×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Божо Кравата: Аз съм само лидер на група в кухнята на ресторант (ЦЕЛИЯТ ВИДЕОЗАПИС)


Божо Кравата: Аз съм само лидер на група в кухнята на ресторант (ЦЕЛИЯТ ВИДЕОЗАПИС)
Последните месеци минаха като филм на ужасите, в който някой друг пише сценария и режисира, заяви Божидар Георгиев
Тема в развитие
виж още
скрий
20 Октомври 2016, Четвъртък, 09:30 ч.
Източник: btV

Не съм лидер на престъпна група, а Митьо Очите познавам като всеки българин – знам какъв е нравът му, житейския му път


Последните месеци минаха като филм на ужасите, в който някой друг пише сценария и режисира, създават се образи на герои от изминали години… Не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. В България бях, опитвах се по някакъв начин да успокоявам близките си. Това сподели издирваният от „Интерпол” Божидар Георгиев, известен като Божо Кравата, пред bTV, преди да се предаде в полицията.

Георгиев е сочен за основен опонент на Димитър Желязков – Митьо Очите, и беше издирван за стрелбата срещу последния в Слънчев бряг.

„Да започнем от по-рано, преди да стигнем до 8 юни, деня на престрелката в „Слънчев бряг”. Около обяд получих обаждане от Терзийски, че е търсен контакт с него от страна на г-н Широков [общински съветник в Поморие], който показваше намерение да осъществим някаква среща, за да се изяснят някакви обстоятелства около инцидент с датски туроператор”, обяснява Георгиев. 

Всъщност в ресторанта, в който избухна престрелката, Георгиев очаквал за разговор да дойде Широков. Влязъл обаче Желязков и започнал да крещи.

„Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви правя”, заплашвал го Желязков.

„Замахна да ме удари, но не с голяма сила, за да изгубя съзнание. След това му казах: „Какво правиш, седни да говорим”. Следващото нещо, което си спомням, беше човек със зареден пистолет, защото изщрака и го насочи към мен. Чух изстрели”, разказа Георгиев.

„Беше престрелка, не знам защо се представя, че това е стрелба срещу Желязков

Това беше въоръжено нападение, организирано от Желязков. Имаше още двама човека до него, които бяха с бронежилетки. Явно са очаквали аз да стоя на земята, докато ме пребие, да демонстрира животинската сила, с която е свикнал. Някакви хора гонеха някакви цели и се опитаха да ги постихнат и чрез него”, разказа своята версия Георгиев.

На въпрос кои са тези хора, Божо Кравата отговори: „Радослав Попов, Силвия Панагонова, служители на този господин, който си играе като областен местен кадровик в съдебната система в Бургас, който всъщност е един от партньорите на въпросните скандинавци.”

„Ще говоря за него пред когото трябва, да излязат нещата, ако разследващите органи имат интерес… Не знам има ли зависимост, има ли някакъв чадър”, казва той.

„Ние до този момент не сме имали допирни точки (с Митьо Очите), знаех, че съществува, както всеки българин – какъв е нравът му, какъв е житейския му път. На мен не са ми искани пари от негови хора или от него лично, единствено нещастие, което имах, беше въпросният случай с т.нар. туроператори…”, разказа Георгиев.

По повод различните версии за стрелбата в Слънчев бряг каза, че няма никакви паркоместа.

„Никакви паркоместа! Не знам какво твърдят полицаите. Няма охранителни фирми, просто няма! От кого да вземам рекет – от Митьо Очите? Кой ще го повярва това нещо?”, категоричен беше той.

Запитан дали е лидер на престъпна група, Георгиев отговори, че е лидер на… група в кухнята на ресторанта.

По документи всъщност той се води „помощник-готвач” в заведението, в което стана стрелбата – ресторант, който той реално управлява… Защо обаче това е така, той не можа да даде конкретен отговор.

„Така се водя - помощник-готвач (…) Това го изпълнявам, освен друго, изпълнявам и ръководни функции”, каза той.

Аз съм съвсем нормален човек, достоен, с мои си виждания за живота, сподели още Георгиев.

Каза, че не знае кой е взривил колата на приятелката му, при това в период, когато тя е била бременна. Не е виждал детето си.

„Вярвам в моята невинност, в моята правота. Искам да поема отговорности за семейството си. Опитах се от дистанция, не ми се получи, даже напротив – като провал е направо”, каза още Георгиев.

Вижте видео ТУК.


В категории: Крими


14
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
14
Коментара по темата
14.
Слънчев Бряг
20.10.2016 14:55:57
3
5
Божо се изкарва едва ли не Светец, но това може да го повярва само някой който не е стъпвал в Слънчев Бряг или малките деца... Всички ние които Лятото работим в Слънчев Бряг знаем, че той и неговата групировка бяха основния конкурент на Очите в разпространението на дрогата... Заведението на Божо бар Оксижен основно се издържаше от продажбата на дрога от колкото от консумацията в него, а и всички работещи негри като викачи по баровете в Слънчев Бряг също продаваха дрогата на Божо... Въпреки това съм на негова страна в спора му с другия боклук като него Очите, понеже Очите явно се изявява като господар в Слънчев Бряг понеже ченгетата са зад гърба му нали е техен доносник-информатор...
13.
Емел-чето
20.10.2016 13:59:57
0
1
https://youtu.be/8VEElPvyFs4
12.
БАТИНКА ОТ SUNNY BEACH RESORT
20.10.2016 13:23:37
1
12
Този въпросният ресторант "4you" доста отдавна си намирисва, миналата година лятото един приятел ми каза, че е отишъл там за да си купи пико от сервитьора и така и станало. 100% Божо кравата върти бизнес с наркотици иначе едва ли негови служители ще продават необезпокоявани в ресторанта. Истинската версия според мен е: Митьо Очите влиза с 10-15 човека няколко от тях въоръжени понеже си е повярвал прекалено много и е решил, че няма смисъл от по-тежко въоръжение и така влиза вътре като най безкрупулния и могъщ гангстер с пура в ръка и започва словесна война с божо на митьо хората вадят пистолети и в този момент започват да валят куршуми от двете страни, нишо случайно не е случайно! Митьо е искал да превземе територии просто.
11.
Спрете се вече
20.10.2016 13:10:24
0
5
Спрете да задържате,хващате и да вкарвате невинни хора в затвора.Тази Държава да спре да репресира честни,добри,вярващи християни като Божидар-Кравата и Митьо-Очите.Спрете какъв е този тормоз,защо тези хора ги репресирате абсолютно нищо не са направили,не разбира те ли.Много лоша Държава и полицейска система,много лоша.
10.
НТСхема
20.10.2016 12:28:48
0
4
Специален поздрав за Телето,Зъркелите и всички Милиционери.............https://youtu.be/h_dnUEpS3kc
9.
@@@@@
20.10.2016 12:19:16
4
9
В тази кухня дали случайно готвят и Пико? Ей така за един приятел питам...
8.
Tochno
20.10.2016 12:18:13
0
7
Kakvoto po4ukalo, takova se obadilo.Da go gleda li?
7.
Мимито
20.10.2016 12:17:31
1
14
Не знам Кравата какъв е ама при всяко полужение не е отишъл той в ресторанта на Митио въоражен
6.
Охххх
20.10.2016 12:15:55
2
7
А аз съм Мимито невинната, влязох само да хапна и помощник готвача като ме зачука с едни куршуми!!!
5.
...
20.10.2016 12:15:24
2
4
Божи Кравичката направо
4.
Хаха 2
20.10.2016 12:01:12
5
7
Защо не вземете менюто от ресторанта. Вземете две от най-простите салати и го питайте тоя малоумник какво съдържат. Готвач бил. Аз съм Лепа Брена. Утре правя концерт на тройката. Чакам ви.
3.
дядо
20.10.2016 11:59:15
6
13
Много скоро ще има прясно месце от Божакравичка!
Тоя свински добитък ,се изкара херувимче бе тцтцтц.В коя кръчма,бар,или каквото и да е заведение ,персонала спи по сепаретата ,а заведението е пълно с клиенти?!Тайфата му пък готви с пищови в едната ръка...това няма да остане така!!!
2.
Хаха
20.10.2016 11:56:19
1
18
Аз вече взех да навързвам нещата. Единия влиза да "вечеря" само, скарва се с "помощник готвача", студена кухня и някакви хора започват да стрелят. Прекратете разследването, като слушам и двамата. Абсолютно невинни са.
1.
Ясен
20.10.2016 11:56:06
1
14
А пък Мимито вади само рапани
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори