×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията


Цецка Цачева: Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията
Цецка Цачева се срещна с жители на Чепеларе
29 Октомври 2016, Събота, 15:40 ч.

Твърдят, че държавата ни е разграден двор, а техните евродепутати гласуват спорна резолюция в полза на миграцията, обяви кандидатът на ГЕРБ за президент


Нашите опоненти се заиграват със страховете на българските граждани в опита си да дестабилизират държавата. Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Чепеларе. Тя обясни, че някои от партиите имат опорни точки, с които се опитват да манипулират хората. „Твърдят, че държавата ни е разграден двор и че правителството не се справя с бежанците, а в същото време техните евродепутати гласуват в Европейския парламент спорна резолюция, която има точно обратния смисъл – в полза на миграцията. Друго внушение, което използват опонентите ни, е манипулативното твърдение, че изборите ще бъдат опорочени. Нима има човек в България, който е забравил кой през 2013 година спретна аферата „Костинброд“, подчерта Цачева.

Цецка Цачева бе категорична, че България не може да върви сама по пътя на развитието си. „Нужни са ни нашите приятели, съюзници и партньори в лицето на ЕС и НАТО, защото благодарение на европейската солидарност, ние може да развиваме всички региони в страната“, обясни тя. Цачева пое ангажимент, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят местните и държавните власти, но само когато реализират политики в полза на държавата.

Цецка Цачева изрази радостта си, че в Чепеларе се развиват добре летният и зимният туризъм. „Трябва да подготвяме образовани и квалифицирани кадри за нуждите на бизнеса.  Това е мой приоритет. Гласувайте ми доверие  на 6-ти ноември с номер 17 в интегралната бюлетина, за да можем да постигнем целта си за по-образована и просперираща българска нация. С гласа си ще подкрепите президентската двойка, която винаги ще бъде близо до хората“, призова присъстващите кандидатът на ГЕРБ за президент.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта, че предстоящите президентски избори са много важни, защото европейската ориентация на България е заложена на карта. „Държавата ни върви уверено и стабилно напред и това трябва да продължи. Навсякъде около нас има катаклизми, затова трябва да останем остров на стабилност, да прокарваме нашите интереси в ЕС и НАТО. Аз вярвам в мъдростта на българските граждани и знам, че няма да допуснем да ни отклонят от правилния път на развитие. Има ли нещо по-хубаво от това президентът и правителството да работят в една посока? Някой иска да ви убеди, че президентът трябва да бъде опозиция на правителството. Той допринася за вътрешната и външната политика, но не може и не трябва да е опозиция на правителството“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Той подчерта, че най-подготвеният човек за поста президент на България е Цецка Цачева. „Тя има богат опит като председател на Народното събрание и много международни контакти“, обясни Пламен Манушев.







13
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
13
Коментара по темата
13.
Чичо Пенчо
30.10.2016 22:57:17
1
0
НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
Магдалена Ташева с още разкрития за скандала с пенсионирането на ген. Радев. Генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200 бона, разкри депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева.
Тъй като на лъжата краката са къси веднага става ясно, че генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200000 лв. Заплатата му до този момент е била около 10 хил. лв., като понякога е надхвърляла и 30 хил. лв.
НЕКА СИ ПРЕДСТАВИМ КАК ЧОВЕК С ТАКИВА ДОХОДИ МОЖЕ ДА СТАНЕ „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“.
ИЗОБЩО КАКВО ОЗНАЧАВА „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ДА ГО РАЗЯСНИ, ЗАЩОТО НЕ СТАВА ЯСНО?
АКО ИМАТ ПРЕДВИД АГЕНТА НА „ДС И ВИДЕН ЛОВЕЦ – ГОЦЕ ПЪРВАНОВ“, КОЙТО ЗАБЪРКА АФЕРАТА „БЕЛЕНЕ“, НЕКА ЯСНО ГО КАЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ?
„Не разбирам маймунджилъците, които върти БСП. Бяха формирани от Драгомир Стойнев инициативни комитети в страната, които издигнаха ген. Румен Радев за президент. Защо им беше това?“, каза още Ташева по повод издигането на бившия командир на ВВС за „Дондуков 2“.
Припомняме, че Ташева направи скандални разкрития за пенсионирането на Радев от ВВС.
„Лъжа е, че Радев е подал оставка в знак на протест срещу далаверите във ВВС и охраната на българското небе от чужди армии. Нищо такова няма, пенсионирал се е. Тази лъжа срива цялата му пиар стратегия, която трябваше да му изгради фалшивия образ на патриот.
Защо излъга ген. Радев? Вие как мислите? И защо изместихме темата към 200-те хиляди?“, написа в профила си депутатката.
Министерството на отбраната в свое официално съобщение потвърждава, че Радев не е подал молба за напускане, както той твърди, а че иска да се пенсионира.

Ето и какво казват от министерството:
„Днес, 1 август 2016 г., в Министерство на отбраната постъпи рапорт от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев за освобождаване от военна служба на основание чл. 169 от Закона за отбраната и Въоръжените сили на Република България поради придобито право на пенсия при условията на чл. 69, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване. Рапортът ще бъде разгледан съгласно законно установените процедури“
Ако желаете, може да прегледате форума на ИИКО, където ще се радваме да споделите мнение относно всички теми, които ви вълнуват.


Кандидатът за президент Румен Радев е извършил грубо нарушение като командващ на Военно-въздушните сили, назначавайки любовницата си Десислава Генчева за пиарка, разкрива пред ПИК читател, изпратил документи по скандалния случай на редакционната ни поща. Бившият летец, който напусна армията, за да скочи в политиката, скри скандално истината около делата му с фаталната дама, по времето когато са били шеф и подчинен.

В армията, а дори и в държавните институции, подобни лични отношения са напълно недопустими и са грубо уставно нарушение, тъй като са конфликт на интереси.

Радев сам разкри, че отдавна има връзка с Десислава и така призна, че е изневерил не само на съпругата си Гинка и семейството, но и на армията, тъй като е погазил грубо устава като военен и главнокомандващ.
Подкрепеният от инициативен комитет на БСП генерал се опита да замаже очите на избирателите си с обяснението, че Генчева е била назначена от предишното ръководство. Документите, които се получиха на редакционната ни поща обаче разкриват друго.
47-годишната Десислава постъпва във ВВС през октомври 2011 г. като старши експерт в сектор „Финанси” като цивилен гражданин. Тя има ценз за длъжността, защото е с висше икономическо образование.
Рязък обрат в кариерата й обаче настъпва през 2014 г. месеци, след като Румен Радев поема ВВС и от зам.-командир става командир на мястото на издигнатия като началник на отбраната Константин Попов. Изненадващо икономическата експертка Деси, която по това време вече е близка на сърцето на Радев, е уредена на втора длъжност именно от него, от интимния си приятел, който по-късно става неин съпруг.
Шефът прави любовницата си пиарка на ВВС, назначавайки я на втори щат с допълнително възнаграждение, става ясно още от документите. Допълнителното споразумение към трудовия й договор е от ноември 2014 г. и е подписано лично от генерала.
С него в разрез с всякаква логика и правила Генчева заема пост, който по устав е за военнослужещ и преди това е бил заеман от офицер – „съгласно длъжностната характеристика за длъжността на военнослужещ „Старши експерт” в канцеларията на командира на ВВС“. Така Генчева е приютена в кабинета на любовника си Румен Радев, без да е военнослужеща. Не по-малко скандален е фактът, че тя няма и ценз за въпросния щат „Връзки с обществеността”, който е твърде далеч от образованието, което има.
Радев се възползва от вратичка в устава, според която, ако в армейският състав няма подходящ за длъжността служител, се допуска временно назначаване на цивилен. Оказва се, че Радев не намира в цялото ВВС друг такъв и затова назначава любовницата си Деси близо до себе си на втори щат. Така двамата стават съвсем неразделни, защото Генчева по протокол го придружава по срещи и командировки.

Улисан от близостта с Деси, той така и не обявява цяла година след това нов конкурс за длъжността. Заради нарушението е назначена проверка от Министерство на отбраната, която установява, че са погазени правилата и е наложена дисциплинарна отговорност в минималните размери. Затова през 2015 г. Радев предлага конкурс да се обяви – но чак през 2016 г. И дотогава преназначава любимата си за пиарка с ново временно споразумение.
Така цели две години Десислава Генчева, с която Радев сам призна, че има интимни отношения отдавна, заема два щата във ВВС и взима две възнаграждения, закриляна от шефа си и любовник. Докато двамата през лятото на 2016 г. не напускат отборно, за да се хвърлят в политиката. Той като кандидат-президент, а тя като набързо и под натиск взета за съпруга любовница.
Припомняме, че първо ПИК разкри скандалната им връзка в началото на август, след като Радев заряза армията и двамата дни след това се ожениха, за да узаконят връзката си и да опитат да излъскат имиджа на генерала преди изборите.
Агенция ПИК изпрати запитване и до Министерство на отбраната по казуса с документите, които показват острия конфликт на интереси и скандално назначение на Генчева, която нито е военнослужеща, нито има ценз за пиар, и очакваме отговор от ведомството правени ли са проверки по казуса и какво ще бъде предприето след разкритието.
СКЪПИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ, НА ПЪТ СМЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ САМО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА, НО НЕ Е И ЛОЯЛЕН КЪМ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА НИ ,НАРУШАВАЙКИ ГИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАМЕ.
12.
Чичо Пенчо
30.10.2016 22:25:26
0
0
За кратката памет и липсата на възмездие

Сещате ли се какво е общото между Георги Пирински, Румен Гечев, Румен Овчаров и Атанас Папаризов? Всички те са изявлени представители на БСП, познати от Народното събрание и медиите, дългогодишни политици, абонирани НС и висшите партийни и държавни постове. Някой би казал, че те са толкова години в политиката, заради своите качествата. Не, посочените имена и много като тях в момента твърдят, че представят българския народ, единствено заради липсата на обществена памет и елементарно възмездие.

Общото между всички тях, е че са били министри в правителството на Жан Виденов. Най-проваленото правителство, символ на катастрофата, до която управлението на БСП докара България. Сигурен съм, че помните усещането на управлението на Виденов, но нека да свържа спомена с лицата, които са отговорни за него, за да ви припомня как са се развили житейските им пътища по-нататък.

Румен Гечев е вицепремиер и министър отговорен за икономическо развитие в правителството, което докара хиперинфлация, доведе стотици предприятия до фалит, разори хиляди предприемачи и направи десети хиляди безработни. Този човек днес е професор в „най-престижния“ икономически университет в България. Румен Гечев определя бъдещето ни не само като обучава бъдещите кадри на нашата икономика, но и с дейността си като зам.-председател на комисията по икономическа политика и бюджетната комисия на НС, където предлага и гласува най-спорните икономически мерки на това управление.

Сигурен съм, че помните как управлението на БСП в средата на 90те, срути публичните финанси, спомогна за източването на банките, загубата на спестяванията на гражданите и несъстоятелността на голяма част от банките. Нещо като кризата с КТБ и ПИБ, и увеличаващия се бюджетен дефицит, но в значително по-страшни мащаби. Тези, които асоциират днешната банкова криза с банковите фалити при Виденов, може да имат някакво основание, защото тогавашния финансов министър се казва Димитър Костов – днешният подуправител на БНБ, ръководител на управление „Банково“ за втори пореден мандат.

А помните ли глада по време на виденовата зима и дрънченето на празните тенджери по протестите? Помните ли как житото се оказа изнесено, празните магазини, а левовете безполезни. Голяма заслуга за това има министъра на търговията и външноикономическо сътрудничество. Неговото име е Атанас Папаризов и неговото министерстване никак не се отрази на бъдещата му кариера. Избран е за народен представител по време на тройната коалиция, после става член на Европейския парламент, а след това е и депутат в последното НС. Преди няколко месеца, правителството на Орешарски, определи Атанас Папаризов за представител на България при Световната търговска организация.

За международната изолация, в която беше изпаднала България, вероятно нямате спомен. За нея допринесе тогавашния министър външни работи Георги Пирински. Още тогава западните дипломати не можеха да проумеят как някой, като Пирински, който е бил вицепремиер в тоталитарното правителство при Тодор Живков ще може да представлява външната политика на вече демократична България. Нито миналото му на вицепремиер при диктатор, нито провала му като външен министър го спряха днес той е в ЕП, след като не само е бил депутат във всяко НС последните 25 години, но и е бил председател на парламента.

Външната политика по време на Виденов може да ви е нещо далечно, съм сигурен че помните борците и мутрите, които безчинстваха и бяха реалните господари в страната. Министър на правосъдието тогава беше Младен Червеняков, който след това дълги години ръководи БСП в София, само докато беше сменен от Румен Овчаров – министър на енергетиката в правителството на Виденов, а после и в правителството на Станишев. Същия Овчаров, който днес е подписал писмо, което иска реформи и скъсване с миналото в БСП. Под същото писмо е и името на Кирил Добрев, син на покойния Николай Добрев – председател на комисията по национална сигурност и после министър на вътрешните работи при Виденов. Николай Добрев, който днес е славен от своите за това, че спасил България от гражданска война, но без да казват за отговорността на управлението, което остави гражданите на произвола на мутрите и докара страната до ръба на гражданската война.

Разказвам всичко това, за да покажа колко е кратка паметта ни. За да може днес, когато е ясно, че дните на правителството на Орешарски, дошло с мандата на БСП и подкрепата на ДПС, са преброени да не считаме, че е свършило. Помнете колко усилия бяха нужни да се премахне това престъпно управление. Помнете пораженията, които министрите и депутатите нанесоха на обществения и икономически живот. Помнете техните имена и лица и нека не ги допускаме никога отново да определят съдбата ни.


Разсъждението казано от Цецка Цачева, перифразирайки Бърнард Шоу – „Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист – нямаш мозък.” е абсолютно вярно, доказало се при управлението на родното БКП-БСП, докарали България до поредица фалити.
Оригиналният текст изказан от Бърнард Шоу е: – „Вие нямате сърце, ако на 20 години не сте социалист. Но вие нямате ум, ако на 40 години все още сте социалист.“
11.
до8
30.10.2016 19:48:17
0
2
За ч*кне не знам но за лапане на едни кожени работи на едни отговорни другари от ЦК КПСС Ростов на Дон от РАБФАК отговорничката на ЦК БКП Плевен 1986 .Ростов на Дон е побратимен град с Плевен и по времето наСоциализма отговорни другариса идвали навизита а доброто посрещане на височайши началници изисква нощни забавления изпълнени с песни водка отбрани мезета и кръшни свирки .Между другота Цачеванамладини ебила красавица и женствена но спермата е много богата на мъжки хормони и променя хормоналния баланс никнат мустаци долната челюст се развива гласа става дебел клитора наедрява и се уголемява кожата загрубява и става на характера властен нежноста присъща за жените изчезва
10.
до8
30.10.2016 19:37:30
0
2
Коя е умната герберастке тая плащеща йористка с фалшива диплома и мъжкия фейс за която Брюксел е държаваа Русия столица и недей споменава БКП щото ставащ още по СМЕШЕНА имайки предвид Цачева и партийното секретарстване в цк БКП Плевен да ге
9.
гого
30.10.2016 18:26:14
2
0
Младите подкрепяме Цецка Цачева И Пламен Манушев. Номер 17 е гарант за стабилност и достойнство. НОМЕР 17 за успеха на България - разумните хора ни подкрепят, подкрепи ни и ти.
8.
Ирена
30.10.2016 18:23:46
2
0
Когато човек е глупав е лесно да подкрепя псевдо политици - псевдо генерали и т.н. обиди на външен вид също са присъщи на елементарни хора с ниско образование и липса на всякакъв мозък - а сетих се БКП тролчетаааа. Толкова можете, толкова правите съжалявам ви, също като Радев дето си спи с подчинените, доблестния замесен в схеми за точене на пари от инициативни комитети 40 000 лв. от армията благата и безплатното чука-е, хубаво че БКП го накараха да се ожени за държанката си, че още по смешен беше като бяха любовници началник с подчинената. ХА ХА ха ха ха ха ха.
7.
Ирина
30.10.2016 18:16:31
2
0
Цецка Цачева е най-добрия вариант за България. Нека подкрепим кандидатите на ГЕРБ с бюлетина номер 17 за да има стабилна и просперираща България за всички нас.
6.
гого
30.10.2016 18:13:36
3
0
Цецка Цачева работи в интерес на гражданите и води разумна кампания и политика на доверие и стабилност. На върха на популизма стоят едни пропаднали и измислени генерали от БКП, без да са подготвени и мислят че президентската институция е като да караш трактора на село----- толкова мозък колко повече в един военен дето и почивката му я плащаме всички ние. Победа желая на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17. И да не забравяме че БКП в Европа гласуваха с ДПС България да се напълни с ИМИГРАНТИ.
5.
Алоуу
30.10.2016 14:11:18
3
0
Цецито ще е президент! 17 победа!
4.
ViP
30.10.2016 12:09:27
0
2
Цитат:
- Джон, какъв е този ужас?
- Кандидата на ГЕРБ за президент, сър.
- Е по-грозен мъж нямаше ли?
- Това е жена, сър.
- Щом казваш, Джон
3.
Амоооо
29.10.2016 21:32:30
1
7
Ни мой да сме всички гербаджии..Вий на разделяте .На вас благата на нас лайната.
2.
Цецо
29.10.2016 21:17:08
4
6
Цеца е истински обединител на нацията!!! Народа се обедини около идеята да и тегли шут на изборите и да покаже на ГРОБ-арите, че не иска мигранти, не иска мангалите да получават по 30 евро стипендии, не иска повече да се подиграват с него!!
1.
НАБЛЮДАТЕЛ
29.10.2016 20:58:18
1
8
Час по скоро да дойде датата на изборите и тази отврат да не се класира за балотаж, та да изчезне от прожекторите и да се скрие в дупката си, че вече се скъсах да си лея куршуми щом я зърна!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори