×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спортен всекидневник сплете страшна интрига за треньора на Нефтохимик Христо Янев, ето каква е истината!


Спортен всекидневник сплете страшна интрига за треньора на Нефтохимик Христо Янев, ето каква е истината!
Известен български мениджър има интерес Христо Янев да бъде уволнен, за да сложи на негово място някой като Вячеслав Грозни и контролира цялата селекция
30 Декември 2016, Петък, 09:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Иван КОЛЕВ

Ясно е откъде идва атаката и е пределно известно, че ще продължи

Спортният всекидневник "Меридиан мач", който е част от орбитата на депутата от ДПС Делян Пеевски, сплете страшна интрига на гърба на треньора на Нефтохимик Христо Янев.

Ето какво пише изданието в днешния си брой:

Стадион „Лазур” се клати от огромно напрежение в съблекалнята. Футболистите са на нож със старши треньора Христо Янев, който е обект на постоянни подигравки и всеки ден се сдобива с нов прякор. Той пък от своя страна игнорира всичко и всеки, за да се изолира от враждебната обстановка.

Напрежението стартирало, след като Христо Янев започнал да се готви усилено за промоцията на романа, който наскоро издаде. Това занижило до критичния минимум вниманието на треньора към отбора и футбола като цяло. Той видимо показвал в съблекалнята, че не се интересува много-много от Нефтохимик и битката в Първа лига. Логично това направило впечатление на футболистите, които започнали да го наричат Писателя, Поета, Романиста, Драскача. Дори в съблекалнята се шегували, че Христо Янев не говори с тях, защото вече комуникира с „простолюдието” чрез книгите…

Паузата в първенството дойде в удобен момент за Нефтохимик, защото на „Лазур” усилено се говори, че Христо Янев с всеки изминал ден се доближавал до момента, в който футболистите открито ще го атакуват и дори може да отнесе някой шамар.

На „Лазур” се говори, че ръководството на клуба може да се вслуша в желанието на играчите за треньорска рокада.

ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА!

Абсолютна лъжа, целяща да удари по реномето на един от най-перспективните български треньори. Всеки, който е присъствал на повече от една тренировка на "Нефтохимик" е наясно, че Янев се използва с изключителен авторитет сред играчите. Да не забравяме, че голяма част от футболистите в настоящата селекция на бургазлии бяха част от отбора на ЦСКА, спечелил Купата на България.

"Тези футболисти гледат Христо Янев в очите, за тях той е изключителен авторитет и голям приятел", казаха източници на Флагман.бг.

Методите на работа на Христо Янев определено се харесват на играчите, които вече знаят, че това е пътят, по който трябва да вървят, за да израснат.

Добрите дни пред отбора със сигурност предстоят, а Христо Янев има категоричната подкрепа на цялото ръководство, феновете и кмета на града Димитър Николов, който сам участва в избора за нов треньор и посочи Янев като най-добрият вариант за Нефтохимик.

Наши източници довериха, че атаката срещу Христо Янев не е случайна
. Това е част от мениджърската атака срещу клуба.

За известен български импресарио, популярен с това, че има солидни позиция в Русия и Казахстан, е най-добре Янев да бъде сменен, а на негово място да бъде докаран някой като Вячеслав Грозни, например. Името на бившия наставник на Левски, се лансира непосредствено преди атаката срещу треньора на Нефтохимик, сякаш, за да подготви почвата, че има треньор, готов веднага да застъпи. При евентуалното назначаване на руснака или друг треньор от същото котило, въпросният мениджър ще контролира цялата селекция, а с това и комисионни, резултати от мачове и т.нат.

Атаките срещу Христо Янев със сигурност ще продължат в следващите месеци. И ще са от подобен род...

Р.S. - ако футболистите бяха взели на подбив Христо Янев заради издаването на книгата му, то на представянето нямаше да присъстват част от играчите, в това число и капитанът Янко Георгиев.

В категории: На терена , Спорт


12
Коментара
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 0
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 0
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
12
Коментара по темата
12.
Оня
30.12.2016 17:13:36
1
3
Не знам дали на другите тавана им е средата на Б група,ама на неговите тавана е В група.
11.
NBFC
30.12.2016 14:53:28
5
2
Коментар номер едно обяснява наличието на последните няколко коментара. Анонимните интриганти могат да виреят само в мътна вода.
10.
до 9
30.12.2016 14:24:52
0
13
И Мауриньо да дойде, пак толкова ще има на стадиона. Този стадион се пълни само при свободен вход.
9.
LSFC
30.12.2016 14:18:23
1
8
Яка снимка,Писателя чупи стойки в студа с розово пуловерче на фона на съвсем празния сектор А..ей това е оценката за работата на тоя спец
8.
Интригант
30.12.2016 14:13:26
4
7
Само болен мозък може да измисли че има схема в която примерно Грозни който търси най малко 5-6 хил евра на месец заплата ще подлива вода на Янев във фалиралия и изпадащ Нефтохимик където въпросното Джудже я взема я не взема максимум 2000 лева заплата
7.
LEGO
30.12.2016 13:42:57
3
14
Tюфлека е крайно преекспониран треньор,работил е в МинОКР Перник с орки,не хора,после Гнома му уреди мачовете с Берое и Монтана,та треторазредните прасоци взеха купа.В Нефтохимик се вижда,че т.н специалист Янев е най-слабия в Първа Перуканска Лига или поне един от най-жалките.Победите за мазута са при крайно странни обстоятелства,когато Венци Дебелия или Коматевсите селтаци залагат срещу себе си или Момата им ги урежда по ГЕРБ линия с кметовете на Ст.З или Благоевград.Вижда се че селектираните свини са богове във В група,но са анонимници в А,а най-силния мач на ГМО урода си остава мача с Левски в Бургас без Джуджи
6.
до така е!
30.12.2016 13:34:07
3
11
виж ся, не си прав, едно време при чичко Портос, всички новопристигнали в града ходихме да му пълним новопостроеното стадионче, щото беше модерно, все пак безплатен вход имаше, А-У, не като в Акациите на Черноморец. Там пари искаха да гледаш мач, представяш ли си! Тия местните, бургазлийчетата акъл нямаха, да искат пари, когато на 2 км и половина без пари можеш да гледаш футболен мач. Сега вече е друго, ние се наричаме бургазлии, макар да знам, че нито баща ми е от Бургас, а най-малко дядо ми, а и вчера видях, че в Бс имало и море и пристанище.
5.
така е!
30.12.2016 13:25:42
4
5
"Всеки, който е присъствал на повече от една тренировка на "Нефтохимик" е наясно, че Янев се използва с изключителен авторитет сред играчите. "
Пич, хиляди присъстваме на повече от една тренировка на Нефтохимик, все пак в тоя град безработните не са малко. Поне това ни остана! Иначе на мачовете знаете как е, там е спари, не както идно време при чичо Портос, който муфтеше нефтозавода, докато дишахме пушаците му
4.
До Оня
30.12.2016 12:24:35
2
6
Не знам кои са останалите, но ако са тези, които си мисля - една групичка с таван средата на "Б" група, тогава да ги отделя по най-бързия начин, че ми се гледа силен Нефтохимик, а не приют за бездарници и страхливи момченца.
3.
Г. Д.
30.12.2016 12:20:18
2
4
добре се посмях с тази статийка, денят ми започва силно
2.
Оня
30.12.2016 12:13:20
2
12
Селската пръчка Колев се загрижил за казанлъшкото циганче.Прави са,че разделя отбора на негови хора и останалите
1.
Az
30.12.2016 12:08:23
0
4
Затова трябва силна ръка в клуба, а не декларации и оплаквания. Докато плъховете усещат слабост в управлението, дотогава ще излизат и ще плетат интриги. Ако е ясно кои са силните хора, как взимат решения и как си държат на думата, тогава интригите не вървят. При Порточанов нещата вървяха не защото той беше някакъв гений, а защото беше ясно кой коли и беси и имаше ред. Сега е някакво безвластие и всякакви мишоци се опитват да захапят някое парче, разбира се, чрез интриги и подмолни действия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори