×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли ги? Ето ги голите снимки на Лили Иванова за Плейбой, примата иска забрана да се публикуват


04 Януари 2017, Сряда, 18:20 ч.
Източник: България днес

Естрадната звезда Лили Иванова е изпратила нотариална покана до издателите на еротичната Библия „Плейбой” със забрана да разпространяват занапред голите й снимки, правени през 2002 г

Макар че имала железен договор, в който подобна клауза липсвала, изпълнителката на „Панаири” настоявала пикантните кадри да бъдат заличени от виртуалното пространство. В противен случай всеки, дръзнал да публикува еротичните й фотоси, го чакал съд. Въпреки че тогава изображенията предизвикаха истинска сензация, днес Лили се срамувала жестоко от тях. „Всяко нещо - с времето си! И като млада бях с къса коса, остригана като момче, но днес съм друга. Сега съм на друг акъл, не ща да ме свързват с голи снимки”, аргументирала се Лили.

Преди 14 години Лили изненадващо цъфна гола в първия брой на нашенския „Плейбой”, а пред обектива бе виртуоза Васил Къркеланов. Преди да лъсне дибидюс, естрадната легенда била сериозно подмладена и разкрасена с ф отошоп, а всеки кадър бил гледан под лупа от претенциозната Лили.

Еротичните фотоси на естрадната прима били готвени за корицата на пилотния брой, но се публикували вътре, без това да се анонсира от първата страница. Не позволил дори отправка да има с цел да се засили интереса към списанието. Мотивът на американския плейбой с милиарди в сметката бил, че 63-годишната тогава Лили наистина е красива, но твърде стара за първа страница. Така на корицата вместо Вечната Амбър се озовала актрисата Юлиана Кънчева.







В категории: Животът


11
Коментара
Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
11
Коментара по темата
11.
Веселин
12.11.2018 23:42:08
1
5
Фотошоп първата версия е от 19/02/1990 година и 2002 вече е доста добре организиран за да направи чудеса!
10.
Курец
26.12.2017 20:36:19
3
5
Бих я лизал цялата
9.
Rumiana
09.08.2017 11:39:12
4
6
Neveroiatna e Lili !!! Krasiva i kato zena i kato pevica! Shapka i svsliam.Da e ziv as i zdrava!
8.
до 6
04.01.2017 20:35:19
1
10
Adobe Photoshop CC (14.0) running on Windows
Developer(s) Adobe Systems
Initial release 19 February 1990; 26 years ago

тъп
7.
Az
04.01.2017 17:35:30
1
17
Имаше балсаматори!
6.
Фотокурец
04.01.2017 16:34:48
21
11
През 2002 нямаше фотошоп бе идиоти малоумни!
5.
*********
04.01.2017 16:28:40
6
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
FREE BULGARIA
04.01.2017 16:27:22
13
6
Kurva. Zaradi takiva kifli nikoi ne raboti.
Da hodi da se ebe murda mrusna.
3.
Geto Burgas
04.01.2017 15:32:27
6
8
To i Boiko Borisov e sexy sled PhotoShop manipulation.
2.
*********
04.01.2017 15:31:47
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
ВЪПРОС
04.01.2017 15:31:25
2
36
А, га яде кифтетата не рева, нали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавянето на черен пипер допълнително ще засили свойствата на куркумина Какво съдържат и опасни ли са вейповете Какво съдържат и опасни ли са вейповете Много дългосрочни ефекти засега са неизвестни Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Искахме реформа в службите, за да не се занимават те със събиране на компромати, а да борят корумпираните, но ГЕРБ и ДПС не ни позволиха, каза водачът на листата на ПП-ДБ за област Бургас Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Наркотикът се оценява на 1,6 млн. евро Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Прогноза за времето - събота, 25 май 2024 г. Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет
След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта  
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори