×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мейзер ще убеждава съда, че съпругът й се е самоубил с две свински опашки


20 Август 2016, Събота, 12:40 ч.

Културистът Николай Димов се е самоубил, опитвайки да скъса с мускулите на врата си две свински опашки, с която е бил вързан. Тази версия разпространи адвокат Олег Атанасов, който е защитник на обвиняемата за убийството Анита Мейзер.

Според адвоката Мейзер правила опити да го убеди да спре със силовите упражнения, но той настоявал, съобщава вестник “Труд“. Двамата първо надянали свинските опашки на краката и ръцете на Димов.  Така завързан, той успял да скъса първата примка на врата си и искал да продължи опита с две, но се стигнало до смъртта му.

“Изключително силен и здрав, с първата свинска опашка той не се е затруднил, но с двойната не е успял“, коментира адвокатът и напомни, че клиентката му е обвинена за причиняване на смърт по непредпазливост. Анита Мейзер вече е обжалвала наложената и мярка “задържане под стража“.

Преди два дни Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста Анита Мейзер (Желева), която е обвинена за убийството на културиста и неин съпруг Николай Димов и за предлагане на подкуп от 30 000 евро на полицай. В неделя 52-годишната жена беше арестувана първо за нанасяне на средна телесна повреда на съпруга си, което е довело до смъртта му. Три дни по-късно в съдебната зала се разбра, че тя е предложиха солидната сума на дежурен полицай, за да не бъде арестувана.

Мейзер намекнала на полицая, че е в състояние да заплати, за да не се разгласява случилото се. Това е станало още при подаване на сигнала за смъртта на Димов до полицията като дори е имало наддаване. Мизата се вдигала на два пъти с по 10 хил. евро. Крайният резултат обаче е повдигане на още едно обвинение срещу нея – за предлагане на подкуп. Любопитното в случая е, че Мейзер е направила офертата в разговор с дежурен полицай от районното управление, когато се обадила да подаде сигнала. Разговорът е записан и е приложен по делото.

Мейзер не е осъждана, но не пребивава постоянно в България. Тя има двойно гражданство, но полицаите не са успели да открият нейния американски паспорт. Съдът сметна, че укриването на този документ може да е било с цел тя безпрепятствено да напусне страната.

"Аз съм невинна. Обичах съпруга си. Невинна съм, навлизам в т.нар. климакс и полудявам отвътре", каза обвиняемата пред съда.

Мейзер е затегнала свинската опашка на врата на мъжа си, като е съзнавала, че поставя в опасност живота му, но не е допускала, че може да се стигне до трагичния случай, заявиха от прокуратурата.

Анита Мейзер стана национално известна преди две години, когато бе представителка на България на конкурса "Мисис Свят" в щата Мериленд, САЩ. За нея се знае, че бракът с Николай Димов й е втори. Твърди, че ползваната от нея фамилия е от първия й съпруг, който е починал от инфаркт и от когото има голяма дъщеря.

В категории: Крими


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
тото3
21.08.2016 01:13:49
0
1
Почти 1.30 през нощта е...Точно време за тренировка със свински опашки(мейзерки)...
3.
Opashka
20.08.2016 11:06:53
0
4
Samo dve opashki s malkiq prast she gi skasa
2.
xxx
20.08.2016 10:52:22
2
10
Да влиза в затвора дъртата курвааа да я мъчат мангалките от сливенския със свински опашки
1.
TINIAK
20.08.2016 10:30:49
0
0
STIGA S TOZI KALEN SHMAIZER!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори