×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев печели 25%, а Цецка Цачева – 22,1%


Радев печели 25%, а Цецка Цачева – 22,1%
Разликата между ген. Радев и Цачева е малко над 3%
07 Ноември 2016, Понеделник, 10:00 ч.

Най-много са сигналите от Турция, като те са били основно, че се говори на турски език и че декларации се попълват от трети лица

Издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев има преднина пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева. Генералът е получил 25 на сто при 95% паралелно преброяване , направено от Алфа Рисърч. Цачева е спечелила 22,1% от гласовете, съобщава БНТ.
Новият пети президент на България ще бъде определен следващата неделя, когато ще избираме между двамата.
Междувременно бТВ съобщи, че при обработени 44,5% протоколите, Радев печели 25,93, а кандидатът на ГЕРБ – 21,56%.
Централната избирателна комисия е готова да приеме изборните книжа, които се очаква да пристигнат всеки момент, информира Нова телевизия. Докато това не се случи не може да се говори за официални резултати от изборите.
Постъпилите сигнали за нарушения по време на изборите са около 200, но нито един не е за продажба на гласове. Най-много са сигналите от Турция, като те са били основно, че се говори на турски език и че декларации се попълват от трети лица.
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ако кандидат-президентската двойка на партията загуби на балотажа на изборите следващата неделя, правителството ще подаде оставка.
Борисов направи свое тълкуване на резултата от първия тур и посочи, че ГЕРБ са първи от политическите сили. Той отбеляза, че Румен Радев е издигнат от инициативен комитет.
Българите са казали "не" на апатията и са показали, че искат промяна. Така Румен Радев разчита резултатите от гласуването в неделя.
На втория тур кандидат-президентската двойка, подкрепена от БСП, ще разчита на гласовете на хората от целия политически спектър, които искат промяна.





Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
6
Коментара по темата
6.
БГ резил
07.11.2016 17:37:28
0
1
Така си е №2! Това е целта на ГЕРБ. Още като излязоха с кандидатурата на Цецка ми стана ясно какво следва и какво целят. Със сигурност не им трябват избори през 2018, трябват им сега, докато все още имат електорат. А и поради други причини - еврофондове, председателство в ЕС /което се изтегля с 6 месеца напред/ и още, и още...
5.
Ленко
07.11.2016 14:54:51
2
9
Радев значи Първанов, Първанов значи Путин
4.
ДЕНКО
07.11.2016 14:47:08
1
6
Не съм останал с впечатлени от Радев да знае чужди езици нито да е много начетен , а да не коментираме навремато кой ставаше от полковник нагоре....Един човек който беше за развалянето на армията и участваше в това, сега иска да я създава на ново два пъти да бръкне в медеца...А здравеопазването е на този хал ,т. к. двадесет години преди това го цоцаше БСП и ни докараха до тук
3.
пенко
07.11.2016 09:29:33
0
4
много просто го обясниха дипломатите - човек който не знае англииски не може да бъде истински президент а не както Цачева говори ,че ще говори на европейски език защото не го знае . а и няма визия . Същото е и с зам министъра по здравеопазване - хърбохърватсковладеещия ,а английски не знае. Нека да се знае какви хора стават и заемат и се кандидати за високи постове- за да уреждат семействата си и т.н. и после останалите задължения . Така е и с новоизлюпените доценти и професори - повечето пишещи около 50 научни статии - естествено преписани и изменени изкуствено и това е база за заемане на този пост
2.
Оставката била целта...
07.11.2016 08:11:05
1
4
"Бойко" пак мръдна палачинката и нещата взеха да придобиват по-окончателен вид. Сега пък обяви, че не само на първи, а ако и на втори тур загуби, пак ще си подаде оставката.
Че слабата кандидатура на "Цачева" е умишлена стана ясно, но май май ще се окаже, че договорката е била не с цел краткосрочно задържане на властта, а да се инсценира тази оставка!
С други думи, "Бойко" иска да направи това, което вече веднъж направи (и защо ли не), за да задържи властта в момент на покачване на общото неодобрение. Една стъпка назад, две напред е тангото, което един и същ човек ще играе за втори път, докато електората се тагва в несвяст от урните според принципа и завета на поета "тряа да играйти"...
1.
вашето име
07.11.2016 07:40:38
3
3
Първата ми мисъл още в деня на обявяването на кандидатурата на "Цачева" беше, че "Бойко Борисов" няма как да иска да натресе на настрадалия се народ възможно най-нелицеприятния образ за президент, та да го доунижи след досегашния, и по-скоро се е договорил с "конкуренцията", която като с магическа пръчка, още отрано извади кандидат (уж) мъжкар, (уж) не мека китка, (уж) смел летец, непознат (уж с чисто минало). Една договорка за влиятелния и не на последно място рентабилен пост, или за част от кокала, в замяна на още известно време спокойствие на власт във времена на покачващо се напрежение.
Изведнъж това безпрецедентно закъснение придоби съвсем логично обяснение- "неизвестният" кандидат не е никакъв "скрит коз", който се пази незнайно за какво, а най-откровен саботаж и не се обявява, не защото е прекалено страхотен, а защото е ужасно лош и "кучетата биха се разлаяли" много отрано по него!
На следващия ден "Бойко Борисов" в първото си обръщение след събитието обявява , че "единственият друг сериозен кандидат е "Радев" и че "ще подаде оставка, ако загуби на първи тур", най-дебелашки внушавайки партийната линия и кодирано съобщавайки намерението си неговият кандидат да загуби срещу "Радев" на втори тур.
В последващите седмици дезинформационната кампания се задейства в пълен ход, налагайки идеята:
"Ужас! След "господин без накисване" ще имаме метла за президент!"
Очаквано, отблъскващото в тази мисъл успява да жегне първосигналната публика, която охотно подхваща идеята и я дооформя индивидуално в псувня по избор. Резултатът е "с един куршум- два заека". Хем вниманието е отвлечено от престъпната договорка, хем голяма част от "недоволните" ще се втурнат към урните да призоват летеца без крила да ги спаси от метлата без дръжка.
Това е. Честито на печелившите! Те за съжаление пак няма да са много на фона на участниците, но както при тотото, така и в изборите и в политиката, най-много печелят, разбира се, организаторите. Важното е, както е казал поета Стоичков "да играйти"!

П. С. Всяка прилика на герои с реални лица и събития е напълно случайна. Кавичките при имената на героите указват, че те не носят отговорност за действията си (имат имунитет), че не представляват себе си или "народа" като част от него и че реално не съществуват. Единственият реален образ, който играе "себе си" (е въплъщение на Всевишния и дърпа конците на всички), е Христо Стоичков!
Р. В.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори