×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майк Тайсън налетял на Емануела? (СНИМКИ)


07 Октомври 2016, Петък, 15:45 ч.

Бергендорф: Не е вярно – на мен налиташе


Боксовата легенда Майк Тайсън направи уникална изповед пред съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър”. Тя протече под формата на пресконференция, в която въпросите задаваха обитателите на Нови Хан, съобщава Блиц.

Той призна от кого най-много се страхува: „Като малък от майка ми, сега от жена ми”.

„Употребата на наркотици и по-специално, че спрях да ги използвам е най-голямото чудо в живота ми”, сподели Тайсън. Той заяви, че любимите му неща в този живот са децата му, жена му и самият той.

„Ако някога попитат децата ми какъв е баща им, дано да кажат, че всичко, което имат е благодарение на майка им и баща им”, заяви Тайсън.

Той сподели, че има едно много голямо притеснени относно децата си: „Най-много се страхувам да не излизат с хора, които приличат на мен”.

Това бе последната задача на боксьора в Къщата. На изпроводяк той си направи групово селфи със съквартирантите. На него отсъства само Емануела.

Тя заяви, че причината е, че световно известният боксьор я е свалял и затова не се е щракнала с него. „Дойде при мен и ми каза „trouble” (б. а. „беля”). Сваляше ме през цялото време – дори само с поглед”, заяви певицата пред съквартирантите.

Това обаче подразни Бергендорф, която веднага каза, че това не е вярно, защото той е свалял нея – дори е имал персонален въпрос към нея.





В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
3
Коментара по темата
3.
Prosta pacha Emanyela
07.10.2016 13:52:35
0
2
Koi ta e svalql ma batal grozen mnogo si tapa svalql e bil iska ti se :D:D:D:D:D
2.
Простата курва Емануела
07.10.2016 13:19:17
0
8
Тази верно не е с всичкия си баси побърканата курва.Верно трябва да си смени дилъра или хапчетата.Кривогледа ли е,тъпа ли е,Майк Тайсън даже не я отрази нямаше един диалог нормален между тях двамата.Тя говори толкова английски колкото аз бушменски,е баси и простия парцал раздърпан,който е хаване дете и прави,курвалък ама НЕ от класа,а от най ниското ниво.Аз познавам курви ама чак такава издухана не съм виждал до сега.
1.
SMqx golemi glyposti stiga ste se izlagali
07.10.2016 12:57:54
0
5
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Mike Tyson sopola nqma da si xvurli za emanyela taq kovra da namali malko narkoticite che i se previjdat veche na neq i se iska da e hareal toi dori ne e zabelqzal 100% sam sigoren Mike Tyson ne sprq da govori za semeistvoto si kolko gi obicha jena si i decata si Tyson moje da ima koqto si poiska !!Tova sa pulni glyposti prosto choveka e vuzpitan i zemen kogato govori na nqkoi go gleda v ochite !! Tolkova e ogranichena tazi emanyela che nqma na kade poveche !! Mi toi i s Reni tancyva i neq li haresva ??? Smqx v zalata stiga ste se izlaga li i ste pisali takiva glyposti !!!!!!!!!!!1 Da ne vleze edin izvesten chovek i vednaga se pochva !!! Mike Tyson e Legenda shte se pomni vinagi v istoriqta na boksa vek i vekove !! A tazi emanyela poveche ot edna chalgarka nqma da se razvie !!! iskri prexvurchali xahhxahaxhaxaxhaxhhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxh padnah da se xilq :D:D:D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори