×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева и Румен Радев се скараха заради шега - дали социалистите са безмозъчни същества


Цецка Цачева и Румен Радев се скараха заради шега - дали социалистите са безмозъчни същества
Цачева и ген.Радев за пръв път се изправиха един срещу друг тази сутрин. Дебатът бе прелюбопитен
20 Октомври 2016, Четвъртък, 07:39 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Цачева цитира Бърнард Шоу, според който, ако на 40 години продължаваш да си социалист,  нямаш мозък, а генералът я призова да не се шегува с българите граждани, скараха се и за границата


С шега и лют спор за това дали социалистите са безмозъчни същества, ще се запомни първият предизборен дебат по бТВ между кандидатите на ГЕРБ и на БСП за президент Цецка Цачева и Румен Радев.

Била съм член на БКП. Не се срамувам от това, но и не се гордея, защото е въпрос на младежки увлечения, сподели тя и цитира Бърнард Шоу: „Ако на 20 години не си социалист, ти нямаш сърце, ако на 40 години обаче продължаваш да бъдеш социалист, ти нямаш мозък“.

Това даде повод на опонента й веднага да я атакува. "Г-жа Цачева каза, че ще обединява нацията, а сега изхвърля всички социалисти от това обединение, като ги изкарва безмозъчни същества", възропта кандидатът на БСП.

„Това не е вярно. Казах го в шеговит план“, отговори тя. Дано като президент не се шегувате с българските граждани, заяви Радев.

Двамата влязоха в открит спор по темите, свързани с външната ни политика, правомощията на президента и мигрантската криза.

По думите на генерала, в момента има ръст на нелегално преминаващите бежанци през границата ни и властта не се справя със ситуацията. Цачева обаче заяви, че мигрантите са намалели в пъти.
Тя изтъкна, че държавният глава трябва да се ръководи в дейността си от националния интерес.

„Националният интерес е да имаме образована и просперираща нация, която живее в стабилна и сигурна държава. Това ми е първият приоритет. Гарантирането на европейския и евроатлантическия път на развитие е без алтернатива. България има само ползи от тези съюзи. Ако бъда избрана за президент, ще отстоявам тази ценностна ориентация на България”, подчерта кандидат-президентът от ГЕРБ.

Българското общество има нужда от справедливост, има нужда от единство, подчерта Цачева. „Убедена съм, че когато работя в интерес на гражданите с диалогичност, с мостове между граждани и институции, ще направя така, че България да има по-позитивен образ сред нашите партньори“, сподели още тя.

Опонентът й в студиото на бТВ пък заяви, че промяната е неизбежна. „Президентът не трябва да бъде церемониалмайстор нито рецитатор на чужди тези. Той трябва да бъде действен, да формулира ясни национални цели, да обединява – не да разделя, да умее да казва „Не”, когато е под натиск”, подчерта Радев.

Той обеща да води балансирана и независима външна политика, която да се изгражда тук, в България и да се отстоява навън.

Според него, в момента става точно обратното. Третият ми приоритет е да бъда социален филтър на законите, които ощетяват правата гражданите и да допринасям за развитието на образованието, здравеопазването, икономиката и културата, декларира генералът.

Според Цецка Цачева, не бива да се правят компромиси с националната сигурност, а охраната на нашата граница, която е външна и за ЕС, изисква и отговорност спрямо европейските граждани.

„Компромис не бива да се прави с подготовката на всички хора, които са в структурите и органите на националната сигурност, с техния социален статус, с функциите, ролята и задачите на структурите в националната сигурност и мисля, че това все още не е осъзнато. Дълги години политическата върхушка се отнасяше с пренебрежение към тези проблеми. Затова въоръжените ни сили са в плачевно състояние”, коментира генералът.

Парламентарната шефка обаче му зададе неудобният въпрос кога е разбрал това – по време на кабинета „Орешарски“, когато Ангел Найденов ли бе военен министър? Той пък й отговори, че тогава са построени първите 30 км от оградата по границата ни с Турция. Тогава бяха наказани двама достойни български генерали заради съмнение за висока цена, припомни Радев и уточни, че оградата струва 250 000 лева на километър.

„В момент съоръжението, което вие строите, струва над 1 млн. лева на км. Защо тогава имаше скандали в парламента, а сега Народното събрание срамежливо мълчи?“, попита той.

„Съоръжението, което България изгражда, е един от елементите за защита на границата ни. Ние разчитаме обаче и на българската солидарност. 160 млн. евро вече са тук за техническо оборудване. Нашите партньори са убедени в това, че надеждно охраняваме своята граница. Сигурността на българските граждани ще изисква и получава такива ресурси, каквито са необходими, за да бъде гарантирана“, заяви Цачева.

Кандидатът на БСП обаче изтъкна, че премиерът редовно организирал фотосесии на границата, но това не означавало, че тя е защитена. Според него, единствената ни сигурна граница е със Сърбия.

„Въпреки, че на 6 октомври започна да функционира тук европейската гранична служба, нека видим данните от миналата седмица! Имаме 50% ръст в броя на нахлулите нелегални мигранти и огромната част от тях са хванати на сръбската граница. Какво означава това? Фактите сочат, че нашата граница е пропусклива“, коментира генералът.  Ако питате нелегален мигрант от „Лъвов мост“, ще ви каже, че няма проблем да пресече нашата граница.

Не съм съгласна с това. Има непознаване на механизма, по който лица, които влизат на наша територия, им се установява идентичността и се изпращат във временни центрове. Онези, които получат статут на бежанец, правят опити да напуснат страната ни, защото не е тайна, че не сме крайна дестинация за тях. След подписването на 18 март на споразумението между ЕС и Турция, средно на ден до този момент влизат по 81 чужденци. Преди това тяхното число е било 1700 на ден, а през октомври миналата година – 7000. Намалели са драстично“, заяви Цачева.

Опонентът й пък каза, че огромният проблем е, че процъфтява каналджийството у нас. „То генерира огромни пари, което допринася за развитието на корупцията и на престъпността. Не виждам драконовските мерки, които трябва да наложи държавата“, подчерта той.

Цачева обаче му отговори, че не бива да се нагнетява ситуацията и да се провокира тревога сред гражданите, тъй като институциите са на мястото си и функционират в синхрон. „Използваме европейската солидарност. Силният глас на България се чува сред институциите в ЕС", заяви 52-годишната дама.

Двамата кандидати за президентския пост спориха и за екстрадицията в Турция на турски граждани. „Проблемът е, че България продължава да губи суверенитет. Експресното и тихо предаване на задържаните у нас 7 турци, ме води на мисълта, че имаме някаква зависимост от Ердоган. Вижте как реагират другите държави! Никой не бърза на часа да върне хора, които ги заплашват мъчения и дори има заплаха за живота им. Ние не знаем какво ще се случи с тези хора. Това, което ме притеснява е, че докато Бойко Борисов, който влезе в ролята на посредник между ЕС и Турция, още докато летеше от Анкара, от Истанбул за Европа, в същия момент излезе говорителят на ЕК и на практика изказа безкомпромисната позиция на Европа спрямо споразумението с Турция. Това обезсмисли усилията на Борисов. Брюксел даде да се разбере, че Турция ще е безвизова държава, едва когато бъдат изпълнени оставащите пет точки. Борисов пък настояваше за компромиси”, заяви Радев.

„Не може да има компромиси за критериите и начините, по които отпадат визите", подчерта Цачева.

След като водещият Антон Хекимян ги пита кой трябва да охранява българското небе, генералът каза, че можем да го пазим с нашите съюзници при две условия – първо винаги да е съвместно, т.е. с участието само на наши летци и самолети и второ – никога срещу заплащане. Трябва да имаме наша модерна българска армия, която в синхрон с партньорските служби на НАТО да има ангажименти по охраната на българското небе, каза пък Цецка Цачева. Тя сподели, че е готова да бъде президент на България, а това включва да е и главнокомандващ на българската армия. „Вземала съм важни решения. Отстоявала съм позиции на България. Мога да бъда и главнокомандващ“, подчерта парламентарната шефка.
„Няма проблем жена да е на този пост, но имам един съвет за г-жа Цачева – нека да е не само върховен главнокомандващ на българската армия, а на въоръжените сили. Това са две различни понятия“, заяви Радев. Тя пък му благодари за съвета и каза, че при необходимост ще се съветва и с него.
„Имал съм жена командир, но в САЩ, където завърших една сериозна академия. В България съм нямал шефка“, сподели генералът.
Според него, българският президент трябва да е дипломат. „На ястреби се нагледахме. Последствията ги носим ние“, заяви той.
„Участието ни в НАТО трябва да продължи. Ние трябва да бъдем надежден партньор, а президентът трябва да бъде гарант за модернизиране на нашите въоръжени сили”, подчерта кандидатът на ГЕРБ. Тя коментира и искането на Русия НАТО да се върне в границите си от 2000 година, като заяви, че категорично не е съгласна с това.
„Ние сме направили своя европейски избор, от който имаме ползи до момента. Занапред, ако аз бъда президент, категорично ще отстоявам тази позиция”, декларира Цачева.
Според нея обаче, трябва да бъдат преразгледани санкциите срещу Русия. Ако това не стане, най-пострадалите държави, сред които е и България, трябва да получат компенсации, коментира тя.
България е член на ЕС и НАТО и тук друга алтернатива няма, каза пък ген. Радев. Според него обаче, не трябва да си създаваме врагове извън тези съюзи. „Еврофилията не означава непременно русофобия. Не съм казал да преразгледаме участието си в НАТО никога, а да преосмислим начина. Искам да видя България много по-силен, активен, действен член на тези съюзи, а не с послушание и с декларации”, подчерта Радев.
Той изтъкна, че България трябва да преследва своя интерес. Страда българският бизнес заради санкциите срещу Русия и всички ние, коментира кандидатът на БСП за държавен глава. След като Цачева го пита дали сам би успял да постигне отмяната им, той отговори с „Не“ и уточни, че това може да стане само с активна, последователна, външна политика.
Той каза още, че не приема ролята на Лютви Местан на посредник с Турция и сподели, че се гордее със своето минало.



70
Коментара по темата
70.
Мина
22.10.2016 22:46:31
0
0
През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала!
В състоял се вчера публичен дебат заявих, че върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между спазването на основните права на човека и защитата на националния интерес, именно защото законът е гаранция за това.
Ето и точните цитати:
„- Защо България „тихомълком” върна седем души на Турция?
- Тогава, когато не са спазени условията, критериите, не е спазен законът, това трябва да се случва и аз подкрепям такава позиция на българските власти.
- Да, но и националният омбудсман каза, че правата им не са спазени. Човешките права на тези хора спазени ли са, според Вас?
- Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права.
- Преди всичко е националният интерес или правата на човека?
- Върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между двете понятия, защото винаги законът гарантира и онова, което е справедливо и важно за отстояване правата на отделния човек”.
Многократно сме били свидетели на подобни „добри” практики в манипулацията, при които думите се вадят от контекста, преувеличават се до абсурдни твърдения и се доукрасяват с ужасяващи образи. Крайно недопустимото в случая е, че това се извършва от моите опоненти - тези, които трябва да бъдат обединители, стожери на законността, толерантността и опазването на демокрацията.
Тези практики за съжаление ни връщат към едни мракобесни времена, когато репресивният апарат манипулираше истината по жесток начин. Категорично заявявам, че няма да го позволя и ще отстоявам демократичния и политически коректен тон в предизборната кампания, както и досега съм го правила.
69.
Чичо Пенчо
22.10.2016 22:44:41
0
0
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Това обяви в парламента депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Бойко Борисов - Делян Добрев.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки, каза Добрев.
Питаме, когато министърът на енергетиката е бил от БСП, а зам.-министър на енергетиката е бил също от БСП и сегашен председател на партията, как така прехвърлиха акциите за 1 лев, а след това мината се е продала за няколко милиона, допълни той.
С изненада установих, че БСП изличат дивиденти от нещастието на хората и от проблемите, които се създават в една мина, коментира и зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика Красимир Николов.
Установих, че те извличат дивиденти, когато отдават концесията за мината и съответно, когато има проблеми там. Те винаги взимат дивиденти оттам, защото дават една мина срещу 1 лев, която впоследствие е прехвърлена на сегашния собственик срещу милиони. Къде отиват тези пари? - попита Николов.
Отгоре на всичко и бившата им партийна другарка - сега омбудсман Мая Манолова влиза при миньорите и им разправя, че управляващите били виновни за ситуацията във въгледобива, негодуваха от парламентарната група на ГЕРБ.
Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни, коментира в парламента и премиерът Бойко Борисов.
Следобед ще ви изкараме цялата сделка за Мини Бобов дол, как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници, каза още премиерът.
68.
Чичо Пенчо
22.10.2016 22:40:38
0
0
Спомняте ли си една от многото предизборни гнусотии на комунистите!!!
Субсидията за НДСО

Партията на Илия Киров Национално движение за спасение на отечеството (НДСО) е получила държавната субсидия като мандатоносител в предишното 40-то Народно събрание в коалиция "Национално обединение Атака". Коалицията е регистрирана в ЦИК за парламентарни избори през 2005 г. Другият мандатоносител е партията "БНПП". Предишен одит на Сметната палата установи, че
председателят на НДСО Илия Киров е наел с парите от държавната субсидия апартамент за офис от жена си. Освен това Киров е купил бойлер, телевизор и офис техника с държавни пари, като освен това е давал заплата на себе си за дежурство в "партийния офис".

Скандалните телевизионни клипове "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", които агитираха да не се гласува за ГЕРБ преди изборите за европейски и национален парламент, са били платени с пари на българския данъкоплатец. Това стана ясно от доклад на Сметната палата, която по закон има задължението да проверява отчетите на партиите.

Автор на скандалните клипове беше партия "Нова зора" с лидер Минчо Минчев, която беше един от сателитите на БСП и участник в "Коалиция за България". Тогава Минчев твърдеше пред медиите, че рекламните клипове са изготвени безвъзмездно от симпатизанти на партията.
Реклама

Проверката на Сметната палата е показала, че за изработването на клиповете в периода 8-16 май 2009 г. са били похарчени 221 627 лева, които не са включени в отчета на "Коалиция за България". Рекламната кампания е била финансирана със средства на друга малко известна партия - ПП "НДСО" (Национално движение за спасение на отечеството), които тя е получила от държавата като субсидия. Това е едно от многото "ментета" на НДСВ, които се пръкнаха след завръщането на Симеон Сакскобургготски в политиката. Партията е регистрирана през 2003 г. с лидер Илия Киров.

Цялата рекламна кампания в полза на "Нова зора" е струвала 463 863 лева. По този начин предизборната кампания на "Коалиция за България" е била подпомогната с почти половин милион лева, които не са включени в отчета на коалицията. Пред Сметната палата лидерът на "Нова зора" Минчо Минчев обяснил, че изразходваните средства не са включени в отчета на коалиция, защото са за реклама "за излизане на партията от състояние на анонимност и нейното популяризиране в страната".

Сметната палата обаче смята, че приемането на дарение от юридическо лице е нарушение на закона за политическите партии. "Проведената рекламна кампания от ПП "НДСО" е извършена в полза на ПП "Нова зора", участник в "Коалиция за България", което е скрита форма на финансиране на предизборната кампания на коалицията", пише в доклада на Сметната палата.
67.
НИК
21.10.2016 15:45:05
0
1
НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ДА НЕ ПОДРАЗНЯ ОЩЕ МАЛКО ЗОМБИРАНИТЕ ГЛАДКИ МОЗЪЧЕТА (ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦА).........
ДА ВИДИМ, КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА БЪЛГАРИТЕ В АНЛИЯ ;-)
http://www.e-vesti.co.uk/anketa-za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori/

А ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ (НЕМАНИПУЛИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ) АНКЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ:
http://epicenter.bg/poll/Za-kogo-shte-glasuvate-na-prezidentskite-izbori-/36

http://epicenter.bg/

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БАБА ЦЕЦКА И ФЛАГМАН!!......МУУУАААХАХАХА.......
66.
*********
21.10.2016 15:02:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
65.
*********
21.10.2016 15:01:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
64.
*********
21.10.2016 14:59:28
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
Аристотел
21.10.2016 13:07:42
5
0
Прочетох посланието на Цачева и трябва да ви кажа, че нейното е най правилното за европейското развитие на България, глупостите на БСП, ДСБ и псевдо патриоти лежащи на гребена на популизма не ме интересуват, само ГЕРБ дават ясна насока и линия на развитие в полза на гражданите, тях трябва да подкрепим и ако може още на първи тур всичко да приключи с един звучен шамар срещу некадърността на БСП ще е най-добре, да си знаят мястото. Толкова са неморални в действията си БСП, че ми се повръща от тях, никаква етика,отговорност,визия за развитие, само голо плюене в техен стил, ето и тук има един трол дето е същия като тях- някъв ник дето не спира да хвали издънката Радев. Цачева и Манушев са хора с визия за развитието на България, хора целящи нашия просперитет, работещи в наш интерес, такива хора ни трябват с мисъл ясна логика и достойноство, по този начин да защитават Българските интереси и европейското ни развитие, това което градят не е за нас, то е и за децата ни, нека не спираме развитието на прекрасната ни родина, гласувайте за страната си за Цецка Цачева и Пламен Манушев
62.
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ СА ГЕРБ
21.10.2016 13:03:57
4
0
УСПЕХ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ПЛАМЕН МАНУШЕВ, БЪЛГАРИЯ ВИ ПОДКРЕПЯ.
61.
КОМЕНТАР
21.10.2016 12:45:44
4
0
Стига с тази селска пропаганда за Радев от БКП, на него още му миришат чорапите за Президент, но да видим малко факти , ФАКТИ , видяхме че НИК е силен в празнословиците и манипулираните статии и хвалби към Радев, затова нека бъде доблестен и отговори.
НИК ЗАЩО РАДЕВ Е ЗАМЕСЕН В СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА 40 000 ЛЕВА ОТ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ?
НИК ЗАЩО НА РАДЕВ ЛЮБОВНИЦАТА /СЕГА ВЕЧЕ ЖЕНА ПО ЗАПОВЕД НА БКП/ Е БИЛА НА ДВА ТРУДОВИ ДОГОВОРА ПРИ НЕГО?
НИК, ДОБЛЕСТНИЯ РАДЕВ ЗАЩО НЕ СПАЗВА ЕТИЧНИЯ КОДЕКС НА ВОЕННИТЕ ДА НЕ СПЯТ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ?
НИК ЗАЩО РАДЕВ ОТ БКП ДВЕ ГОДИНИ НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ЛЮБОЖНИЦАТА СИ, А СРЕЩУ ИЗБОРИТЕ ГО ПРАВИ - КОЕ ТОЧНО Е ДОБЛЕСТНОТО ТУК?
ЗАЩО ТОЙ Я ПОВИШАВА В СЛУЖБАТА СЛЕД КАТО ЗАПОЧВА ДА Я КОНСУМИРА СЕКСУАЛНО?
ОТГОВОРИ ЗА СЕГА НА ТЕЗИ, ЗАЩОТО ИМА И ОЩЕ НО ПОСЛЕ ПРИ ПОВОД ЩЕ ГИ ЗАДАМ.


ХОРАТА СА УМНИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР, ЗА КОЕТО УЛТРА ти ПОМАГАШ С ПРАЗНОСЛОВИЦИТЕ СИ И ГЛУПАВИ И ПРАЗНИ ХВАЛБИ КЪМ ЕДИН ДЕЗЕРТЪОР ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, КАКЪВТО ВСЪЩНОСТ Е РАДЕВ, ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПАГОНИТЕ, НЯМА ДОБЛЕСТ И МОРАЛ ЗА ТЯХ, НЯМА.
60.
Тенева
20.10.2016 18:57:42
4
1
Нормално, те БТВ нямат две поредни изречения без грешка. Само не знаех, че Цачева вече и по ЕГН-то я избираме :)
За Радев е ясно, той е неизбираем. Аз обаче, ако съм на бившата му жена,(не знам дали е официално бивша или просто изоставена от "доблестния мъж на честта") ще дам интервю как ще го подкрепя!
Така де, все някой във фертилна възраст трябва да го направи, като си говорим за ЕГН-та :)
59.
1958
20.10.2016 17:06:22
0
3
Цецка е родена 1958 г, така че няма как да е на 52 години. Освен на плакатите и по-документи ли се е подмладила?
58.
УЛТРА
20.10.2016 16:28:51
0
7
До 28 Ицо:
Ей, платено приятелче, за разлика от теб...който се държи като фанатик и поклоник на ГРОБ, аз не съм платен и изразявам лично мнение!
Не става въпрос за Герп и Бсп, а за това, че Радев е класа над Леля ти Цеца!!!
Но вашата партия ГРОБ, В СТИЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ, СЕ ОПИТВА ДА МАНИПУЛИРА МАСОВО ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ ДЕБЕЛЯНОВИТЕ МЕДИИ И ТУРСКАТА БосфорТВ!
Никой...дори шибаните социолози не отразява реалната настройка на хората...а тя е че вашия "БОГ" БООЕКО, тоя път направи фатална грешка и ако не направят Грандиозните манипулации с избирателните списъци, както всеки път...Генерал Радев ще отнесе вашата Леля ЦЕЦА...
П.С. ЗАПАЗЕН ПАТЕНТ Е НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ДА ПЛАЩАТ ЗА ПОДКРЕПА...ТЕ ИЗМИСЛИХА Т.НАР. ТРОЛОВЕ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО...
ДЕРЗАЙТЕ ХОРА...
57.
НИК ДО №28
20.10.2016 14:57:36
0
6
ИЦЕ, ОЧЕВАДНО Е ,ЧЕ ТИ СИ ГЕРБАДЖИЙЧЕ С ГЛАААДКО МОЗЪЧЕ...
АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО В МОМЕНТА ПОДКРЕПЯМ НАЙ-ДОБЛЕСТНИЯ КАНДИДАТ ЗА ДЛЪЖНОСТТА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА И ПРЕЗИДЕНТ - ГЕН. РУМЕН РАДЕВ!!!......ЩЯХ ДА ГО ПОДКРЕПЯМ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА ГО БЕШЕ ПРЕДЛОЖИЛА......,ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ПО-ДОСТОЙНА КАНДИДАТУРА ОТ НЕГО ЗА ТОЗИ ПОСТ!!!!
А, КОПИРАМ МОИ КОМЕНТАРИ В ДРУГИ ТЕМИ ,ЗА ДА ВИДЯТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ХОРА И ДА ОСЪЗНАЯТ ПО КАКЪВ ДОЛЕН, МРЪСЕН,ПОДМОЛЕН И МИЖИТУРСКИ НАЧИН ГЕРБ И БТВ, МАНИПУЛИРАТ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!
ИМА ХИЛЯДИ ХОРА,КОИТО ПРОСТО НЕ СЕ ОСЕЩАТ КАК ГИ МАНИПУЛИРАТ!!!!!!!
А, ЗА ТЕБЕ НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА......ТИ ЗА МЕН СИ ПОРЕДНОТО ГЛАДКО МОЗЪЧЕ С ПОВЕДЕНИЕ НА ГЕРБАДЖИЙСКИ СЕКТАНТ.....ЖАЛ МИ Е ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ С ТВОЕТО САМОСЪЗНАНИЕ........
КАРАЙ, ...ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!!!!
56.
gradski
20.10.2016 14:49:38
1
4
Националният интерес е над правата на човека... Партията е над всичко.. Евала!!
И продавам 100 кила прасе - 2,5лв живо тегло
55.
до 48
20.10.2016 14:27:23
2
2
Напротив , при Трайков- Калфин имаше истински дебат , ясно очертани и компетентно подържани тези , докато тези двамата от днес изглеждаха , като от една фурна вадени.
54.
БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО
20.10.2016 14:20:02
2
2
дезертьора поне каза че е за ЕС и НАТО така че рубладжийте да не хпанят излишни илюзии
53.
АЗ
20.10.2016 14:12:05
10
4
Успех на г-жа Цачева!За пореден път доказа, че тя е правилния кандидат!Генерал ли?...Мястото му е в армията да си почива активно!
52.
НИК
20.10.2016 14:10:41
2
6
КОГАТО РЕАЛНИТЕ ,НЕМАНИПУЛИРАНИ АНКЕТИ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИТЕ ГОВОРЯТ!!!..........НА МАНИПУЛАТОРИТЕ ОТ ГЕРБ ИМ ПОКАФЕНЯВАТ ГАЩИТЕ !!!
http://smart.dir.bg/dnes/ereferendum/anketar.php?id=963

http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1
51.
Охххххххххххх
20.10.2016 13:51:44
1
13
Тя - Цецата - само с въоръжените сили да не е наясно, с мед да я намажеш. Та показа пълна некомпетентност, заучени реплики и толкова.За толкова години човек който възприема и е готов да се учи трябваше да се представи по- добре. Не искам такава мамааа! Успех на генерала!
50.
hg
20.10.2016 13:31:32
1
9
Абе стига с тоя травестит бе ,всеки друг само не Травестита
49.
фенчо
20.10.2016 13:15:16
2
11
"Силният глас на България се чува сред институциите в ЕС", заяви 52-годишната дама.
Ама тя май си вярва... А дали ние вярваме на тези измислици на Цачева? Много ми хареса когато генералът и каза, че главнокомандващият не е само на армията, а и на въоръжените сили,с което госпожата не беше наясно. Ама президент ще става, а.
48.
до 46
20.10.2016 12:41:47
1
4
Виждам, че следиш дебатите, но не вникваш в съдържанието. Калфин и Трайчо, бяха в положение "На си ти куклите, дай си ми парцалките". Единия говори за пиано-бара, другия го препитва, кой му е бил вицепремиер.
Никаква връзка с реалните функции на президентската институция. Сапунисваха хората, че ще правят това, за което нямат правомощия.
47.
социалистите са безмозъчни
20.10.2016 12:38:28
10
3
дали социалистите са безмозъчни същества. Със сигурност са руски подлоги
46.
7 e добро число
20.10.2016 12:25:51
3
5
След дебата между Трайков и Калфин , този изглеждаше като зле интерпретирана ролева игра. Истинската битка ляво - дясно беше ясно изразена в първия дебат . От днешния не разбрахме нищо конкретно от нарочените за фаворити летец и юристка. Нивото на генерала политически е много ниско , докато майката на нацията с усилията и да се хареса и на левите избиратели ще загуби десните за един евентуален балотаж.
45.
Любчо-Брейков
20.10.2016 12:03:18
10
2
Даже и на платените писачи тук им е ясно, че Радев не става за нищо и най-добрият специалист да прикрепят до него пак няма да стане. От един военен в мирно време дето само е бърсал седалката какво искаш - и заучените ситуации му присядат. Плюйте драги, ама и вие ще пуснете бюлетината за Цачева щото няма за кой друг...
44.
Очевидно
20.10.2016 11:57:08
2
12
Очевидното ще бъде факт. ген Радев се държа достойно . Цацева изля невъзпитанието си при нарушаване условията на дебата , а злобата и елементарната култура лъснаха за пореден път!Ген Радев ще е очевидно бъдещия президент!
43.
НИК
20.10.2016 11:44:48
1
9
ПОМИЯ*СКИЯТ ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ДЕБАТА (ГЕН.РАДЕВ/ леля цецка) Е КАЧЕН ВЪВ ВИДЕО В САЙТА НА БТВ В ПРЕДАВАНЕТО "ТАЗИ СУТРИН" .........ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ВИДИ И ДА РАЗБЕРЕ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВРЕМЕ Е И "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" АКО СЕ СЧИТАТ ЗА ДОСОЙНИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГИ РАЗКАТАЯТ БТВ ЗА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ТОЗИ ДЕБАТ????????!!!!!!!!!!!!
42.
алоу
20.10.2016 11:42:12
9
2
Утре генералът ще е на улицата като употребена салфетка от дюнерджийница и БСПарчетата ще си избършат подметките на него.
41.
До NIK
20.10.2016 11:36:28
12
2
NIK пий си лекарствата, на генералчето ви все нещо ще му пречи, пък сега и новата му жена може да му пречи като види хубавите и по млади мацки в пиарския бизнес, виж го колко е ограничен, без чувство за хумор, пълен военен отвсякъде, научен цял живот команди да изпълнява. Смешен е дърт мъж да залита като курвар по мацки, голям респект.
40.
Пейчев
20.10.2016 11:36:17
10
2
На Господин генерала, ако преди 3 месеца някой му беше казал, че ще става президент, щеше да му се изсмее с глас. Това е несериозно бе хора. Каква е тази партия...каквито и да са хората в БСП...толкова ли няма един читав човек в тази уж 125 годишна партия? Не е виновен Радев, че рецитира неща, от които няма грам понятие. Закон не е виждал в живота си как изглежда, камо ли как се пише, а той вече вето налага. Изборите ще минат и ще заминат, а хората ще го запомнят като поредния употребен от червената олигархия. БСП ще му подаде ли ръка след кампанията, когато тръгнат да го псуват по улицата?
39.
Архимед
20.10.2016 11:32:50
15
2
Оръжейната мафия, издигнала бай Радев да вземе да уволни пиарчетата. Радьо, отговаряш като пред строя. Не си вече в казармата моето момче. Говориш, говориш и нищо не казваш. Повтаряш глупостите на пиарчетата. Цачева те разби. Тя не само говори, но и каза конкретни действия какво ще направи.
Радев пълен смях си, цървул
38.
Гошо
20.10.2016 11:30:23
15
2
"На кривата ракета , космосът и е крив".Сега БТ са виновни, че Радев не се справи!Ами да беше отишъл в Нова като го канеха , ама и там щеше да се изложи!
37.
НИК
20.10.2016 11:29:54
1
10
БЕСЕН СЪМ НА ПОМИЯ*СКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ, И НА ПОМИЯ*СКИТЕ ИМ РЕЖИСЬОРИ ,КОИТО ОТРАЗИХА ПО НАЙ-ПОМИЯ*СКИЯ НАЧИН ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГЕН.РАДЕВ!!!!!!!!!
ПОМИЯ*ЧЕТАТА ОТ БТВ, ПРИ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ , КОЕТО БЕШЕ ДАВАНО ОТ ГЕН.РАДЕВ ГО МАНИПУЛИРАХА, КАТО ВИНАГИ КОГАТО ГЕН.РАДЕВ ОТГОВАРЯШЕ ДОСТОЙНО НА СМЕХОТВОРНИТЕ И ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ И ВЪПРОСЧЕТА НА ЛЕЛКАТА-ЦЕЦКА, ......ТО "РЕЖИСЬОРА" НА ДЕБАТА ВИНАГИ ПОКАЗВАШЕ ГЪРБА НА ГЕНЕРАЛА И ЗАМАЗВАШЕ НЕГОВИЯ ОБРАЗ ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ АРГУМЕНТИРАНО И ТОЧНО!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!
В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ, МИЖАВОТО "РЕЖИСЬОРЧЕ" ПОКАЗВА ГЪРБА МУ СЪС СЪЩЕСТВЕНО ЗАМАЗВАНЕ, ЗАМЪГЛЯВАНЕ ОБРАЗА НА ГЕН.РАДЕВ ,А НА ДЕСЕН ПЛАН НА ЕКРАНА Е ПОКАЗАН СЪВЪРШЕНО КРИСТАЛНО ОБРАЗА НА ЛЕЛКАТА- ЦЕЦКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!
ИЗРОДИ ДОЛНИ И МАНИПУЛАТИВНИ ОТ БТВ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА ТАЗИ МИЖИТУРСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА БТВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА, ЗАЩО ГЕНЕРАЛА ОТ НАЧАЛОТО ИСКАШЕ ДЕБАТА ДА Е НА НЕУТРАЛНО МЯСТО???????????
36.
ico
20.10.2016 11:26:14
16
2
Генерала се изложи като поредна военна партенка, но пък много е умен в схемите за крадене на пари самият той участва в такава за 40 000 лева, който ще си пребере след изборите, от инициативния комитет, може тогава пък да се научи да командва втората си жена - любовницата Пиарка. Той семейството си не може да управлява, камо ли държава, пък как рецитираше заучените фрази - като комсомолче. Много жалък изглеждаше, направо като кутре с подвита опашка, какъвто всъщност послушко е на БКП-то.
35.
Ирена
20.10.2016 11:26:07
4
1
Поздравления за модератора, че премахна цинизмите, че направо ме е срам да ги чета, а за тези дето ги пишат незнам....
Циничното поведени показва само комплексите на един човек, неговата неподготвеност да коментира реалните теми,ниският му интелект и липсата на каквот и да било възпитание.Замислете се и не се излагайте!Не е това начина!С негативизъм няма да спечелите "скъпи Комунисти"- не бъдете елементарни , максимата "целта оправдава средствата" не е най-печелившата"
34.
гражданин
20.10.2016 11:26:02
9
2
Клише след клише като цяло. Хекимян, следеше стриктно за рекламния спот...времето в БТВ е скъпо дами и господа.
Иначе нищо особено, разликата е, че Цачева няма да ни излага като президент, а парашутиста ще се чуди на кой стол да седне и как да се докопа до хайвера на официалните вечери зад граница.
33.
НИК
20.10.2016 11:20:44
2
12
БЕСЕН СЪМ НА ПОМИЯ*СКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ, И НА ПОМИЯ*СКИТЕ ИМ РЕЖИСЬОРИ ,КОИТО ОТРАЗИХА ПО НАЙ-ПОМИЯ*СКИЯ НАЧИН ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГЕН.РАДЕВ!!!!!!!!!
ПОМИЯ*ЧЕТАТА ОТ БТВ, ПРИ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ , КОЕТО БЕШЕ ДАВАНО ОТ ГЕН.РАДЕВ ГО МАНИПУЛИРАХА, КАТО ВИНАГИ КОГАТО ГЕН.РАДЕВ ОТГОВАРЯШЕ ДОСТОЙНО НА СМЕХОТВОРНИТЕ И ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ И ВЪПРОСЧЕТА НА ЛЕЛКАТА-ЦЕЦКА, ......ТО "РЕЖИСЬОРА" НА ДЕБАТА ВИНАГИ ПОКАЗВАШЕ ГЪРБА НА ГЕНЕРАЛА И ЗАМАЗВАШЕ НЕГОВИЯ ОБРАЗ ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ АРГУМЕНТИРАНО И ТОЧНО!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!
В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ, МИЖАВОТО "РЕЖИСЬОРЧЕ" МУ СЕ ПОКАЗВА ГЪРБА МУ СЪС СЪЩЕСТВЕНО ЗАМАЗАН, ЗАМЪГЛЕН ОБРАЗА НА ГЕН.РАДЕВ ,А НА ДЕСЕН ПЛАН НА ЕКРАНА Е ПОКАЗАН СЪВЪРШЕНО КРИСТАЛНО ОБРАЗА НА ЛЕЛКАТА- ЦЕЦКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!
ИЗРОДИ ДОЛНИ И МАНИПУЛАТИВНИ ОТ БТВ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА ТАЗИ МИЖИТУРСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА БТВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32.
1234
20.10.2016 11:20:27
16
3
Радев ли е къв е,. лелята направо го нацепи.
31.
Ирена
20.10.2016 11:18:34
12
2
Много цинични тия Радевски тролчета , но какво да се очаква неморален кандидат- такива и тролчетата.Такива указания явно им дават: само злоба и помия се излива.
30.
Андрей Иванчев
20.10.2016 11:17:39
13
2
Вие гледахте ли дебата изобщо?
Един декламиращ военен, който още си мисли, че е в казармата (нищо лично, даже смятам, че е казармата е полезна в определени посоки) щял да е "социален филтър"
На кое ще си филтър бе? На плоския данък, който твоята БСП въведе през 2007-ма? Демагог!
29.
*********
20.10.2016 11:15:29
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Ицо
20.10.2016 11:13:46
11
2
До НИК- друго имате ли да ни кажете, защото само едно и също поствате?Първо 15 700 не е представителна извадка, второ тук под строй са гласували само Вашите тролчета и то по-няколко пъти, и трето анкетата е много стара и вече не е активна за гласуване, така , че въобще не е реална .Не лъжете хората не е мъжко.
27.
*********
20.10.2016 11:12:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
анти трол
20.10.2016 11:11:28
6
2
Хаханха троловете изпълзяха.
25.
Моля , моля
20.10.2016 11:11:15
2
17
Жената е завършила РабФАГ , толкова са и възможностите. С всяко представяне по медиите на повече хора става ясно , че не я бива жената за тази работа- президент. Ген . Радев очевидно има визията и познанията за такъв. Безпартиен съм и ще гласувам за него.
24.
*********
20.10.2016 11:09:50
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
20.10.2016 11:08:41
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
бургазлия
20.10.2016 11:07:04
18
4
Детето ми е в трети клас. Рецитира като Радев, но влага повече мисъл в думите, които изрича.
21.
Психолог
20.10.2016 11:05:21
4
19
Цачева е от този тип хора, които не е необходимо да се наблюдават, за да се констатират че нямат грам мозък в главата си! Просто и е вродено!
20.
такива са
20.10.2016 11:04:22
2
22
Една жена , която обижда , народа , че депутатите били по- важни от него , една жена която обижда всички инакомислещи - това е Цеца. Какъв президент ще е - Бойко с очила и пола , нов послушник. Тя перфектно днес показа , че не може да бъде обединител на нацията и президент.
19.
АЗ
20.10.2016 11:04:04
23
4
Много ми хареса Цецака днес, винаги знае какво да им каже на тези смешнициа, а той Радев е от на-големите смешници!Радев- тотален парашутист.До там стигнаха БСП - да не могат собствен кандидата да си издигнат, ами да предложат някакъв военен.Пилотирал бил два самолета- голямо геройство- какво друго е направил не разбрах, сега искал да се пробва да пилотира и държавата- ха-ха.Не се излагай, Радев-
18.
Стоян Колев
20.10.2016 11:04:02
1
18
Изкушавам се да кажа, че приписваният на Мусолини, а от днес и на Бърнард Шоу цитат, че който на младини не е бил социалист няма сърце, а който на старини е останал социалист-няма ум, всъщност е изопачен цитат на мисълта на доктора по медицина и виден френски политик Жорж Клемансо-Тигърът, и в оригинал той звучи така - „Който на младини не е бил социалист, на старини ще бъде мерзавец”!
17.
Цецке аут си
20.10.2016 11:01:32
2
20
Имаше някъде , че външният вид на Цецка бил в пъти по - добър от интелекта и . То вярно било. Колкото и да се прикриваш , когато си зъл и неграмотен и неуважителен човек в екстремни ситуации това проличава. Загубихте ГЕРБ !
16.
Ирина
20.10.2016 10:57:04
24
2
Никак не ми се струва подхдящ този Радев, опитах се да ми стане поне малко симпатичен , но не....уж мъж с пагони, ама някак жалък...И визтката му - живеел с втората си жена, а пък имал 2 деца от първата, които очевидно не живеят с него - олекна съвсем. Цачева доста по-сериозно стои!Чудя му се на акъла на генерала, защо се остави да го употребят, а не си остана да си командва двата самолета.За него тази кауза е пердута.Не става за президент - обща култура никаква , морала съмнителен.Чак ми става жал за него - да не стане като Орешарски да трябва накарая и да се крие от народната любов.Накараха го да си напусне работата, да се ожени пак.., сега освен Корнелия и новата му жена го командва. Какво ли са му обещали?Разбирам защо го беше страх да отиде на дебат в Нова, той човечецът е изплашен от жените...Много е жалък и на дебата не се представи добре, и чувство за хумор няма. Най- стойностният кандидат за президент е г-жа Цачева - умна , с опит, подготвена, умерена !Това трябва да е нашият президент-Г-ЖА ЦАЧЕВА!!!
15.
Ултра
20.10.2016 10:39:04
3
18
http://smart.dir.bg/dnes/ereferendum/anketar.php?id=963

Истинските анкетни проучвания БОЛЯТ, нали Аватаре Цецке?!

ГРОБ ЩЕ БЪДЕТЕ ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА ТОЯ ПЪТ!

НЕ МОЖЕ ЧЛЕН НА СИК ДА КАЗВА Е ПОСОЧВА НА ХОРАТА КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!

ТОЯ ПЪТ БОЙКА ПРЕКАЛИ!
14.
НТСхема
20.10.2016 10:38:07
2
14
Бай хуй,безмозъчни същества,„Това не е вярно. Казах го в шеговит план“.............и тези хора ще стават глави на България..........Вие сте за освидетелстване.....ако бяха японци,щяха да си направят харакири след тези издънки.......то бива наглост ама вашето вече премина всякакви граници на благоприличие.......за трепане сте май.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
в
20.10.2016 10:33:57
1
4
БКП vs БКП , wins ДС !!!
12.
fgfrrw
20.10.2016 10:33:39
3
16
Ако на 20 години НЕ СИ социалист, ти нямаш пари, ако на 40 години обаче продължаваш да бъдеш социалист, ти нямаш АКЪЛ .ЗАТОВА ОТИВАШ В ГЕРБ!

Комунисти педрешени кат демократи,най голямата гавра !
11.
Dimo Iwanow
20.10.2016 10:33:02
34
4
ГЕРБ са много по високо ниво от БКП, много еродирани и подготвени, безспорно Цачева е много по добрия кандидат, извинявам се но глупостите на генералчето и популизма в думите му и моето дете може да ги повтаря. Ами това е човек който ходи на работа за да може да му извъртят някоя св..ка и да се прибере. Освен за харчене на държавни пари, за друго не мисли, да се харчат още пари за хрантутниците - военни, че малко ли лапат сега, без една стотинка да вкарват в хазната- 20 пенсии при пенсиониране, квартирни - затова не се женят помежду си, за да взимат двойни квартирни, безплатна храна, безплатен транспорт, безплатни почивки - че и пътя им се плаща освен хотела, безплатни дрехи, и пенсионери на 42 години - всички ние сме явно глупавите, щом допускаме това да се случва. Къде има толкова облаги и пенсиониране на 42 и веднага уредени на работа и вземат мястото на някой, който е БЕЗРАБОТЕН, без да взима военна пенсия от 1000 лева.
10.
янчо
20.10.2016 10:30:22
18
1
И аз си спомням в училище като ни караха да учим на изуст и ми присядаше като на генерала гърленцето...
9.
По глупави селяци от тея нема- шопска поговорка..
20.10.2016 10:25:31
2
27
Цеца селянката от танганайка, га яде кифтета за 2000 лв. и беше арно сега на демокрадла се прави, тея локуми ги разправяй на европедалчетата. Мамата на народа, бащата на нацията само селяци на държавната ясла.
8.
НИК
20.10.2016 10:25:22
2
27
ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВНИМАНИЕ ПРОСТО СЕ ОБРЪЩА НА СМЕШНАТА КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ- ЛЕЛКАТА ЦЕЦКА!!!!!!
САМО ПОГЛЕДНЕТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ НА 15700 БЪЛГАРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В ТАЗИ НЕМАНИПУЛИРАНА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПОДКУПНИ СОЦИОЛОЗИ АНКЕТА И ......НЯМА КВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ.........ЦЕЦКА Е "БИТА КАРТА"
http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1
7.
Ултра
20.10.2016 10:22:42
2
31
ЦЕЦКА ПРЕЗИДЕНТ?!!! ЗА БОГА?!!!
ГЕНЕРАЛА Е С КЛАСА НАД ТАЯ ЛЕЛКА...ТЯ Е АВАТАР НА БОЕКО=СИК!
6.
123
20.10.2016 10:15:56
2
11
Като знам че от ДОСТ подкрепят Цачева, повече бетонирам мнението си че тази жена не става за президент. Радев е по тежък наистина ама...комуняга. Абе пълен смях е работата. Митьо Пишова, Жорж Ганчев и Татяна Дончева?!? Последната има реклама с овца и вълк? Кой нормален президент се рекламира с овца???? А Каракачанов беше дясна ръка на Бареков?!?! Моля?!?! Аз знам че ще
Гласувам "за никой"!!! Защото партии и политици наистина се гаврят!
5.
Хитко
20.10.2016 10:08:00
43
3
Радев е парашутист, няма да стигне до балотажа. Там ще участват Цачева и Каракачанов.
4.
Мисията невъзможна
20.10.2016 10:04:52
1
29
Цяла България и извън нея видяха че г-БС Цачева е интелигентна жена, но НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ! Радев е по-тежък, по-зрял,по-подходящ за този пост като изключим партията която го издига. С две думи - на България отново е пред мисия невъзможна да има президент какъвто имаше в лицето на Първанов. Язък за бъдещето,електората и клетото население...
3.
до Гогата
20.10.2016 10:01:05
2
44
Жорка, явно с теб сме гледали различни дебати. В дебата (който аз гледах сутринта по БТВ) г-жа Цачева говореше като един истински български политик - празни заучени фрази, лишени от всякакво съдържание, безпочвени лозунги и безкрайни високопарни и безсмислени монолози, докато г-н Радев отговаряше точно, ясно и конкретно на всички въпроси.
На няколко пъти г-жа Цачева се опита да изземе функциите на водещия и започна тя да задава въпроси на опонента си (предварително подготвени в централата на ГЕРБ), но дори и на тези провокации, г-н Радев се държа достойно и мъжки и отговори изчерпателно.
(btw не симпатизирам на БС(К)П, никога не съм бил член, но на черното бяло, убий ме, не мога да кажа).
2.
Pitagor
20.10.2016 09:54:09
40
7
АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ ДУМИТЕ НА БЪРНАРД ШОУ - „Ако на 20 години не си социалист, ти нямаш сърце, ако на 40 години обаче продължаваш да бъдеш социалист, ти нямаш мозък“. И БСП ежедневно го доказват, и с мандата си преди две години абсолютно бетонираха това твърдение.
1.
гого
20.10.2016 09:51:01
55
6
В дебата ясно си пролича високо ниво на г-жа Цачева, доказан ерудит и човек с принципи и морал, даже на генерала му достави удоволствие контакта и с нея. Оптимист съм за бъдещето на България с безпорния фаворит и ерудит г-жа Цецка Цачева и Пламен Манушев. Видя се колко е гол и повърхностен кандидата на БСП - само празни приказки и популизъм. Успех г-жо Цачева.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори