×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Покриха ли бургаските полицаи катастрофа с БМВ-то на сина на екскмета Йоан Костадинов


Покриха ли бургаските полицаи катастрофа с БМВ-то на сина на екскмета Йоан Костадинов
Това е Йоан Йоанов Костадинов - син на екскмета Йоан Костадинов. Неговото БМВ е участник в катастрофата
08 Февруари 2017, Сряда, 03:28 ч.
Източник: Дарик

Номерът на колата на Йоан Йоанов Костадинов - син на екскмета на Бургас буквално е щампован върху бронята на Маздата след инцидента, но МПС не е в полицейския протокол

Автомобилен номер, регистриран на името на Йоан Йоанов Костадинов- син на бившия кмет на Бургас, се оказа отпечатан в задната броня на „Мазда”. Този любопитен детайл личи от снимка, която репортер на „Дарик”- Бургас откри в кориците на дело за пътно-транспортно произшествие. Парадоксално е, че колата, с чиито номер е безана маздата, дори не фигурира в акта на пътните полицаи за злополуката.

Делото е заведено в Районния съд в Бургас.  Според свидетелските показания става въпрос за верижна катастрофа с участието на три автомобила-Тойота, Мазда и БМВ. В акта, съставен от младши  автоконтрольор към сектор „Пътна полиция”, изненадващо обаче фигурират обаче само две коли. Оказва се, че БМВ-то не е попаднало в полезрението на униформените. Въпреки, че с невъоръжено око и до днес се вижда, че регистрационната му табела буквално се е щамповала върху маздата на 24-годишния Искрен Щерионов от бургаския квартал „Ветрен”.

За неспазване на дистанция Искрен се сдобива с акт за 100 лева от Пътна полиция. Впоследствие обжалва в съда и сам предоставя доказателство за участието на трети автомобил във верижния сблъсък. Съдът изисква справка от КАТ за собствеността на БМВ-то фантом, а при проверката се оказало, че возилото е в партидата на сина на бившия кмет на Бургас Йоан Костадинов. Шофьорът обаче напуснал местопроизшествието преди пристигането на пътните полицаи.

„Каза, че бързал за работа и си тръгна”, сподели Искрен Щерионов. Самият той твърди, че е съобщил за този факт пред пътните полицаи. Думите му се потвърждават и в съда от водача на Маздата.

По –късно пред съда, униформеният съставил акта, заявява, че  търсил „някакви камери, насочени към местопроизшесвието. Такива обаче не открил. С това счел, че ангажимента му за установяване механизма на катастрофата приключил.

С решение на Районния съд в Бургас санкцията срещу Искрен е отменена. Мотивите- нарушението на Закона за движение по пътищата, което е визирано в акта срещу Щерионов, не е доказано по безспорен и категоричен начин. А издаденото наказателно постановление противоречи на материалния закон.

По същество съдебният акт на Районния съд в Бургас е правилен и обоснован. Защото в акта за установяване на административно нарушение и в наказателното постановление, служителите от сектор Пътна полиция при Областната дирекция на МВР – Бургас не са посочили, че има и трети участник в пътно-транспортно произшествие. Но тъй като в хода на съдебното следствие се установи по безспорен начин, то би следвало или прокуратурата да се сезира и да изиска от Пътна полиция да си изпълни задълженията- при условие, че е имало данни за трети участник, да се установи самоличността му.

А не както в момента да изпълни частично задълженията си. Третата кола е пропусната, според мен, е пропусната по „обясними причини”. Защото съм категоричен, че именно шофьорът на този автомобил е предизвикал катастрофата, коментира адвокат Захари Кирилов.

В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Gotti
08.02.2017 14:02:36
0
2
KOmentirame nowinata tuk!!! a ne po drugite medii. Tam tq moje da e napisana po taka.
kofti situacia za Joan,no ! - towa ne go oprawdawa che ne karal sas saobrazena skorost i ne e spazwal distancia (wsqko lqto mi karat na nomera nqkakwi washkari ). i kato uchastbnik w ptp e dlajen da ostane na mqsto,nisto che samo nomera mu e postradal
15.
Мислещ
08.02.2017 12:46:50
4
9
Защо някой не чуе записа в оригиналната публикация на дарик? Как виновен излиза трета кола по верига при сечен път на първата от бус нарушител?! Гръмките цитати на имена е своеволие, а клеветата престъпление, на този принцип всеки може да е заглавие! Не стига, че с твърдения за трети участник-причинител е избягната отговорност на действителния виновник, ами и лек цирк да си спретнем..
14.
БГ резил
08.02.2017 12:00:04
0
7
За съжаление повечето шофьори са като №1, т.е. мислят се за такива, а реално не са.
И да поясня на неразбралите с един въпрос, дано така поне разберат за какво иде реч: ако ти го шибнат без да искаш отзад и от инерцията шибнеш тоя отпред, значи ли че си гей?
13.
Синчето
08.02.2017 10:56:34
1
5
Дали е почерпил ако не е още веднага да се коригира!
12.
ВРТ на съд заради Сан Ремо
08.02.2017 10:55:41
1
1
Вижда се логото на Rai, коментаторите не превеждат хубаво на италиански

Вандовската радио и телевизия отива на съд заради излъчването на италианския престижен фестивал "Сан ремо".
Това се случи, след като в съвета са подадени сигнали за показано лого на Rai 1, и надпис HD с намиране на канала, както и че коментаторите на прякото предаване не превеждат хубаво на италиански.
От ВРТ коментираха, че няма отговор защо екипът не е опитен и защо се излъчва на живо по първия канал, които има много рейтинг.
В България няма телевизии, които да предават фестивала.
Събитието продължаева до събота, като се излъчва всяка вечер от 22 часа по ВРТ1 и ВРТ Радио 2.
Победител в първия ден стана Дигела Ферари.
Въпреки че ВРТ ще отговаря пред закона, появиха се стрякващи рейтинги. Аудиторния дял за ВРТ 1 снощи беше 29% или 971 зрители, Нова има 7%, БНТ - 5%.
Тази тендеция продължава ВРТ 1 да излъчи италианското шоу на живо.
11.
До 1
08.02.2017 10:24:17
4
9
До Номер едно ти си изключителен тъпак от рядка порода примати.Толкова си тъп че като ти кажат че си тъп не им вярваш.Олифогрен пери чекии пред компютъра и по често сменяй ръцете
10.
e
08.02.2017 10:18:09
0
6
Няма значение кой е кмет,мафията си продължава.
9.
Gotti do 7.
08.02.2017 10:13:28
1
1
Mindil e maikati , kuche ubito.
Tolkowa ste prosti che se trepete kato komari. ne mi se zanimawa da ti obqsnqwam. procheti pak!!!
8.
до идиота #1
08.02.2017 09:44:43
1
11
до идиота #1
ами като ти го вкара отзад третия ще подскочиш и ти напред да го турнеш напред бе ламер.
7.
готи моти до 2 тъп
08.02.2017 09:41:19
4
8
"Автомобилен номер, регистриран на името на Йоан Йоанов Костадинов- син на бившия кмет на Бургас, се оказа отпечатан в задната броня на „Мазда”. "
https://dariknews.bg/regioni/burgas/bmv-fantom-shtampova-nomera-si-vyrhu-mazda-2001727

ГЛУПАК - и втора кола да е пак кой е виновен ве миндил
6.
В
08.02.2017 09:41:01
12
17
Наказание за тъпите куки, голяма глоба за комунистчето. За Йоан ли ревете бе мастии? Вие ще видите след Митака, който се съсипвате да го плюете, какъв дроб ще дойде.
5.
miko
08.02.2017 09:31:59
14
22
Синчето на най-безхаберния кмет, който Бургас някога е имал.
Дано никога повече не се роди човек като Йоан.
4.
Битият
08.02.2017 09:08:12
2
2
Бит. ........
3.
даа
08.02.2017 09:07:51
4
10
Какво очаквате от адвокат Захари Кирилов? Толкова си може човека.Дано Административния съд е на ниво.
2.
Gotti do 1
08.02.2017 09:04:56
3
12
mnogo si zle. Procheti pak statiata, ako se naloji i dva pati. Ako ne si shofior ne si gubi vremeto, nqma da go razberesh
1.
боже
08.02.2017 08:49:32
23
7
и как той ще е предизвикал катастрофата като е последна трета кола ?!?! адвокате адвокатее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори