×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младежите на ГЕРБ Бургас стартираха кампанията „Аз обичам България“


Младежите на ГЕРБ Бургас стартираха кампанията „Аз обичам България“
Младежкият лидер на ГЕРБ Николай Василев презентира интересната идея в шатрата на ГЕРБ
29 Октомври 2016, Събота, 10:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Ивентът ще се проведе днес в информационната шатра на Цецка Цачева и Пламен Манушев – до Часовника

Младежката организация на ГЕРБ в Бургас стартира днес кампанията си „Аз обичам България“.

Тя е продължение на „Аз обичам Бургас“, която се проведе преди година. Тогава хиляди бургазлии оставиха своето послание и посочиха защо обичат града си.

„Идеята е да покажем защо обичаме страната си и това, че се чувстваме отговорни за всичко което, което се случва в нашата държава“, каза Галя Василева, общински съветник втори мандат и едно от младите лица на ГЕРБ. Тя представи интересната инициатива заедно с младежкия лидер на ГЕРБ в Бургас Николай Василев.

В събитието се включиха народните представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова, общинските съветници Галя Василева, Антон Берданков, Калояна Живкова, Тодор Колев, Диян Димов, Лиляна Драгоева, Чавдар Вълев, както и десетки други минувачи. 



„Нашата цел като младежи е да активизираме гражданите и да ги насърчим към активност в изборния ден. Чрез това събитие искаме да обърнем внимание към правилният избор, който ще насочи България в посока на просперитет. Обичаме България, защото тя има нужда от хора, които да работят в интерес на гражданите. Младежите на ГЕРБ Бургас ще подкрепим номинацията на първата жена президент г-жа Цецка Цачева”, каза Николай Василев – областен координатор на МГЕРБ Бургас.



Кампанията ще се проведе днес в информационната шатра на ГЕРБ – до Часовника, където всеки желаещ ще може да остави своето послание.





79
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
79
Коментара по темата
79.
*********
04.05.2018 16:15:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
78.
GO40
10.11.2016 13:30:43
0
1
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
77.
антипилотът
29.10.2016 22:21:13
1
0
И 45 години стигаха, ама комунизмът продължи....
Много емоционално претоварен народ, един съвет от мен
Трансформирате енергиите си веднага, защото срива след изборите ще ви помете! Ето и един умен съвет от мен, Учителят.
Интегриране на енергиите ~ Когато се чувствате претоварени ...

Вашето тяло се опитва да ОБРАБОТИ голямо количество информация / енергия през себе си, за да разчете, да намери смисъл, да съпостави информацията, която получава и "а тя е твърде много", за него да се справи, в този момент.

В началото, при въглеродно-базираните човешки тела, това бяха емоции и противоречиви мисли. Тялото влиза в режим на "претоварване" когато има твърде много деформации и се нуждае от освобождаване. То РАБОТИ УСИЛЕНО, за да обработи всичко по-бързо, по-лесно .... опитва СЕ да "избере измежду" всичко, което ни се случва, всичко, което въвеждаме в тялото/полето си ...

Крайностите на човешките емоции и мисли отминават с всяко пречистване, прочистване и поддържане на светлината отвътре. Чистия мир, баланс и единство вътре заместват това, което там, където беше разделение .... има само ЧИСТА ЛЮБОВ.

Тялото ви трябва да преобразува енергията на всички стари програми, задържани в нас. Вашите клетки са в непрекъснат режим на отваряне/ затваряне, освобождавайки енергията на старите програми и всякакви емоции/честоти там. Тези "сигнали" се предават през тялото чрез "невротрансмитерите", които комуникират с всичките ви системи за да преведат тази кодирана информация в думи, които чуете в главата си, изображения, които виждате вътрешно и през вашите очи. Вашата реалност е проекция на всичко, което държите вътре във вас.

Тези полета/измерения/реалности с по-висока плътност са по-чисти, фино настроени, в съответствие с ЧИСТАТА СВЕТЛИНА НА ИЗТОЧНИКА и кодовете, да я преживеем, са в тялото ви, а сериите, които ги активират са вашето балонно/вселенско/холографско енергийно поле, която се носи около тялото ви .....

Тъй като тези галактически/космически/свещени високи светлинни честоти активират по цял ден, всеки ден сега, те активират вашите клетки чрез фотонна светлина, която се превръща в Квантова, и изисква сън, време за почивка на тялото ви, за да се обнови и полето около вас да влезе вътре/да се слее/интегрира във вас.

Вашето ДНК се активира и генетичните кодове се променят, модифицират докато огромни количества Светлина (Вашето висше съзнание, душа, дух, есенции, аспект) могат да СЕ активират ВЪТРЕ В ТЯЛОТО ВИ... така че ДА можете да ВЪРВИТЕ като Същество от Квантова светлина тук. Вашият цял строеж ще се трансформира, промени, прекодират, рекалибрира, постоянно и непрекъснато сега. Вашата външна реалност ще се рекалибрира постоянно, за да съвпадне с вашите нови честоти.

Това е призив за подравняване/повторно подравняване към КОДОВЕТЕ НА ДУШАТА ви и човешка ви реалност не съответства на това. Всичко се променя. Така е писано и затова сте тук.

Физическото ви тяло/клетъчната памет/субатомна молекулярна структура се разгражда и се изгражда наново всичко от основи. Вие закотвяте висшите сфери на съзнание вътре в тялото си СЛЕД КАТО СЕ НОСИТЕ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО, за да се отделите от разделението на всички неща, и част от старата илюзия, която сте вярвали, че е реална.

Вашите НОВИ ЗЕМНИ РЕАЛНОСТИ няма да имат нищо общо със старите. Те ще се състои от магия, блаженство, дъги, щастие, истинско изобилие, доброта, свещена дълбока любов, свещено уважение, почтеност и почит към завръщането на забравеното съществуване.

Вашите тела преминават през непрекъснат процес на преработване на всичко. Вашата ценностна система, вашите вярвания, манталитет, вашето съществуване ... преминават през основен ремонт.

Вие ще се колебаете между аспекти, от една крайност в друга (мъжки/женски, след това божествено мъжко/божественото женско), за да влезете в баланс вътрешно ... и да се върнете към ЧИСТОТА отново. Вие ще родите нови азове, нови реалности, нови идеи ... всичко ще бъде преродено, трябва да израсте, да се научи да ходи, да говори, да функционира, да общува, да ви поддържа .... всичко отначало, този път напълно в съответствие с ВАШИТЕ ВИСШИ АЗОВЕ, от дълбините на душата ви и в УНИСОН С ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ..... без повече разделение, без повече малко, без повече ограничения или подхранване на енергията на старото.

Цялото ви тяло ще бъде ИНТЕЛИГЕНТНО, работещо чисто и в унисон. Всяка система онлайн, общуване, обработване на всяко измерение, всяка действителност, всичко едновременно, вътре и извънe вас

Подобно на кристал, понякога вие сте в състояние да предавате, понякога да получавате, понякога не можете да направуре другото, докато сте в една фаза. Друг път може да предават и приемате и обработвате всичко едновременно, лесно. Друг път не можете да направите нищо, тъй като тялото ви е извън линия, докато се зареждат/активират новите програми, докато се настройвате към много по-висока честота отпреди. Ще се настройвате електромагнитно, като заредени йони и плазмена енергия преминават през вас. Вие се превръщате в излъчвател на честоти, естествено. Тялото ви става слабо, докато се изгражда, след това отново влиза онлайн - по-силно, по-ясно, с нови възможности, които не сте имали преди. Човекът във вас ще се бори с тези предизвикателства, защото няма да знаете всичко което се случва, но вътрешно .... вие знаете.

Вашите реалности са изградени върху доверие, вяра, знание ... независимо от това, което външното ви казва. Вашите нови реалности се проектират холографски отвътре. Те се материализират за вас в зависимост от светлината, която носите, любовта, която сте, това което казвате, проектирате, правите .....

Вашето тяло натрупва енергия, когато се отдръпвате и почитате този огромен процес на трансформация. То се възстановява, ремонтира, рестартира, преподрежда всичко за вас, когато излезете от пътя.

По-плътните полета ... вие вибрират в тях. Тялото ви трябва да олекне и има много пространство между клетките, така че енергията да се движи свободно и където има плътност/разделяне, тази енергия се "блъска" е него, за да го активира, да го разтвори и да се разиграе в холографската или физическа реалност, в зависимост от това къде функционирате ай-много ... като Човек или на Същетво на Светлината във физическа форма.

Има тонове повече, винаги има. Това е само една много малка част. Позволете на тялото ви да прави това, от което има нужда. Вашите надбъбречни жлези се побъркват когато се задейства "борба или бягство", така че вашата съпротива да може да си отиде. Ще бъдете изчерпани, така че да не може трудно да функционирате, защото човешкото във вас е твърде силно и нещата трябва да се случват за вас, защото иначе не бихте позволи. Вашата лимфна система, вашите жлези, кръвта ви, кожата ви, мозъка / черепа, гърлото, сърцето ви/ целия гръден кош ... трябва да оживеят .... сърцето ви ще изпомпва нов живот за останалата част от вашето тяло/крайници, да ги събуди и тях. Ще почувствате изтръпналост и мравучкане, което може да стане интензивно, както се случва. Вашето тяло е било заспало, всичко е в латентно състояние, скрито дълбоко вътре. Сега то оживява, така че да можете действително да ходите/съществувате в РАЯ НА ЗЕМЯТА, във физическото тук. Има много работа, която трябва да се случи, мускули, зъби, кости ... Работата в мрежа, структури, системи защото всички тези реалности "там" са били вътре в тялото ви, дълбоко вкоренени във всяка клетка от тялото ви ... .. и се преработват чрез вливане на светлина, геометрични връзки и нови кодове/серии, които сега се вграждат в тялото ви ....

Костите ви ще загубят плътност и ще започнат също да се разширяват. Зъбите ви, също ... там където са били задържани дълбоко "вкоренени" програми. Кръвта ви ще очисти вашата система, извеждайки патогените навън. Вашата урина ще пречисти системата ви, а след това тези системи ще бъдат "превключени" в кристални и тялото ви ще функционира по различен начин .... Сълзейки кристали през кожата ви, блестящи, искрящи .... това е извънредно красиво, изящно за нас и странно за човека.

Това е само НАЧАЛОТО, любими ... има толкова много още да дойде за всички. Вашето прегръщане и почитане е най-важно, ако имате желание да изпитате това с повече лекота и да оставите назад страданието, съпротивата и нуждата първо да знаете. ♥

Гответе се, любими! Днес е един тих ден до този момент. Това е писано да се промени в най-скоро време.... нашите Кристални Светлинни тела правят много във всеки момент сега.
76.
10 години стигат
29.10.2016 22:05:07
1
5
Майната им на Гербаджии! Като всяко ново начало хората си помислиха, че нещо най-накрая ще се промени към по-добро. Още го чакаме, няма такава немотия :( Няма такова крадене!
75.
Мина
29.10.2016 20:46:52
8
2
Интересна идея на младите от ГЕРБ
74.
Чичо Пенчо
29.10.2016 20:45:55
4
3
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов! Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква bsp

Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква БСП

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.

По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него, пише Данка Радева в ПИК.

"Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов", поясняват от Би Ти Ви.

По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.

"Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит", разкриват детайли служители на електронната медия.

Според тях Трифонов и Радев имат обща цел - свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.

"Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел", допускат посветени в чалга-заверата.

Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в "Шоуто на Слави" и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.
73.
Гергана
29.10.2016 20:45:54
5
2
Супер събитие харесва ми
72.
Чичо Пенчо
29.10.2016 20:16:15
2
3
А тези обичат ли Бъргария?! Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ. Подробностите в следващия материал.

На 25 октомври Европейският парламент приема спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа. Документът е одобрен с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се". Резолюцията е подкрепена от Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европа. Европейската народна партия гласува "против".
Как гласуват българските евродепутати?
Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали.
Документът предвижда десетки мерки за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, които държавите - членки на Европейския съюз трябва да предприемат.
Така например в точка 30 от резолюцията се казва, че цитирам "трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот".
В точка 51 пък се твърди, че миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие, тоест тя е полезна.
С резолюцията се забранява още на държавите от Европейския съюз да налагат културни ограничения на мигрантите. Залагат се и сериозни бариери пред връщането им в родните им страни. Освен това има специална точка, в която се твърди, че страните от Евросъюза трябва да приемат икономически мигранти, дори и такива, които бягат от родните си държави по климатични причини. Освен това се призовава Европейският съюз да набележи действия, които правителствата на страните - членки да предприемат за увеличаване на потенциала на миграцията като цитирам "фактор за развитие".
Потърсихме евродепутатите от БСП и ДПС, за да разберем защо са подкрепили резолюция за насърчаване на миграцията, след като в България от БСП ежедневно се обявяват против бежанците и обвиняват правителството, че не правело достатъчно, за да ги спре.
Ето какво например каза Илияна Йотова в сряда по повод на бежанците.
Илияна Йотова:
"Не случайно говорят вече за третия път на миграцията именно тук на българо-турската граница, сухопътното трасе за вътре в Европа. За съжаление сегашното правителство не може да се справи с тази криза - само я задълбочава."
Свързахме се с евродепутата от БСП Момчил Неков, който каза, че искал първо да прочете какво пише в резолюцията, която вече е подкрепил и тогава да коментира.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Искам да погледна самия доклад, за да ви дам точна и ясна информация."
След като се запозна с резолюцията, ето какъв коментар направи пред телевизия "Европа" Момчил Неков.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Вижте смущаващи неща има навсякъде, въпросът е че самата тема е доста чувствителна за българите. Това е резолюция по самата тема с бежанската криза. Резолюцията на ЕП относно правата на човека и миграцията от трети държави, тя е по собствена инициатива."
От БСП казаха, че не се запознати с документа, който са подкрепили техните евродепутати.
Потърсихме и евродепутатите ни от ЕНП, за да разберем защо те са гласували против резолюцията.
Емил Радев - евродепутат от ЕНП/ГЕРБ:
"Виждаме за пореден път как в България представителите на социалистите и на ДПС говорят едни неща срещу миграцията, срещу миграционния поток, да не се дават повече права в страната ни, а в един момент в ЕП с техните гласове и гласуването им за тази резолюция, на практика се дават все повече и повече права и се иска да се допусне свободно движение на мигрантите, към която и държава да искат да се заселят. Това са неща които българското общество не би одобрило по никакъв начин."
Не открихме нито един от евродепутатите от ДПС за коментар, тъй като не отговарят на мобилните си телефони.
71.
Мечо Кух
29.10.2016 19:43:33
1
4
Мацката с червената коса ми е фаворит . К.р за Герб.
70.
https://youtu.be/8alYu626-Ls
29.10.2016 17:40:06
1
1
https://youtu.be/8alYu626-Ls
69.
"забранено от законодателството"
29.10.2016 17:01:46
1
1
....на коя Държава,не разбрах....
68.
НТСхема - 66.
29.10.2016 16:59:01
1
3
Що не го духаш гол.........
67.
нека
29.10.2016 16:34:13
7
3
браво браво, активни млади хора !
66.
до НТСхема
29.10.2016 16:27:07
2
1
Абе НТСхема ти да не правиш оптимизация на сайтове във флагмана със спам, защото е забранено от законодателството
65.
НТСхема
29.10.2016 16:08:13
0
1
http://bosia.blog.bg/politika/2016/10/25/puskam-predizborno-moi-star-posting-kameryn-za-bylgariia.1484724
64.
НТСхема
29.10.2016 16:04:55
0
1
http://sekirata.blog.bg/poezia/2016/10/28/meglenke-evreike.1485600
63.
до 62
29.10.2016 16:00:28
1
4
ИМЕННО
62.
...
29.10.2016 15:41:41
6
5
Мръсно нещо е политиката. Не е добре да правиш реални действия в интерес на хората, защото ставаш жертва на долни клевети, лъжи и цели кампании по омаскаряване на личността ти.
По-лесно е да извърнеш глава и да кажеш, че в България няма оправия, или направо да хванеш за Терминал 2.
За щастие се появиха хора, които не мислеха така. Мислеха, че е добре да опитат да направят нещо за страната си и благодарение на европейската солидарност Бургас бе преобразен. Резултатите на изборите са най-доброто доказателство, че хората не са забравили на какво беше заприличал града при кметуването на Йоан Костадинов. Бургас беше умален пример на това, какво причиняват БСП, ДПС и производните им политическа партии на страната ни, когато се докопат до управлението.
За щастие се появи ГЕРБ и от тогата тече непрестанната кампания по омаскаряването на всеки един, който е неудобен и не желае да живее в блатото, на което приличаше държавата преди това.
Поредна победа на изборите!
Номер 17!
61.
НТСхема
29.10.2016 15:36:22
0
1
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/06/07/dve-desetiletiia-chujda-vlast-v-bylgariia-1989-2011.761348
60.
Внимание
29.10.2016 15:33:29
1
0
Нов вирус вече ни разболява през есента. Той протича с температура, повръщане и диария, обясни пред „Монитор“ завеждащият детското отделение към Инфекциозна болница в столицата доц. д-р Атанас Мангъров. Все още обаче не е ясно дали става дума за ентеро- или аденовирус.
„Не сме го изследвали. Но очевидно имаме нов вирус, защото много хора са болни. В противен случай хората щяха да имат защита срещу него. Не става дума за някаква епидемия, но болницата ни е пълна“, каза доц. Мангъров. Според него заболяването продължава около 7-10 дни, като най-острата фаза трае 4-5 дни. Препоръчително е болният да си остане в къщи и в никакъв случай не бива да се прибягва до антибиотици, особено в началото на инфекцията. Това се налага
59.
НТСхема
29.10.2016 15:25:24
0
7
Като свински черва са.............http://www.flagman.bg/article/101182
58.
ДО МЛАДЕЖИТЕ ОТ ГЕРБ
29.10.2016 15:21:13
2
5
Прочетохте ли внимателно коментари 52 и 55 или да сменяме дилърите и да вадим лопатите палячовци
57.
до гербаджии
29.10.2016 15:21:03
1
7
очакват ви адскъ мъки, гнусни предатели !!!!!
56.
бащата на народа
29.10.2016 15:15:47
2
9
Добре че всякс година от мигриралите в чужбина хора подтъпват 1млрд.700 млн.евро в Банките и държавата иначе не ви виждам откъде ще ви дойдат заплатите крадци долни и откъде ще плащате пенсийте наскоро в М.Рудник в пощата видях как чакаха на едното гише някой да си плати тока за да дадат пенсията на чакащия на другото гише пенсионертова ли е герб .До кога ще вдигате данъците Бургас е града с най високи данъци
55.
НТСхема
29.10.2016 15:10:45
0
12
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
54.
затова Недялко-магарето
29.10.2016 15:09:24
0
4
Непусна свойте пофчинени да стачкуват когато бакшишите се вдигнаха срещу общината
53.
до 28
29.10.2016 15:04:28
0
3
Кой точно и как го убихте
52.
НТСхема
29.10.2016 15:04:00
0
14
Започва трудовия си път като сервитьор. В бизнеса влиза през 1990 г., когато покойният Димитър Янков осигурява на него и съдружниците му Живко Горанов и Димитър Въчев-Чибата арендни договори за механа „Нептун“, бар „Делта“ и дискотека „Фрегатата“. През 1997-1998г. държи осем чейнчбюра в Слънчев бряг. До 2000 г., когато съдружниците му късат с него, тези заведения са посещавани предимно от представители на ВИС-2. Най-известен е тесният контакт на Бойчев с екзекутирания през 2005 г. Димитър Димитров-Маймуняка. Днес и двамата бивши съдружници на Бойчев не желаят да коментират защо са се отделили от него.

Става възлова фигура в ГЕРБ благодарение на Недялко Кирезиев, с когото имат обща фирма за таксита и товарни превози. До поемането на летище-Бургас от немския концесионер, зад който всъщност стои групировката ТИМ, фирмата на Бойчев и Кирезиев държи контрола върху такситата, обслужващи пътникопотока на север и на юг от аеропорта. Сблъсъците с конкерунцията са потушавани с побоища и сплашване. Кирезиев произхожда от структурите на СИК и е съдружник на Бойко Борисов в скандалноизвестната с производството на фалшиво Марлборо „Тео интернешънъл“, разбита от НСБОП през 1997г. През 2006 г. Кирезиев прави контактът на бургаските бунтари срещу разкопаните Йоанови улици с Бойко Борисов. Това е времето, когато се заражда идеята ГЕРБ в София. Тогава протестиращите са водени от лидера на СДС Димитър Николов, днешен кмет от ГЕРБ.С тях, от първия ден е и Бойчев. Кирезиев остава в сянка, за да не се възпроизвежда в публичното пространство историята с „Тео интернешънъл“, но всъщност продължава да дърпа конците на всички останали, свързани тук с ГЕРБ. От неговата лична квота са и две общински съветнички в групата на ГЕРБ, в чиито служебни биографии фигурират връзки с лица от подземния бизнес.
51.
митко
29.10.2016 15:02:10
1
11
Банда празноглавци.На Байх.и макарите.
50.
защо катосте толкова
29.10.2016 15:01:02
1
8
Честни и почтенни напечатахте фалшифи бюлетини
49.
do 43
29.10.2016 14:58:54
1
6
Да ела да видиш какво означава уреден град как е обмислено всичко,икак хората си живеят спокойно и безгрижно не като в Бургас ония ден пак вдигнаха патента на таксита за разлика от Варна там си остана същия ще ви видим и санирането
48.
до 43
29.10.2016 14:55:12
1
6
Исках да ти кажа че има жилище в чужбина и в центъра на Бургас така че не ми задавай тъпи герб-джийсли въпроси явно трябва да ти се обяснява като на бавноразвиващ
47.
do 22
29.10.2016 14:52:03
1
7
Да за вас от гроб знаем че сте със дилъри всичките е$ати и приказките само дето вкарвате всичко ви е така дилъри,лопати...изобщо безмислениприкъзки типични за вас
46.
Не герб младежи
29.10.2016 14:50:57
1
9
И ние я обичаме българия ама тука няма хляб за нас ,а ъ гербаджии не ни се става,та в странство сме-1 000 000 милион младежи.
45.
Въпрос
29.10.2016 14:49:07
0
10
Кой е този "младеж" зад Бойчев.По ми прилича на 55+
44.
пешо кура
29.10.2016 14:48:26
1
10
За всички хаос в България е виновна Мая Манолова че им пусна "аванта" като им закова печатницата с фалшивите бюлетини още тогава трябваше на герб да им се забрани да участват в изборите
43.
do 40
29.10.2016 14:45:25
3
1
Къде да дойда в чужбина човек?
Ти нали си в Бургас и не ти харесва. Kритикуваш всичко, което е направено, а сега ме каниш да идвам в чужбина да видя как си паркираш колата пред магазина, пред вас или не знам си къде...
Хич те няма май, обмисли предложението за лопатата, макар тя да не е виновна за шизофренията ти.
42.
17
29.10.2016 14:40:22
15
2
Пак ще ги изберем! Победа за кандидатите на ГЕРБ, а вие пак ще си плюете до следващите избори, че и по-нататък.
41.
do36
29.10.2016 14:38:12
0
3
Що' ??? Нещо съм объркал ли
40.
29
29.10.2016 14:36:58
1
4
Кво да се ударя с правата лопста я ми кажете лое не е вярно пт това което съм писал и кое да видя на града стърчащиъе канали и дупкители а за чужбина не ми говири пред над пред магазина където и да отида има къде да си спра колата ела ти да видиш как е в чужбина
39.
герб-джийски мастий
29.10.2016 14:33:22
1
9
Направихте дтските площадки и игрища под прозорците на хората това законно ли е
38.
Сашето
29.10.2016 14:32:08
9
2
Браво на младежите. Чудесна идея.
37.
17 номер
29.10.2016 14:31:48
1
11
Никога вече от сърце съжалявам че гласувах за гроб и мимето тоя път и с пари няма да спечелите предния път минахте метър с бюлетините в Костинброд
36.
до 29
29.10.2016 14:29:28
3
5
И колко пъти ше постваш тая глупост. Нали не мислиш че за сефте ти чета коментарите дето ги пускаш под различни никове. Гола вода сте отборчето ви - да си вземате парите по-скоро че може и да не ви ги дадът
35.
y
29.10.2016 14:29:04
1
12
На батко малките комуняги
34.
до 32
29.10.2016 14:28:56
0
0
ми какво да правят по улицата? да не са бездомни
33.
до 29
29.10.2016 14:28:00
13
3
Човек, иди се удари с правата лопата, честно...Излез от вас, разходи се из България. Дори не е нужно да ходиш в чужбина, за да видиш, колко много се направи в Бургас и колко ни завиждат останалите общини.
32.
до 25
29.10.2016 14:26:43
2
10
В центъра живея излез след 22 часа да видиш за какво става въпрос даже и таксита не се срещат по улиците а нощния живот е замрял нацяло
31.
до 30
29.10.2016 14:26:37
1
3
+ 1 глас от мен, и ще извикам всички
30.
Победа с номер 17
29.10.2016 14:23:46
10
4
Млади усмихнати хора!
Успех!
29.
19
29.10.2016 14:23:24
1
19
И кое точно му е хубавото презастрояването,буслентите със стурчащи по 10 см камбъри ,липсата на паркинги или.....да изброявам ли още .Знаеш ли по закон как се сменя статута на зелена площ за се превърне в строеж,знаеш ли как се режат дървета, кой му дава право на кмета места определени за паркинги да ги продава за строеж на коопераций хората няма къде да си паркират колите а за най малкото нарушение идва общ.ред или паяк знаеш ли че съм се въртял вечер пред нас половин час и немога да паркирам и съм паркиралв синята зона и сутринта пускам смс за да не ми закопчеят колата ТОВАЛИ ТИ Е ХУБАВИЯ ГРАДБИРГАС ВЗЕМИ СИ СМЕНИ ТИ ДИЛЪРА А ЗА БЕЗМИСЛЕНИТЕ ВЕЛОАЛЕЙ КОЙТО ПОЧВАТ И СВЪРШВАТ ОТКЪДЕТО СИ ПОЙСКАТ КВО ЩЕ МИ КАЖЕШ ЗА 84% -ДА СВАЛЯМ МУ ШАПКА МНОГО ОПИТЕН ЛЪЖЕЦ МНОГО ХИТРО ПОДМАМИ НАРОДА И САМО СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ПОЧНА ДА ГО ПСУВА ЦЕЛИЯ ГРАД
А АКО СИ МУ ГОЛЯМА ФЕНКА НА КМЕТА ВИЖ ДЕЛАТА МУ В СЪДА ЗА ИЗМАМИ С ДДС .ПИТАЙ Г-Н ЧОРОЛИЕВ КАТО КУПИ ЗАВОД "ПОБЕДА" КОЙ ДВЕ ЛИЦА УВОЛНИ ПЪТВО НИКОЛОВ И АНГЕЛ ШЕФА НАСНАБДЯВАНЕТО ПИТАЙ АКО ПОЗНАВАШ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО КАТО РАБОТЕШЕ В СССР С КОЛКП ПАРИ ЗАВЛЕЧЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ СТОЕШЕ В ОФИСА С НАВИТИТЕ РЪКАВИ И С БЯЛАТА РИЗКА И ДВЕ КУРВИ КУРВИ ОКОЛО НЕГО И МАМЕШЕ ЙОРАТА С КОЙТО РАБОТЕШЕ ТАКА ЧЕ "ДЪЛЪРЧЕ" НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ТОЯ НЕЩАСТНиК ЩОТ'ЯВНО ДОСТА РАБОТИ НЕЗНАЕШ КАТО МАЛКО КОТЕ СИ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ
28.
Иван
29.10.2016 14:17:11
11
3
Хахаха бях там пак ги убихме...бяхме много и беше весело...сега виждам, че и статията ще влезе в рубриката най-коментирани, което е още един факт за превеса на ГЕРБ! Браво, съединението прави силата!
от мен имате един глас
27.
до 24
29.10.2016 14:14:08
9
3
Виждам, само да плюете можете, злобни хора тесногръди. Срам ме е от вас
26.
se1
29.10.2016 14:12:43
3
11
Ами с тази измет която бълват училищата за некадърници, как няма да намирате млади промиби(бити) мозъци. И както каза човекът, коментирал под мен, Гербаджията го обединява идеята да краде
25.
Петко усмивката
29.10.2016 14:12:01
12
4
Ми не виждам, че града обезлюдя даже напротив! не те знам тебе в кой квартал живееш ама на мен не ми се струва да е обезлюдял! Ако си от черни връх и си мислиш, че си от Бургас е друг въпрос :)
24.
do 20
29.10.2016 14:09:14
1
10
Плюем герб не България много ли ти трябват тия разсипници
Невиждаш ли че града обезлюдв
23.
до 19
29.10.2016 14:08:45
4
4
Абе я ходи се гръмни ! Или не се показвай през деня, че ще те видят хората бе кретен!
22.
do 19
29.10.2016 14:08:10
17
2
Човек, да вземеш да смениш дилъра. Бургас никога не е бил по-хубав от сега, а кмета ни го избрахме с 84%!
21.
таратора
29.10.2016 14:07:43
1
15
Цачева ще спечели на путкин ден бургазлий са отвратени от герб и мимето
20.
Ангелина
29.10.2016 14:05:02
11
5
И какво не ви харесва в младежите и идеяата им? Бива ли да сте толкова черногледи че да плюете на България само за да покажете що за гьонсурати сте?
19.
ебахте му майката на Бургас
29.10.2016 14:04:11
4
19
Вие и вашия кмет -разбойник
18.
Тони
29.10.2016 13:59:15
8
3
Радвам се, че отидох и бях там...беше забавно и имаше много весели и лъчезарни хора, както се вижда на снимките, радвам се също и че има млади хора на които им пука за България!
17.
признал съм ГОЛЯМ Е
29.10.2016 13:55:55
0
1
https://www.youtube.com/watch?v=4T7xvN1_i-s
16.
dfh
29.10.2016 13:55:21
1
4
Ето ви европа и гроб..............http://www.burgasnews.com/istoriya-i-arheologiya/105165-evropa-iskala-da-nakazhe-drazkite-balgari-za-nezavisimostta
15.
Todor
29.10.2016 13:51:00
10
4
Браво на младежите! Минах от там да ги видя и видях много поситивизъм. Това да се вижда, това да се чува и отново и отново ще имат моя глас
14.
karieristi
29.10.2016 13:50:11
2
5
gerbadjiite sa sabrani samo ot interesa da se krade
13.
Пепо Бургашкия Карлос Тевес
29.10.2016 13:49:08
0
3
Златната топка е моя е палячо и аз съм бил там на същото място едно време далечната вече 2007 яко ги бяхме натиснали ,а бяха много страшен отбор ала последва паническа контраатака и такъв спринт направих на обратно ,че от девет планини та в десетата та чак на гол линията застанах
12.
do 9
29.10.2016 13:46:25
2
2
ти па щот си много красив
11.
Ивана
29.10.2016 13:45:18
13
3
хайде сега комунистически наследници.....Това са едни млади хора, които са активни и искат нещо да се промени в държава и не бездействат!
Браво младежи продължавайте в същият дух, само с действие ще се случат нещата...само напред и аз съм с вас и номер 17!
10.
възмутен
29.10.2016 13:42:54
2
10
А ивент менажера карфиол серели там ли е? Той р най-достоен за прецедент на гербландия.
9.
Г.ЖЕКОВ
29.10.2016 13:37:18
2
15
МРЪСНИ ГАДНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСЛЕДНИЦИ
8.
Гошо Бургаският меси
29.10.2016 13:36:08
17
4
Браво показно е колко млади хора подкрепят ГЕРБ и Цачева....бях там и видях! Утре съм на Турнира с новите бутонки и както казах ще ви скъсам мрежите и да не забравите да върнете часовника назад довечера да ми се оправдавате утрре :) !
7.
МГЕРБ
29.10.2016 13:34:42
19
3
СТРАХОТНИ БЯХМЕ! ПОКАЗАХМЕ ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО И МОЖЕМ. СУПЕР СВЕЖИ! ГЛАСУВАЙ С 17 НА 6 НОЕМВРИ!
6.
НТСхема
29.10.2016 13:34:00
2
20
Всичко е хубаво.............обаче МНОГО ама МНОГО КРАДАТ бе...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
N17
29.10.2016 13:33:54
17
2
Супер се получи!
Цачева Президент!
4.
Перата
29.10.2016 13:26:13
3
9
Аз пък си харесах този Николайчо. Ще го схрускам :P
3.
Бургазлия
29.10.2016 13:25:29
2
4
На мен пък по ми харесва момичето от последната снимка с русата коса и черно яке. Много е секси.
2.
Влюбен
29.10.2016 13:24:32
17
6
Тази с очилата и тя сигурно е педераст. Влюбен съм в нея. Виждам ги по снимките и ще ви кажа, че са най-красивите момичета в Бургас. При комунистите няма такива. Само вмирисани баби и недо.бани лели. Браво, ГЕРБ
1.
hahaha
29.10.2016 13:23:13
2
23
pederasi do edin
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори