×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Ако БСП рестартират „Бургас – Александруполис”, може да има въоръжено въстание (допълнена)


Валери Симеонов: Ако БСП рестартират „Бургас – Александруполис”, може да има въоръжено въстание (допълнена)
Патриотичният фронт не влязъл в правителството "Борисов 2" заради липса на доверие към премиера
06 Февруари 2017, Понеделник, 08:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Марешки е уродливо политическо явление и обходен проект на ГЕРБ, каза лидерът на НФСБ


Ако на БСП им хрумне да рестартират проекта „Бургас – Александруполис”, може да се стигне до въоръжено въстание в Бургаска област. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов на пресконференция в София. Тя бе на тема съвпадения между последните предизборни обещания на ГЕРБ и БСП с тези на партията на Симеонов.

Лидерът на НФСБ призна обаче авторството и автентичността на частта „енергетика” в програмата на червените. Тя се отличава драстично от идеите на НФСБ.

След журналистически въпрос – защо говори за въоръжено въстание, Симеонов припомни, че проектът за петролопровода е бил отхвърлен категорично с три общински референдума. Той разкритикува остро идеите на БСП за възраждане на т. нар. „голям шлем” – проектите „Белене”, „Южен поток” и „Бургас – Александруполис”, идеолозите на които били „енергийни влъхви” около експрезидента Георги Първанов.

Заложеният годишен приход от петролопровода бе 30 млн. лева. Това е приходът на една черноморска община от туризъм за една година, каза Валери Симеонов.
Той припомни, че като председател на Общинския съвет в Бургас е инициирал референдум заедно със СДС и ГЕРБ. И че такива допитвания е имало в Созопол и Поморие и че е констатирано 97% нежелание петролопроводът да се случи.

Гарантирам, че само ако се опитат да рестартират проекта, ще срещнат много сериозна съпротива. Бургас няма да допусне това, закани се лидерът на НФСБ.
По думите му на обществените обсъждания по темата в Бургас преди години се е стигало до бунтове и арести.


Припомняме, че рестарт на проекта влезе в предизборната платформа на БСП, която бе гласувана на Конгрес в събота. Местни делегати от соцпартията обаче гарантираха, че в окончателния вариант на платформата това ще отпадне.

След въпрос дали са готови за коалиция след изборите, Валери Симеонов каза, че това не е задължително. Той обясни, че за целта трябва да имат доверие на евентуалните партньори.
Симеонов дори заяви, че основната причина да не влязат в коалиция с ГЕРБ и да не участват с министри в кабинета „Борисов 2” е била липсата на доверие към министър-председателя. „И се оказахме прави”,
добави лидерът на НФСБ.

Според него решението на Върховния административен съд, който задължи експресно въвеждане на машинно гласуване, е резултат от задкулисно влияние на ГЕРБ върху съда. Самият главен прокурор Сотир Цацаров също бил в играта.
Валери Симеонов припомни, че Цацаров е бил всяка сряда на оперативка при експремиера Бойко Борисов.


След въпрос на „Флагман” дали е необходимо институционализиране на независим главен прокурор по румънски модел обаче, лидерът на НФСБ отговори негативно. Според него този модел не се прилага никъде другаде и той води до репресии и обвинения срещу всеки, което наподобявало времената от „великата октомврийска социалистическа революция”.

На питане дали са готови за сътрудничество с партията „Воля” на Веселин Марешки, която била националистическа, Симеонов отговори, че това е „обходен проект на ГЕРБ и всички го знаете”.
„Това е доста уродливо политическо явление, покровителствано от властта”, добави лидерът на НФСБ.

Според Симеонов, Марешки трябва да бъде обект на разследване заради обещанието му цените на горивата да паднат под 1,90 лв. Това според него е и срив в разбиранията за политиката.

Валери Симеонов изреди ред съвпадения между новите идеи на ГЕРБ и БСП от последните дни и предизборната платформа на НФСБ от 2013 г.
Сред тях са въвеждане на мълчаливо съгласие в администрацията; данъчните и лицензионни облекчения за бизнеса; цените на ел. енергията; демонополизацията на здравната каса (нова идея на ГЕРБ); спирането на помощи за семейства, чиито деца не посещават училище; създаване на доброволна военна служба; повече права за войниците по границата и т.н.

От една страна Валери Симеонов поздрави ГЕРБ и БСП, че са възприели идеите на НФСБ. От друга страна обаче той се усъмни в истинските им намерения да ги реализират. Причината е, че двете големи партии са гласували в парламента срещу предложения на Патриотичния фронт по тези проблеми.

Валери Симеонов гарантира, че пенсиите ще се увеличат от следващото управление, тъй като новата коалиция „Обединени патриоти” ще го постави като условие за подкрепа.




Флагман.БГ Нова любов и големи промени в живота на Овена Нова любов и големи промени в живота на Овена 28/03/2024, Четвъртък 05:01 0
44
Коментара по темата
44.
dss
10.02.2017 11:06:51
0
0
Е такива умни управници са нужни на европа, като нашите.Оказа се, че има и по-лошо от комунизма. Капитализма. И вече 27 години се гърчим в смъртоносната му хватка.Аз затова многократно съм заявявал ,че света е пренаселен.И всъщност Европа и Япония ,където населението намалява в момента са на прав път.Ще намалее малко ,после ще почне да се увеличава.Чертата дръпната на намаляване увеличаване прави средно аритметичното стабилност на населението.Изключение от това правило в момента правят мюсюлманите и чернокожите в Африка.Някой да намира за нормално населението на Нигерия от 37 милиона да стане 170+ за около 70 години?!?!?!И защо Европа трябва да носи отговорност за тези 143 милиона + за около 70 години?!?!?!И защо под предлог ,че населението намалява и икономика ще е се свие ,се допуска масова миграция на хора ,които нямат нищо общо с Европа и нейната култура,без да се дава възможност населението на Европа да се възстанови по естествен начин?!?По този начин се застрашава културното и генно разнообразие,развито в продължение на хиляди години!Това ,което защитава тая гъска Могерини ,е анти-човешко!
43.
Атанас Петров Атанасов от гр. Ямбол
09.02.2017 13:39:55
0
4
Какво да му слушам глупостите на Валери Симеонов като ги знам в СКАТ, че са абсолютни лъжци! 15 години водих борба срещу един директор на училище в Приморско и най-накрая успях да го сваля. А през това време Валентин Касабов и Катя Касабова го защитаваха и ме оплюваха в техните медии. Накрая видяха, че няма да ме пречупят и Валентин Касабов ми измисли едно обвинение как уж съм го заплашвал с убийство. За целта извика 4 души от телевизия СКАТ да лъжесвидетелстват срещу мен. И тези хора се изправиха в съда пред лицето на българския герб и най-нагло лъжеха как щял съм да убивам Валентин Касабов. Т. нар. патриоти лъжеха в български държавен съд и пред лицето на българския държавен герб... Накарах ги да се закълнат в децата си, че говорят истината - отказаха. Вадете си заключение колко им е чувството за чест и достойнство! Тези "патриоти" такива думи не са чували през живота си. И всичко това, цялата тази енергия - с многобройните му телевизионни репортажи и телевизионно време - беше употребена само и само за да защитят един морално пропаднал директор в Приморско, когото и самите приморци не го искат...
Това ли ви е патриотизма, г-н Симеонов, това ли ви е великата национална кауза, която проповядвате от телевизия СКАТ? - Лъжи, лъжи и пак лъжи... и разчистване на лични сметки с враговете на семейство Касабови.
42.
крушков
08.02.2017 07:20:09
2
2
Дружбата между България и РФ е като слънцето и въздуха за всяко живо същество! -----------------------------------Като РФ няма втора,тъй могъща/голяма и силна,със завиден потенциал/ на света.През вековете ТЯ е разгромила всички свои врагове от запад и изток,от север и юг,които са се опитвали/дръзнели/ да я нападат,заграбят и унищожат.Народа й е велик,велик е и нейният президент с одобрение над 85%.РФ е тади,която даде държавност на:Финландия-1802 и 1918г., Литва-1918,Латвия-1918,Естония-1918,Полша-1918 и 1944, Румъния-1977/78,Молдова/СССР/,България-1877/78, Армения Азербайджан,Казахстан,Белорусия,Украйна,Китай, Монголия,Виетнам,КНДР,Индия,Гърция-1821,Алжир,Куба,Израел,
Ангола,Мозамбик,Шфецария от Франция преди 213 г.,Австрия от Германия-1945,Чехословакия от Германия-1945 и още много други.Да не говорим за революцията от 1917г и разпадането на колониалната система след 1945 г.и за стотица други неща,които никога не могат да бъдат простени на РФ нито на този,нито на оня свят.Без РФ стара Европа няма бъдаще. Венсеремос!
41.
Танкерист
07.02.2017 15:47:20
1
4
Дернев е прав. Този тъпак Валеркато дрънка простоти след простотии. Тук референдума не мина, защото нашего брата не гласува или гласува "За" петролопровода. Гаден измекяр! Гледа собствения си селяндурски интерес и от такива като него индустрията е в колапс. Жалко, че ВМРО и АТАКА не го ритнаха. Щеше да е по-добре за тях на изборите. Сега ще го теглят и търпят отвратителните му селски сметки.
40.
акбар
07.02.2017 09:43:41
0
5
тези жадни за кръв националисти
39.
alkoxolika
07.02.2017 07:54:40
0
4
Тати ме водеше по барове и кръчми /без знанието на баба/ още в съвсем крехка възраст. В баровете пиеше коняк, а в кръчмите гроздова в юзче.
За мен беше мезето.Навремето като новобранец гимназист в девети клас, може и да съм нямал 16, отиваме с един съученик привечер в дневния бар на Орбита. Келнерката смаяна бодро ни пита, какво ще пиете момчета. По една водка, викаме ние. Малка или голяма, все по недоверчиво подпитва тя, Аа, малка, малка, сто грама, сразявам я аз. Донесе ги, къде ще ходи при такава пияндурска заявка.
38.
партизанин
07.02.2017 00:27:16
1
11
кой е тоя цървул с въоръжените въстания
37.
БРАВО
06.02.2017 20:03:23
0
9
ЕКСКЛУЗИВНО! МАРЕШКИ ИЗРИГНА ПРЕД ПИК СРЕЩУ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: ТОЙ Е ПРОКАЖЕН, НИЩОЖЕСТВА НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ
36.
Днес
06.02.2017 19:40:54
2
8
Вече знам със 100% сигурност че те е страх ама мноооого те е страх от Марешки.
Да съм честен...Има за какво.
35.
"Кой ще ни даде париииии?" .....
06.02.2017 19:21:37
1
10
И след всичко това мутрите и европейците на България се отказват от доходоносни проекти?! Това е убийство на един народ!тези мутри няма къде да се покрият- след време в европа и сащ презрително ще ги сочат с пръст и ще им викат бедните и нещастни българи унищожили сами себе си!!! За какво? Каква е цената? Да ги приеиат в цивилизования свят и да ги потупат по рамото! Мутрите са за ада- тези които продадоха и предадоха народа. А народа е на път за страшния съд.......почти всички бг граждани освен политиците, банкерите, информатиците, юристите, мутрите и имигриралите в чужбина, живеят не само под прага на бедност но и на оцеляване, макар че политиците заблуждават народа и ЕС като смятат средната заплата и само в техните среди и правят увеличения само в техните среди, за останалите бг национал-социалистическия фашистко-комунистически геноцид и ограбване продължава . . .ама иначе сме борци срещу хейт спийча и фейк нюза ....!
34.
dssa
06.02.2017 19:13:05
0
7
Много е страшно - хора без ценности, народ без култура, образование и съзнание. Нищо хубава не може и не трябва да се очаква от тази държава, за съжаление!
33.
MCs
06.02.2017 18:50:21
4
8
Задачата на Валерко ефенди е да закопае всички енергийни проекти на Булгаристан за да не правим конкуренция на турските АЕЦ-и, петролопроводи и газопроводи. В случая печелим.
32.
До 16. Дернев
06.02.2017 17:51:51
12
8
Подобни глупости може да дрънка само един болен мозък. Изпий си хапчетата и не изразявай мнение по въпроси, по които явно не си в час!!!
31.
Винкели и железа
06.02.2017 17:21:34
3
18
Този е забравен от бога ....в Бургас даже няма да влезе в парламента ...за какво да има въоръжено въстание , референдума му беше неуспешен, а сега и половината няма да гласуват за глупостите му пред касите на Скат е опашка от разбягващи се клиенти , Нова и Диема се махат ...никой не го обича този злобен помияр който беше 3 години с наколенки и лапаше от всякъде..,
30.
00
06.02.2017 17:11:43
6
13
това УХО на ДС подстрекател за въоражено въстание ПРОКУРАТУРАТА да се сезира и да му повдигнат ОБВИНЕНИЕ ЗА ПОД СТРЕКАТЕЛСТО на ВЪОРАЖЕН ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ
29.
абонат
06.02.2017 17:09:36
2
7
Скат да пуснат спрените канали ДИЕМА хората платиха за цяла година таксата и сега ги постовяте пред свършен факт. Ако знаехме щяхме да се прехвърлим при друг оператор с повече екстри. Каква е причината да се спрат тези канали едни от най-гледаните.
28.
*********
06.02.2017 16:56:14
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
бургазлия
06.02.2017 16:48:33
5
14
По-рано мислех, че го прави в полза на Бургас, сега знам, че го прави в полза на Турция. Без мене вече.
26.
гласоподавател
06.02.2017 16:48:12
11
10
Освен да всяват смут сред населението БСП на нищо друго не са способни. Как може да се пренебрегне волята на избирателите от три общини и после ще чакат хората да гласуват за тях. Тяхния електорат е сред бедните общини където псевдо обещанията им минават. Нядяват се на Патриотичния фронт Каракачанов да ги подкрепи като коалиция за бъдещия Парламент. От сега трябва да им отрежите мераците.
25.
Винкело,
06.02.2017 16:45:26
2
15
от прост, по прост. За такива смотаняци няма място в парламента, колко и да се напрягат.
24.
c
06.02.2017 16:34:37
2
14
Валерка, знаеш ли как ви виждам с Касабов като организатори на въстание? НИКАК! Ако си гледал сериала за "Капитан Петко", което ме съмнява родолюбеци, теб те виждам в ролята на Турчев! Вие сте големи крадци, които е по - добре да си кротуват и да не говорят - в БГ може и да ви се размине. Ако беше такъв патриот в Румъния, вече щеше да търкаш наровете, отдавнна при това.
23.
Все пак
06.02.2017 16:31:40
4
6
По такива въпроси трябва да се направи референдум.
Не искам да ми решават хора, на които отдавна нямам доверие.
Нека гражданите да си кажат мнението.
22.
LSFC
06.02.2017 16:06:41
2
23
Валери,крадецо на Винкел от Дебелт,защо ти спряха Диемите и пускаш крадени сръпски спортни канали,нещо я закъса кабеларката,фалшив политик с менте телевизия
21.
Вотан
06.02.2017 16:02:38
2
16
Абе валерчо,кой нормален човек ще грабне оръжие за да се бие за такива нагли политици като теб?!
20.
Партизанин
06.02.2017 16:01:07
4
16
Браво Валерка моето момче,а някоя мандра нямали да оберем?щото ко ша ядем в землянките
19.
Партиоти-идиоти
06.02.2017 15:39:43
5
14
В тая партия както и в умрялата му телевизиика, която е още в 90 те години на миналия век, само малоумници, неудачници, отритнати от общиството и изтървани от някъде ненормалници ...
18.
pak
06.02.2017 15:17:20
5
17
Валерката що си мисли, че ще влезе пак в парламента.Пропаднали и безпринципни хора само в тая партийка нещастна.
17.
Бърсалката
06.02.2017 15:05:10
2
9
Днес е пак жестока!!!
А си написал нещо против...хм. ..Да речем един от вождовете на патриотите и...си изтрит моментално.
Затова ставам послушен.
Да живее Валери Симеонов!
Нашия най-велик патриот.
16.
Дернев
06.02.2017 14:26:46
9
22
"... да се стигне до въоръжено въстание..." за този и такива като него е крайно време прокуратурата да се задвижи, докато не е станало късно.
А колкото до проекта, от него ще спечели не само Бс и областта, но и БГ. Трасето за този проект ще отвори пътя не само за нефт, но и продукте от него, ЖП и магистрална връзка и т.н. Представете си какво бъдеще е пред нас. А да не говорим и за плюсовете за сигурността на държавата.Това не трябва да се спира. Едно време говорихме, че варненското лоби ни пречи. Сега ЕС отвори пътя към Бс. Не го затваряйте отново сами.
15.
*********
06.02.2017 14:19:46
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Симеонов шегаджия
06.02.2017 14:16:56
5
14
Щом нямаше въстание заради милярдите заеми, които европейската комисия ни рекетира да изтеглим и то с лихва като за държава от централна Америка, значи никога няма да има. Симеонов или си въобразява, че в България са останали достатъчно млади хора с българско самосъзнание или е поредният продавач на змийско масло. 30 години западен диктат унищожиха националният рефлекс в моето поколение. Сега има два основни типа младеж що се отнася до България, едните са космополитни нихилисти, а другите са динковци с пет грама мозък.
13.
Генералисимус Радевf3d
06.02.2017 14:07:53
5
19
Валерката може да плаши единствено и само ГАРГИТЕ ! Не ! Не съм фен на петролопроводи които се изграждат в туристически зони ! Но не съм фен и на хора с Шофьорски манталитет , отгледан в уникалната автентична Меден Руднишка територия !
12.
кикирики
06.02.2017 13:55:56
3
21
Смешко, и това същество да не кажа грешка на природата, си мисли, че може да прави изказвания, дори български речник няма, като гледам като гледам сравнението му за "проект-въстание" .....
11.
Т
06.02.2017 13:55:33
9
20
Само да посмеят да съсипят туризма, жална им майка на тия боклуци. Този отрасъл издържа областта, как смеят отново да повдигат въпроса. Имаше референдум и ясно хората заявиха, че не желаят този проект.
10.
*********
06.02.2017 13:54:14
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
06.02.2017 13:07:53
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Пиянството
06.02.2017 13:07:12
0
14
На едни патриоти край няма
7.
*********
06.02.2017 13:00:25
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Ko
06.02.2017 12:58:28
1
8
Cherveniq komin zad kameno iztrovi horta kako vastanie
5.
*********
06.02.2017 12:57:05
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
карагьоз патриот
06.02.2017 12:56:09
3
19
2017 Ердоган СТАРТИРА проекти за 3-те АЕЦа 2 от тях на ЧЕРНОТО МОРЕ и да спре проекта Бургас-Александрополис ЧЕРНО МОРЕ го чака черно неясно бъдеще
3.
ПРОКУРОР
06.02.2017 12:49:45
14
33
Валери Симеонов дори само с това изказване вече е готов да стане клиент на прокуратурата по чл. 108 от НК.
2.
Ko
06.02.2017 12:48:33
0
11
Shto izlaga horata e Evn nachislq smetki na poraziq fashtai toka i go prai kat v america
1.
*********
06.02.2017 12:47:10
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“ Протест и автошествие в София за увеличаване на минималната заплата Протест и автошествие в София за увеличаване на минималната заплата Демонстрацията ще започне в 11:00 часа Президентът решава кога и на коя партия ще даде третия мандат Президентът решава кога и на коя партия ще даде третия мандат Това трябва да се случи в 7-дневен срок Сериен крадец преби охранител в жк. "Меден рудник", ченгетата го повалиха с тейзър Сериен крадец преби охранител в жк. "Меден рудник", ченгетата го повалиха с тейзър 21-годишният бургазлия се запасявал безплатно с хранителни стоки и алкохол от магазини из целия град     Средно 21 минути са нужни на българина, за да заспи нощем Средно 21 минути са нужни на българина, за да заспи нощем 13% пият сънотворни, 17% сънуват кошмари
Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет Дънките на Мис България ще се изхлузят от слабост Дънките на Мис България ще се изхлузят от слабост Пак е залитнала към анорексията 
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори