×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! От 26 ноември глобяват за движение в бус лентите в Бургас


Внимание! От 26 ноември глобяват за движение в бус лентите в Бургас
От следващата събота всеки нарушител, заснет в бус лентите ще бъде глобяван. Камери има на всички светофари, както и в авобусите
17 Ноември 2016, Четвъртък, 08:09 ч.
Автор: Георги Димитров

Всяко начало е трудно, но вярваме в способността на бургазлии да действат заедно и да помагат за развитието на града ни, призоваха от Община Бургас

Новата транспортна схема на обществения превоз в Бургас ще влезе в сила от 26 ноември, съобщават от Община Бургас. Датата е избрана умишлено, за да може гражданите да се адаптират към нововъведенията през по-спокойните почивни дни. От този ден ще започне и стриктно следене за нарушители, каращи или спиращи в бус лентите и спирките на обществения транспорт в Бургас.

В тази връзка Община Бургас се обръща с призив към водачите на автомобили и таксиметровите шофьори да не спират на обозначените бус ленти, за да не пречат на движението на автобусите от градския транспорт.

Водачите трябва да се съобразяват с това, че когато пътната лента е сигнализирана с жълта единична непрекъсната линия, тя е предназначена за движение само на превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници и се забранява движението на други превозни средства по нея.

Според Закона за движение по пътищата спирането на леки автомобили и таксита за престой или паркиране на спирките е забранено. Те могат да спират единствено за слизане или качване на пътници, но само ако не пречат на автобусите.

В случай, че водачът на автомобила забележи приближаващ автобус, е длъжен да намали скоростта и дори да спре, за да не му пречи да извърши необходимите маневри, свързани със спиране или потегляне от спирката, предупреждават от общинска администрация.

При възникване по време на движение на повреда или неизправност на автомобила в бус лента, водачът трябва да сигнализира с поставянето на предупредителен светлоотразителен триъгълник и да включи аварийните светлини.

Шофьорите, които не спазват правилата и пречат на автомобилите от градския транспорт, ще бъдат санкционирани съгласно Закона за движение по пътищата.

Община Бургас призовава гражданите, които живеят непосредствено до трасетата на новите автобусни линии, да се съобразят с новата пътна маркировка и сигнализация, и да преместят автомобилите в близост до домовете си, където престоят и паркирането е разрешено и не създава пречки за движението.

Въпреки новите изисквания към шофьорите в града, общинска администрация се надява всички да проявят търпение и разбиране, да спазват правилата на новата транспортна схема, която цели по-бърз и по-удобен превоз за пътниците, облекчаване на трафика и намаляване на вредните емисии в Бургас.

"Всяко начало е трудно, но вярваме в способността на бургазлии да действат заедно, в синхрон. Градът ни се развива, расте, а ние трябва да го правим заедно с него. Стари или нови, правилата важат за всички и трябва да се спазват. Нека бъдем внимателни и толерантни на пътя, за да избегнем неприятните инциденти. Последният призив важи не само за шофьорите, но и за пешеходците", призоваха от Община Бургас.

В категории: Пътна обстановка


75
Коментара
Дъжд над Черноморието
Дъжд над Черноморието 29/05/2024, Сряда 09:30 0
75
Коментара по темата
75.
DOLU GERB
21.11.2016 20:49:56
0
1
Регионалният министър в оставка Лиляна Павлова е уведомила кметовете на общини временно да преустановят сключването на нови договори по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това съобщиха току-що от министерството на регионалното развитие и благоустройството.
74.
ЕС
18.11.2016 20:37:16
1
5
ОЛАФ чука на вратата.Търсят май Митко-момата.
73.
M.Nikolov
18.11.2016 19:59:35
2
4
Хак ви е на всички, които избрахте герберската мутра чичо кмет Николчо с 86%. Сега ще ви е*е и ще се гаври с Вас. А тия от Славейков за да отидат до центъра ще трябва да сменят по няколко автобуса и да дават половината от дневната си заработка. С ГЕРБ напред към Горна Волта!
72.
Nostradamus
18.11.2016 19:48:00
2
6
Хора, софиянци ни показаха как се действа, когато МРЪСНИТЕ ОБЩИНАРИ БЕЗЧИНСТВА. Просто се организираме и ги сваляме, както свалиха кмета от мутренската ГЕРБ в Младост-София.
71.
HighSpirited
17.11.2016 21:52:49
2
11
но вярваме в способността на бургазлии да действат заедно, в синхрон...
Проблема е , че бургазлий никой не ги пита, това по скоро е диктат от развилнялата се гербаджийска администрация...
70.
Иван Радев
17.11.2016 21:28:12
3
18
Моята прогноза в следствие на тази НОВА СХЕМА:

1.МАСОВ ФАЛИТ НА ВСИЧКИ ДРЕБНИ ТЪРГОВЦИ БЕЗ ПАРКИНГ!
2.МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ И ЗДРЪСТВАНИЯ ПО ВСИЧКИ УЛИЦИ ОКОЛО ТЕЗИ НА "НОВАТА СХЕМА".
3.ЩЕ ИМА СТАЧКИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НОВАТА СХЕМА - ПРИ ТОВА УСПЕШНА!
4.РАЗСЛЕДВАНЕ И ДЕЛА КОЙ КАК Е РЕШИЛ ДА ПРАВИ ТОВА БЕЗ ОБЩИНАТА ДА ОСИГУРЯВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕШЕНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩАТА АБСУРДНА СИТУАЦИЯ.
5.УТРОЯВАНЕ БРОЯТ НА КАТАСТРОФИТЕ, ИНФАРКТИТЕ И АКТОВЕТЕ НА ПОЛИЦИЯТА!
6.МАСОВИ ПРОТЕСТИ ОТ ПЪТНИЦИТЕ НА АВТОБУСИТЕ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА РАЗПИСАНИЯТА, ИНФОРМИРАНЕТО И ЛИПСАТА НА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ!
7.СТАЧКА НА ТАКСИТАТА
8.ОСТАВКА НА КМЕТА И ЗАВЕЖДАНЕ МАСОВО ДЕЛА СРЕЩУ ОБЩИНАТА!
69.
висок
17.11.2016 20:11:05
0
10
От утре карам само с 20 м час из целия град, спирам на всички пешеходни пътеки, оглеждам се и тогава преминавам бавно на 1-ва.
68.
вес
17.11.2016 19:55:39
0
9
Като идея може и да е добре,но в Бургас улиците не са пригодени за такива идеи.Някой е гледал много филми.А по разделителна има около 200 автомобила паркирани.Къде да ходят господа управляващи....????
67.
khj
17.11.2016 17:40:23
9
9
Пикая ви на камерите-Знам ,къде снимат и си карам РЕДОВНО в Бус лЕНтата и ПАК ще си КАРАМ в Бус Лентата- А кУКИТЕ ДА го духат.....................
66.
Оба
17.11.2016 17:32:46
1
6
И сега, като настане заветния час -9:00, или 17:00, ще има изпилени нерви, майки каращи с дваесе, Рейсъри фърчащи със сто и дваесе,детски колички паркирани по тротоарите, хаос и разруха по центъра, грабежи и плячкосване на МарКуви Магазини, страх и ужас в очите на шоферите,меки гуми и по-меки китки, джаро маро с ес осмици мес осмици, абе мноо яка картинка ще е....
65.
Геро
17.11.2016 17:21:55
2
13
Централни улици в града са в в дупки, кърпежи и неравности ,казаните разпиляни ,боклуци навсякъде , вечер тъмница , няма маркировка , ама най - важното беше бърза атобусна линия . Какво ми говорите за европейски и бели държави - там така ли е? Тук се асфалтира само където минава новата линия и то не навсякъде
64.
МОНОПОЛА
17.11.2016 16:41:58
2
3
За това удариха и такситата.. добре че се събраха и протестираха.
Но нещо да са искали от Бургас бус? Неее, даже на тях им дават...
63.
dobji.navy
17.11.2016 16:36:26
0
21
А автобусите,които карат в другите ленти ще ги глобяват ли?
62.
варианта е
17.11.2016 16:29:35
3
16
Явно трябва да свалим цялата община, щом не мислят за нас гражданите.
Значи от утре започвате да ме глобявате за да сме всички в една лента и така да създаваме задръствания.
Ясно е че това е навеждане към Бургас бус.
Транспорта не е обществен, а частен.
Ще има протести, дано има прокурори, които ще сложат ръка на корупцията в общината.
61.
До 43
17.11.2016 16:22:59
0
15
Приятелю каква зелена вълна ще има например на десния завой от Ботев към Иван Вазов при старата поща като в същата лента са наредени и една камара автомобили??? Същата работа ще е и на светофара горе след това преди левия завой към моста, там лятото става колона до транспортна болница. Схемата трябва да е гъвкава и въпросните умове които са я мислели да седнат един ден да пообиколят града в пиковите часове и да видят къде стават най-големите тапи, пък после да я преразгледат. Няма да е излишно да си носят и едно апаратче за измерване на вредни емисии докато са в задръстванията. Ако много пък ядосат народа да не се окаже че всяка втора кола изведнъж ще аварира в бус лентата и ще сложи триъгълник!!!
60.
маняци
17.11.2016 16:11:10
1
7
хаха значи бедните селяни сме с коли а богатите бизнесмени са в автобусите хахаха
комплексарии друсайте се в 211ката до меден рудник с мангалите
59.
GO40
17.11.2016 16:00:31
3
9
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
58.
Митко Момата се налапа до козирката
17.11.2016 15:53:18
0
18
В Варна няма синя зона и бус ленти и никой не е умрял.В Бургас всичко се прави с цел определен кръг около кмета да се налапа с много пари.
57.
Недоволен образцов водач
17.11.2016 15:39:49
3
21
За град като нашия , бус-лентите са абсолютно безпредметни ! Даже напротив - ВРЕДНИ СА ! Щото де факто стесняват пътищата и бавят трафика , особено в пик часовете ! За какво да стои празна цяла бус лента , когато по нея НЕ минават автобуси по цели 10 минути ??? И какъв изобщо е проблема автобусите да се продвижват наравно с другите автомобили ? И какви са тия абсурди от най-дясна бус лента да се прави ляв завой ( както е в Меден Рудник по пътя за Средец ) ??? Спрете вече с тези ЕвроГейски глупости !
56.
ПРОРОКА
17.11.2016 15:38:21
0
10
Тъпи граждани
Няма гражданско общество всеки си дава гъза на изборите за 30лв на 4 години
30лв:4г.=7.5лв
7.5лв:365дни=0.2ст на ден

ЗА ТОЛКОВА ВИ ЕБАТ НА ДЕН КАТО СИ ПРОДАВАТЕ ГЛАСОВЕТЕ
Ще си сърбате попарата
ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ СИСТЕМАТА В БЪЛГАРИЯ Е НАПРАВЕНА НА ПРЕЖИВЯВАТЕ А НЕ ДА ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО


Ще ви ебат за без пари до гроб няма управия с вашето мислене шибаняци измислени
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ
Едва тогава когато в нея се върнат деца на емигранти израстли в чужбина с различно мислене от вашето
55.
D.T.
17.11.2016 15:37:39
2
8
В европейските и цивилизовани държави заплатите са европейски а ценитете на горивата като нашите.И пишете грамотно моля.
54.
АС
17.11.2016 15:34:09
0
14
Кмете някой те подведе с тия бързи линии.Вземи му главата или на следващите избори бургазлий ще "вземат"твоята.
53.
Иван
17.11.2016 15:24:22
19
5
Като чета коментарите... повечето или за безнадеждни малоумници, или никога не са си показвали носа в голяма европейска държава. Нека, нека глобават всички тарикати дето се бият в гардите колко са готини,че нарушават закона.. дребни селянчета. И после реват "ама, тя общината такава.. той кметът такъв.." НЕ! Ти си проблемът! Този, който не иска да е цивилизован.
52.
gumata
17.11.2016 15:14:36
3
11
Бавете ги в нормалните ленти и да видим колко са бързи
51.
zengi umnika
17.11.2016 15:12:28
0
12
НАПРАВЕТЕ ПРОТЕСТ В БУС ЛЕНТАТА И ЩЕ ИМА ЕФЕКТ
50.
Митю Момата
17.11.2016 15:03:03
2
17
Какво правим с автобусите дето не са градски транспорт и маршрутките и се движат в бус ленти...какво правим с автобусите на Бургас бус дето не се движат в бус лентите
Скапаняци гербаджийски,града е тотална щета от 16,30 до 19,00,а вие изписвате по 70000 лева за една спирка
Много хора ще съдят общината за тия малоумни транспортни схеми,доста глоби ще отпаднат,а после пак общината ще плаща с нашите пари
49.
Mi huu
17.11.2016 14:18:05
0
5
Da globqwat ,ama teq bokluci s avtobusite ot gradskiq she sprat li da karat ozwan bus lentite ...tqh she gi globqt li
48.
До 47
17.11.2016 14:06:07
1
3
Алооооо. Ти чети внимателно:

Според Закона за движение по пътищата спирането на леки автомобили и таксита за престой или паркиране на спирките е забранено. Те могат да спират единствено за слизане или качване на пътници, но само ако не пречат на автобусите.

В следващият абзац е ключа от палатката !!! В ЗДП няма значение колко пътници возиш МНОГОЗНАЙКО. Няма да измисляме нови правилници за Бургас !!!!
47.
До №44
17.11.2016 13:46:06
4
6
Чети по-внимателно написаното! Това се отнася за тези които ще качват или свалят пътници с автомола на спирката! А иначе - автобусът превозва много повече пътници, отколкото автомобила. Нормално е винаги да му даваш предимство, а не като пълен кретен да караш десетки да те чакат докат ти преминаваш покрай автобуса...
46.
еееееееееееееееееееееееееееееееееее
17.11.2016 13:17:36
3
17
Общината действа на принципа:Ви
дяла жабата,че подковават коня и
тя вдигнала крак."Без да се допитат
до нас,без анкета,без обществено об
съждане.Ей така,урбулешката.На
юруш.Другите имат,трябва да имаме
и ние.Несъобразено с нищо.Действи
телно в нормалните страни има,но
там управниците мислят преди да действат.А тук?Прочети началото.
45.
Navy
17.11.2016 13:16:35
1
15
Предлагам инициава:

На всяка спирка с автобус да поздравяваме кмета с клаксон !!! Дано им дойде акъла в главата с тези спирки без джобове за рейсовете !!!
44.
Navy
17.11.2016 13:05:33
3
18
Е това е върха на глупоста :

В случай, че водачът на автомобила забележи приближаващ автобус, е длъжен да намали скоростта и дори да спре, за да не му пречи да извърши необходимите маневри, свързани със спиране или потегляне от спирката, предупреждават от общинска администрация.

Виждаш го в огледалото зад теб и спираш да му дадеш път !!!! Тези съвсем се издухаха. Да прочетат Правилника за движение по пътищата !!!!
43.
...
17.11.2016 12:43:37
8
7
За тези, които си мислят, че автобусите ще чакат по светофарите - не, няма да чакат. Ще имат система, която ще им осигуряват зелена вълна, когато наближават съответните светофари.
42.
Х
17.11.2016 12:40:56
14
11
OT 26????? Каква е тая тъпотия????? Защо чак от 26-ти??? Нима сега нарушителите не са нарушители??? Ясно са начертани бус лентите - да застанат КАТ на светофара на Първа поликлиника и да гледат колко нарушители има. Как така няма да се спазва закона до 26-ти??? ЩО ЗА МАЛОУМИЕ????
41.
еиш
17.11.2016 12:40:39
4
21
Ще глобяват ще глобяват, колко ще глобяват? 1 месец. И после ще им уврат тъпите алчни глави, че градът е задръстен отвсякъде и не може повече така - пример е десният завой на Океански риболов. И след това познай, кой ще хвръкне от кметския стол!
40.
Георги
17.11.2016 12:32:40
7
15
От спирката срещу Трета поликлиника може да хванете само 15 и 4. Можете ли да си представите, цял квартал ще чака 15, която е на 30 минути, 4, която бог знае на колко ще е и най-вероятно ще е микробус или ще ходи да върти целия град с 11 и 12, които кой знае колко нарядко ще са. До спирките по Демокрация след Сан Стефано също ще се стига с клизма.
Леле! Стягайте колите или инвестирайте в хубави обувки, защото ще ви трябват.
39.
Счет от ОБ
17.11.2016 12:24:43
6
23
Кмете,сложи по една табела върху спирките с цената на която е изградена.Гаранция,че няма да останеш и един час кмет.
38.
Георги
17.11.2016 12:17:00
0
10
Сега четох в сайта на Бургасдрус статия с новите маршрути
http://burgasbus.info/burgasbus/?p=5493

До спирката на бившия сервиз няма как да стигнете освен ако не ви се чака 15, 6 или 3, които и без това са веднъж на високосна. Просто безумие.
37.
морски
17.11.2016 12:16:38
4
30
С нетърпение чакам следващите кметски избори.Да качим кмета и шайката му на новозакупените им Лексуси и по буслентата в Бургаския затвор.
36.
Б.с
17.11.2016 12:09:26
2
22
Цацаров спиш.ТАКАВА НАГЛА КРАЖБА НЯМА В ИСТОРИЯТА НА ГРАДА.
35.
oh boli
17.11.2016 12:08:46
3
15
да го натреса на майка му у шундата на крадливите гербъджий
34.
до 32.Георги
17.11.2016 12:04:46
0
4
Изтегли си Адблок от тук https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom ако нямаш,след като го инсталираш...........натискаш десен бетон на мишката върху рекламата и я блокираш........честито.
33.
фнимание
17.11.2016 12:00:31
11
22
Кмета е долен педал , лъжлив , крадлив , а тия бус ленти да си ги навре в тесния гъз , да го еба в педала ! За колите нямаше място преди , а сега не ми се говори , някакъв ад е ! КМЕТА _ ПЕДЕРАС !
32.
Георги
17.11.2016 11:51:36
3
16
Нужно ли е да гледам тази грозна озъбена жена под всяка статия в тоя сайт?
31.
Георги
17.11.2016 11:50:37
4
19
Ама това е другата седмица!
А брошури и разясняване кои номера откъде ще минават и как да се прекачваме, за да стигнем, където искаме?
Ей, прости хора, прости общинари. Досега ползвах градския транспорт, но сега - бойкот. Гръмнете се в тъпите празни кратуни, които не стават за нищо, дори за пиене на вода, защото са пробити.
30.
някой си
17.11.2016 11:49:56
1
9
а кога ще има достатъчно знаци по пътищата?!
29.
АС
17.11.2016 11:48:05
2
16
Намаляване вредните емисии, че господа ние- водачите 8 месеца се гърчихме като гасеници в задръстванията без да имаше бърза линия защо беше тази лудост точно лятото. Сега бургазлий трябва от някой да търсят отговорност.А що се отнася до автобусите според мен най добре ще бъде да им сложите по една лампа ,червена или синя зависи какъв какъв ни е парламента син или червен сложете им и по една сирена и ги вкарайте в специален режим на движение те автобусните шофьори така и така не спазват правелника за ДпоП,особено при излизане от автогараЮГ.Че най после всичко се нареди.
28.
еее
17.11.2016 11:43:17
0
4
до 6 ти за Айтос май ще хващаш автобуса
27.
Даскалъ
17.11.2016 11:39:41
4
6
И там отдавна са ги забравили тия модели коли. И вече е смешно шушляци с 20 г таралясници да се правят на пичове.
26.
тъпички са в Общината
17.11.2016 11:38:42
3
22
За сетен път общинарите доказват, че са тъпи но за сметка на това пък са упорити. Значи по "Ботева" и "Цар Петър" рейсовете ще профучават за 1 мин. а след това ще дремят на "Ив. Вазов" и светофара на моста по 5 мин. Ама то голяма средна скорост, голяма бързина ще бъде. Аз очаквам по нататък да сложат и буркани на автобусите, че да реализират мечтата на кмета: Центъра-М.Рудник за 15 мин.
25.
gb
17.11.2016 11:37:35
8
30
Гадни и невъзможни престроявания заради тези бус ленти особено за гости на града.
Тесни улици , гаден трафик .. сега и глоби с камера ...

Абе защо не се съберем пред общината да изпием по кафе да поискаме сметка на тези дигащи ръката чучела, дето позволяват градът ни да се презастроява и всяват хаос в движение и организация.
24.
Даскалъ
17.11.2016 11:37:10
17
20
В белите държави отдавна хората пътуват с обществения транспорт. Само тука Ганьо му е под достойнството да се качи в автобуса, да кара колело или да повърви малко.
23.
GO40
17.11.2016 11:20:16
1
1
https://youtu.be/YLq1BtI9y0g
22.
petko
17.11.2016 11:11:39
2
2
ei selqndur burzo na lozeto
21.
ei
17.11.2016 11:10:46
3
4
maikaviiiiii
20.
петко
17.11.2016 11:10:14
8
20
много тъпо са го измислили,
палячовци са в администрацията и нищо не разбират
19.
11
17.11.2016 11:08:34
3
4
palqk
18.
До 11 клошар
17.11.2016 11:07:30
7
5
ей изсипняк,мятай се на буса и се блъскай някъде ,мангал.
17.
оф
17.11.2016 11:06:46
20
23
много са си хубави и полезни бус лентите. автобусите се придвижват супер бързо. ако половината от мрънкащите слязат от колите и ползват градския транспорт ще се освободи мнооого място по пътищата и няма да има задръствания.
16.
k
17.11.2016 11:05:47
15
7
da se mahat gadnite reisove i tupite im 6ofjer4etaa na selo
15.
kara4
17.11.2016 11:03:33
6
15
та те тръгнаха зимата фонтани да ремонтират,какво да им коментираме...ся като падне една киша,пак всичко в дупки ще е даже повече от сега.какви ленти ви вълнуват въобще,карайте си редовно в тях и да го д*хат тъпите автобуси дето редовно секат пътя и правят нарушения
14.
11 педал
17.11.2016 11:00:06
12
8
как е в 211ката до меден курник,клатят ли те мангалите на последната седалка,църковна мишко хаха
13.
do 11
17.11.2016 10:57:05
5
4
maikati teb ne te e rajdala izsrala te e palqk
12.
palqci
17.11.2016 10:55:52
9
3
ei shmatki qjte lainata maikavi da eba taka e pulno s dqdki bez reakcii knijka do 60 godini posle nanovo kurs
11.
до 9
17.11.2016 10:55:09
13
7
трай ве ,бедняк селски
10.
ахах
17.11.2016 10:52:36
22
12
то в тоз град пълен със селяци с мега комичните и стари коли какви ленти искате секи ден има по 100 катастрофи пълно с дядки без реакции така че най добре с рейса
9.
много добре
17.11.2016 10:47:05
21
18
браво много се радвам трябва да има буд ленти майкави селска ще хващате рейса и няма да давате за гориво
8.
Ето ги ГЕРБ.....
17.11.2016 10:45:09
2
3
https://youtu.be/YLq1BtI9y0g
7.
GO40
17.11.2016 10:42:59
2
3
https://youtu.be/YLq1BtI9y0g
6.
Аос
17.11.2016 10:36:00
27
33
1,3 и 4, хайде стягайте багажа и на 25.11.2016г обратно в Карнобат, Ямбол или Сливен!
5.
m da
17.11.2016 10:30:51
7
24
Ei sq Ni sa eba mamata
4.
az
17.11.2016 10:29:18
11
37
та тия бусленти са винаги празни на 5 минути да мине един рейс.къде да караме?в тесните булевардчета и лентички ли или в дупките които са навсякъде.няма такъв смотан град
3.
of
17.11.2016 10:27:48
10
37
за кво са тия бус ленти?! за 3те линии които има в Бургас ли....кметеее кметее
2.
Бургас
17.11.2016 10:23:33
7
44
Ще е ад на пътя :)
1.
Георги
17.11.2016 10:23:09
14
46
Кмета да си последва водача на стадото и да си заминава ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев "Български възход" не само ще прескочи 4-процентовата бариера, но ще го направи уверено, обяви ген. Стефан Янев Трябва да се мисли стратегически – за бъдещето на България не за утрешния ден, а за десетилетие напред, подчерта ген. Стефан Янев Най-после ще вдигнат сватба Най-после ще вдигнат сватба Тя ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел, призна Сашо Кадиев Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Ще бъде ли бургаският плаж препълнен с летовници заради евтината сянка? Управители на крайбрежни заведения в Северния плаж споделиха, че цените на напитките остават без промяна от миналото лято Партия налази Зуека в Испания Партия налази Зуека в Испания Най-изненадваща за него се оказала подкрепата на политическа партия Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Катастрофата на влаковете в София станала заради прилошаване на машинист, двама са пострадали тежко Те са от маневрената бригада, като единият е с наранявания на рамото и на ребрата, съобщи  шефът на „Оперативна дейност“ в БДЖ Анатоли Атанасов
Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida"
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори