×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Боньо Фаса изнасилвал масово през 90-те години!


29 Юли 2016, Петък, 16:20 ч.

След минути започва протест в подкрепа на 18-годишната ученичка в Стара Загора, която ликвидира с нож перверзника


В 10.00 часа тази сутрин стотици граждани ще излязат на протест пред Съдебната палата в Стара Загора. Той ще бъде в подкрепа на 18-годишната ученичка Мария, която уби след изнасилване Богдан Динев-Боньо Фаса. В протеста ще се включат много приятелки на момичето, включително и нейната класна, информира Нова телевизия.

Припомняме, че на 25 юли след като 18-годишната ученичка бе изнасилена от Боньо Фаса, го уби с нож, оставен съвсем случайно на масата в апартамента на мъжа. След това тя сама се е предала на полицията. Мария е отлична ученичка в елитна гимназия. Адвокатът на Мария Валентин Димитров разказа какво се е случило на 25 юли. „Това 40 – килограмово дете е проявило огромна смелост след като е било изнасилено от Боньо Фаса“, смята той.

Преди година една от жертвите е скочила от висок етаж, след като е била изнасилена, разказа още Димитров. Тя е готова да свидетелства срещу изнасилвача.

Делото на Мария по думите на адвоката й е учебникарски пример за неизбежна отбрана. „Тя е в много тежко емоционално състояние. Психолог й е осигурен. Призовавам прокуратурата да я освободи“, заяви адвокат Димитров.

Защитникът на ученичката е категоричен, че въобще Мария не е трябвало да бъде задържана. „Тя не е обществено опасна, а напротив, извършила е обществено полезно деяние“, заяви той. Богдан Динев всеки път до момента си е излежавал наказанията за престъпленията, които е извършвал и след това отново е нарушавал закона. Много момичета има изнасилени от Динев. 90 – те години той масово е изнасилвал и нищо не се е случвало.

В категории: Крими


3
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
3
Коментара по темата
3.
към "Мaтриот"
29.07.2016 16:25:08
0
5
Дa, ще полудеем! Aз, a и стотици хиляди сме от онези, които сме си хвaнaли чукaлaтa и зaминaли зaщото не сме могли дa променим нещaтa, но не сме и клекнaли. Кaзaли сме си fuck и сме се погрижили зa нaс и нaшите семействa. Обaче!!! Зa дa не съм в Бългaрия нaд 15 год. и дa ми пaдне пердето след кaто прочетох зa товa момиче, зa дa си помисля, зa дa се рaзтреперя от гняв и дa изпитвaм истинско желaние дa сaдистично дaрежaнa пaрчетa тaкивa изроди, знaчи не сaмо aз, a и много други сме готови зa "бой".
Едно е дa кaжем "fuck, нaяжте се свине" и дa ги остaвим нa произволa, друго е дa допуснем и дa се прикривaт подобни зверствa нaд децa и млaди. Товa не бихме си простили и не бихме кaзaли "fuck".
Не знaм кaк и дaли ще ме рaзбереш, но нищо друго не ме е втрисaло досегa от толковa гняв и злобa, колкото товa, че имaше вероятност дa третирaт момичето кaто престъпник, че се е зaщитило.
2.
Матриот
29.07.2016 15:41:57
0
9
"Ще полудеем", ама вкъщи пред компа. То ако "полудявахме" всеки път когато чувството ни за справедливост е било накърнено, досега хиляда пъти щяхме да сме полудели. Шанса да полудеем го имахме някъде докъм стотния път на преглъщане на обидата, след това безвъзвратно си загубихме най-важното- самоуважението! Оттук нататък ще ни товарят колкото си искат- бездънни ями сме!
1.
!
29.07.2016 13:41:22
2
29
Товa дете ще бъде опрaвдaно!!! Зaщото aко и този път се "зaигрaят" Бг съдилищa ще "полудеем" вече и ще имa последствия и го знaят!
Товa, зa което се моля е момичето дa получи aдеквaтнa психологическa помощ зa дa може дa преодолее кошмaрa и продължи животa си кaто пълноценнa личност!
Пред aдвокaтa- поклон! Приятно е дa знaе човек, че още имa честни и съвестни хорa!
Блaгодaря Ви, че поехте зaщитaтa нa момичето нaпълно безвъзмездно и съвсем кaто съвестен грaждaнин, a не от "aдвокaтски" подбуди!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори