×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Забраняват алкохола и дроновете над стадион “Лазур” на пловдивското дерби


Внимание! Забраняват алкохола и дроновете над стадион “Лазур” на пловдивското дерби
Очакват се сблъсъци между феновете на Локо Пд и Ботев Пд
Тема в развитие
Феновете на Ботев: Бивш катаджия от Пловдив, сега шеф в Бургас, нареди да пребият нашия привърженик Фенът на "Ботев", нахлул на стадион "Лазур", се размина с глоба от 300 лева Вижте зверското меле между пловдивски ултраси на магистрала "Тракия" Ето го хулигана от "Ботев"(Пловдив), нахлул на терена, ще го съдят за хулиганство Стадион "Лазур" се размина леко, щетите от феновете на "Ботев"(Пловдив) са за 2-3 хил.лева Какво е това - война или футбол?(ВИДЕО И СНИМКИ) Можело и така - феновете на Ботев и Локо рамо до рамо в Бургас Боят на агитките на магистралата спрял заради глътнат език! После продължил Фенове на Ботев и Локо заформиха меле на път за Бургас (СНИМКИ) Вижте как полицаите смазаха от бой фен на Ботев(Пловдив). Постъпиха ли правилно?(УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаските полицаи си го върнаха на пловдивските ултраси, смазаха от бой фен на Ботев Извънредно! Пловдивските ултраси полудяха, скачат на бой на полицаи, започнаха да трошат заведения в Морската градина (ВИДЕО) Пловдивските фенове атакуваха плажа, полиция блокира Морската градина (СНИМКИ и ВИДЕО) Полицията съветва жителите на "Лазур": Изтеглете колите си от комплекса, ултрасите може да ги потрошат В Морската градина става горещо: Татуирани фенове идат на талази към плажа (СНИМКИ) Бургас ще ври! Над 10 000 ултраси на Ботев и Локо се готвят да обърнат града наопаки Внимание! Забраняват алкохола и дроновете над стадион “Лазур” на пловдивското дерби
виж още
скрий
29 Юли 2016, Петък, 19:33 ч.

Градоначалникът Димитър Николов подкрепи предложението на полицията

На 30 юли, събота, от 19.00 часа на стадион "Лазур" ще се проведе футболна среща между пловдивските грандове "Ботев" и "Локомотив". По този повод в Община Бургас постъпи писмо от директора на ОД на МВР с предложение да бъдат забранени продажбата, предлагането и сервирането на алкохолни напитки в заведенията и обектите от търговската мрежа, намиращи се в радиус от 500 метра край стадиона и в Приморски парк - Северен плаж, к-с "Лазур", за времето от 12.00 часа до полунощ на 30 юли, както и ползването на дронове и прелитането на делтапланери в района на спортната зона и стадион "Лазур".

Кметът Димитър Николов подкрепи предложението на полицията и издаде заповед въз основа на чл. 44, ал. 1, т. 4, т. 8 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл. 15 от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и чл. 7 от Наредбата за сигурността на спортните обекти и мерките срещу насилието и лошото поведение на зрители преди, по време и след провеждане на спортни прояви. Нейното съдържание е следното:

"Забранявам продажбата и сервирането на алкохолни напитки в заведенията и обектите от търговската мрежа, отстоящи на разстояние до 500 метра от стадион "Лазур" и в Приморски парк - Северен плаж, к-с "Лазур", от 12.00 до 24.00 часа на 30 юли 2016 г.

Забранявам ползването на дронове и прелитането на делтапланери в района на спортната зона и стадион "Лазур" за времето от 17.00 до 21.00 часа на 30 юли.".

Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на директорите на общинската дирекция УКОРС и ОД на МВР - Бургас.

Кметът Николов призовава феновете на двата футболни отбора да подкрепят интелигентно своите любимци, без да създават неудобство за жителите на гостоприемния Бургас.

В категории: Бургас


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Човечец
30.07.2016 13:19:37
0
2
Защо не играят в Пловдив, а идват тука да осерат града тези наркомани?
8.
Въздух под налягане
30.07.2016 12:40:43
0
1
Да отидат да дарят кръв , вместо да ми се правят на супергерои...
7.
ntve
30.07.2016 09:24:10
2
3
Господа общинари, господин кмет. От статията ако е вярна разбира се!?? става ясно, че заради това, че няколко човека - собствениците на стадион "Лазур" ще приберат някой друг лев наем, цялото гражданство и гости на града ще трябва да се съобразяват с ограничения. Няма как да разбера и се съглася с подобна глупост особено по време на най-активната част от сезона. Заради няколкостотин изрода от Пловдив, хиляди граждани и гости ще трябва да се съобразяват, а бизнеса ще търпи загуби???? Каква е ползата на града ни от такива мероприятия, освен нечовешки викове и животински рев по улиците, пикня, лайна и разрушения???
6.
пълен цирк
29.07.2016 23:28:10
1
7
Уважаеми кмете,чичо митко стигс футболни гамени от кол и въже да бъдат допускани в бургас,ще бъде пълен цирк ще бъдат дрогирани,пияни и ще го отнесат полицаите и гражданите,ще стане мазало,ама кмета ще е на сигурно,на топло,на кмета не му мирише от кронош пан и от лукойл.кмете лицемере,най добрия град ама не за всички
5.
hfhfhf
29.07.2016 23:25:00
0
1
намаЙкавивпУтката
4.
Койчо
29.07.2016 22:24:58
0
3
Що не си е....е майката бе нещастници ...
3.
Haha
29.07.2016 20:47:10
1
4
И какво, ще има хеликоптер който да сваля дронове ли ? Хахаха....В 21-ви век няма "няма"...
2.
жител
29.07.2016 20:31:14
4
13
Ще бъде грозна картинка ПАК да му мислят живущите в ж.к. ЛАЗУР. щЕ ИМА ОТНОВО ПОТРОШЕНИ КОЛИ, ПОСТРАДАЛИ граждани ,обърнати казани ит.н. и т.н., Защо тия малоумници не си играят някъде в централна БГ ами трябва бУРГАЗЛИИ Да я патят . Голяма простотия.БОГ ДА ПАЗИ БУРГАС.
1.
ГРОЗДАН БАТКАТА
29.07.2016 20:21:17
4
5
ЩО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори