На вниманието на Агенцията по храните! Окървавени животински трупове стряскат бургазлии на Краснодар
08 Октомври 2016, Събота, 05:43 ч.
Автор: Флагман.БГХигиенично ли е този вид транспортиране на месо - с количка от хладилния микробус до месарския магазин, пита читател на Флагман.БГ
Окървавени свински трупове се пренасят до месарските магазини на "Краснодар" в открити колички, без никаква опаковка. Това алармира наш читател в рубриката ни "Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ".Той ни изпраща и снимки, направени в петък сутринта на пазар "Краснодар", където има няколко месарски магазини, които винаги са пълни с клиенти. Животинските трупове, готови за продажба, директно от хладилния микробус се прехвърлят в количка и с нея - до магазина. Хигиенично ли е обаче този вид транспортиране - пита нашият читател.

"Флагман, чрез вас искам да се обърна към Агенцията по безопасност на храните - така ли трябва да се пренася прясното месо и има ли контрол върху магазините? Постоянно пазаруваме месо именно от обектите на "Краснодар", защото си мислим, че са пресни и свежи, а и нямаме доверие на пакетираните. След вчерашната гледка обаче съмнявам се кракът ми да стъпи там", оплаква се нашият читател.
Флагман.БГ призовава Агенцията по безопасност на храните незабавно да извърши проверка на месарските магазини по какъв начин си транспортират продуктите!
В категории:
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
„Клечка кибрит“ на дует Paradox не гори, а пламти на върха на БНТ2
Кристиано Роналдо и разбитото Ferrari - инцидентът, който може да промени всичко
Мис Андреа „надебеляла“ за една нощ
Кой поръча Митко Маймуняка и защо убийството още не е разкрито
Цял регион е пред екокатастрофа, голям язовир е на път да пресъхне
Спортно училище „Юрий Гагарин“ отличи своите шампиони за 2025 г.
Вечеряйте между 17 и 19 ч. през зимата, за да сте здрави
Ромина скъса с русото: Вече е фатална брюнетка
Важна новина за тези, които планират да направят инвестиции в имоти
Общински съветник от СДС стана председател на БСП - Видин
Откриха паметник на Левски в Италия
Уникално представление отбелязва 100 години на Георги Парцалев

Прасетата насело ги колим върху обърната врата тия разглезените ся пищят че месото го носят на носилка хахаха
Взимайте си от Кауфланд. Там поне го изтърват върху кални плочки. А като се вмирише го мариноват.
Я кажете на село как го правите!