×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Над 100 рокери от Бургас се поклониха пред загиналите си колеги (СНИМКИ)


Над 100 рокери от Бургас се поклониха пред загиналите си колеги (СНИМКИ)
Внушително шествие потегли по улиците на града
17 Септември 2016, Неделя, 02:57 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Давид СУКНАРОВ

До 31 август 2016 има 400 пътни инцидента с участието на мотористи и 421 ранени

Четирите мото клуба в Бургас поведоха мото шествие в памет на загиналите мотористи, предава репортер на Флагман.бг. Мотористите запалиха свещи и се поклониха пред паметта на загиналите свои братя. Те изнесоха и ужасяваща статистика за последните години. За 2013 година има 484 инциденти с участието на мотористи – 47 загинали и 503 ранени, за 2014 година има лек спад – 424 катастрофи и 32 загинали и 450 ранени, през 2015 г. 494 ПТП-а.

До 31 август 2016 има 400 пътни инцидента с участието на мотористи и 421 ранени.

„В тези катастрофи някога имат вина шофьори на автомобили, пешеходи и мотоциклетисти, но безспорно последните са най-уязвими на пътя“, коментира президентът на "Black Sea Hooligans" Таньо Танев.

Мотористите тръгнаха на обиколка на града, след което ще има и курбан за здраве. Над 100 рокери и мотористи изразиха съпричастността си с пострадалите си колеги. Заради мото шествието автомобилният трафик в Бургас на ключови кръстовища и булеварди е затруднен, бъдете внимателни зад волана.











В категории: Бургас


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
7
Коментара по темата
7.
Веселин Гюров
19.09.2016 20:12:18
0
0
Защо в Европа и по- конкретно в Париж водачите на леки автомобили като видят в огледалото моторист,се изтеглят в ляво или в дясно и му правят път да премине безпрепятствено, а те си чакат в километричните задръствания....но просто се дърпат,без да псуват ,свирят или викат.Хора....вразумете се...ако ми отнемете предимството с колата....ок..ще се смачкат ламарините,но когато съм на мотора.....там няма ламарини...ами ако утре вие сте на това място...?
6.
Мотористка
19.09.2016 10:47:49
0
1
На мен ми е пределно ясно защо повечето хора ни мразят и не ги обвинявам.Факт е,че има определени хора,които си мислят,че града им е писта и че там е мястото на което да показват възможностите си.Но също така ,умолявам шофьорите да обърнат внимание и на мотористите,които карат по правилата и с нормална скорост.Но може би просто тях не ги забелязват точно поради тази причина ? Аз лично мога да изброявам много дълго пътите в които умишлено са се опитвали да ме избутват,без абсолютно никаква причина.Има всякакви идиоти.И на мотори и на коли и на колела.Всичко е до човека...така че моля ви,не слагайте всички под общ знаменател !
5.
Не разбиращ
18.09.2016 16:55:02
1
10
В България е важно да има конфликт , мотори с коли , пешеходци и велосипедисти , пешеходци и всички останали. Карам мотор , карам и кола , в ежедневието съм и пешеходец нито веднъж моторист не ми е взел предимство , не ми е сякъл пътя , не ми е попречил! Карали между колите в трафика , освен чисто българската черта че има някой по голям тарикат от Вас на кой пречат ? Трябва толерантност , по-малко злоба и инат на пътя. Всяко стадо има и черни овце , но повечето под шлемовете са културни зрели хора , които се развличат от тежкото ежедневие. Бог да пази всички!
4.
Т.Танев
18.09.2016 15:28:48
5
12
1.Когато пишеш заставай с името си
2.Тези събирания ще стават все повече , целта е да накараме всички да се съобразяват максимално с правилата и да не пречат на движението
3. Винаги има и неразбрали
3.
Българин
18.09.2016 13:37:33
2
21
Вчера около 13 часа на пътя след Крайморие за Бургас един такъв юнак тръгна да изпреварва на една гума колона от автомобили.Разминахме се на косъм.Палете си свещи,но такива тъпанари заслужават да се размажат или на пътя или в някое дърво.
2.
Шофьор
18.09.2016 13:15:25
6
32
Точно снощи - събота вечер към 23 ч., една групичка такива, в участъка между билковата аптека и новата поща, караха на една гума и се състезаваха. Изводите оставям на Вас. Писна ми от глупавите им събирания, защото съм участник в движението и виждам културата им на шофиране.
1.
SONS OF ANARCHY
18.09.2016 13:10:10
4
3
WANNA BE'S.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори