×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зад гърба ли е мракът и идва ли време за възход? Вижте езотеричния си хороскоп за септември от Алена


Зад гърба ли е мракът и идва ли време за възход? Вижте езотеричния си хороскоп за септември от Алена
Светлана Тилкова е най-добрият астролог в България
29 Август 2016, Понеделник, 05:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Хороскопът е изготвен специално за читателите на Флагман.бг

EЗОТЕРИЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2016

ОВЕН

Стремите се към опознаване на окултните науки, защото си мислите, че чрез тях ще се изпълнят по-лесно вашите желания, но през този месец може и да се почувствате наранени. След като огледате отново миналото си е време да се освободите от него. По този начин ще възстановите вътрешната си енергия.

ТЕЛЕЦ

Съветът ми е да мислите с разума си, преди да направите дори и най-малката крачка. Всяко прибързано решение ще доведе до разочарование и скорошно съжаление. През този месец ще осъзнаете, рушенето на нещо старо, дори и да е неочаквано, никога не е безсмислено, защото винаги следва началото на нов процес.

БЛИЗНАЦИ

Във всеки ваш живот има един момент, който променя завинаги посоката ви на движение. Когато моментът настъпи през този месец, се доверявайте на интуицията си и действайте, без да се замисляте, дори и ако се налага да скочите с вързани очи в дълбока пропаст. От вас зависи да изживеете коренен поврат в процеса на собствената ви промяна.

РАК

Мракът е зад гърба ви, като отстъпва място на Светлината, на шансове за положителна промяна, на отдавна очаквани приходи. Скоро успехът ще е с вас, а трансформацията, която ще изживеете ще е мащабна и водеща до успешен завършек на пътя ви без направата на магия. Тя предсказва и голям период на професионален растеж и постижения, които ще оставят следа в живота ви. 

ЛЪВ

Бъдете търпеливи, за да не пропуснете периода на поредния възход. Ако през месеца често сте в мрак, приемете, че може да не издържите някакъв изпит, или пък молбите ви ще бъдат отхвърляни или сделки на които много сте залагали, ще завършат със загуба, но ще научите поредния си урок. 

ДЕВА

Отдайте на вашите близки нужните грижи, внимание, като с положителни емоции създадете стабилност в живота им, но без намесата на незримия свят.
През целия месец движението ви напред среща сериозни прегради. Изисква да не се отклонявате от пътя си и да не изпускате благоприятните възможности.

ВЕЗНИ

Ще задоволите с успех стремежа си към удобство и удовлетворяване на собствените ви емоционални ви потребности. Ако разчитате на интуицията си, сами ще намерите верния път.Ако сте ходили да правите бяла магия за успех на вас самите или на някой член от вашето семейство, през този месец сами ще разберете грешката си.

СКОРПИОН

Не мислете, че прекратявате отношения с някого заради магия, а го приемете като нов шанс и нова надежда за по-добро бъдеще. Длъжни сте да се предпазите от опита да надхвърлите възможностите си, да излезете извън рамките на силите си. Не бъдете наивни и не възлагайте напразни надежди за бърз възход.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви отрезвяване, големи промени в живота, които отдавна очаквате. Радвате се на изменението, обновлението, освобождаването, постигането на пълната свобода. И без намесата на незримия свят през месеца ще може да изживеете раздяла с нещо остаряло.

КОЗИРОГ

Ако сте умерено щедри към околните няма да изпитате огорчение, пустота в душата и застой заради ударите на неблагорадните хора. В състояние да надмогнете себе си и да не позволите заради нежелание от ваша страна да пропуснете мига за вярното действие. Целта е да се промените, да се излекувате от съмненията си, да се приемете такива, каквито сте.

ВОДОЛЕЙ

Добре ще е да запазите доброто си настроение и чувството си за хумор, което ще ви помага, каквото и да се случи. Необходими са много усилия от ваша страна. Ще достигнете до болезнени прозрения, които са свързани с незримия свят, но те ще ви освободят от притеснението, че сте подвластни на магия.

РИБИ

От вас зависи да преодолеете застоят на чувствата, да не се връщате назад, към вашето минало, като е добре да осъзнаете, че може да постигнете целите си и сами. Ако пред вас се е отворила нова възможност, нова врата, нови шансове, е добре да погледнете назад, да анализирате миналото си и да преминете към новото без намесата на незримия свят.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори