×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заговор на US-медици, милитаристи и биооръжие ли убиха Фреди Меркюри, който днес можеше да навърши 70 години


05 Септември 2016, Понеделник, 20:14 ч.

​​​​​​​В книгата си "The Secret AIDS Genocide Plot" лекарят Алън Кантуел-младши разкрива потресаващи подробности


Днес Фреди Меркюри можеше да навърши 70. Но един от най-великите музиканти в новата история стана жертва на СПИН-а. Той беше душата на всяко шоу - на сцената и в живота. На 60-я му юбилей соло китарата на "Куин" Браян Мей и барабанистът Роджър Тейлър почетоха паметта на уникалния си фронтмен по най-достойния за него начин - с грандиозно парти и представление на лондонския мюзикъл We will Rock you. Сега те издават юбилеен комплект с плочи и непоказвани досега фотоси, пише в специален обзор по темата "Стандарт".

На 24 ноември пък се навършват 25 години, откакто роденият като Фарук Булсара почина в лондонския си дом от бронхиална астма, усложнена от СПИН. На 22 ноември 1991 г. Фреди извиква мениджъра на "Куин" Джим Бийч в къщата си в Кенсингтън, Лондон, и му връчва следното съобщение за пресата: "Поради огромния натиск на медиите през последните две седмици искам да потвърдя, че съм болен от СПИН. Смятах за коректно да пазя в тайна информацията досега заради близките си. Но настъпи моментът приятелите ми и феновете да научат истината. Надявам се всички да се присъедините към лекарите ми в борбата с тази ужасна болест. Личният ми живот винаги е бил много важен за мен." 24 часа по-късно, сякаш загубил сили от това признание, певецът угасва.

Индоперсиецът е вулкан от музика и звуци, от превъплъщения и таланти, от любов и емоции. И в това е трагедията му! Той не успя да понесе бремето на толкова много талант. Времето му на земята се оказа кратко. Само Господ би могъл да устои на подобна надареност.

Дори и днес, толкова години след смъртта на артиста, историята на неговото заболяване е забулена в тайна. За всеки друг известен човек, който умира при сходни обстоятелства, могат да се прочетат хиляди страници, пълни с подробности. Но не и за Фреди Меркюри. "Мистерията около смъртта му вероятно никога няма да бъде разкрита в нейната цялост, тъй като тя е свързана с глобалната фармацевтична промишленост, влизаща в корпоративни съвокупления с шоубизнеса, както и с таблоидите във Великобритания, с EMI и "Queen Productions" и с много от приятелите на звездата. Поръчителите на убийството на Фреди са военните, които възглавяват анти-СПИН програмата. Изпълнителите - личният лекар на певеца Гордън Аткинс и неговите подчинени", пише музикалният журналист Василий Соловьов-Спаски, син на известния шахматист Борис Спаски.

Преди две години избухна скандал - великият Фреди е бил убит като опитно зайче със смъртоносна ваксина срещу хепатит Б. Това, което все още се пази в дълбока тайна е, че преди да бъде сложена на Меркюри, ваксината е инжектирана на още много гейове. Това всъщност е периодът, когато стартира СПИН епидемията в САЩ и умират хиляди хомосексуални хора в Америка. Тя е oбявeнa зa "нeизвecтнo зaбoлявaнe".

В книгата си "The Secret AIDS Genocide Plot" лекарят Алън Кантуел-младши коментира потресаващи подробности.

"Още през 60-те епидемиолозите са открили, че гей общността е пет пъти по-податлива на хепатит Б, инфекциозна болест, предавана по полов път. Ваксината е разработена от някой си Волф Жмунес, полски евреин, с много интересна биография, който е бил затворен в Гулаг. Работил е като лекар в Полша и емигрирал в Америка през 60-те. Ваксината за хепатит Б се превърнала в делото на живота му. В края на 70-те години той получава безвъзмездна финансова помощ от милиони долари и пристъпва към работа. Запознава се с гейове, ходи в гетото и изследва барове, дискотеки и сауни. Той наема на работа гей лекари и гей активисти.

Избира ги като опитни морски свинчета
Защото най-често те имат безразборни сексуални изяви. Това е много скъп експеримент, в който участват големи американски здравни заведения и фармацевтични гиганти - цяла корпоративна верига. Като изследовател съм участвал в тези проучвания в Лос Анджелис и Сан Франциско. Около 10 хиляди души са се съгласили да се включат в експеримента на Жмунес. Първата група хомосексуалисти са били ваксинирани през ноември 1978 г. в донорския център в Ню Йорк.

Експериментът продължава до октомври 1979 година. Повече от 1000 са инжектирани с ваксината. През януари 1979 г., няколко месеца след като Жмунес започва експеримента, върху кожата на младите бели гей мъже започват да се появяват лилави петна. Лекарите не са сигурни какво точно не е наред с тези хора. През следващите 30 месеца лекарите в Манхатън са изправени пред десетки случаи на новата болест, която се характеризира с тежък имунен дефицит, сарком на Капоши и бързо развиваща се бронхопневмония. Всички мъже са били млади гейове и са имали безразборни полови контакти. Всички са умрели в ужасна агония. В рамките на няколко години СПИН ще бъде обявен за главната причина за смъртността сред младите мъже и жени, живеещи в Ню Йорк."

Няма обаче лекарство, което би могло да противодейства. Създателите на биооръжията вадят от рафтове най-токсичното вещество, неприличащо дори на химиотерапия и в рекордно кратки срокове правят изпитвания - и под аплодисментите на гей активистите, настояващи за нови, "иновативни" лекарства, го хвърлят на пазара, при това на астрономически цени.

Митът, че "Фреди Меркюри умира от СПИН", е официалната версия за смъртта на великия артист. Фактите обаче сочат, че точно тази ваксина води организма му до катастрофален имунодефицит. По онова време нашумява с дейността си и новата макрокорпорация с все още нищо неподсказващото име "Spidprom".

Програмата се управлява от две велики сили - медико-промишлен комплекс и висши милитаристични кръгове в САЩ. Целта - огромни, неподозирани печалби. Идеята за ново биологично оръжие, наречено СПИН, все още зрее в съзнанието на своите създатели. Стратегия на шефовете на корпорацията, записана на хартия, изглежда така: "Човешкият боклук - гейовете и наркоманите, е най-добре да бъде унищожен. Хетеросексуалните могат да спят спокойно..."

Ваксината против хепатит Б старателно се прикрива от обществото. Военните кръгове в бившия СССР правят официално изявление, в което се казва, че Америка разработва нови биологични оръжия. Америка отрича това твърдение на съветските генерали. В скандала се намесва Индия, а вестник "Ню Делхи" излиза с публикация по темата, като се съгласява с мнението на Москва. И предупреждава - управлението на американските биологични оръжия вече е извън контрол. Всичко това се случва през 1986-1987-ма, годината на създаването на раждане на "Spidprom". За убедителност, че СПИН съществува и трябва да му се търси противодействие,

корпорацията отчаяно се нуждае от нашумяла рок звезда
на която да се лепне диагнозата СПИН. Така на мушката попада нищо неподозиращият Фреди Меркюри. За ролята на жертва той е най-подходящият в момента. На първо място е мегазвезда и дава добрата възможност за светкавично процъфтяване на анти-ХИВ кампания. Често ходи по гей клубовете и, разбира се, от време на време използва наркотици. Всичко това се използва перфектно от корпорацията.

В средата на 80-те и в началото на 90-те в историята на западния шоубизнес е написана една от най-мръсните и тъмни страници, която може да се нарече "Лов на звезди". Нейни жертви стават известни мъже - красиви, милионери, самотни или разведени, но идоли на милиони хора по света. На първо място е Меркюри, след него са Рок Хъдсън и Рудолф Нуриев. Целта на създателите на новата ваксина е жертвата да се разболява и да изгаря за рекордно кратко време. До леглото на безпомощния умиращ обезателно се оказва някой активист за борба срещу СПИН или движение за правата на сексуалните малцинства. Причината за смъртта е обявена като СПИН, а жертвата задължително е хомосексуалист. И

машината за правене на огромни пари се завърта
Разпространяват се небивали клюки за болните и мъртвите, а техните фенове се призовават да помагат в борбата срещу СПИН чрез дарения във фондове. По това време в пресата се появява скандално интервю на журналиста Пол Претнер, в което Меркюри е представен като активен гей, който има връзки със стотици мъже.

Седмица след това в друго измислено интервю певецът "казва": "СПИН напълно промени моя поглед върху нещата. Преди това бях много разпуснат, а сега си седя у дома и не излизам никъде... Мисля, че всеки, който има безразборни сексуални контакти, трябва да се изследва за СПИН и да се ваксинира..." След тази публикация Фреди е повече от бесен. Интервю е имало, но той никога не е казвал пред журналисти подобни думи. Точно обратното - говорил е за енергията, която има, за бъдещите си творчески планове и никога не е казвал каквото и да е, свързано със СПИН или с медицински тестове.

"Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН?", крещи следващото заглавие на "Сън". И така, първата атака се провеждa в началото на 1986 г., хвърлeно е първото семе на спин легендата в съзнанието на масите чрез жълтата преса, корпоративно здраво свързана със СПИН-промишлеността. Оттам нататък в очите на обществеността Фреди и СПИН започват да си съжителстват. Меркюри настоява за извинение и опровержение, което не се случва. Но всичко това кара Фреди да се изследва за ХИВ.

Според хроникьорите на Острова, умишленото заразяване с вируса на СПИН става през септември 1986 г. в лондонската болница "Харли Стрийт". Певецът отива там, за да си направи ХИВ тест, а лекарите използват това, за да го ваксинират. Това, което се случва в цитираната болница, не е медицинска грешка или небрежност, а внимателно планирано поръчково убийство, което през 2014-а е разгадано от журналисти от в. "Сън". На певеца е поставена ваксината на Жмунес. "Същата изпитана ваксина, с която е поставено началото на СПИН епидемията в края на 70-те. Убийците на рок звездата са могли да го лекуват, след като са знаели от какво е болестта му. Но на тях не им трябва болният Фреди,

той им е нужен само мъртъв
И ваксината си казва думата - за по-малко от четири години организмът на Фреди е съсипан и той умира", казва Мариам Ахундова, която е написала книга за живота на звездата.
Волф е възхитен от огромния успех на експериментите си с хепатит.

През март 1980 г. под надзора на CDC се провеждат допълнителни експерименти с гейовете в Сан Франциско, Лос Анджелис, Денвър, Сейнт Луис и Чикаго. През есента на 1980 г. първият случай на СПИН е открит в млад мъж от Сан Франциско.

В началото на 80-те д-р Волф Жмунес получава като награда милиони долари за своите експерименти с гейовете и заради "изключително успешната му ваксина с безгранично глобално значение". Предположенията са, че тайната на тази ваксина се пази в института "Тависток" - най-секретната институция във Великобритания.

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
2
Коментара по темата
2.
Лили Иванова
06.09.2016 09:43:56
0
1
Kiro, на теб и да ти порнат гъза, ще си останеш съдран селяк. Човекът имаше повече талант на малкия си пръст от колкото която и да е БГ "звезда". Не се изказвай малоумнико!
1.
Kiro
05.09.2016 19:27:32
3
1
Всъщност е от аналния секс и педерастията
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори