Ядем по-скъпа храна! Причината ще ви шокира
01 Февруари 2017, Сряда, 23:50 ч.
Покачването на цените в началото на 2017 година се дължи изцяло на климатичните условия, на затруднените доставки и на недобрата логистична подготвеност на нашите търговци. Това обясни пред БНТ шефът на комисията за стоковите борси и тържища Владимир Иванов.
Ръст на цените се наблюдава най-вече при плодовете и зеленчуците.
До свръхстойности са достигнали чесънът и краставиците.
„Последните пет топли зими изиграха лоша шега и сега нашите търговци не са подготвени”, каза Иванов.
При основата група храни, обаче се наблюдава стабилитет в цените вече 7-8 години.
В категории:
Животът






Земетресение в съседна страна
19/06/2025, Четвъртък 20:24
0

Сериозен инцидент в Пловдив
19/06/2025, Четвъртък 20:00
0

Приеха го в болница
19/06/2025, Четвъртък 19:40
2

Голям екшън край Варна
19/06/2025, Четвъртък 19:24
0



Футболна легенда се бори за живота си
19/06/2025, Четвъртък 18:40
0



Тези зодии дебелеят на поразия
19/06/2025, Четвъртък 18:00
2

Ще паднете, като ви покажа как баба ми чисти къщата си – никога няма да ви хрумне да използвате това
19/06/2025, Четвъртък 17:40
0

Връчиха дипломите за завършено средно образование на зрелостници в несебърско училище
19/06/2025, Четвъртък 17:22
0

Трима украинци отвлякоха 17-годишен сънародник в София и поискаха 10 000 евро откуп
19/06/2025, Четвъртък 17:22
3

От години правя тези мини погачи и никога нямам провал
19/06/2025, Четвъртък 17:20
0