Петър Москов обаче обвини кабинета на Огнян Герджиков, че влиза активно в предизборната кампания.
По думите му от блока нямало да отговарят на служебните министри,които били „камериери” на политическите сили, които ги излъчили".
А милото Пепи, излъчено за министър от ДСБ, стана лична камериерка на Тиквата Милиардер. Москов, спри със "белото", че ставаш за смях.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори