×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът на БСП Николай Тишев: Ген. Радев ще бие Цачева на втори тур (СНИМКИ)


Лидерът на БСП Николай Тишев: Ген. Радев ще бие Цачева на втори тур (СНИМКИ)
БСП откри предизборната си шатра в Бургас. Тя ще остане до 13-ти ноември, защото социалистите са сигурни в балотажа
26 Октомври 2016, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Ще обучаваме представителите ни в СИК, за да не стават недоразумения при резултатите, каза областният лидер на БСП

Ние сме сигурни, че генерал Румен Радев ще отиде на балотаж с кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева, а на втори тур ще я бием. Това каза областният и общински лидер на БСП-Бургас Николай Тишев при откриването на шатрата в морския град. Предизборната приемна се намира на ул. „Богориди”, в непосредствена близост до Часовника. Представители на Червените в Бургас ще раздават рекламни материали, както и ще отговарят на въпроси на гражданите относно предстоящите избори. Приемната предизвика интерес още преди официалното откриване.


Бургазлии посетиха предизборната приемна още преди официалното й откриване

Шатрата ще остане там до 13-ти ноември, тъй като социалистите са категорични в прогнозите, според които ще има балотаж, който ще е между кандидатите на БСП и ГЕРБ.

Николай Тишев сподели, че дотогава ще продължат и предизборните им срещи с избирателите в цялата Бургаска област. БСП-Бургас ежедневно посещава населени места в региона и се среща със своите симпатизанти.


Николай Тишев бе категоричен в победата на БСП


„Има много голямо настроение за победа сред нашите членове и симпатизанти. Вече приключиха официалните срещи на кандидатите ни. Както знаете, на 30-ти септември генерал Румен Радев посети Бургас, а на 15-ти октомври беше отново тук заедно с кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова и лидера на БСП Корнелия Нинова”, каза областният лидер Тишев, като добави, че оттук нататък задачата на партията в Бургас е да се съсредоточат основно върху две неща.


Шатрата се намира на метри от Часовника

„Първо ще довършим нашите срещи с гражданите и второ – да се подготвим за изборния ден и да проведем обучения с нашите представители в Секционните избирателни комисии”, добави той.



По време на разговорите с избиратели хората са споделили с тях притеснението си, че без значение дали ще гласуват или не, накрая, когато приключи преброяването на гласовете, щели да бъдат в полза на управляващата партия. Затова на тези избори ръководството на БСП си е поставило задача да проведе обучение сред представителите си в Секционните избирателни комисии.



„Този път не трябва да допуснем това, което се случи през 2015 г. на местните избори. Тогава имаше куп проблеми – засъхнали тонери на копирни машини, липса на хартия, където да се разпечатват извлеченията от протоколите. Много от председателите на ГЕРБ в СИК отказаха да дадат извлечения от протоколи. Някъде около 300 комисии бяха на територията на община Бургас. Около 100 застъпници се върнаха без извлечения. Т.е. ние после няма как да проверим каквото и да дадат като сканирания и копия в страницата на ЦИК. Няма как да сравним резултата, който е получен в Секцията и предадения в Районната избирателна комисия”, каза още в заключение Николай Тишев.




38
Коментара по темата
38.
Чичо Пенчо
28.10.2016 20:33:08
0
0
Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ. Подробностите в следващия материал.

На 25 октомври Европейският парламент приема спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа. Документът е одобрен с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се". Резолюцията е подкрепена от Партията на европейските социалисти и Алианса на либералите и демократите в Европа. Европейската народна партия гласува "против".
Как гласуват българските евродепутати?
Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали.
Документът предвижда десетки мерки за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, които държавите - членки на Европейския съюз трябва да предприемат.
Така например в точка 30 от резолюцията се казва, че цитирам "трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот".
В точка 51 пък се твърди, че миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие, тоест тя е полезна.
С резолюцията се забранява още на държавите от Европейския съюз да налагат културни ограничения на мигрантите. Залагат се и сериозни бариери пред връщането им в родните им страни. Освен това има специална точка, в която се твърди, че страните от Евросъюза трябва да приемат икономически мигранти, дори и такива, които бягат от родните си държави по климатични причини. Освен това се призовава Европейският съюз да набележи действия, които правителствата на страните - членки да предприемат за увеличаване на потенциала на миграцията като цитирам "фактор за развитие".
Потърсихме евродепутатите от БСП и ДПС, за да разберем защо са подкрепили резолюция за насърчаване на миграцията, след като в България от БСП ежедневно се обявяват против бежанците и обвиняват правителството, че не правело достатъчно, за да ги спре.
Ето какво например каза Илияна Йотова в сряда по повод на бежанците.
Илияна Йотова:
"Не случайно говорят вече за третия път на миграцията именно тук на българо-турската граница, сухопътното трасе за вътре в Европа. За съжаление сегашното правителство не може да се справи с тази криза - само я задълбочава."
Свързахме се с евродепутата от БСП Момчил Неков, който каза, че искал първо да прочете какво пише в резолюцията, която вече е подкрепил и тогава да коментира.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Искам да погледна самия доклад, за да ви дам точна и ясна информация."
След като се запозна с резолюцията, ето какъв коментар направи пред телевизия "Европа" Момчил Неков.
Момчил Неков - евродепутат от ПЕС/БСП:
"Вижте смущаващи неща има навсякъде, въпросът е че самата тема е доста чувствителна за българите. Това е резолюция по самата тема с бежанската криза. Резолюцията на ЕП относно правата на човека и миграцията от трети държави, тя е по собствена инициатива."
От БСП казаха, че не се запознати с документа, който са подкрепили техните евродепутати.
Потърсихме и евродепутатите ни от ЕНП, за да разберем защо те са гласували против резолюцията.
Емил Радев - евродепутат от ЕНП/ГЕРБ:
"Виждаме за пореден път как в България представителите на социалистите и на ДПС говорят едни неща срещу миграцията, срещу миграционния поток, да не се дават повече права в страната ни, а в един момент в ЕП с техните гласове и гласуването им за тази резолюция, на практика се дават все повече и повече права и се иска да се допусне свободно движение на мигрантите, към която и държава да искат да се заселят. Това са неща които българското общество не би одобрило по никакъв начин."
Не открихме нито един от евродепутатите от ДПС за коментар, тъй като не отговарят на мобилните си телефони.
37.
пълниш ми душата батинка днес имаш достоен наследн
28.10.2016 17:18:58
0
1
https://www.youtube.com/watch?v=CiNGjaSQqow
36.
Ирина
28.10.2016 12:53:43
1
0
Тишев, Тишев, пак неподготвен - "Около 100 застъпници се върнаха без извлечения. Т.е. ние после няма как да проверим каквото и да дадат като сканирания и копия в страницата на ЦИК. Няма как да сравним резултата, който е получен в Секцията и предадения в Районната избирателна комисия”....,върнаха се без протоколи, защото бяха дошли да вземат само едни пари , а дори членовете ви в избирателните секции не са лоялни към вас, а уж трябва да са ви най - доверените същото и със застъпниците, те даже не си стоят и на местата...Самите те кометираха и то без да се крият, че гласуват за ГЕРБ, но са дошли да вземат някои лев в комисиите и от БСП.Така, че си провери информацията и контингента и ще разбереш, че на "твоите" хора им е все тая дали ще вземат копие на протокола , а пък и удобно за тях алиби имат-- някой "уж" не им е дал копието.Гра
35.
Чичо Пенчо
27.10.2016 20:30:49
1
1
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.
По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него.
„Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов“, поясняват от Би Ти Ви.
По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.
„Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит“, разкриват детайли служители на електронната медия.
Според тях Трифонов и Радев имат обща цел – свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.
„Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел“, допускат посветени в чалга-заверата.
Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в „Шоуто на Слави“ и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.
34.
Ултра
27.10.2016 14:04:32
2
4
Много нагли са в тази партия, познавам няколко изкуфяли привърженици дето още си мислят, че живеят през далечната 1980г. бе то един младеж няма в тази партия какво изобщо ми говорите и как съумяват да си задържат простия изкукал електорат като именно те ги докараха до там, че днес да взимат по 100лв. пенсия?!?!!? Издухана работа...ще ми обяснява някъв пенсионер за политика....или нещо друго....ПО НАДОЛНИЩЕТООО!!!
33.
до 32
27.10.2016 14:01:29
1
4
Абе ей тъп, кво си се размрънкал кухар такъв, като си много русофил що не питаш морето да ти обясни защо на лукойла цените на горивото са най-високи, ако бяха кухите червени тъпанри на власт сигурно дизела щеше да е 3лв. да се пълнят гушките на братушките...арееее отивай при пенсиите и не ме занимавай!
32.
до 31 - глас от морето
27.10.2016 10:23:58
3
2
Ехото пита: Защо да търсим кой и как защитава нашите ценности в Европа, а не ни отговориш кой и как ги защитава у нас, в България? И аз като теб категорично съм против против споразумението с Канада СЕТА, защото то е начало на навлизане на споразумението със САЩ през задния вход. НО: кажи ми глас от морето нещо по въпроса, защот ГЕРБ и Правителството на Б.Борисов ГО ПРИЕХА!!!!!!!, при това не на редовно заседание. Как тълкуваш това предателство? Това ли е" да се развива нормално, да има стабилност, да има правителство, ДА ИМА НЯКАКВО БЪДЕЩЕи т.н."Това лошо споразумение, според твоите думи, на какво бъдеще ни обрича? Кой точно сега "ни тегли към дъното"? Морето винаги изхвърля боклуците си на брега! Това е нашата надежда, а не твоите опорни точки и цитати!
31.
глас от морето
27.10.2016 10:06:35
2
2
Изключи си caps lock, технически грамотен индивид такъв. И тези лакърдии, ходи да ги разправяш не точно на 12тимата останали гласоподаватели на БСП. Защото техния Станишко е лидер на ПЕС, на баш Европейските социалисти. Те ли
ще ти върнат СССР? Защо не пробва кака ти Нинова да обясни на Мартин Шулц, който е председател на Европарламента от същите европейски социалисти, колко е лошо споразумението с Канада, а самият Шулц даго защитава всеки ден по 16 пъти. Щото е лесно да лъжете бабите, че ще върнете СССР, а в Европа да сте първи подръжници на правата на роми, бежанци и нестандартно сексуално ориентирани. Иди да видиш какви ценности защитава, твоята левица в Европа, докато облича тениските със сърп и чук и шапките на Че Гевара. Чиста демагогия и 100% лъжа, това е БСП.
Оставете малката ни нещастна страна на мира, оставете я да се развива нормално, да има стабилност, да има правителство, да има някакво бъдеще, макар и пълно с предизвикателства. Стига сте ни теглили на дъното като котва, вие от БСП и всички прозиводни, начело с другаря Костов, сега познат като Рада Д.
30.
реалността
27.10.2016 09:54:51
0
0
На следващите избори, кой ще води листата, другарят Тишев, другарят Мосинов, или пак ще чакате Петър Кънев да дойде от Ямбол да ви изтегли с някой лев?
2 години минаха и Зафирката още не може да повярва, че е депутат?
Върнете се в реалността, добре е за вас.
29.
гражданин
27.10.2016 09:51:32
2
3
БСП нямат шанс, какво се измъчвате изобщо. Местните функционери, се мъчат да се докажат пред ръководството в София, на гърба на бедните заблудени активисти, но другарката Нинова знае, че сте бита карта в целия регион. Тук там по страната има общинки, където все още заблуждавате старците, но и това ще отмине.
Утре ще загубите изборите и другарката Йотова, ще е първата, която ще тръгне да сваля Нинова, за да и седне на стола, а пишман генерал Радевски, няма да получи и едно потупване по рамото от вас, за това, че се излагал като кифладжия 3 месеца. Такива сте вие и вече нищо не може да го скрие. И в партията си го знаете.
Хайде със здраве.
28.
Макбет
27.10.2016 09:40:47
0
2
Любимите ви Герб гласуваха хората, командировани да пазят границата да нямат право да гласуват там. Това как ви ззвучи - страх ги е. Нарушават Конституцията ама ние спим за пореден път.
27.
аз
27.10.2016 09:27:56
5
4
Тишев арогантно мазно мекере.Докога ще се правите на ощипани и не спрете да залъгвате хората Че с хора като тебе Нинова,Овчаров и компания жалката ви партиика е на затриване
26.
X
26.10.2016 22:44:25
4
13
Няма да е генерала! Нинова е протеже на Овчаров, а него го махат от Нефтохим. Нещо да ти светва? Мамата ще е!
25.
фенчо
26.10.2016 22:36:01
57
7
Е може БСП да няма такава помпозна шатра като на герберите, ама за сметка на ттова ще има президент в лицето на ген. Радев;)
24.
Гайда
26.10.2016 21:58:07
4
4
До като начело са такива олигофъри като тази карикатура и креатура тиш... няма младите да гласуват за бсп, обрекохте я с тъпотията си тази партия ма сигурна гибел.
23.
darko
26.10.2016 21:23:19
43
3
През 864 г. Княз Борис се прекръстил на Михаил И приема християнството което по късно се налага като източна православна вяра. Тази вяра крепи българщината през всичките години на робство налагано от чуждоземци с различни по вяра. Българина оцелява като род заради вярата. Не се подава на англо саксонската протестанска католическа вяра а славяните се сплотяваме. Сега наново нашите политици се изкушават на дявола и залитат по евроатлантическата авантюра и идва края ТАКА ЧЕ ТИ СИ СЛАВЯНИН ПОМИСЛИ ДОБРЕ за бъдещето на децата си дали е по добре да се казват Мюмюн Хасан Кенан или ИВАН и производни
22.
CCCP
26.10.2016 21:08:56
60
3
АМИ САМО ПОМИСЛЕТЕ= ЕДНО ВРЕМЕ КАК БЕШЕ МАНГАЛИТЕ СИ КРОТУВАХА И ИМАШЕ НАПЪЛНО ТОЛЕРАНТЕН И ПРИЕМЛИВ ЕТНИЧЕСКИ МИР С ТЯХ, А СЕГА БЕЩЧИНСТВАТ ВЪРХУ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ЗАЩО! ЗАЩО ЛИ МЕ ПИТАТЕ ЗАЩОТО И ХЕЛЗИНКИ И ХАГА И СТРАСБУРГ СА КЪДЕ = НА ЗАПАД ОТ НАС МНОГО НА ЗАПАД И В ЛЯВО!!! НИЕ САМИ ОПРЕДЕЛЯМЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА СИ ЗАПАДНА АНГЛО САНКСОНСКА ОРИЕНТАЦИЯ, ГЛАСУВАМЕ И ГИ ИЗБИРАМЕ, ТАКА ЛИ Е , А СЕ СЪРДИМ НА ТЯХ МММ МИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И ПАТРИОТИЗЪМ ЧЕ ТАЯ ДУМИЧКА ОТДАВНА Е ЗАБРАВЕНА КАТО ДУМИТЕ ТАТКОВИНА , РОДИНА , ДЪРЖАВА ......... МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ДАЛИ ДА ИЗБЕРЕШ ЦИГАНИТЕ И ТЕХНИТЕ СБЪДНАТИ КОШМАРИ ЗА БЪЛГАРИНА
21.
Архимед
26.10.2016 20:12:21
7
27
Радев може да бие Цачева само в състезание по мерене на физическа сила.
20.
dino
26.10.2016 18:45:57
7
51
Tези идиотчета с Йоан Костадинов управляваха Бургас 12 години и за това време не можаха една уличка да ремонтират.
19.
Маняка
26.10.2016 17:25:38
12
42
Искам запалка с нея ще драсна шатрата ви, щото е много смешна. Ама и тя като вас....
18.
vasko t
26.10.2016 17:24:34
6
40
Каква мистерия е това да бъдеш трол в интернет?

Ние сме свикнали да четем за някой зъл или палав трол в приказките, заедно с невероятните истории на гноми, феи, джуджета, баба Яга, магьосници, Кошчей Безсмъртни.

Но ето, че през последните няколко дена се заговори за трол в интернет, който съвсем не е някое чудновато мистично същество, а човек от плът и то кръв.
След като сайтът „Биволъ“ разкри една страшна мистификация и далавера за прокуратурата чрез пощенската кутия на Илияна Йотова, оказа се че фирма наела хора, наречени трол, които създават фалшиви профили в интернет, за да коментират.
Под публикации за Илияна Йотова пишат само положителни и хвалебствени слова, а под статии за нейни опоненти от други партии – грозни коментари.

После докладват на фирмата, която ги е наела каква работа са свършили, а тя се отчита пред Илияна Йотова. Услугата трол се заплаща.
17.
хаха
26.10.2016 17:23:32
4
30
тея си вярват .... хахаахааа
16.
Син Ястреб
26.10.2016 17:08:03
11
35
Има има стари закрепостели хора дето още гласуват за червените, добре е че са малко
15.
Как така
26.10.2016 17:00:44
40
14
Не е вярно бе Тишев.
Още от първият път ще спечели.
Няма да има балотаж.
14.
победа
26.10.2016 16:26:29
10
10
Но за кой нити герб нито бсп на народа му писна от вас
13.
Иванов
26.10.2016 16:14:05
12
64
МИЛИОНЕРИТЕ В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП- НИНОВА, ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, АСПАРУХОВ....... . КАК ТАКА ДРУГАРИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЗАЩО МНОГО ХОРА НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБА , А ВИЕ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ЗА ЕДНА НОЩ ? ОТГОВОРЕТЕ, ДРУГАРКО НИНОВА. БЕЗСРАМНИЦИ ! ЗАТОВА ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ!
12.
Червена роза
26.10.2016 16:09:12
21
54
Румен Радев ще бие Цецка Цачева толкова колкото Николай Тишев ще бие Кубрат Пулев!
11.
История
26.10.2016 15:59:15
19
64
рубладжии жалки сте!
10.
уууууу!!!
26.10.2016 15:57:57
20
78
Хаха, бели негри комунисти!
Хора вземете почнете да работите стига със тези лозунги, НИКОГА няма да ви изберем. Свърши комунизма. Комунизма е болест на слабите народи. Нека Северна Корея да ви приеме, там отивайте на власт.
9.
До №6
26.10.2016 15:48:55
1
1
http://www.flagman.bg/article/113041
8.
Истината
26.10.2016 15:45:46
23
85
Моля свободни Българи не пишете за комунистите!!!!! Малко ли ви окрадоха и ви направиха най бедни!!!! Малко ли разрушиха държавата!!!!!! Още ли искате????
7.
Иван
26.10.2016 15:45:23
20
62
ще бие другия път
6.
един
26.10.2016 15:44:41
0
4
Флагманци, от мола ли си платиха, че сио мълчите?
Защо Галерия е затворен от полиция?
5.
Балотажче
26.10.2016 15:44:34
20
52
Хората вече са на балотаж, няма лошо да си вярват толкова, ама чак пък толкова. В Бургаска област се е видяло, че сте жив зян, така че не се пънете, няма смисъл.
4.
Рибар
26.10.2016 15:42:08
10
14
Аз за риба ходя с по-голям чадър бе...хахахахах
3.
от днес
26.10.2016 15:39:36
14
87
Корнелия Нинова днес по телевизията за душевните си страдания около сагата „Булгартабак“ и аферата Р. Овч. от 2006 г:
„Твърдя, че съм по онова време, вероятно и сега, единственият човек, който се опълчи срещу Делян Пеевски. И той ме размаза. Чрез уволнение, дело, 2 години съд, морално омерзение пред обществото.“
Жива да я оплачеш. Така изглежда „размазания човек“, като нея – с тоалетчета за хилядарки от „Макс Мара“, със син, който учи в един от скъпите университети в Щатите, с тлъст дял от приватизацията на „Трансимпекс“, с космически заплати от участията в бордове на държавни предприятия…
И още от Нинова:
„Изборът на Пеевски за шеф на ДАНС бе грешка“
Така ли, другарко Нинова? Кога стана грешка, защото на 15 юни 2013 г. адвокатствате пламенно на същия този избор, не къде да е, а в ТВ7:
„Подкрепихме избора на Делян Пеевски за председател на Държавната комисия "Национална сигурност", защото съм убедена, че премиерът Пламен Орешарски го е обмислил и знае какво прави.
При процедурата по избора на нов шеф на агенцията няма нарушения. За нея е имало време за дебати, но опозицията не се е възползвала.
Засега решението за Пеевски ми изглежда непроменимо.“
Нинова е сред левите депутати, които гласуват за Пеевски.
Ако толкова е била „размазана“ от Пеевски другарката Нинова, защо го е подкрепила през юни 2013 г., че и го е защитавала в телевизиите? Да не би заради някаква зависимост, след като не е било „по любов“?
И кога е изживяла катарзис – тогава, през 2013-а, или днес, през 2016-а?
Смешно и нахално е Нинова да се фука с някакви дисидентски заслуги. Тя е в същата схема от години. Ако бъде честна, ще си признае, че преди да я изберат за лидер на БСП, често палаткуваше пред хотел „Берлин“. Особено в месеците, когато оглавяваше парламентарната комисия за пенсионните фондове.
Да излезе и да каже – колко пъти се е срещала с Пеевски в последните две години. По какви теми. Отношението й към него като на „смачкан“ човек ли е било?
Че няма да каже, няма, но поне да замълчи.
2.
17
26.10.2016 15:39:30
16
34
Айде още един пенсионерски клуб ;)
1.
ъ
26.10.2016 15:34:25
10
25
какъв е тоя чадър?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори