×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас ще ври! Над 10 000 ултраси на Ботев и Локо се готвят да обърнат града наопаки


Бургас ще ври! Над 10 000 ултраси на Ботев и Локо се готвят да обърнат града наопаки
За бургазлии изобщо не е препоръчително днес да плажуват тук
Тема в развитие
Феновете на Ботев: Бивш катаджия от Пловдив, сега шеф в Бургас, нареди да пребият нашия привърженик Фенът на "Ботев", нахлул на стадион "Лазур", се размина с глоба от 300 лева Вижте зверското меле между пловдивски ултраси на магистрала "Тракия" Ето го хулигана от "Ботев"(Пловдив), нахлул на терена, ще го съдят за хулиганство Стадион "Лазур" се размина леко, щетите от феновете на "Ботев"(Пловдив) са за 2-3 хил.лева Какво е това - война или футбол?(ВИДЕО И СНИМКИ) Можело и така - феновете на Ботев и Локо рамо до рамо в Бургас Боят на агитките на магистралата спрял заради глътнат език! После продължил Фенове на Ботев и Локо заформиха меле на път за Бургас (СНИМКИ) Вижте как полицаите смазаха от бой фен на Ботев(Пловдив). Постъпиха ли правилно?(УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаските полицаи си го върнаха на пловдивските ултраси, смазаха от бой фен на Ботев Извънредно! Пловдивските ултраси полудяха, скачат на бой на полицаи, започнаха да трошат заведения в Морската градина (ВИДЕО) Пловдивските фенове атакуваха плажа, полиция блокира Морската градина (СНИМКИ и ВИДЕО) Полицията съветва жителите на "Лазур": Изтеглете колите си от комплекса, ултрасите може да ги потрошат В Морската градина става горещо: Татуирани фенове идат на талази към плажа (СНИМКИ) Бургас ще ври! Над 10 000 ултраси на Ботев и Локо се готвят да обърнат града наопаки Внимание! Забраняват алкохола и дроновете над стадион “Лазур” на пловдивското дерби
виж още
скрий
29 Юли 2016, Събота, 00:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: offnews

500 тежковъоръжени полицаи от Варна, Пловдив, Сливен, Ямбол и Стара Загора ще бдят за сигурността


Бургас ще ври днес, очакват се тежки сблъсъци на футболни фенове в целия град. Причината за това е пловдивското дерби между отборите на Ботев и Локомотив, което започва в 19:00 ч. на ст. „Лазур”. Очакванията са в Бургас да пристигнат минимум 10 000 от хард привържениците на двата тима.

За бургазлии изобщо не е препоръчително днес да плажуват тук. Ултрасите на Ботев – поне 6-7 000 си правят сборен пункт на Северния плаж. Феновете на Локомотив пък ще бъдат отделени на Централния плаж, като между двете агитки ще има тежък въоръжен полицейски кордон. Цялата зона от Моста до ресторант „Фиеста” ще се превърне в жълто-черно море.

Още на тръгване от Пловдив привържениците на двата тима се сбиха и сякаш дадоха да се разбере, че днес в Бургас ще е изключително напечено. Ако някой си мисли, че феновете на Левски през 2015 г. създадоха проблеми на града, то днес поведението на ултрасите на Ботев и Локомотив ще му се стори детска приказка. Припомняме, че „сините” фенове буквално потрошиха стадиона след злополучния финал за Купата с Черно море, има стълкновения и на капаните край морето. Година по-рано пък ултрасите от Ботев буквално подпалиха спортното съоръжение в ж.к. „Лазур”.

Пловдивското дерби се играе в Бургас, защото Ботев Пловдив няма лицензиран стадион за „А” група. Страстите в града ще поутихнат най-рано в 22:00 ч.

ВСИЧКО ОКОЛО ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ ОЧАКВАЙТЕ ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!



12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Momata peider..as
31.07.2016 02:07:21
0
1
СОБСТВЕНИК на БОТЕВ-Пд от ТАЗИ ГОДИНА ВЕЧЕ Е САВА ЧОРОЛЕЕВ- шефа на Победа вафления завод. И защото стадиона на Ботев в Коматево не става и не е лицинзиран от УЕФА, всичките им домакински мачове ЩЕ СЕ ИГРАЯТ В БУРГАС на стадион ЛАЗУР.

Момата кмет, е дал съгласие пред БФС да се ползва стадион Лазур и бат Сава , ще извозва през седмица отбора на Ботев до Бургас и обратно в Пловдив. Така че, свиквайте с простотиите на Сава Чоролеев и Мимето Николов.
11.
s
30.07.2016 16:23:40
1
2
Деца,като слънца.
10.
A
30.07.2016 15:20:10
0
7
Do koga Burgas 6te si pri4inqva tova ?kolko pati 4upiha i paliha Sofia e na 100 a Burgas na 300 km kade e logikata tuk ????
9.
1926
30.07.2016 14:02:38
0
4
shte ima show :)
8.
митко асфалтов
30.07.2016 13:47:40
0
6
Митко,кметче що не ги поканиш вьв вас, най добрия град,ама за тебе и други дерибеи,с комини където ни тровят и овцете ви избират за да може още повече да ни крадете.аплодисменти Митко
7.
Община Бургас ви представя
30.07.2016 12:36:04
0
11
Новия формат на Спирт ъф Бургъз
6.
Na musata bradata
30.07.2016 12:33:57
0
14
Ultra pendeli shto ne hodqt v pazarjik pri arabite tam da chistqt
5.
Надървен
30.07.2016 12:33:51
1
9
A бе тия истанбултраси що ги пускат в Бургас-запалиха стадиона,ония циганин Карибрахимъ-Банкеръ запали сума народ с КТБ,да го духат,да си ритат на кокошарника в Коматево или да ходят в Б група....ШНУР ЗА УРОДА ЦИЦЕКС
4.
Lazur
30.07.2016 12:33:00
1
16
Ако видя някой пак да пикае пред блока стрелям с въздушната пушка.
3.
Slaveyko Yordanov FREE BULGARIA
30.07.2016 12:14:36
0
10
Само друсалки и напудрени носове. Те без да се друсат са страхливи като мишки.
2.
gjjg
30.07.2016 12:12:29
2
31
За 10 бона наем на стадиона напълнихте града с боклуци.Колко щети ще причинят тези гамени на стадиона и града?Защо не играха в Пловдив на стадиона на Локомотив ? Малко е пълен града ,че и тея ни домъкнахте.
1.
gerb
30.07.2016 12:06:07
2
24
Кметчето ало докога ще допускаш това
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори