×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първата жена на ген. Радев си съперничи по красота с новата първа дама (СНИМКИ)


Първата жена на ген. Радев си съперничи по красота с новата първа дама (СНИМКИ)
Гинка Радева поддържа фигура и бедро, достойни за съперничество с показаните от бургазлийката Десислава Генчева в изборната нощ
17 Ноември 2016, Четвъртък, 13:29 ч.

Бившите съпрузи на президентската двойка не се интересуват от тях


Красива, независима и далеч от медийната суета. Гинка Радева - първата жена в живота на новоизбрания президент Румен Радев, се вози с трамвай и метро, пазарува без охрана и не иска и да говори за придобилия слава бивш съпруг, пише в. България днес.

Двамата се развеждат преди около две години, а от август Радев е с нова съпруга - Десислава Генчева. Първата "първа дама" живее съвсем скромно, работи в голяма банка.

Радева, която не е сменила фамилията си след развода с генерала, е там от няколко месеца, а преди това е била във финансова фирма, разказаха близки до бившата половинка на генерала.


Гинка Радева също смайва с перфектна външност като първата дама Десислава

Охрана, коли и ескорти няма. Гинка Радева отказва да разговаря за съпруга си и новия му пост в държавата. Самият Радев признава, че първо попитал сегашната си половинка Деси какво мисли за номинацията му за президент, а към Гинка се обърнал заради двете им деца - Дарина и Георги.

За разлика от Гинка, която не се вълнува, че бившият й съпруг е новият държавен глава, децата страшно се запалили по идеята. Дарина, която е по-голяма с две години от брат си и е на 15, веднага обявила бъдещото амплоа на татко си за "страшно интересно". Гинка обаче никак не се развълнувала, с президента поддържа отношения само в качеството му на баща на децата й. Но е запазила фамилията му. Отношенията им са спокойни, а Радев признава, че тя е "страхотна майка".

Но и страхотна жена, признават симпатизантите на генерала, които се разминават с Гинка в Борисовата градина. Там през уикендите първата половинка на Радев прави джогинг, с който поддържа фигура и бедро, достойни за съперничество с показаните от първата дама Десислава Генчева в изборната нощ.


Стройната банкерка отказва да коментира бившия си съпруг

Както Радева, така и бившият съпруг на първата дама Десислава - депутатът от БСП Георги Свиленски, не се вълнуват от новия живот на половинките си.

"Не ме интересува с кого е Десислава", лаконичен е Свиленски, който има общо дете със сегашната жена на Радев.

Все пак депутатът признава, че те са разведени от 13 години и отдавна не го вълнува личният живот на бившата му съпруга. Депутати от БСП разказаха, че все пак Свиленски изпитал трепет при новината, че експоловинката му ще е първа дама. Но не заради нея, а заради сина им Страхил, когото се благодарял, че е изпратил в САЩ да учи. Причината - за разлика от малките деца на Радев, които не би трябвало да са таргет за прожекторите, Страхил е на 20 години и като пълнолетен не е защитен от медийни атаки. Свиленски допълва и че е грозно, ако в семейни истории се намесват деца, без значение дали са пораснали или не. Страхил, който е волейболен ас и е играл за "Левски", вече ще е диагонал в университета "Маунт Мърси" в САЩ. Новият отбор на 20-годишния волейболист се казва "Мустангите". Доведеният му брат Георги, който е на 13 години, пък е силно запален по футбола. Момчето тренира усилено и Радев обещал да го води да гледа мачове на националите, които самият той призна, че харесва.


Ген. Румен Радев и първата дама Десислава Генчева са неразделни и в политиката. Тя движеше цялата му кампания за президент

За ужас на русофилски настроените симпатизанти на Радев в семейството на новия президент един от най-готините празници за децата е Хелоуин. Дарина и брат й, които учат в едно и също столично училище, не пропускат всяка година да се маскират и да организират партита със съучениците си. Както всички тийнейджъри, дъщерята на Радев обожава тийнгрупата "Уан дайрекшън" и е лудо влюбена във футболиста Лионел Меси. От българските изпълнители, също като всеки тийн, Дарина слуша рапъра Криско и дори има обща снимка с него.

В категории: Политика


13
Коментара
Флагман.БГ Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! 19/05/2024, Неделя 08:00 0
13
Коментара по темата
13.
софиянец
18.11.2016 17:39:21
1
1
Селянката винаги печели. В случая - Бургаската селянка!
12.
пешо чумбата
17.11.2016 20:06:07
2
2
много е просто 2 момиченца изучени са се оженили за генетично оплешивяващия отличник но умен Радев, което е нормално за жена защото 14000 лв заплата са гарантирани за семейния бюджет ,което означава ,че радев не се е старал да ги сваля и послъгва и на това се казва псевдо ебач- късметлия ,но това е съдба - нали за жените навремето казваха "Кой ги е.... отличниците . Програмирано ..Няма лошо
11.
ВЯЧ
17.11.2016 19:33:56
0
5
Какво значи "съперничи" по красота. Тя я надминава по много показатели .Погледнете излъчването на дамата. И по снимките си личи благородството , очите и светят. Не моше настоящата първа да се доближи до нея, камо ли да я стигне.
10.
И
17.11.2016 18:17:51
0
7
И ще ме извините, но вторaтa НЕ може дa съперничи нa първaтa и товa е ОЧЕИЗВAДНО!
9.
Aхa...
17.11.2016 17:55:37
1
7
Знaчи новaтa е билa любовницa.
И се е оженил скоро ( aвгуст) зa нея зa пред хорaтa, нaли вече кaндидaт- президент е бил.

Обaче пък първaтa е много по- стилнa, a и изглеждa интелигентнa.
A крaсивa и умнa...не е зa всеки.
A хaлaл дa е нaстоящaтa "първa" дaмa, но дa се объркa дa сй мисли, че е президентшa, ( че се изкaзвa кaто повярвaлa си мaймункa) че бързо- бързо ще прaтим двойкaтa в третa глухa!
Дa не се зaбрaвя, че глaсувaнето беше ПРОТЕСНЕН вот НЕ, a не ЗA.
8.
Ти
17.11.2016 17:41:22
1
5
Кармазъ-гуджук паша с ханъма. Машалла !
7.
ицо
17.11.2016 16:48:32
3
6
На последната снимка в ляво два кукловода и в дясно две кукли на конци. Хората гласуваха за Радев получиха Лапачката Йотова и Корнелията, глупав народ, глупав.
6.
аристотел
17.11.2016 16:46:02
4
14
Не мога да повярвам как тоз военен пенсионер е оставил жена си за да чука тая.....Жена му е класа над новата ама класа......Винаги са ми казвали че са тъпи военните ама чак пък толкова.............
5.
baihui
17.11.2016 16:12:10
3
5
Язък за децата ! Протестантите вече са им промили мозъците !
4.
:)
17.11.2016 15:19:44
1
11
Че тя бившaтa е нaистинa крaсaвицa :)
Явно му е дошлa кaто "голямa лъжицa".
3.
Рублата Радев
17.11.2016 11:46:48
6
9
Много се набутах но не вдигам самолета, и старата булка избега. Мога само ссср самольоди да хвъркам
2.
Бургас Райна Христова
17.11.2016 10:02:10
6
23
Тази дама има стил. Сбъркал е генералът- казват, че любовта е сляпа, но има срок на годност:)
1.
Браво
17.11.2016 09:02:38
7
28
Тази дама е класа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори