×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звездите от „София ден и нощ” крият горещи тайни


04 Октомври 2016, Вторник, 18:54 ч.

Засега екипът на продукцията изолира максимално своите новоизлюпени тв звезди от медийния интерес


Риалити сериалът „София ден и нощ” все по-често дефилира в коментарите из социалната мрежа, забеляза „Шоу”. И вече може да се похвали със завидна тв аудитория – въпреки че поне засега екипът на продукцията изолира максимално своите новоизлюпени тв звезди от медийния интерес. 

Моралната Лили – палава и провокативна в живота

Лили е като наръчник по морал и претенции. В реалния си живот обаче апетитната блондинка Гергана Григорова е пълна противоположност на героинята си. Успява да приковава от раз мъжкото внимание – къде с дълбоко деколте, къде с усмивки, и със сигурност се забавлява много на антиподното си превъплъщение в риалити сериала.

Огнената Сабина била кандидат-съпруга на Тодор Славков

Въпреки че вече не е в сериала, огнената Сабина набързо се превърна в един от най-коментираните образи в него. Ролята й е поверена в ръцете на симпатичната Радостина Димитрова. Сабина не знае да премълчава, запалвайки лесно пожари около себе си, а Радостина с радост приема подобно предизвикателство, защото чувства себе си като човек, вечно търсещ разнообразията.
Радостина Владимирова също не е професионална актриса. Първата й телевизионна изява е през 2011-та в риалити формата „Милионер търси съпруга”, в който се търсеше подходящата половинка за Тодор Славков. Тогава брюнетката е на 22. И от визитката й тогава разбираме, че следва египтология. Подобно на героинята си в сериала, и в живота тя е финансово независима, не разчита на родителите си. Радостина разкрива, че е имала отношения с доста заможни мъже, но били неуспешни, тъй като я обграждали с достатъчно внимание.
По-паметливите си я спомнят и от участието й в „Съдби на кръстопът”, именно след който получава и предложение да влезе в сериала „София ден и нощ”.
На екрана я виждаме като половинката на рокера Боби – твърде морална, малко консервативна и на моменти влудяващо претенциозна. В живота си обаче хубавицата е истинска царица на забавленията, провокативните селфита и оскъдните дрехи. И определено може да се каже, че е една от най-добрите скрити лимонки в сериала.

И докато на екрана играе любимата на хазяина Боби, слухове редят, че извън него актрисата е в опасна близост до друг герой от „София ден и нощ” – мускулестият Митак. Първите снимки, които Гери пусна в профилa си в социалната мрежа в началото на сериала, бяха тeзи c Mитaкa – или Kpиcтиян Kиpилoв, кaктo e иcтинcкoтo му имe. Двaмaтa изглeждaт oпacнo близки и ocoбeнo щacтливи oт кoмпaниятa cи. Разбира се, общитe им фoтocи пopодихат cъмнeниe y фeнoвeтe, чe двaмaтa ca двoйкa, нo нe иcкaт дa aфишиpaт близocттa cи. Именно с Митко бе и доскорошната профилна снимка на Гергана във фейсбук.

Лили бързо стана любимка на мъжката аудитория, въпреки че героинята й напомня по поведение леко на така наречената „кифла”. В живота си обаче тя е абсолютна купонджийка. Обича да осъмва по заведенията, а през останалото време – да се поти активно във фитнес залата. Малцина знаят също така, че атрактивната блондинка си пада много по лъскави и бързи коли – в такива, в каквито в не един фотос сме виждали и Кристиян Кирилов – Митака от „София ден и нощ”.

Дидактичната майка Марина - успешен моден дизайнер извън сериала

Майката на щурата тийнейджърка Симона в „София ден и нощ” – Марина, изобщо не е толкова скучна, досадна, морална и истерична, в какъвто образ умело се превъплъщава в хитовия сериал. Елена Алекси, както е истинското име на актрисата, всъщност е успешен моден дизайнер. Не обича крясъците и със сигурност не би определила себе си като прекален моралист.
Народното издание научи, че освен дизайнер, звездата от сериала е и организатор на Балканската седмица на модата – първото по рода си събитие в България. Елена е и художествен ръководител на проекта. Тя е дизайнер с дългогодишен опит в менажирането на модни брандове и събития, освен това е и носител на „Национална награда за мода” 2012. През пролетта на 2015-та е участвала и със собствена колекция в дефиле на седмицата на модата в Будапеща.
И докато Марина следи дали дъщеря й Симона ходи редовно на училище, пише ли си домашните и с кого излиза, то Елена е от жените, които обичат да карат мотор по изгрев слънце. И в живота си тя съвсем не е от тези деспотични и контролиращи майки – даже напротив – чувства себе си повече приятел, отколкото родител. Синът й Емил упорито следва стъпките на майка си, умножавайки по много таланта й. 21-годишният студент по фотография вече работи и като ретушор – професия, която го изстрелва моментално в модните среди.

Бизнесменът Бранко е луд диджей

Бранко безспорно е най-сериозният персонаж в „София ден и нощ” – героят обаче, подобно на останалите си колеги, няма нищо общо с истинския си образ в живота. Там Пламен Маринов, както е истинското му име, е фен на купоните, красивите жени и атрактивните фрази.
Любопитен момент е, че още щом се появи в „София ден и нощ” в образа на паралията Бранко, слуховете, че Пламен е влязъл с връзки не закъсняха.

Заговори се дори, че симпатягата е дружка на фолкпевицата Преслава и именно тя е успяла да го уреди с роля в продукцията. Всъщност връзката на Пламен с Преслава е покрай участието му в неин клип преди доста години. Получил предложението покрай тогавашната си работа – на танцьор в еротична формация. От този период досега обаче Бранко рязко е сменил стила си – и от участник в поп-фолк клипове вече се е преквалифицирал като диджей – той е и един от най-търсените на родната клубна хаус сцена. Наскоро чаровникът чукна 37, но е все така неуморен в среднощните купони – обикаля страната с други диджей и спретва едни от най-лудите партита. Чест посетител на забавите му е колегата му от сериала Димитър Илков или Дани – с когото във филма не се понасят. Напук на това обаче в живота двамата са първи приятели.
Когато не е на снимки пък екранният Бранко набързо хвърля костюма и облича някоя размъкната тениска, нахлузва шапката с козирка и се хвърля в забавленията. Любимият му аксесоар е усмивката, която заслепява дори и на тъмно, а най-голямата му страст – музиката.
Наскоро чаровникът изстреля и поредната си култова фраза в социалната мрежа, повлиян от настоящия сезон на риалити формата „ВИП брадър”. „Ха-ха понякога, ако те хванат с наркотици, не отиваш в затвора, а във „ВИП БРАДЪР”, изстрелва в профила си Пламен. А по-надолу закачливо подхвърля: „Не съм мъж под чехъл. Правя, каквото искам! Кеф ми – пера, кеф ми – готвя”.

Певицата Поли – кифла във филма, перфекционист в живота

Поли от „София ден и нощ”, изиграна от изкусителната Алекс Янкова, също е един от обсъжданите образи в сериала. Там тя играе типична руса кифла, която иска нещата да се случват сами, без много усилия. Екранният образ обаче далеч не кореспондира със сладката блондинка, която стои зад него. Плевенчанката Александрина Янкова има цветна и далеч по - успешна кариера от героинята си. Красавицата се изявява като модел в известната агенция „Визаж” на Жени Калканджиева. И се радва на голям успех заради своята привлекателност и завидни физически заложби.

В сериала Поли демонстрира перфектна фигура, по която всички въздишат – резултат от усърдна работа във фитнеса и не малки дози перфекционизъм. Александрина винаги е в топформа, а предложенията за модни и рекламни ангажименти не закъсняват. Освен като актриса в риалити сериала Поли от „София ден и нощ” има зад гърба си и главна роля в късометражния филм „Каин” на режисьора Любо Йончев. Продукцията бе селектирана от няколко международни фестивала през 2014 г., а холандско списание - отделя цяла страница. Янкова се е хвърлила в предизвикателството с голям ентусиазъм и с надежда актьорската - кариера да не спира до тук.
Талантите на Александрина обаче въобще не се изчерпват с позиране и влизане в роля. В сериала Поли следва голямата си мечта да стане успешна певица и постига колебливи успехи по пътя си към нея. В действителност Алекс също се стреми да се развива и в тази област. Видяхме я и на сцената в този сезон на „Х фактор”, където обаче не стигна по-далеч от кастингите – лоша шега й изигра не липсата на певчески способности, колкото огромното притеснение.

Освен като изпълнител Александрина се е снимала и в клиповете на Борис Дали – към песните „Ти така пожела” и „Ще си говорим пак”.
Участието й в „София ден и нощ” обаче приключи преди месеци заради ревниво гадже. Според информациите мачото ревнувал безумно русата фурия и дори й дал ултиматум да избира или сериала, или връзката им.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
az
04.10.2016 16:06:12
0
4
аве коври с една дума
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори