×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидат-президентът на БСП в Бургас: Нямам политически и корпоративни зависимости, ще работя за България! (ВИДЕО)


Кандидат-президентът на БСП в Бургас: Нямам политически и корпоративни зависимости, ще работя за България! (ВИДЕО)
Ген. Румен Радев (вдясно) се срещна с членове и симпатизанти на БСП, които препълниха Аулата на БСУ
05 Октомври 2016, Сряда, 12:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Давид СУКНАРОВ

Аз съм играч, който тревожи статуквото, каза ген. Румен Радев

Ще работя така, че да оправдая доверието и очакванията на хората от Бургаския регион. Това обяви кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев. Той проведе дълга и изключително ползотворна среща с членове и симпатизанти на партията, които препълниха Аулата на БСУ, за да чуят предизборната му платформа.

Домакин на срещата бе областният и общински лидер на социалистите Николай Тишев. За да заявят своята подкрепа към кандидата, тук бяха дошли и представители на Инициативния комитет в Бургас в подкрепа на кандидатурата на ген. Румен Радев и Илияна Йотова, начело с председателя  о. р. ген. майор Георги Каракачанов. Преди срещата ген. Радев и ключовите лица от БСП-Бургас преминаха по главната ул. "Александровска" и бяха посрещнати от членове на местната структура и привърженици на партията.

Домакин на срещата бе областният и общински лидер на социалистите
Николай Тишев (вляво)


Още в началото на речта си ген. Румен Радев емоционално обяви, че Бургас е специален град за него и е много важно  да спечели подкрепата на хората. „Тук минаха едни от най-хубавите ми години като летец на МиГ-29 в Авиобаза – Равнец”, сподели той.

„От другите кандидати ще ме отличи това, че имам друга ценностна система. Клел съм се да служа на България и на българския народ още в началото на професионалната си кариера преди много години, когато другите кандидати са имали други цели и друга ценностна система. Моята не се е променяла. Боря се и съм посветил всичко на интересите на българския народ така, както съм го правил през целия си съзнателен живот”, каза ген. Румен Радев преди срещата със стотици симпатизанти.

Кандидатът на БСП обяви, че компроматите са започнали отдавна, но бе категоричен,
че те са оръжие на слабите и изплашените


„Народът се чувства все повече забравен, затова много хора търсят различния модел и го припознават в мое лице – заради различните ценности от тези на един завършен политик от прехода.

Нямам нищо общо със статуквото, за разлика от всички останали кандидати, колкото и те да разчитат на амнезията на българския народ. Нямам политически и корпоративни зависимости, винаги съм отдавал всичко за България и съм рискувал живота си. Питайте другите дали са правили същото”,
призова ген. Радев.

Кандидатът на БСП обяви, че компроматите са започнали отдавна, но бе категоричен, че те са оръжие на слабите и изплашените.

По повод това, че сякаш кандидатурата на ген. Радев стресна Бойко Борисов, той коментира, че това е направило впечатление на много българи. „Те си зададоха въпроса – защо? За мен най-важното е това – признанието на хората, че наистина се появява играч, който тревожи статуквото, който не е като другите, който не е оплетен в никакви зависимости. Нямам повод да се разочаровам, при положение че играя честно”, бе категоричен кандидатът на БСП.

С възгласи "Победа!" препълнената зала посрещна кандидат-президента ген. Румен Радев

Ген. Румен Радев обяви, че от Реформаторския блок явно четат много научна фантастика, след като смятат, че левите са им направили услуга и ще ги оставят да отидат на балотаж. „Издигането на Пламен Орешарски не ме притеснява. Българският народ е достатъчно мъдър, хората не страдат от амнезия, макар че много политици си мислят, че е така”, каза генералът.

На въпрос – има ли План Б при евентуална загуба, Румен Радев отговори, че в момента има само План А.  „Там съм концентрирал своята енергия. Никога не съм изменял на себе си и затова съм оцелявал в трудните ситуации”, обяви той.

Присъстващите бяха дошли да зададат своите въпроси за това как в България ще се осъществи
промяната на статуквото


„Росен Плевнелиев изпразни от съдържание институцията президент, а действията му не обединяваха нацията, разединяваха я. Той често се водеше от чужди, а не от националните интереси”, смята кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев.

В Бургаска област той посети още Айтос и Карнобат и се срещна с много хора.



54
Коментара по темата
54.
Алчо
08.10.2016 11:36:24
0
0
Един млад човечец не се вижда на снимката
53.
12345
07.10.2016 20:02:40
0
0
Да не стане накрая двама се карат трети печели. Не описвайте Каракачанов и Калфин
52.
Архимед
07.10.2016 16:55:54
1
4
Уж ген. Радев беше кандидатура на БСП от народа, уж не беше личности, ак като го чуеш как говори и все едно слушам оня мрънкач Атанас Мерджанов. Едно към едно са.
Няма да стане президент, колкото и да се напъва
51.
Онзи
07.10.2016 16:03:57
0
0
Абе по-нормални хора няма ли в този форум. Голямо плюене, голямо омаскаряване. Явно не сте чули призива на Бойко "Трябва малко да се смирите". То май само Кристалинка го че чула, защото след провала тотално се покри
50.
*************
07.10.2016 11:45:54
5
4
Радев освена да яде и да ходи по физилогични нужди в казармата, друго правел ли е през живота си? Какви материални блага е създал и със какво е допринесъл за увеличението на БВП, юридическо лице на бюджетна издръжка, който потребява национален доход а не го създава, нещо да имате да добате господа комуняги и аскери тъпи, Цачева е от същото котило на държавната ясла!
49.
НИК
07.10.2016 10:15:54
4
6
ВЕДНАГА ТИ ОТГОВАРЯМ С РИТОРИЧНИ ВЪПРОСЧЕТА ПРИЯТЕЛЮ.
ТИ ЯВНО СИ ОГРОМЕН ФЕН НА РОСКО ГЕРБЕРЧЕТО; ТА БИ ЛИ МИ ОТГОВОРИЛ ,КАКВИ МАТЕРИАЛНИ БЛАГА Е СЪЗДАЛ РОСКО ГЕРБЕРЧЕТО ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?????
РОСКО ГЕРБЕРЧЕТО ,ОПОЗОРИ ЛИ БЪЛГАРИЯ В МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИ МАЩАБ 4 ГОД. ИЛИ ИЗДИГНА РЕПУТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ В ЧЕЛНИ СВЕТОВНИ ПОЗИЦИИ????
ПОРАДИ ТОВА ,ЧЕ ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА МЪРШИ ,НЕ МОЖЕШ ДА КЛАСИШИЦИРАШ ВСИЧКИ ВОЕННИ ,КАТО ИДИОТИ, КРАДЦИ, НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!
ТИ ПРИЯТЕЛЮ ,НАЯСНО ЛИ СИ ВЪОБЩЕ КАКВО ЗНАЧАТ ДУМИ ,КАТО ЧЕСТ, ДОБЛЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И ПАТРИОТИЗЪМ КЪМ РОДИНАТА?????
ТИ НАЯСНО ЛИ СИ, ЧЕ ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ! ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
А, СЪЩО ИМАМ И ИНФОРМАЦИЯ ,ЧЕ ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ Е МНОГО ЧИТАВ И ДОСТОЕН МЪЖ.
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48.
!!!!!!!!!!!!
07.10.2016 07:12:01
5
4
Вие , привържениците на Радев, бихте ли отговорили на въпросите , поставени по-долу - кога този човек изобщо е разсъждавал за СЪЗДАВАНЕ на материални блага? Радев е човек, на който държавата със закон му е осигурявала всичко - и растеж в кариерата , придружен с растеж в заплатата, и и жилище "за без пари". Или е пред закриване поделението му и се чуди как да си осигури доживотна пенсия на президент благодарение именно на необяснимото доверие във военните! Примирете се , че в тази професия освен да говорят хубаво, да имитират работа и да се чудят откъде какво да откраднат, друг манталитет няма. Примери в тази насока: Ангел Марин - бивш вицепрезидент, Атанас Атанасов - бивш кмет на Карнобат и др. А срещу фактите и боговете мълчат. Такива виреят заради доверието на публиката затова просто спрете с илюзиите за тази професия.
47.
kristalina
06.10.2016 16:37:23
3
10
Едва ли някой се съмнява в победата на ген.Радев, но по важното е никога повече да не допускаме такива управници на държавата, като сегашните.
46.
Пена
06.10.2016 13:49:37
0
8
Драги съфорумници.
Уважавайте старостта ! Тя е ВАШЕТО бъдеще, колкото и да Ви се струва и да си мислите, че сте много млади, умни, интелигентни и не на последно място безсмъртни.

По-здрави от баба Ви Пена.
45.
garant
06.10.2016 12:52:37
3
10
Само ген.Радев е спасението от срама на днешното управление.
44.
Цецка Радева
06.10.2016 11:08:12
2
7
Стига сте плюли по кандидатите. Щом тези са издигнати явно толкова си можем. И все пак има една разлика - за да се справи с предизвикателствата (бежанци, нарастване на напрежението около нас и т.н.) - единия е обучаван и е подготвен да се справя с кризи, другата е учила военно дело в училище през 70-те години на миналия век
43.
НИК до "аспарухчо"
06.10.2016 10:41:15
2
6
АСПАРУХЧО, ТИ СИ РЯДКО ПРОМИТО МОЗЪЧЕ, КОЕТО ЕДИНСТВЕНО Е СКЛОННО ДА ЛИЖЕ МАДУРИТЕ НА ЖАЛКИ ИНДИВИДИ ,КАТО "ДОСЕГАШНОТО" ,КОИТО ПЪК ЛИЖЕХА И ЛИЖАТ МАДУРИТЕ НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!!!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННИ ОЛИГОФРЕЕЕЕНИ И ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА,КАТО ТЕБ БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА" ...(ОСОБЕНО, СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ)!!!!!!!!!!!.....
А, РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ КОГАТО ГЕН.РАДЕВ Е ПРИСТИГНАЛ В БУРГАС В ДЕЛНИЧЕН И РАБОТЕН ДЕН ,В ЗАЛАТА ЩЕ ИМА САМО ВЪЗРАСТНИ ХОРА С МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ........ТО ТОВА САМО НА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЧЕТА, КАТО ТЕБЕ "АСПАРУХЧО" НЕ ИМ СТАНА ЯСНО!!!!!!!
42.
*********
05.10.2016 22:34:21
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
*********
05.10.2016 20:05:37
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
N.Naidenov
05.10.2016 17:24:32
4
6
Edinstvenia chesten chovek v politikata e gen.Radev. Koi ot drugite kandidati e riskuval jivota si za stranata.
39.
Патреота
05.10.2016 14:54:26
7
7
Колко оръжие изнесе генерала.. ехее...
За жалост оръжие почти не остана и му беше време да влезе в политиката.
38.
aaa
05.10.2016 14:14:37
6
13
Много достоен и истински човек.
37.
BAT2
05.10.2016 14:11:04
6
10
GEN.RADEV edinstveno vernij i pravilen izbor
36.
в
05.10.2016 14:07:17
11
3
Лошото е,че всички са подлоги на руснаците,без трайчо хахаха.... баси кандидатите ....ужассс
35.
B.B.
05.10.2016 14:04:32
8
11
Крайно време е за достоен човек в политиката. Единствения истински патриот и родолюбец е г-н Радев. България и Бургас е с вас.
34.
*********
05.10.2016 14:03:49
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
D.Nikolov
05.10.2016 14:01:07
8
11
Ген. Радев Вие сте последната надежда за промяна на статуковото.
32.
А.....
05.10.2016 13:50:18
1
7
Няма друга, толкова просташка нация като българите! Злоба, болни мозъци, неграмотно поколение, КАЛ И БЛАТО! Е, затова бягат кадърните и способните! Не остана нищо читаво!
31.
бОКО
05.10.2016 13:16:29
2
7
Прави се така.Когато Кунева искаше да вдига с 10 процента заплатите на учителите казах че нема пари но сега е друга бира има избори....пък и пари се намериха.Я колко даскали ще гласуват за нас нали са прост матриял.
30.
ребус
05.10.2016 12:29:28
6
8
на картинката:
Открийте кой е под 60 години и получавате значка - петолъчка.
29.
Night hunter
04.10.2016 23:35:19
6
9
Балотажа ще е между Каракачанов и Радев. Цецка има шанс колкото Дончева. Ако не вярвате пак ще си говорим на 6 ноември вечерта
28.
Хълк Маск
04.10.2016 19:39:47
4
12
Цецка направо ще ..... такова майката на нацията. Дааа
27.
Лолю
04.10.2016 19:33:16
4
11
Пияната Цецка, сигурно на Нова гадина тя ще пее химна хахаха
26.
4i4o kmet
04.10.2016 19:30:35
7
9
Po-dobre Radev otkolkoto Cecka
25.
бургазлия
04.10.2016 19:28:33
8
15
Давай Генерале, ние сме с теб
24.
Розовото Слонче
04.10.2016 18:17:26
12
7
То се вижда на снимките, че хора под 50 години няма.
Достатъчно е да се кажат вълшебните думички "ЩЕ ВДИГНЕМ ПЕНСИИТЕ" и "ЩЕ НАМАЛИМ ЦЕНИТЕ НА ЛЕКАРСТВАТА".
Тактиката е изпробвана и работи безотказно от 30 години.
23.
*********
04.10.2016 17:14:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Ca
04.10.2016 17:01:37
10
8
хахха, всички в залата са над 60 годишни!
21.
нещастник
04.10.2016 16:42:51
9
9
кремълска мишка рубладжийска
20.
Pogled
04.10.2016 15:24:59
10
14
Като гледам третата снимка виждам представителна извадка на електората на бсп. Излъгани пенсионери вярващи на празни обещания и химери.
19.
............
04.10.2016 15:10:36
8
10
Е, нали вече един военен се изреди ама за вицепрезидент - Ангел Марин? И той уж не беше зависим, никой не го разбра кога и как помилва над 400 убийци. Шапкари, дето освен на лапане не са научени на друго!
18.
zapoznat
04.10.2016 15:00:28
12
14
Ако искате за президент човек от лобито на оръжеината мафия - това е вашия човек, плюс русопоклоник, плюс никва идея за развитие, освен на русия в българия, без умствени качества скрит от инициативен комитет - кой ще му търси отговорност при провал - нали не е издигнат от бсп, отново пълна липса на ангажимент от бсп както винаги, готови са и на турците да клекнат само да управляват пък колкото и некадърно да е, въпросът кой също не получи отговор, както и срама парламента да е ограден като затвор и с 50 коли на жандармерия да пази политиците и орешарски влизащ през тоалетните / не чинии / за срещите по протокол. Ужас и скръб - жалка бсп картина
17.
ss
04.10.2016 14:36:58
12
13
Гласувай, ако искаш и с два крака, само не драскай на две места в бюлетината..Че каквито сте прости, бесепарските фенове, пак ще стават излагаци, като 15/15...Седнали да се надъхват пенсионерските клубове, да ми правят за президент някаква си подлога на Москва...Как пък не?!
16.
АСПАРУХ
04.10.2016 14:17:08
10
16
НИК(((( ТИ СИ ТЬП КУМУНИС А МОЖЕ БИ СИ И МАЗОХИС ОТ ТАКИВА ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБ СТРАДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
15.
НИК
04.10.2016 14:09:58
21
25
АЗ СЪМ МЛАД ЧОВЕК. НЕ СЪМ И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА!!!!! ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, КОЯТО И ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!! НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ А ЗА ЧОВЕКА, ГЕН.РАДЕВ!!!
14.
АСПАРУХ
04.10.2016 14:08:28
17
15
БСП последен валс и збогом любима ПОЛОВИНАТА ВИ ИЗБИРАТЕЛИ СА СЪС ПАМПЕРСИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ МОЖЕ И ДА НЕДОЧАКАТ ИЗБОРИТЕ
13.
ViP
04.10.2016 14:07:20
10
16
Честито господин Президент !!!
12.
aphex
04.10.2016 13:31:22
15
16
Говорит Масква-къв обединител ще е генерала, като две партии се скараха заради него,а той освен за Русия и самолети за друго не говори. Пародия! Уж беше от АБВ издигнат, после стана от инициативен комитет, след това стана от БСП. Той член ли е на партията всъщност? Говори някакви спуснати пт ПР ите неща да се хареса на руснаците, пардон -на българските избиратели. Никаква визия за бъдещето на България-само едно и също-къв бил Плевнелиев и как трябвало да сме с Русия. И има очи да говори за зависимости-може да е генерал , ама е наведен генерал.
11.
Вълко Червенков
04.10.2016 13:30:47
16
15
Уникални снимки на тема "Партизан за бой се стяга". Младежите от аулата на БСУ са 80+ всичките. Бог да прости БКП и пипалата й. С тези напиканите се очертават май последните избори за комунистите.
10.
ss
04.10.2016 13:10:36
13
17
Този глупак кой го пусна в Бургас?Нямал бил интереси...Ама другарката Дончева разправя, че бил кандидат на оръжейното лоби...А другарката може да е всякаква, но не е като да няма информация
9.
e
04.10.2016 13:03:59
7
8
Последно за България или Русия??? хахахахаахха
8.
da
04.10.2016 12:59:13
2
16
България влезе в учебниците по физика - единствената държава, която се управлява от елементарни частици.
7.
flagwoman
04.10.2016 12:50:42
1
8
Toi i Boiko ne beshe zavisim ... carq sushto ne beshe zavisim, oresharski sushto ne beshe zavisim , stanishev i cqlata troina gei koalicia sushto ne bqha zavisimi, Ivan kostov - i toi ne beshe zavisim, puranov sushto ne e zavisim i cqlata energo i narko mafia sushto ne sa zavisimi ... nqkolko miliona dushi prosto si voubrazqvat razni neshta ... neka ne im obrushtame vnimanie .... usmihvaite se i nai - vajnoto ot vsichki nai - vajni neshta - kazvaite dobur den i dobro utro ...
6.
V
04.10.2016 12:48:53
10
21
Верно, Тишев и генерала май са единствените хора в залата под 70 години
5.
Ядосана
04.10.2016 12:31:30
15
21
Като видиш Николай Тишев и ти се отщява да гласуваш, колкото и да е читав кандидата за президент! Но за референдума си струва да се грасува, аман от политически боклуци !
4.
СРЕДНА ВЪЗРАСТ
04.10.2016 12:26:54
12
21
Средната възраст на хората в залата може да си я сметнете сами - погледнете снимките.Няма какво да добавя.
3.
*********
04.10.2016 12:26:11
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
*********
04.10.2016 12:22:03
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
todor
04.10.2016 12:13:14
33
24
Този военния кога е мислел сам, нали е поставен защото е послушко и трябва да изпълнява заповеди. Те освен да люпят семки и да мият плац, кога са мислели,, да не говорим пък за политическо мислене. Щял да излита със самолета - къде в космоса, да направи една обиколка и да го призими, има хора с много повече летателни часове и не са даже военни, защото при военните винаги е почивка. Те не са научени на труд, а само на лапане, безплатни квартири, безплатна храна, безплатни почивки, безплатно пътуване по рвреме на почивка---- опа забравих не са безплатни ние дето работим им ги плащаме !!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори