×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разсекретиха 28 страници доклад за атентатите на 11 септември, хвърлящи съмнение върху САЩ за съучастие


Разсекретиха 28 страници доклад за атентатите на 11 септември, хвърлящи съмнение върху САЩ за съучастие
Буш е знаел, че Саудитска Арабия е финансирала атентаторите, а нападна Ирак
11 Август 2016, Четвъртък, 15:40 ч.

Хората се бореха да се освети тази информаци, а президентът им Обама дори не си направил труда да я чете

На 15 юли най-накрая бяха разсекретени 28 страници от официалния доклад за атентатите от 11 септември. Това съвпадна с опита за военен преврат с Турция и така медиите не обърнаха внимания на тези толкова важни 28 страници, съобщи "Дарик".

Какво пише в тези 28 страници и защо информацията в тях е толкова важна

Първо, нека да видим как се стигна до разсекретяването на тази част от доклада. Още от 2002 г. близките на жертвите от атентата настояваха тези 28 страници да станат публично достояние. Това изискване беше пренебрегнато от Джордж Буш, но това не спря хората да продължат да търсят истината. Тези изисквания бяха отправени и към президента Обама, след като встъпи в длъжност. Обама дълго време обещаваше, че тези документи ще бъдат разсекретени, но това така и не се случваше.

Най-накрая след силния обществен натиск тази част от доклада, тихомълком, стана публична и вече всеки от нас може да се запознае с нея. Медиите бяха заети да следят случващото се след атентатите в Ница и опита за военен преврат в Турция и така, тази важна информация за атаката над световният търговски център остана извън повечето информационни емисии.

От тези 28 страници ясно се вижда как Саудитска Арабия са пряко замесени в атентатите от 11 септември, като са подпомагали финансово похитителите на самолетите. Тук трябва да споменем, че Саудитска Арабия, както тогава, така и днес, са съюзник на САЩ.

В този доклад ясно се вижда как членове на кралското семейство и дори самият крал на Саудитска Арабия са превеждали пари на похитителите, но най-вече са превеждали пари на лице на име Омар ал Байоми, който пък бил в пряка връзка с похитителите. Той плащал квартирите им в Сан Диего и им търсил училища за авиация. Дори живял в близост до квартирата на част от похитителите.

Нещата обаче се задълбочават, когато срещаме името на принц Бандар в тези страници. По това време Бандар е посланик на Саудитска Арабия в САЩ. В документите се споменава за превод от 130 000 долара от съпругата на Бандар, директно към похитителите. Също се споменава за превод лично от Бандар към един от тях. В доклада се доказва, че Бандар имал пряка комуникация с похитителите, а и че многократно се е срещал с Омар ал Байоми.

Как това подкрепя теорията, че правителството на Америка е замесено в тях?

За никой не са тайна приятелските отношения между семейство Буш и кралското семейство на Саудитска Арабия. Благодарение на това приятелство САЩ и Саудитска Арабия са дългогодишни съюзници и поддържат силни търговски отношения.

Не е тайна, че принц Бандар е близък приятел на сем. Буш. Дори по това време на принца му се носел прякора Бандар Буш. По официална информация даже Бандар бил на посещение в Белият дом два дни след атентатите, като заедно с Буш са пушили пури на един от балконите. За какво ли си са говорили? Ами обсъждали са план, как да изведат членове на кралското семейство от Америка. Три дни след тази среща няколко самолета излитат от различни точки на САЩ в посока Саудитска Арабия. Тези самолети са пълни с членове на кралското семейство на Саудитска Арабия и служители на посолството, като един от тях е полубрата на Осама бин Ладен.

След разсекретяването на тези 28 страници възникват много въпроси. Трябва да споменем, че тази информация е била налична на президента Буш и ако приемем, че той не е участвал в заговора, това означава, че той е знаел за участието на Саудитска Арабия в атентатите.

Защо тогава атакува Афганистан и Ирак, а не взима никакви мерки срещу Саудитска Арабия?

Май се оказва, че е атакувана грешната страна. Друг, който също има на разположение информацията от доклада за атентатите от 11 септември е президентът Обама.

Защо след като от 2002 г. се знае за участието на Саудитска Арабия в атентатите, тази страна все още е икономически партньор на САЩ? Оказва се, че Обама дори не е прочел тези 28 страници, за които хората толкова много му се молиха, или поне така твърди в интервю.

По време на двата мандата на Обама, хората постоянно изискваха от него да разсекрети тези 28 страници, а той дори не си е направил труда да ги прочете.

Борбата за тези 28 страници приключи и още едно парченце от пъзела се намести. Сега започва битката за останалите 80 000 страници, които все още са засекретени.

В категории: Власт


5
Коментара по темата
5.
Ррррр
11.08.2016 17:21:33
2
19
2001: На 11-ти септември по заповед на Ротшилд е организиран атентатът срещу Световния търговски център (СТЦ). Под претекст, че става въпрос за сигурността, се отнема свободата на хората по целия свят. Точно същото правят с пожара в сградата на Райхстага в Германия през 30-те години. Атентатът е използван и за получаването на контрол над някои страни по света, които не допускат създаването на централни банки от Ротшилд, и така за по-малко от месец след атаките американските въоръжени сили нахлуват в Афганистан, една от общо 7-те страни, които нямат контролирана от Ротшилд централна банка. Седмица преди атаките срещу Световния търговски център Zim Shipping Companyе изведена от офисите си в СТЦ. Нарушаването на договора струва на компанията 50 000 долара. Никога и никакъв мотив не се посочва. Zim Shipping е 50% собственост на държавата Израел (семейство Ротшилд).
2003: САЩ предприемат атака срещу Ирак, който тогава е една от шестте държави без контролирана от Ротшилд централна банка. Освен това Саддам Хюсеин отказва да спазва Бретънуудските споразумения, според които трябва да търгува нефта само за долари, а го продава за евро. Така се опълчва срещу семейство Ротшилд и те го отстраняват.
Известно е, че Ротшилд стоят зад обединението на всички народи в Европа в един политически съюз, Европейския съюз, който е следващата стъпка към единното световно господство. Нов Световен Ред.Заключение: Американските и британските новинарски служби документират доказателства, че семейство Ротшилд и други международни банкери винаги финансират и двете страни във всички войни от Американската революция насам. Финансистът Хаим Соломон, който подкрепя патриотите по време на Американската революция и по-късно дава на заем пари на Джеймс Мадисън, Томас Джеферсън и Джеймс Монро, е агент на Ротшилд. Както вече споменахме, по време на Наполеоновите войни единият клон от семейството финансира Наполеон, докато другият клон подкрепя Великобритания, Германия и останалите страни. А по време на Втората световна война Ротшилд и Буш финансират и оръжия за Хитлер. Държат здраво историята в ръцете си.
4.
Рррр
11.08.2016 17:02:58
0
16
Всичките Американски президенти от Джордж Вашингтон до Обонго са илюминати и играят по свирката на върховните илюминати Ротшилд.Всички беди на света идват от тях.От хората притежаващи Федералния Резерв на САЩ
Ето малко инфо как постигат целите си:
1) Да се използва парично и сексуално подкупите, за да получиш контрол над мъжете от по „високите етажи“ и различни нива на правителствата и други полета за вмешателство. Веднъж хора, които са попаднали в лъжи, измами и изкушения на Илюминати, са превърнати в роби от прилагането на политически и други форми на изнудване, заплахи за финансова разруха, за експозиция на населението, и фискална вреда, дори смърт за себе си и обичани членовете на техните семейства.

2) Факултетите на колежите и университите култивират студенти , притежаващи изключителни умствени способности, принадлежащи към добре отгледани семейства учещи в чужди университети и препоръчвани от тях за специално обучение в интернационализъм, или по-точно във възгледи единствено за единно световно правителство, и слагайки края на войни и конфликти. Подобни обучения да бъдат правени при условия, че се гарантират стипендии дадени им от Илюминати.

3) Всички влиятелни хора попаднали под контрола на Илюминати, включително и студентите, които са специално обучени и подготвени, да се използват като агенти и позиционирани зад всички правителства като експерти и специалисти. И да им се съобщава на бизнес лидерите да приемат политика, която в дългосрочен план да служи за тайни планове на Илюминатите в един свят заговор, и да доведе до унищожаването на правителства и религии, на които са избрани или назначени да служат.

4) Да овладеят абсолютен контрол над пресата и в същото време над всички големи медии, които доставят информация на хората, както и всички тези новини и информации да клонят в посока да се иска от масите единно световно правителство. Това да бъде решението на техните проблеми.
3.
А!
11.08.2016 16:32:20
0
4
"Великата"американска държава,която се държи като световен ПОЛИЦАЙ! Няма точка на земята, където да не се е намесила! Жалко за загиналите невинни хора!
2.
top
11.08.2016 15:27:38
1
8
цял свят си задаваше въпроса как така в деня на атентата нямаше нито един евреин в кулите но никой не даде отговор . А това че Саудия финансира тероризма не го знаят само пеленачетата.
1.
_nib_
11.08.2016 14:19:52
2
4
Света тръгна на зле като избраха Буш младши.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори