Ядем по-скъпа храна! Причината ще ви шокира
01 Февруари 2017, Сряда, 23:50 ч.
Покачването на цените в началото на 2017 година се дължи изцяло на климатичните условия, на затруднените доставки и на недобрата логистична подготвеност на нашите търговци. Това обясни пред БНТ шефът на комисията за стоковите борси и тържища Владимир Иванов.
Ръст на цените се наблюдава най-вече при плодовете и зеленчуците.
До свръхстойности са достигнали чесънът и краставиците.
„Последните пет топли зими изиграха лоша шега и сега нашите търговци не са подготвени”, каза Иванов.
При основата група храни, обаче се наблюдава стабилитет в цените вече 7-8 години.
В категории:
Животът








Известна рускиня хвърли връхните дрехи
03/05/2025, Събота 22:00
2



Грандиозно предложение: Барселона дава 200 милиона евро за нападател
03/05/2025, Събота 21:40
0



Обмисля оферта от...
03/05/2025, Събота 21:00
0



Направи любопитно обръщение
03/05/2025, Събота 20:24
0



Петима оцеляха след 36 часа в блато с алигатори
03/05/2025, Събота 20:00
0

Тревожен инцидент в Русе
03/05/2025, Събота 19:40
0

Искаш ли да блеснеш във филма „Един грам живот“, търсят 150 статисти
03/05/2025, Събота 19:21
1