×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов за министрите на ПФ: Вероятността да са депутати е много малка


Валери Симеонов за министрите на ПФ: Вероятността да са депутати е много малка
Според лидера на НФСБ министрите е добре да са се доказали като бизнесмени
30 Ноември 2016, Сряда, 04:00 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

За себе си обяви, че не е най-подходящ за премиер


Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов предпочита в евентуалното следващо правителство да влязат приоритетно хора, свързани с бизнеса. Това обяви той пред журналисти в Народното събрание.

Симеонов отново каза, че първо ПФ трябва да получи мандат от президента и тогава може да се говори за техен кабинет.
А след въпрос дали министри следва да бъдат някои от депутатите, Симеонов отговори: „Няма лошо да са от депутатите, стига да са професионалисти. За съжаление в този парламент по-голямата част от хората са политици. Така че вероятността да бъдат от депутатите е много по-малка. Лично аз уважавам хората, които са се доказали, хората, които са дошли от бизнеса, постигнали са успешен бизнес, изхранват други семейства и т.н. Това са хора отговорни. Лично моето предпочитание би било към такива хора, а не към хора, които са обикаляли само държавни и общински позиции.”

А след констатация, че ще получат упреци, че облагодетелстват бизнес кръгове, лидерът на НФСБ каза: „А сега няма ли упреци? Винаги ще има упреци.”

Валери Симеонов отново заяви, че биха разговаряли с всички парламентарни сили без ДПС и ДОСТ.
Нека да получим мандата и след това ще проведем разговори. Въпреки заклинанията ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ, и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно национално отговорно правителство с професионалисти, не с политически лица. Не виждам БСП и ГЕРБ, а техни представители, професионалисти, защото добри министри в България няма под път и над път”, каза още лидерът на НФСБ.

Симеонов обясни, че биха подкрепили и правителство с мандат на Реформаторския блок при положение, че се работи по програма.
Ако обаче правителство ще прави ПФ, тогава програмата нямало да е много по-различна от тази на сегашния кабинет, защото тя била добра.

Валери Симеонов определи като жълтория писанията, че министър-председател ще е Красимир Каракачанов. А на въпрос дали той самият би станал премиер, лидерът на НФСБ отговори: „Въпросът не е кой ще бъде премиер, последната ми грижа е кой ще бъде премиер, важното е да се свърши работа. Ще търсим най-подходящата личност, аз не смятам, че съм.”



В категории: Политика


Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 2
14
Коментара по темата
14.
Валери от долни чифлик
30.11.2016 16:39:24
0
0
Един сельо от Долни чифлик Варненско и със друг ямболски мангал тръгнали държавата да оправят , крадци на активи от завода в Дебелт и на държавни субсидии -ямболския бек кара любовницата си на екзотични острови!
13.
До кажи си...
30.11.2016 12:44:55
4
2
Абе момче,ти четеш ли?Отговорноста винаги е на този който получава мандат за съставяне на правителство,така че никой не бяга от нея.В случая Симеонов изказва мнение за експертно правителство- професионалисти в дадените сфери.
12.
Тиквоций Великолепни
30.11.2016 12:41:19
2
4
Държавата не е телевизия СКАТ .Посочените вече от Симеонов министри на ГЕРБ в евентуално бъдещо правителство са компрометирани и доказва неспособността на собственика на СКАТ да взема адекватни и национално отговорни решения.Многократно съм гласувал през годините за Симеонов, защото съм вярвал ,че е принципен и има мозък в главата.За съжаление няколкото месеца в властта са го превърнали в алчна проститутка с мустаци.
11.
Те хората казаха в коментарите
30.11.2016 12:21:32
0
11
Министър председател Каракачанов, министър на финансите Байрактаров може и Бачийски, министър на вътрешните работи Сидеров, Министър на енергетиката Симеонов, Министър на регионалното развитие и благоустройството Дражев може и Манев, Министър на правосъдието Християн Митев, Министър на икономиката Байрактаров, ако не е на финансите, Министър на здравеопазването Меразчийски, Министър на туризма Божидаров, нали има хотел по черноморието и т. н.
10.
Кажи си..
30.11.2016 12:01:58
2
4
..що бе, Валерко, сума време слушаме Каракачанина по всички телевизии,колко е добре подготвен по всякакви теми- то пенсии, то здраве, то национална сигурност, външна политика и какво ли още не.Ами Ревизорчето, ами Байрактарчето, да не говорим за Божидаров.Сега тия капацитети не били подготвени. Ами като не са- значи ли това, че до сега само празни приказки са дрънкали.Много е лесно някой друг да управлява и да поема отговорност, а ти да седиш настрана и да философстваш.За първото се искат топки, а при вас май такова нещо няма
9.
Папа-панчо
30.11.2016 11:47:08
1
12
Нищо лично, но Симеонов просто превъртя от жаждата си за власт, която най вероятно ще му изиграе лоша шега! В стремежа си да задоволи капризите на Борисов, Симеонов не се усеща как Борисов го засили по тънкия лед и по този начин ще си отмъсти за двуличното поведение на Валерката, като едновремено хем ще му вкара шортите от зад, хем ще го елиминира като политически играчл
8.
дядо
30.11.2016 11:37:47
3
14
Господи,с какво толкова съгрешихме,че така ни наказваш?
Жална ни майка,ако това нищожество(винкел симеонов балевски), започне да реди правителство!!!
7.
НИК
30.11.2016 11:30:40
1
5
АЗ ПО-СКОРО СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ....(КАТО СИ ГО ЗНАЕМ КАКЪВ Е ВСИЧКИ...) ЩЕ ДАДЕ МАНДАТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПРЕДАТЕЛКА КУНЕВИЦА..........И ТОГАВА НИ СЕ "Е*А МАЙКАТА" ОТ ВСЯКЪДЕ!!!!!!!!
НО, АКО СЛУЧАЙНО ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ОБЪРКА И ДАДЕ МАНДАТ НА СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВ, ТО ТЕ СА НА ПЪТ ДА НАПРАВЯТ КАРДИНАЛНА И ОГРОМНА ГРЕШКА!!!....... С ТЕЗИ СИ ИЗЦЕПКИ ,ЧЕ ЩЕЛИ ДА БЛЪСКАТ НА НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ МИНИСТЕРСКИ ПОЗИЦИИ В БЪЛГАРИЯ -"БИЗНЕСМЕНИ"

ВАЛЕРИ, АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ НЯКОЛКО ПЪТИ ЗА ТЕБ ,ЗАЩОТО ТВЪРДЕШЕ ,ЧЕ СИ МНОГО ПО ОТГОВОРЕН ОТ "ПРЕДАТЕЛЯ СИДЕРОВ"....ЦИТИРАМ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ............
А, КАКВО СТАНА, КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ????........МНОГО БЪРЗО ВЗЕХТЕ ДА СЕ ГУШКАТЕ И ДА СИ ГУКАТЕ СЪС СИДЕРОВ БЕ БРАТЧЕ???????
СУПЕР МНОГО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ!!!!
ТИ, ВАЛЕРИ, ТВЪРДЕШЕ ,ЧЕ МОЖЕШ ДА ВЗИМАШ ОТГОВОРНТЕ И ПРАВИЛНИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ РЕШЕНИЯ!!!
А, ГАРАНТИРАМ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ,ЧЕ АКО НАПРАВИ ТАЗИ ИЗЦЕПКА, ДА НАБЛЪСКА БИЗНЕСМЕНИ ЗА МИНИСТРИ, ВМЕСТО УМСТВЕНИ КАПАЦИТЕТИ, ДОКАЗАНИ В ОБЛАСТА НА НАУКАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО ....ДОЦЕНТИ, ПРОФЕСОРИ, ЕКСПЕРТИ .........., ТО ТОЙ ЩЕ ЗАГУБИ КАРДИНАЛНО МНОГО ГЛАСОВЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ЩЕ Е ДО ТАМ!!!!!!!!!!!!!!
6.
Биснесмен
30.11.2016 11:16:57
1
10
Какъв бизнес у БГ.Най големия бизнес е ПОЛИТИКАТА -ВЗИМАШ,ДАВАШ.Комисионни контрабанда ДДС и още и още ,,,от всякъде ти заделят всеки ден.Капка по капка -Язовир.То вий за туй сте там ,боли ве гъзъ за България.
5.
истински патриоти
30.11.2016 10:58:49
4
6
ИСТИНСКИ ПАТРИОТ е Др. Симеонов ! Все някой трябва смело да поеме властта за да изпълни "постановление 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на мигранти в българските общини". Кой друг ако не патриотите най-добре ще интегрират мигрантите сред нас ? Браво Симеонов, Сидеров и Каракачанов да ни е честит кабинет "БОРИСОВ 3".
4.
Симеонов
30.11.2016 10:58:32
2
11
Е предател жаден за власт
3.
Прооофесор ВУЧКОВ
30.11.2016 10:57:17
4
8
ААА моля вземете мен бе. 26 книииги съм написал. Проооофесори трябват на тая държава. Самопрееедлагам се бе. ПРОООФЕСОРИ ДА СА ПРЕМИЕР... ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ДА Е ПРЕМИЕР. ДА
2.
НИК
30.11.2016 10:49:05
3
9
АЗ, КАТЕГОРИЧНО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!!!!
ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ, ТРЯБВА НА НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ ПОЗИЦИИ /МИНИСТРИ/ ДА СЕ БЛЪСКАТ САМО БИЗНЕСМЕНИ?????.......НЕ Е ЛИ НАЙ-РАЗУМНО НА ТАКИВА ПОЗИЦИИ ДА БЪДАТ НАИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ЕКСПЕРТИ В СВОИТЕ ОБЛАСТИ ,КАТО ДОЦЕНТИ ИЛИ ДОКАЗАЛИ СЕ УМСТВЕНИ КАПАЦИТЕТИ...,ПРОФЕСОРИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА МИНИСТЕРСКА СФЕРА!!!!
В МОМЕНТА АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНАТА И ПРОДАЖНА ПРЕДАТЕЛКА КУНЕВИЦА Е МИНИСТЪРКА НА ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ МИНИСТЕРСТВА , ТОВА НА ОБРАЗОВАНИЕТО!!!!!!
МИНИСТЪРКАТА НА "МВР" Е НАЙ-ОБИКНОВЕННА СОЦИОЛОЖКА!!!!
МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА ЛУКАРСКИ, РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА ТОЧНО КОЛКОТО И АЗ ...(ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ Я УЧИЛ )........И Т.Н. И ...Т.Н.
ВАЛЕРИ!!!.......БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАЙ-ДОКАЗАНИТЕ УМСТВЕНИ КАПАЦИТЕТИ В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........., А НЕ ОТ КУЦО, КЬОРАВО И САКАТО .......ЧЕ БИЛИ БИЗНЕСМЕНИ????!!!!!!
1.
Идиоти-патриоти
30.11.2016 10:35:18
8
16
Вероятността да вземете властта е много малка мангал грозен тъп! Всички в тоя псевдопатриотичен фронт сте като сираци и недоносени деца, някой ва е изтървал отнякъде...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори