×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ретроградният Меркурий мина, идват ли добри дни? Вижте езотеричния си хороскоп за октомври от Алена


02 Октомври 2016, Понеделник, 00:51 ч.

Хороскопът е изготвен специално за читателите на Флагман.бг
ОВЕН

След като вече сте изживели своя срив в част от миналия си живот, заради нежеланието да се отдадете на смислена цел, ще осъзнаете, че пропуснатата полза не е невъзстановима, но без да разчитате на гадатели и магове. Планетите ви помагат без да намесвате магове и да се възползвате от помощта на незримия свят.

ТЕЛЕЦ

Съдбата няма да допусне стремежът ви към промяна да бъде безполезен и неосъществен. Ако я има, тя ще носи шансове за доказване на способностите ви, за получаване на заслужено признание, чрез похватите в зоната на Светлината. Планетите ви даряват невероятни възможности, но не трябва да допускате себеизявата ви да се превърне в себелюбие и желание да мъстите чрез незримия свят.

БЛИЗНАЦИ

Ако до този момент живота ви е преминавал не съвсем затворено и под упойващите грижи на семейството ви, сега може да се окажете подвластни обвързваща ви с нечия власт, магия. Планетите в този ден искат да ви подскажат начина, чрез който да успеете да приемете начина да се сработите с враговете си от минали прераждания.

РАК

Опитвате се да промените хората, а не да им помагате. Не бива да приемате себе си за можещи хора в света на незримото, за да успявате в постигането на целите си. Пред вас е малък прозорец, през който да се вижда небето, слънчевата светлина и свободата на личния избор във ваш минал живот, но не сте успели да го отворите. Дошъл е моментът, когато без магии ще съумеете да прогледнете за новото.

ЛЪВ

През този месец е многократно засилен спомена за властта, която сте имали в свое минало прераждане, и която се стремите да пренесете и в сегашния живот посредством занимания с окултизъм. Планетите ще намалят стремежа ви към прекомерна себеизява до нормите, позволени от обществото, за да не се налага да попадате заради нечия злоба във властта на магията.

ДЕВА

Самостоятелността, нежеланието да бъдете подвластни на някого и силно изявеният индивидуализъм са водещите ви качества, които може да ви подтикнат към прибягване до магия. Ще помогнете на хората да преодолеят консерватизма си, който е в тяхна вреда, когато тръгнат да градят кариера или да създават семейство, а те ще се опитат да ви вредят чрез незримия свят, ако преди това не сте им помогнали да прогледнат.

ВЕЗНИ

Длъжни сте непрекъснато да развивате умението на общуване с околните и по този начин, да се приспособите към средата, в която сте се родили, но без направата на магии. Вашата наранена душа, има своето тълкуване - не позволява да отстраняват от пътя си, наранявайки ги, хората, които са ви помогнали в живота.

СКОРПИОН

Време е да възпитате у себе си  уважение към правото на мнение у околните, въпреки страхът ви, че може да ви вредят с магии.  Оценявайки присъствието на най-близките ви хора и отдавайки им дължимото, ще успеете да постигнете по-лесно уравновесяване на кармата си, започнете ли да се доближавате до Светлината.

СТРЕЛЕЦ

Всичко в живота ви е затруднено от нежеланието ви да приемете, че не сте центърът на Вселената и че дори знанията ви за незримия свят няма да ви помогнат. Надмогнете нежеланието си да се отдавате в полза на обществото и се примирете, че в личните отношения имате своя дял в задълженията, вместо да вините целия свят, че ви вреди с магия.


КОЗИРОГ

Във ваша полза е да творите предимно материални блага за собственото си благополучие, като осъзнаете и духовните ценности, не само тези, свързани със зоната на Мрака. Склонни сте да виждате само негативните качества у другите, но нека това да бъде с мярка, за да не си внушите, че всички са ваши врагове и ви вредят чрез магии.

ВОДОЛЕЙ

Трудно прощавате и трябва да чистите своите грехове, но ще  успеете да се примирите и със загубите и с мисията си да се отдадете на духовното си усъвършенстване. Умереният позитивизъм бързо ви доближава до желанието ви да се заемете със своето духовно развитие и да надмогнете желанието си да мъстите чрез зоната на Мрака.

РИБИ

Месецът дарява шанс за концентрация и поне частично развиване на чувство за отговорност, което да направи съдържателен живота ви без направата на магии. Не сте търпеливи, мълчаливи и деликатни, особено когато мълчанието е във вреда на обществото. По-скоро сте склонни да заработите в полза на хората в зоната на Светлината и Доброто

В категории: Хороскоп


1
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
1
Коментара по темата
1.
Ларито
03.10.2016 08:05:07
0
1
Ще имам щастлив брак
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори