×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората


Цецка Цачева: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората
Цецка Цачева подчерта, че въпреки последиците от „експеримента Орешарски”, правителството на Бойко Борисов успява да се справи със завещаните проблеми
02 Ноември 2016, Сряда, 08:50 ч.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в днешния сложен свят България не може да се справи сама с предизвикателствата и се нуждае от приятели и съмишленици


От резултатите на изборите на 6-ти ноември ще зависи каква ще бъде посоката в бъдещото развитие на България. Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на среша с представители на бизнеса в Сандански. 

Според Цачева е недопустимо агресивното поведение на опонентите й, издигнати привидно от Инициативен комитет, но всъщност кандидати на БСП. Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в днешния сложен свят България не може да се справи сама с предизвикателствата и се нуждае от приятели и съмишленици. „Ние имаме такива партньори в Европейският съюз и НАТО, затова трябва да продължим да отстояваме европейските демократични ценности. Така ще гарантираме успешното развитие на бизнеса, сигурните доходи и социалните придобивки на гражданите. Страната ни трябва да запази своя положителен образ в Европа и в региона и да продължи да бъде фактор на стабилност и сигурност”, каза Цецка Цачева. Тя обясни, че за нея и за вицеадмирал Манушев приоритет е образованата нация. По думите й, образованието трябва да съответства на нуждите на 21-ви век.

Цецка Цачева подчерта, че въпреки последиците от „експеримента Орешарски”, правителството на Бойко Борисов успява да се справи със завещаните проблеми и продължава да развива всички населени места в страната. „Не бива да забравяме времето, когато парламентът работи под обсада, пазен от жандармерия, а хората бяха оставени без защита. Това не трябва да се случи отново. Заедно с вицеадмирал  Манушев ще бъдем гарант, че държавните институции ще работят прозрачно, в интерес на хората”, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев призова хората да бъдат активни и да отидат да гласуват на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Трябва да продължим да вървим напред заедно с Европа, да запазим демократичните ценности, за които мечтаеха нашите възрожденци“, каза вицеадмирал Манушев. Той коментира, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно за запазването на сигурността на българската граница. По думите му са осигурени над 200 мил. за нови самолети. Има заделени средства и за нови кораби.  „Държавата не е разграден двор. Румен Радев и Илияна Йотова говорят само лъжи. Българската армия не е загинала, не се поддавайте на манипулации“ , призова присъстващите Пламен Манушев.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.



12
Коментара
Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
12
Коментара по темата
12.
Мина
02.11.2016 20:17:48
0
0
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидатпрезидент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
11.
Архимед
02.11.2016 18:30:40
1
0
Президентската двойка на ГЕРБ е единствената, която може да обедини нацията. Те са най-достойни да представят България пред света. Победа
10.
do 9
02.11.2016 16:28:10
1
0
Недей да говориш така против хората и недей да си мислиш, че ти като не разбираш и хората не разбират. Говори за себе си и от твое име, не се опитвай да говориш от името на хората, защото се излагаш! Недей да четеш само заглавието на вестника, прочети и статията и тогава дай своя коментар! Успех ти желая
9.
nedevbs
02.11.2016 16:22:43
0
2
Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората.Това ми звучи, като лозунг в уводна статия в едновремешният вестник "Работническо дело". Много приказки и накрая никой не разбира нито какво е казала, нито какво е искала да каже.С РАБФАК, до там.
8.
Яна
02.11.2016 16:13:42
1
2
Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е за всички български граждани, не само за симпатизантите на партията. Постигнатото е видимо във всяко населено място в България и всичко го признават.
Затова и в останалата част на страната преди една година поискаха да имат кметове от ГЕРБ и видимо завиждат на БУргас за кмета Николов и постигнатите резутлати.
7.
Иванов
02.11.2016 16:00:11
1
1
Политическите опоненти на ГЕРБ правят странни коалиции, които работят против интереса на гражданите на България. Единствената им цел е да унищожат ГЕРБ. Не трябва да позволяваме страната ни да се управлява от нови експерименти като Орешарски.
6.
Явор
02.11.2016 15:59:27
1
1
Най-много гласоподаватели ще има за ГЕРБ това е ясно на всички, въпросът е да бъдат достатъчно! Пожелавам на всички победа!
5.
Победа с номер 17
02.11.2016 15:50:29
2
1
ГЕРБ за поредна година води позитивна, обърната с лице към хората кампания. Залите, в които се срещат госпожа Цачева и вицеадмирал Манушев във всички населени места в България, в общините, които те посещават са пълни и това е израза на доверието, което хората засвидетелстват. Всеки път, когато отива на кампания ГЕРБ отива с видими резултати, ГЕРБ не отива просто с едни празни обещания, с лъжи, със спекулация, такава, каквато виждаме в нашите опоненти, за съжаление, а с нещата, които сме направили, и с тях ние молим за доверие българските граждани.
4.
wake up
02.11.2016 15:41:47
1
1
Събуди се и разбери, че без стабилна държава няма стабилен бизнес. Средата за развитие е важна. Живеем в смутно време, страната ни е на кръстопът.
Няма как да има спокойствие, доходи, работа и развитие с постоянно политическо боричкане. Т.нар. опозиция, какво ще ни донесе освен претенциите си за власт...Хайде моля те, този филм сме го гледали и му знаем края. Фалирали банки, спрени еврофондове, изолация.
В такава среда ли ще има бизнес според теб? Хайде събуди се от червения сън...
3.
До 1 и 2 и Цецка
02.11.2016 15:29:36
0
1
Ей мишоци, тролчета мамини, точно обратното е сигурността на бизнеса гарантира сигурността на държавата и икономическия растеж. До кога държавата ще се мисли за нещо повече от гражданите и?
2.
Мария Несторова
02.11.2016 13:02:13
0
2
Точно така, дано повече хора проумеят, че стабилността на България зависи от избора на Президент на 6-ти Ноември.
1.
Станислав
02.11.2016 12:37:39
3
2
Ще гласувам за ГЕРБ,
искам стабилност и ясно изградени външно политически отношения! Трябва да следваме единна политика! Ако през 2 години сменяме политиката и управляващите много години още ще минат....Грешка е да мислим, че парите, които ни дават от ЕС не са добре дошли...трябва да сме като наглите Гърци и да искаме още повече!

Поздрави и успех на всички!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Първият етап на записване в първи клас ще продължи до 24 май Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия, абитуриентите показаха завидни знания по народни танци Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Близо 400 ученика участваха във Фестивала на химията в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Фестивалът премина под патронажа на проф. д-р Христо Бозов, ректор на университета Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Изданията в сграната цитират различни изказвания на гръцки предстаители Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. 100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия на 37 Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори