×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отвориха пътя Бургас - Карнобат, но магистрала „Тракия“ остава частично затворена (ВИДЕО)


Отвориха пътя Бургас - Карнобат, но магистрала „Тракия“ остава частично затворена (ВИДЕО)
Все още има затворени пътища заради снега в Източна България
19 Януари 2017, Петък, 00:59 ч.

Валежите от сняг спират и днес се очаква обстановката постепенно да се нормализира

Все още има затворени пътища заради снежните преспи в Източна България. Най-много ограничения са наложени в района на Бургас, съобщава БНТ.
От вчера е затворена частично автомагистрала "Тракия" от пътен възел "Зимница" до морския град. Автомобили вече се допускат по пътя от Петолъчката към Бургас. Тази нощ беше отворен за движение на леки коли Ришкия проход, но само в посока Шумен. Движението в посока Карнобат остава ограничено.
Валежите от сняг спират и днес се очаква обстановката постепенно да се нормализира.
Междувременно инж. Георги Златев от Агенция „Пътна инфраструктура“ каза пред камерата на Нова телевизия, че е възстановено движението по пътя Бургас-Карнобат-Петолъчката. Това е станало преди минути. Отворени за движения са и пътищата Айтос-Провадия, Ришкият проход и връзката към Карнобат, добавя инж. Златев. Той потвърди, че автомагистрала „Тракия“ остава частично затворена.
„По аутобана заради снегонавяванията има участъци с преспи, надвишаващи метър и половина. Снегорините работят цяла нощ. Очакваме най-късно до обяд да бъде възстановено и движението от Бургас до Карнобат“, каза още Георги Златев.


В категории: Пътна обстановка


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
17
Коментара по темата
17.
Marinero
20.01.2017 11:52:35
0
6
В същност лъсна цялата истина, че снегопочистващите фирми се справят само когато няма сняг.
16.
Marinero
20.01.2017 11:43:47
0
5
Няма място за паника. Природата днес сама ще почисти пътя, като позатопли с 2- 3 градуса над нулата, снежеца и тънкия лед сами ще се разчистят а фактурите за снегопочистване и сол, ще бъдат щателно издадени и одобрени за плащане от нашия джоб.
15.
Marinero до Природата
20.01.2017 11:36:38
0
3
А ти кой си, че говориш от името на Природата? Всички видяха и изпитаха "комфорта който им осигури
14.
Мафията ГЕРБ
20.01.2017 11:31:50
0
3
ГЕРБ = Граби Енергично Република България
13.
Mafia GERB
20.01.2017 11:30:04
0
5
Не чистят!!!Лъжат! Дори главни пътища не са почистени, а какво да кажем за второстепенните. Парите за почистване са откраднати, и техника няма, защото една и съща фирма ( близка до ГЕРБ ) чисти с една и съща техника в няколко области.
12.
ФЪРФЪР
20.01.2017 10:49:53
1
1
ДА ТИ СЕРА В УСТИЧКАТА ТИ КОЙТО МИ ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ ЗА КАСАБОВ КОМЕНТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ ЖЕНИЧКАТА ТИ ПУСНА СТАТИЯ С ТЪПОУМНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ ,ТА ДА ЧУЕШ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТЕБ!!!

КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАСАБОВ, ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
От Природата до Маринеро
20.01.2017 10:31:33
5
0
Маринеро Вие говорите в множествено число. Вероятно сте царска особа или сте представител на много маринеровци.
Вие и както сте започнали и за мене ще поискате съд. Ами ако този съд ни оправдае кой ще плаща разноските ?
10.
Marinero
20.01.2017 09:35:41
0
12
Искаме съд и неустойки за почистващата фирма - Консорциум Пътно Строителство Бургас. Магистралата е затворена за 4-ти път в рамките на по- малко от месец и това в условията на нормални за района ни снеговалежи и липса на бедствена обстановка. Държавата да разтрогне договора да иска неустойки и да назначи допълнителни почистващи фирми за сметка на тази. Ако това стане, ще си плащам винетката с кеф а не както сега, плащам и псувам некъдърното правителство.
9.
Яяя
20.01.2017 09:33:29
0
8
Кмета си видя пътищата в града на какво приличат. Дупка до дупка. Двама мангала ги пълниха с бетон итъпчеха с ботуши. Така кмете не се прави. Във всяка дупка се полага асфалт и се нагрява с горелки. Само харчите парите на хората и никаква не я вършите
8.
Marinero
20.01.2017 09:05:59
1
12
Тази измислена 50 км магистралка която построиха от ГЕРБ, скоро и за лятно ползване няма да става. Стой та гледай като се поразтопи леда и като цъфнат онези ми ти дупки в асфалта. Бутафория както и всичко останало направено от ГЕРБ с цел "усвояване на средства"
7.
някой
20.01.2017 08:36:25
0
15
Боко се бие в гърдите, че построил магистралата "Тракия"! Да припомня на читателите, че в по-голямата си част тя беше построена , а останалата част беше трасирана. Незнайно поради какви причини обаче беше построена от Бургас до Ямбол по друго трасе / Вие си направете изводите / и резултатът е налице - в този участък тя е "лятна" магистрала. Първоначалното трасе беше предвидено да е на по-високото в дясно по посока Бургас-София. Беше съобразена и т.нар. "роза на ветровете ". Всичко , което е направено от ГРОБ е само пиар и никакво качество! Честито!
6.
Георги
20.01.2017 07:54:33
0
20
Честито ви от ГЕРБ и коалиция плащайте винетки плащайте данъци ще карате само сезоннно щото парите за почистване са разпределени и за снегорини гориво луга и други материали не останаха а за Бургас видяхте улиците .... по няколкото които се чистеха само танк може да мине без поражения и извикате ли полиция за протокол след поражение от някоя дупка получавате акт за несъобразена скорост димек вие сте виновни
5.
Burgas
20.01.2017 07:28:30
1
15
Едни дремни душици(кмет, общинари и др.) ще ме накарат да намразя този град., жалко.
4.
Ууууу
20.01.2017 07:26:48
2
10
Ще сваля всякакви Бойкови лайна ще гласувам за Реформаторите fuck you не можете да строите магистрали!!!!! Да дойдат Европейците да видят как строите без никаква визия!!!!
3.
H
20.01.2017 07:25:24
3
11
Общината са едни прости манафи които са причината защо България е най бедната най мизерната в Европа!!!!
Сложете група Бургаски студенти от Америка на тяхно място и те ще водят Бургас много по силно към просперитет!!!!!
2.
Васил Левски говори
20.01.2017 07:23:18
2
6
Ебах ви номераха Бургас почвайте да строите голяма магистрала до Средец, Елхово и Пловдив директно така няма да стане това ако беше в Аляска разбирам но това е пълна гавра със бизнеса и забогатяването ни, това е геноцид срещу просоеритета на нацията!!!!!
1.
ВИЕ
20.01.2017 07:11:57
1
18
Ни ебавате мамата днес.
НИЕ ще си го върнем утре на изборите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори